N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    Teljes mértékben igazad van!Apa is erre tanít.Valószínüleg amíkor meglesz a jogsi még nem lesz Calibra.Anya 1.6-os Citroen C3-át fogom vezetni néha néha.110 LE.Amikor apával kettesben megyünk valahova mindig a vezetésről van szó.Néha aztmondja hogy jó akkor most te hogy csinálnád.És akkor mondom hogy az ott elöttünk eléggé zavarosan vezet.A srác jobbra vagánykodik és a motoros kanyarodni fog mert indexel.Tanulom a helyzetfelismerést.És amihez nagyon tartom magamat hogy maximum elhagyatott rendőrmentes nyugodt helyen próbálgassam majd a gépet.Nem akarok úgyjárni mint azok a srácok az Audi A6-al vidéken.Apának A4-se van 110 LE de félek tőle.Retegek tőle mert érzékeny a pedál.Tgnap anyáét vezettem hát kurvára bejött.Nem fulladtam le 3000-ig ment 1-esből az idnulás.Papucsba vezettem és kicsit fura még a kuplungolás de sokkal barátibb mint egy Audi.
    Hétfőn jön ismét apa Barátja a Porscheval.Az gép 360 pacis.1x űltem benne hát fostam.Szeretem a sebességet inkább a gyórsulást de meghalni csak azért az 1 percért nem érdemes.Legyen sok 30 másodperc inkább.

És köszi az elismerést.Igyekszem átültetni a játékba azt amit a valóságba szeretnék megtenni.Jó jó nehéz ellenálni egy 650 LE RUF-nak de meglehet erőszakolni magunkat.Meg ott van a fogyasztás is.Ha taposod a gázt és kockáztatsz akkor fizetsz!Ha ésszel mész nyugisan akkor kevesebbet kell költeni.