Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
hol lehet megvenni?
Látom nem jártatok erre mostanában,de megprobálom.
Tudnátok segiteni,mi a követendö taktika Rabulban,szétszedtem a repülöteret,de a bombázokat mindig lelövik,hiába mennék a felszállt repülök után védelmezni a támadokat,mindig a repülötérre teszi a célt.
ahamm, pech.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

musha
kipróbáltam, köszi, de sajna kipróbáltam xboxon is paddal és úgy sokkal-sokkal precízebben bírtam irányítani, mint egérrel/billel. utánanézegettem külföldi fórumokon is, sajnos ez az egyetlen mód úgylátszik ahhoz, hogy játszhassak vele: padot nem bírom peccs nélkül használni, peccsel meg nem indul a játék.
így jártam :/

figy, van nekem is gamepdaom..egyedül eddig az NBA Live 2006hoz használtam és használom is, mert még mindig tolom a dymastit... a Blazinget engedte nekem gamepaddal, de tök szokatlan és furcsa volt, billel végig toltam simán, nemvolt nekem semmi gondom belõle...próbáld ki.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hát nem tudom... ha akkor ereszted el a papirokat (mert nem bombázunk ám templomot te kis materialista 😊 ) amikor a célkeresztben van a templom, akkor nem lehet gond. Mindenesetre ha jól emlékszem, 2-3 alkalommal is meg kell ismételni a mûveletet, mert annyira tetszik az instruktornak....

musha
a padomat nem bírja...azt kilõttem és egybõl jó lett <#rinya>
pedig ezt nagyon paddal kéne...

vedd minimumra a grafot , felbontást , kidolgozást , mindent !

musha
eddig 2 embernél láttam itt, de senki sem reagált rá:
mit lehet tenni, ha a kampány legelsõ pályájának indulásakor csak a repteret látom, meg mászkáló embereket, de a repülõt nem? pedig rezeg a pad a kezemben, és ha lezuhantam, akkor átvált a gépemre pár másodpercre...

peccsek megvoltak, de úgy nem mûködik sehogy a biztonsági másolatom.

ötlet? <#confused>

David8
<#nemtudom>

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

David8
Hi!
Nekem eddig úgy tûnik megy a game, csak egy gondom van:
A training pályán amikor kilõttem mindent akkor vmi olyasmi van hogy le kell bombázni a templomot?!
Ebben szeretnék segítséget kapni, hogy hogyan is kell pontosan, mert hiába nyomom akkor a bombázást amikor a templom pont benne van a célzóba nem megy és azt írja próbáljam újra. Pls. segítsetek <#confused><#phone>

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Hé matek, végigtoltad már a játékot? Hiányolom a pályalistádat 😊

bandika64
Nemtom mióta de kijött a v1.02 -es peccs,úgy sem találtam szervereket 😞
De szentem sokkal jobban néz ki 😊
Valahogy úgy vettem észre,hogy a robbanások is nagyobbak és szebbek.X-fer -el töltöttem le.
www.xfire.com regeljetek,aztán szedjétek le az x-fire -t és rákereshettek a pecs-re vagy a google 😄

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

mondom,hogy nem tudok segíteni neked,nálam simán ment

😄
most vettem észre h végig a bátyám nevén irtam
nem baj

Erő Izom,Viszkit Iszom!

oszt két hét mulva megdumáljuk
ok?

Erő Izom,Viszkit Iszom!

vegyél fel msnre:[email protected]

Erő Izom,Viszkit Iszom!

nálam ment simán,szal passz

lécci emailre írjátok vagy msnen vegyetek fel me holnap elköltözünk oszt nem lesz net két hétig:'(

Erő Izom,Viszkit Iszom!

Help emberek!!Hogyan kell multizni?Csináltam ilyen felhasználót az ubisoftba,frissítettem a szerverlistát de nem ment,pedig eredeti a gém.Szal vki mondja el lécci hogy kell multizni!Elõre is kösz!<#help><#szomoru1><#nemtudom><#confused>

Erő Izom,Viszkit Iszom!

én2-3napig szarakodtam vele,de sikerült..a légi csata is nehéz volt,de azt is legyûrtem

Akkor nem vesztettem sokat... amúgy tisztában voltam én azzal, hogy mit kell csinálni, de amikor megláttam, hogy nem is egy hanem mindjárt 4 (én négyre emlékszem) radarállomást kell kicsinálni, és gondoltam hogy addig végig a viz felett kell repülni... na akkor nyomtam az uninstallt. Tudom mikor kell abbahagyni 😊

Az volt az utolsó. Nem könnyü az biztos de nem lehetetlen, a viz felett repülve kellett volna kilönöd 3 radarállomást és utána már repülhettél volna magassan is.Igaz a pálya hátralevö része se tul könnyü.

KÕSZI
Jaja, tudom én azt. Az egyik a billentyûre (asszem a turn) a másik (roll) az egérre van konfigolva. Próbáltam már mindkettõt, de nem jött be.
Igaz, mostmár mindegy, a Berlines pálya elején felnyomtam az agyam, és letöröltem az egészet a francba. A jó perverz nagymamáját a pályatervezõknek 😊

Amúgy volt még utána misszió, vagy ez lett volna az utolsó?

oké..annyira nem vagyok jártas ebbe...

fishh: vedd meg...

gyerekek valaki segicsen már rajtam
MerlinW
Oké de azzal nem csak egy játékkal fogsz játszani hanem bármelyik SF-ossal😊
Arról nem is beszélve mennyi elõnye van egy mobil dvd írónak😊

[merlinw.org]

5-6 000-hez hozzáadsz még1-t,2-t és megvetted a géjmet.

kösz a tippet lammaer

Erő Izom,Viszkit Iszom!

MerlinW
lehúzogatással kapcs meg leírtam párszázszor😊 5-6000 pénzért lehet kapni külsõ 5'25-ös USB-s rack-et. Belerakja az ember az olvasót, és onnantól csak vagy kihúzod az USB-t (hosszabbítóval még az alaplapot sem buzerálod) vagy szoftveresen választod le ha nem kell. Ennyi..😊

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

A 'Roll left' és 'Roll right' nem ugyanaz, mint a kanyarodás! Nézd meg a billentyûkioszásban, hogy mire vannak konfigurálva és azokat nyomogasd.
Lõj szét gyorsan mindent, közben vigyázz hogy téged ne lõjenek szét. <#vigyor1>

Ez valami brutális bootcd, köszi a tippet. Megyek, leharácsolom valahonnan....

bocs hogynem irtam de osztálykiránduláson voltam<#bee1><#beka3><#sniffles><#beka2>Rabaulnál elakadtam HELP PLEASE!!

Erő Izom,Viszkit Iszom!

kedves fijugg.
remélem tudodk nekem segiteni mert van egy kis probélémám.lehuztam a meghajtot ujrainditotam a gépet és felpakoltam a játékot erre meg kéri a cd kulcsot,probáltam keresni de az jõt ki bellõle hogy nincs.ilyenkor mi van????????
Nashville
Ez egy nagyon jó anyag, itt találsz bõvebb infót: Ez mind rajta van egy CD-n!. Magyar nyelvû bill. támogatás csak a 6.0- ás verzióban van, de megszokható az angol is.
Hogy honnan szerezheted meg? pl. mininova

Contemporary Country Music

Jó neked 😊 Szerintem egy jó órát eltöltöttem azon a pályán, mire végigvergõdtem a kanyonos részen. Még jó, hogy vannak checkpointok, mert anélkül valószinüleg kivágtam volna a gépet az ablakon.

Apropó, egy kérdés: van ugye ez a javitás funkció, amit ha bekapcsolok, akkor meg kell csinálni azokat a manõvereket, amiket kiir a képernyõre és akkor "gyógyulok".
Namost, akárhogy is próbálkozok, valamiért nekem a "roll left" "roll right" (ha jól emlékszem) valahogy nem értékeli a gép. Hiába döntök/fordulok, jobbra-balra, a gép szerint nem csináltam meg, és ezért nem is jön a javitás. Csak akkor vagyok sikeres, ha a speed up/slow down utasitások jönnek, azokat rendesen érzékeli a gép ha megcsinálom és már javitanak is.

Más is tapasztalt ilyesmit (billentyûvel/egérrelnyomom) ?

"Hiren's CD" ez mi ez?

Nashville
Kössz! Igen erre az SF Nightmare cuccra gondoltam. Ezek szerint nem oldja meg a problémát. Isten ments mûködés közben lehúzni!!! Jó hogy írtad, nehogy valaki kipróbálja! 😊

"Az meg már olymindegy, hogy a tápkábelt vagy a szalagkábelt húzod le."
Egyszer le volt húzva a tápkábel amikor rendszert telepítettem, vagy a Hiren's CD- t használtam (már nem emlékszem) és nem volt nyerõ, hogy csak az adatkábel volt bedugva (mondjuk az az egység a másik Winyóm volt!<#idiota>)

Huhh el is tértem a témától, majd jelentkezem a tapasztalatokkal késõbb, már csak a játékkal kapcsolatban! Eddig csak a Wings Of War- t toltam, de az sem volt rossz!

valaki aki okos árulja el nekem a cd keyt???????????????????????????????
BiG G
miért nem is olyan nehéz 😄DD csak kicsit volt szopatós ^^ kb 4edszerre végigmentem rajta 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Elméletileg az SF nightmare és hasonló cuccok szolgáltak arra, hogy elrejtsék a drive-okat huzigálás nélkül....

Az meg már olymindegy, hogy a tápkábelt vagy a szalagkábelt húzod le. Élõ gépen egyik sem ajánlott, ergó ugyanúgy le kell kapcsolni a cuccot elõtte.

Nashville
Olvastam valahol, hogy elég a tápellátást megszüntetni, de ez szerintem nem jó megoldás. Gondolom az adatkábelt kell "megjelölni".
Egyébként a Windows- on belül nem lehet valahogyan letiltani a meghajtókat, a húzogatást elkerülendõ? Gondolom vannak okosok akik ezt már megoldották. Utána is fogok nézni vizsgák után, addig fel sem telepítem a progit. Ha valaki már megjárta a hadak útját más megoldással az írjon, hátha másnak is segít. Tudom, vegye meg... <#ravasz1>

Sajnos ez a lehúzós a legjobb és biztos megoldás. Semmilyen extra cucc nem kell, az a DVD image amirõl felment a játék pont elég. Érdekes módon nálam a mini image-k amik direkt krekkelési célból készültek, nem mûködnek. A rendes clone igen, de csak ha lehúzom a driveot. Ami nem egy nagy kaland, mindig meg van bontva a gépem.

Kisérletezhetsz mindenféle SF nightmare cuccokkal, esetleg sokadikra mûködhet is, de sokkal macerásabb mint lekapni a driveot. Ha ezt nem tudod megtenni az pech....

matyi08
akkor nem fogzs játszani. a 2005 márciusi játékot (splinter cell chaos theory-t) most törték fel. úgyhogy vagy megveszed, vagy lehúzod valahogy, vagy vársz úgy egy évet. ha egyáltalán feltörik.

na ez a baj nem tudom lehuzni a meghajtot mert le van blombálva a gép és azt nem tudom megbontani ugyhogy ha van bármijen más megoldás azt szivesen várom
mivagyok én,tudakozó?😛

matyi08
és akárhányszor játszani akarsz, le kell húznod a meghajtókat. más megoldás nincs.