Blazing Angels : SoWWII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Burn in a120, burn with rmps checked, uninstall a120,
install dt4,set virtual drives in dt4 to disabled,
enable rmps emulation in dt4,play game.<#circling>#circling><#circling>#circling><#circling>#circling>
(Elõre is köszi)
Anélkül meg semmit sem ér a safedisc progi.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
1. lépés csomagoljuk ki a programot.
2. telepitsük a játékot " nekem 4 image file van" a daemon tools 4.03-mal lehetõleg oda teleptsük ahova autómatikusan szeretné (a daemont innen az sg-rõ lehet letölteni).
3.telepités után tegyük visza a daemon toolszal a play cd-t a meghajtóba.
4.telepitsük föl a SafeDisc4 Hider 1.0 nevezetü meghajtót elrejtõ programot"akinek fent van annak nem kell"telepités után egy koponya jelenik meg az asztalon lépjünk bele majd restoreról állitsuk hide-ra.rejtsük el a meghajtót
5.inditsd el a játékot. az megcsinálja az elsõ ellenõrzést malyd újra indul a gép.
6.az újra inditás után inditsuk el a játékot elvileg ha mindent faszán megcsináltatok és nem valami szétforgácsolt szart töltöttetk le, valami nem megbizható torrentrõl akkor a játéknak mûködnie kell.
ezzel a módszerrel nem kell megbomtani a házat és lehúzni a meghaajtót.
"én a játékot a deifant nevü torrentrõll töltöttem le"
akinek sikerült igy megcsinálni jellezzen ide vissza és ha tud segitsen a többieknek akinek nem sikerül az is irjon hátha kitalálok addigra valami új módszert jó próbálkozást.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nekem olyan gondom lenne hogy 91.3valahanyas driverrel fehér egy-két textúra,na mondom biztos patch kell rá,aztán meg nem idult a játék,lehúzott dvd íróval...<#wow1>#wow1> hát lol ilyet még nem láttam.Valami megoldás van a fehér textúrás dologra?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a programról: akinek megvan az nfs most vanted az biztosan ismeri mert az is ezzel mükszik. aknek ojan verziója van hogy serial szám kell hozzá annak sajna nem tudok segiteni. mégegyszer a progi neve SafeDisc Hider 1.0 2005 skul
bármien (BÁRMIEN) módszer érdekel!!! ha leírod ide az is jó, de ha szorgos vagy küld el a [email protected] címre!! 😄
elõre is kössz!! (BÁRMIEN 😊)<#smile>#smile><#smile>#smile>
írtad, hogy nincs krekk (merthogy valóban nincs), aztán Firerock kért msn-re krekket. mindegy...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Valaki nem tudna egy jó kis módszert irni hogy hogyan tudnám elinditani a játékot? Mert az a baj vele hogy van rá módszer sf.nightmare-es amivel le kell tilani egy csomó dolgot de nekem nem megy mert a winyóm is ide. És a BA. már új starforce-t használ aminél már nem elég lehúzni vagy letilani a meghajtókat... Nos nincsen valakinek valami ötlete?
valaki plz help
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
www.cdgalaxis.hu
www.576.hu
médiamárktban is láttam...