-
A jövőm biztosítva van.Erste bankba le van kötve annyi pénzecske amennyi szépen 3 4 év alatt elég lesz házra.Továbbá szorgalmas vagyok és HÁLA apucának tudok dolgozni a cégénél.Holnap is megyek.Meg ugye egy igazi apa besegít egy 500 ezres Calibrába nem? 
Hidd el nem írnék ilyeneket ha nem lennék biztos a dolgomban.A jogsiról meg annyit hogyha leteszem kisteherautóra is akkor ingyen megúszom.Mindig is jólbánt a család a pénzel.Nem vagyunk gazdagok sem elkényeztetett.Nincs Izom PC-m sem több 100 ezres bicóm.Nincsen D&G bugyim sem karkötőm.
Szorgalom és elhivatottság kérdése az egész.
Tőzsdézünk.Okosan oldjuk meg a problémákat.Villanyt lekapcsol,Fölöslegesen nem megy a klíma sem a PC.
20 éve űzi az ipart az öregem büszke vagyok rá.Voltak neces hónapok amikor majdnem tönkre ment de nem hátrált meg.Szívinfarktusa is volt a meló miatt.Túlélte.Ma már kevesebbet dolgozik mert megtette azt amire kevesen képesek.Nem hős nem isten.Okos jóember.
A tuning meg hosszúlejáratu lesz.Meg lesz a kocsi örülök majd mint atom.Szépen elmegyek melózni ésszel nyomom a gázt és tanulok.Lassan ezt azt összeszedek hozzá.Neten rengeted olcsó jóminőségü áru van.Ésszel kell csinálni.Ez nem amerika nem a Halálos Iramban C. film.Hopsz áhh veszek egy Evot bazze meg egy Suprát felnyomjuk majd Dominic garázsában 2 nap alatt.Regisztráltam a Tuning magazin
honlapjára és idén elkezdem a V.T.-t megtanulni.Szeretném viszontlátni a munkáimat a magazinban is.
Hidd el apám nem szórja a pénzt.Soha nem mondtam neki azt hogy vegyél nekem 8800GTX-et.Minek?Jó a 7600GT is.Majd ha ott lesz az ideje akkor megkérem max segítsen be egy 10 ezressel.Logikusan gondolkozik nem nagyban.Álmaim vannak sőt neki is.Yachtot akar venni 26 millióért de tudja hogyha megteszi azzal kockára teszi a család anyagi hátterét.Pedig megtehetné és leszarhatná és azt is mondhatná hogy gyerekek ne gépezzetek mert a Yachtot kell törleszteni.Ne legyen magas a villanyszámla.
Fatal:SLI alaplaphoz jó?PCI Expresses ugye? Nem AMD.Mellesleg megint ATI.