107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ChuckyHUN
    Héj memph te belém látsz??
    Az istenért 5-én lesz a KRESZvizsgám, jövő hónapban már talán meglesz a jogsim, moped kategóriára:) Motorom másfél éve van(igazából 8 éves korom óta) de most ez az igazi! A Nagy Ő!
  • HUNMemphis
    Talán a jó apai nevelés?Jó jó anya is nevel izé tanít főzni. xD
    Igazából az ilyen pénzes gazdaságos dolgokat apával beszélem meg.A szerelmi női cuccokat anyával.Néha apa is kap belőle.=D
  • HUNMemphis
    Csáó Gduck! Rég láttalak és örülök hogy ismét köztünk vagy.
    Chucky én meg csak 17 de hidd el neked is és nekem is eljön majd aza nap amikor baromira fogsz izgulni hogy meglegyen a jogsid utána meg idegeskedni hogy legyen már kocsid.
    Hát Fatal lehet hogy majd egysuer beszerzek egy olyat és nekem bőven elég 1 is.Nem vagyok akkora negy PC mágus az alapokat nagyából tudom de tudod nekem fontos dolog hogy PCIE vagy AMD.xD
    Roger gondoltam hogy nem rosszándék vezérelt csak hogy tisztán lássatok leírtam a helyzetet és a tömör valóságot.Te már ezeken mind túl vagy ezért hallgatok a szavadraés köszi.Sok a kívánság sok az álom de ha küzdünk még mindig előrébb leszünk minthogy bele se merjünk vágni.
  • ChuckyHUN
  • mrmilan
    Ezt teljes jóindulattal mondhatom öregem:
    Memphis, te egy felvilágosult FASZA GYEREK VAGY!
  • [HUN]FaTaL
    Jó SLI alaplaphoz is csak kettőt nem tudsz belőle beletenni. És igen PCIE :)
  • Roger6
    Félre ne érts Memphis! Nem mondtam, hogy apuci mindent megvesz neked na! :-) Csak mondtam, hogy az nem olcsó mulatság azért, és ennél több nem volt a mondandóm mögött! Kívánom neked, hogy minden összejöjjön, amit meg akarsz kapni, csak ésszel kell csinálni! Sok sikert hozzá!
  • ChuckyHUN
    én csak 14 vagyok :S
  • tdu Toyota
    az bizony remek kocsi :)
  • gduck
    "Kezdésnek elég egy golf. Nem túl gyors"

Hát attól függ milyen, mert nekünk volt egy Golf I-es GTI és az még ha 120-nál beletapostam a gázba, izomból belepréselt az ülésbe

HUNMemphis:
  • Grifidos
    A 3870-es szériából én a Sapphiret ajánlanám, 33k körül.
    Gyárilag jók az órajelei,(mielött belekötne valaki gyártónként változnak a memóriák és a graf procik érdemes összehasonlítgatni mielött vásárol az ember, a 2-3 ezerrel ólcsóbb néha sokkal gyengébb) és nagyon jó rajta a hűtés.

3870
  • HUNMemphis
    Köszönöm szépen!
    Igazából kicsit olyan nagyzolósan hangzik de ez az igazság.Őszínte ember vagyok nem kell itt szégyenkezni.Manapság igen nehéz megélni jó szinten.Rengeteg a probléma a családokban.
    Ezért is írtam le mert Ti is jófejek vagytok plusz idősebbek is és Ti többet láttatok mint én eddig.Tudjátok miről beszélek habár nem sok közöm volt eddig a dolgokhoz.
    Komolyan gondolkozom tervezek álmodozok mérlegelek.ÉS JÁTSZOM!!!
    Befejeztem az OFF-ot.

Gabó:Toyota Suprát is szeretnék majd de az eléggé drága kocsi.Az még nagyon a jövő zenéje..
  • gabi89
    Nekem is volt ASUS 1év után behalt a ramja :( Azota ASUS nem pedig nagy márka és marha drága mégis megadta magát...
  • ChuckyHUN
    valaki help?
  • tdu Toyota
    sok sikert a kocsihoz
  • Bull26
    Üdv.
    Segitséget szeretnék kérni,egy haver megvette a TDU-t feltelepiti és nem indul el,aszt irja ki hogy exe hibát észlel.Ha valaki tud segicsen,köszi.
  • HUNMemphis
    Teljes mértékben igazad van!Apa is erre tanít.Valószínüleg amíkor meglesz a jogsi még nem lesz Calibra.Anya 1.6-os Citroen C3-át fogom vezetni néha néha.110 LE.Amikor apával kettesben megyünk valahova mindig a vezetésről van szó.Néha aztmondja hogy jó akkor most te hogy csinálnád.És akkor mondom hogy az ott elöttünk eléggé zavarosan vezet.A srác jobbra vagánykodik és a motoros kanyarodni fog mert indexel.Tanulom a helyzetfelismerést.És amihez nagyon tartom magamat hogy maximum elhagyatott rendőrmentes nyugodt helyen próbálgassam majd a gépet.Nem akarok úgyjárni mint azok a srácok az Audi A6-al vidéken.Apának A4-se van 110 LE de félek tőle.Retegek tőle mert érzékeny a pedál.Tgnap anyáét vezettem hát kurvára bejött.Nem fulladtam le 3000-ig ment 1-esből az idnulás.Papucsba vezettem és kicsit fura még a kuplungolás de sokkal barátibb mint egy Audi.
    Hétfőn jön ismét apa Barátja a Porscheval.Az gép 360 pacis.1x űltem benne hát fostam.Szeretem a sebességet inkább a gyórsulást de meghalni csak azért az 1 percért nem érdemes.Legyen sok 30 másodperc inkább.

És köszi az elismerést.Igyekszem átültetni a játékba azt amit a valóságba szeretnék megtenni.Jó jó nehéz ellenálni egy 650 LE RUF-nak de meglehet erőszakolni magunkat.Meg ott van a fogyasztás is.Ha taposod a gázt és kockáztatsz akkor fizetsz!Ha ésszel mész nyugisan akkor kevesebbet kell költeni.
  • ChuckyHUN
    Mindig is tudtam, hogy jófej vagy meg jól gondolkodsz, de ez a szöveg nagyon tetszett!! Sok sikert apudnak a tőzsdén! neked pedig ha a gyorsaság az úr a fegyelem legyen a gyeplő!!!
  • Dante73
    A szigeten látottak alapján van érzéked a dologhoz, DE!!!!
    Ne egy sportgéppel kezdj vezetni, szerintem. egyrészt, nagy valószínüséggel itt-ott horpadni fog, (parkolás, ugye) másrészt, kevés ember állja meg, hogy ne lépjen oda neki autópályán. Márpedig, 160-ra az ember nem kész egy friss jogsi birtokában. És akkor nem is mondtam nagy sebességet. Kezdésnek elég egy golf. Nem túl gyors, de azért megy, ha horpad, hadd horpadjon, stb... Aztán 1-2 év múlva, belehet nevezni az ÁLOMGÉPBE. Az a lényege a dolognak, hogy amikor már azt hiszed, tudsz vezetni, na akkor figyelj oda nagyon! Az a legveszélyesebb időszak. Mikor már nem vagy annyira biztos a dologban, na akkor lehet gyors gépet venni. Akkor már félted annyira a tyúkszarost, és rutinod is van annyi, hogy ne csinálj hülyeséget....
  • HUNMemphis
    A jövőm biztosítva van.Erste bankba le van kötve annyi pénzecske amennyi szépen 3 4 év alatt elég lesz házra.Továbbá szorgalmas vagyok és HÁLA apucának tudok dolgozni a cégénél.Holnap is megyek.Meg ugye egy igazi apa besegít egy 500 ezres Calibrába nem?
    Hidd el nem írnék ilyeneket ha nem lennék biztos a dolgomban.A jogsiról meg annyit hogyha leteszem kisteherautóra is akkor ingyen megúszom.Mindig is jólbánt a család a pénzel.Nem vagyunk gazdagok sem elkényeztetett.Nincs Izom PC-m sem több 100 ezres bicóm.Nincsen D&G bugyim sem karkötőm.
    Szorgalom és elhivatottság kérdése az egész.
    Tőzsdézünk.Okosan oldjuk meg a problémákat.Villanyt lekapcsol,Fölöslegesen nem megy a klíma sem a PC.
    20 éve űzi az ipart az öregem büszke vagyok rá.Voltak neces hónapok amikor majdnem tönkre ment de nem hátrált meg.Szívinfarktusa is volt a meló miatt.Túlélte.Ma már kevesebbet dolgozik mert megtette azt amire kevesen képesek.Nem hős nem isten.Okos jóember.
    A tuning meg hosszúlejáratu lesz.Meg lesz a kocsi örülök majd mint atom.Szépen elmegyek melózni ésszel nyomom a gázt és tanulok.Lassan ezt azt összeszedek hozzá.Neten rengeted olcsó jóminőségü áru van.Ésszel kell csinálni.Ez nem amerika nem a Halálos Iramban C. film.Hopsz áhh veszek egy Evot bazze meg egy Suprát felnyomjuk majd Dominic garázsában 2 nap alatt.Regisztráltam a Tuning magazin
    honlapjára és idén elkezdem a V.T.-t megtanulni.Szeretném viszontlátni a munkáimat a magazinban is.
    Hidd el apám nem szórja a pénzt.Soha nem mondtam neki azt hogy vegyél nekem 8800GTX-et.Minek?Jó a 7600GT is.Majd ha ott lesz az ideje akkor megkérem max segítsen be egy 10 ezressel.Logikusan gondolkozik nem nagyban.Álmaim vannak sőt neki is.Yachtot akar venni 26 millióért de tudja hogyha megteszi azzal kockára teszi a család anyagi hátterét.Pedig megtehetné és leszarhatná és azt is mondhatná hogy gyerekek ne gépezzetek mert a Yachtot kell törleszteni.Ne legyen magas a villanyszámla.

Fatal:SLI alaplaphoz jó?PCI Expresses ugye? Nem AMD.Mellesleg megint ATI.
  • Roger6
    És ezt mind miből fogod finanszírozni? Jogsi, kocsi, csiptuning, stb... Ez gecisok pénz ám! Ok, a kocsit részletre megveszed 20% kezdővel (az is lesz havi x ezezr), de még amit felsoroltál, az legalább fél misi, de inkább több! Nyilván te tudod, mit engedhetsz magadnak, de azért gondolj a jövődre is...
    (ez csak tanács volt)
  • [HUN]FaTaL
    Gainward HD4850 :))
  • HUNMemphis
    Nekem is ASUS VGA-m volt/lesz.1 év 6 hónapot bírta.A teljesítménével mindig is meg voltam elégedve.Most hogy látom milyenek vannak csurog a nyálam de.........inkább gyűlytök kocsira.Jövő nyárra Opel Calibrát tervezek 150 LE.Nyáron melózok suli alatt melózok és jövő nyár elején KRESZ vizsga.Ha meg lesz a kocsi kis light tunning(chip,kipufogó,krómozás,festés,gumik,belsőtér)Szóval lesz meló és arra kell a pénz.Anno nekem is ajánlották a Gainwardot de nemet mondtam.Talán a régi GeForce 3-som lenyomata ez a döntés.Jó kari volt sokáig bírta.
    De asszem ezek után ha beruházok VGA-ra akkor Gainwardot keresek majd.A neve is bejön.

1000KM-es krúz:
    Arra gondoltam hogy ebéd után kéne olyan 40 percel kezdeni a gyülekezést.Megkérem anyát csinálja 13:00-ra a kaját és sztem 14:00-kor kezdődhet is a gyülekező.Természetesen előre meg lesz adva a talihely fotóval.Türelmes srác vagyok de olyan 20 perc után elindulok.Már tudom is hól szoktak kevesen lenni.Általában át suhannak az emberek azon a területen.Pedig egész hangulatos az a Motel.
    Folyt köv......
  • ChuckyHUN
    Aki egyszer beírta ide a ThrustMaster motorkormányát, az légyszi mondja meg, hogy vna e hozzá fék és váltó is? Illetve, hogy más gyártók nem csinálnak ilyet? mert én szeretnék vásárolni egyet!!
  • orszagtom
    D-vel Kollega :D

No akkor én a pagani szalonnál leszek fél9kor, aki akar jöjjön Dkatos kocsival :)
  • Roger6
    Szia ToMeE!

Hát sztem csak tíz után érek rá, mert edzésem lesz, aztán meg asszonypajtással lesz találkozóm! (A nők mindig bekevernek! :-) ) Menjetek nyugodtan valamerre, aztán csatlakozom, amint tudok. Ha véletlenül a csajomnak közbejönne valami, akkor viszont ott leszek fél 9-kor! Ja! Milyen kocsival lesztek/leszel?
  • orszagtom
    vkinek csak kellene... :P

Grabowszki kollega, este kellene nyomni egy kanyart, nemde? Fussunk már össze mondjuk fél9kor a Pagani szalonnál ;)
  • Roger6
    Upssszzz... Bocsesz! :-)
  • orszagtom
    jaja, út széle.... belenyomtam vagy 70km-t mire meglett :)
  • Pepsi Twist
    TE! Ne tarts rendet a tápigomba jó?
  • Roger6
    Valaki játszik is, vagy csak a VGA a téma?! FataL leírta a #56669-ben a tutit, szerintem felesleges ezzel offolni a topicot.
  • trimo #56670
    Nekem Asusom van és nincs vele igazából semmi bajom, működik ahogy kell.
    Azt azért hozzáteszem, hogy még nincs egy éves, azaz augusztusban lesz, de remélem azért rendben marad. :D
  • [HUN]FaTaL
    ASUS VGAból egy kalap szar. Sapphire/HIS ICEQ/MSI/Gigabyte/ HD4xxx szériából Gainward szerintem ezek a normális márkák.
  • Pepsi Twist
    nem nekem lesz csak érdeklődöm
  • Pepsi Twist
    miért felejtsem el? a hülye kollégáim is ezt mondják... de az itteni gépbe (work) is asus VGA van és a TDU megy rajta már vagy 1 éve :D
  • allyouneedisme
    Írtam privit Csabimomo
  • Csabimomo
    hát igen tul szép lenne ha hibátlan állapotu és 35 :D annyi baja van hogy a jobb oldali müanyag rogzitőkar eltörött. de meg lehet ragasztani. külömben tökéletesen müködik. szoval kinek kell? :D 35pénz
  • Tinky
    Hát a reagálásod alapján télleg igaz :D
    Probálkoztam :D
    Akkor az utszélén mentél végig nem?
    Nekem ott nem sikerült ilyet, és csak akkor ment 32es idő ha trafic nélkül.
    Jó igaz hogy sokat nem probálgattam mert a belsőnézetett nem kedvelem :D
    Szóval Grat :D
  • milk41
    asus-t felejcsed el
  • gabi89
    Ipon-on 32209ft szóval megéri csak lehet már kapni 3870-es karit 25ért is igaz az nem ASUS meg csak ddr3 ram és nem ddr4.Én azóta nem szeretem az Asus-t mióta 1év alaltt 7600GT karimon tönkrement a memória :D
    Ha már van rá ennyi pénzed van akkor inkább 4850 csak pár ezret kell hozzárakni és az egy igen jó kari nem mintha ez nem lenne.