882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
#762 nekem logitech rumblepad 2 van azzal mindent belehet állítani a settingsapplicationsben, aztán a játékon belül még a forcefeedback is tökéletesen működik -
joubi #761 valaki segitsen!nem tudom beallitani a gamepad-al tudjam irányitani csak ugy h a fel le stb az eggerrel megy...ötlet? -
Dexantreal #760 Ennek örömére lenne kedve valakinek/valakiknek majd multizni velem? Lan, net, vagy ilyesmin? Rég játszottam vele, de most lehet, hogy én is felpakolnám. -
#759 Eskü????
Jó ég meek szedem!!!KÖSZII! -
#758 -
Dexantreal #757
Bár én megvettem anno eredetiben, szal mindegy, de örülök, hogy most már a többiek is játszhatnak vele lehúzogatás nélkül. -
#756 srácok kijött a reloaded verzió nforcera is kikerült
szal működik végre lehuzogatás nélkül mindnekinek :) -
#755 Nincsen,nem is tudod,csak ugy,ha lehuzod a dvd meghajtódat a gépedből. -
#754 Van hozzá crack? Nem tudom elindítani :/ -
#753 Üdv! A sivatagos pályán vok ahol le kell fényképezni 3 német táboret de csak az egyiket találom... mire jó a asarokban az a 2 folyton változó csík? -
#752 Nincsen PC-re.
Xbox-ra van csak. -
#751 Magyarítás nincs a gamehoz?
-
#750 Sorry,most nézem az évet -
#749 Ez nem 2 hete jelent meg, ez 2006-04-23 -ban lett feltéve a wanadoo-ra.
Törés még nincs a játékhoz ugyan úgy :-( -
#748 Most látom,h 2 hete megjelent 1 uj verzio:Blazing Angels Squadron of WWII CLONEDVD PROPER-iTWINS
wanaddoon fennt van vki tud vmit róla,h müxik-e? -
#747 Igen még mindig ugyanaz ha lehuzod a cd/dvd meghajtódat! -
Nwis86 #746 létezik már valami működő verzió vagy mód az indítására? -
#745 :( -
#744 Én kipróbáltam és nem ment.Teljesen átvan írva az indító file
Pedig olyan jó gamma..... -
#743 Ez tényleg megy, hogy a demonak az indítófájlját felülírom a játék indítófájljával, és akkor safedisc 4 -es módszerrel indítom? :| Én ezt kipróbálom valamelyik nap ha működik! -
#742 1 hónap telt el -
babus #741 Mi van Kemi005?Semmi válasz! -
babus #740 Kemi005 716# Le irnád kicsit pontosabban,mert igy elég furcsa.Ki próbáltam természetesen nem működik,ha úgy lenne ahogy irtad nem kellene egy csomó játékot feltörni crackkel-ni!!!!!! -
banános joe #739 Egy kis segitség kellene elakadtam "Rabaulnál" nem tudom hogy kell megcsinálni ezt a küldetést.
Tudna valaki segiteni ebben? -
#738 nem a tápkábelt kell kihúzni sztem a meghajtóból, hanem csak az IDE (adat)kábelt. -
babus #737 Próbáltam az összes fellelhető módszer szerint(lehúzogatás kivételével).Gép újra inditásáig jutottam.Amig nem törik fel amire nem sok eséj van marad a lehúzás vagy az eredeti meg vétele.Csak azt nem értem,hogy ennél sokkal gagyibbakat feltörtek ezt még nem. -
#736 Daemonnal van a game dvd berakva,akkor kikapcsoljama gépet kössem ki az árramforrást beinditom és hadja menni? -
#735 Akkor most a mind2 meghajtóm áramforrását húzzam ki? -
#734 lefordítva:
-Alcohol 120%-al kikell írni úgy, hogy bevan téve az RMPS ellenőrző, majd uninstall Alcohol
-Daemon tools 4 feltelepít, Virtuális meghajtókat kikell kapcsolni (disable), majd emulations -> RMPS
-game
ezt így inkább mégse próbálom ki -
#733 Mi? van új biztosabb megoldás a beindítására, mint a kábel lehúzás? Mert régen én nem bírtam beindítani (meghajtóba tiltottam ki a bios-t, úgy próbáltam), a Splinter C 3 az ment, ez nem. Ha van új akkor felrakom és megpróbálom!
SD4hide biztos nem, mert az SafeDisc 4-re van. -
#732 Király game,most szedem
Akkor daemon 4.0 +sd4hide? -
babus #731 Az XBOX honositás működik pc játékkal? -
babus #730 Köszi.Meg próbálom,hogy a play cd-ét mountolom be mert dvd-én van meg a progi talán igy elindul. -
benioh1993 #729 az 1. cd
-
babus #728 Meg tudná valaki mondani,hogy melyik a play cd,hogy ne töltsek feleslegesen?(1-es 2-es 3-as 4-es) -
#727 Ez vnmi árkád lövöldözős,külső nézetben egérrel vagy mi -
#726 csövi! én a Rapidshre-ról szedtem le és úgy működik,hogy felrakom a négy lemezt cd-képbe(mds-vagy-mdf)felrakom a játékot meg a Daemon Tools 4.03-at berakom mindgyik lemezt(mert nem tudom hogy melyik a play...hehehe)és megy is. -
#725 faxa a game csak énis kábelek lehuuzásával tudom nyomni viszont itt van egy lehetőség amit nem értek
Burn in a120, burn with rmps checked, uninstall a120,
install dt4,set virtual drives in dt4 to disabled,
enable rmps emulation in dt4,play game. -
#724 innen bármilyen elrejtő progit le lehet tolteni
cd/dvd hide utilities
ittvan a safedisc 4-es is -
shamboy #723 cső felraktam a gamet,hideoltam a meghajtokat és nem indul nem tudjátok mit ronthattam el?