USAMEN POWER#85891Ezzel a hsz-el a vonal meghúzva !!! Ami az utóbbi időben történt itt szánalmas, lesüllyesztette a topik színvonalát, másrészt nem SG-re való ! Eszem ágában sincs a közeljövőben felügyelőt játszani, viszont a további marakodást nem fogom elnézni ! A megszokott rend kialakulása tudom hogy nem egyik napról a másikra fog történni, de ez ahogy többen is mondták, nagyrészt az ide fírkáló fórumozóktól függ. Azt is tudom hogy vannak itt olyanok akik pokolra kívánnának, de erre csak azt tudom mondani: Take it, or leave it ! Nem szeretnék neveket sorolni, de nagy %-ban ők és a provokációjuk tehet arról, hogy selejt szintre jutott a topik ! Nem árt ha pár régi tag azért marad itt, de végülis vannak akik elmennek, vannak olyanok aki jönnek. <--- És ebből kifolyólag szeretném hogy egy új, és normális közösség alakuljon itt ki, aki idejár fórumozni ne Test Drive Unlimited mint szégyentopikba, hanem egy normális TDU közésségbe érkezzen.
Végezetül meg Grabowszkinak szeretném megköszönni, hogy kinyílt a szeme, és észrevette hogy ami itt folyik, az sokáig nem mehet tovább !