Nekem is ASUS VGA-m volt/lesz.1 év 6 hónapot bírta.A teljesítménével mindig is meg voltam elégedve.Most hogy látom milyenek vannak csurog a nyálam de.........inkább gyűlytök kocsira.Jövő nyárra Opel Calibrát tervezek 150 LE.Nyáron melózok suli alatt melózok és jövő nyár elején KRESZ vizsga.Ha meg lesz a kocsi kis light tunning(chip,kipufogó,krómozás,festés,gumik,belsőtér)Szóval lesz meló és arra kell a pénz.Anno nekem is ajánlották a Gainwardot de nemet mondtam.Talán a régi GeForce 3-som lenyomata ez a döntés.Jó kari volt sokáig bírta.
De asszem ezek után ha beruházok VGA-ra akkor Gainwardot keresek majd.A neve is bejön.
1000KM-es krúz:
Arra gondoltam hogy ebéd után kéne olyan 40 percel kezdeni a gyülekezést.Megkérem anyát csinálja 13:00-ra a kaját és sztem 14:00-kor kezdődhet is a gyülekező.Természetesen előre meg lesz adva a talihely fotóval.Türelmes srác vagyok de olyan 20 perc után elindulok.Már tudom is hól szoktak kevesen lenni.Általában át suhannak az emberek azon a területen.Pedig egész hangulatos az a Motel.
Folyt köv......