Blazing Angels : SoWWII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol lehet megvenni?
Tudnátok segiteni,mi a követendö taktika Rabulban,szétszedtem a repülöteret,de a bombázokat mindig lelövik,hiába mennék a felszállt repülök után védelmezni a támadokat,mindig a repülötérre teszi a célt.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
így jártam :/
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
pedig ezt nagyon paddal kéne...
mit lehet tenni, ha a kampány legelsõ pályájának indulásakor csak a repteret látom, meg mászkáló embereket, de a repülõt nem? pedig rezeg a pad a kezemben, és ha lezuhantam, akkor átvált a gépemre pár másodpercre...
peccsek megvoltak, de úgy nem mûködik sehogy a biztonsági másolatom.
ötlet? <#confused>#confused>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Nekem eddig úgy tûnik megy a game, csak egy gondom van:
A training pályán amikor kilõttem mindent akkor vmi olyasmi van hogy le kell bombázni a templomot?!
Ebben szeretnék segítséget kapni, hogy hogyan is kell pontosan, mert hiába nyomom akkor a bombázást amikor a templom pont benne van a célzóba nem megy és azt írja próbáljam újra. Pls. segítsetek <#confused>#confused><#phone>#phone>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
De szentem sokkal jobban néz ki 😊
Valahogy úgy vettem észre,hogy a robbanások is nagyobbak és szebbek.X-fer -el töltöttem le.
www.xfire.com regeljetek,aztán szedjétek le az x-fire -t és rákereshettek a pecs-re vagy a google 😄
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
most vettem észre h végig a bátyám nevén irtam
nem baj
Erő Izom,Viszkit Iszom!
ok?
Erő Izom,Viszkit Iszom!
Erő Izom,Viszkit Iszom!
Erő Izom,Viszkit Iszom!
Erő Izom,Viszkit Iszom!
Igaz, mostmár mindegy, a Berlines pálya elején felnyomtam az agyam, és letöröltem az egészet a francba. A jó perverz nagymamáját a pályatervezõknek 😊
Amúgy volt még utána misszió, vagy ez lett volna az utolsó?
fishh: vedd meg...
Arról nem is beszélve mennyi elõnye van egy mobil dvd írónak😊
[merlinw.org]
Erő Izom,Viszkit Iszom!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Erő Izom,Viszkit Iszom!
remélem tudodk nekem segiteni mert van egy kis probélémám.lehuztam a meghajtot ujrainditotam a gépet és felpakoltam a játékot erre meg kéri a cd kulcsot,probáltam keresni de az jõt ki bellõle hogy nincs.ilyenkor mi van????????
Hogy honnan szerezheted meg? pl. mininova
Contemporary Country Music
Apropó, egy kérdés: van ugye ez a javitás funkció, amit ha bekapcsolok, akkor meg kell csinálni azokat a manõvereket, amiket kiir a képernyõre és akkor "gyógyulok".
Namost, akárhogy is próbálkozok, valamiért nekem a "roll left" "roll right" (ha jól emlékszem) valahogy nem értékeli a gép. Hiába döntök/fordulok, jobbra-balra, a gép szerint nem csináltam meg, és ezért nem is jön a javitás. Csak akkor vagyok sikeres, ha a speed up/slow down utasitások jönnek, azokat rendesen érzékeli a gép ha megcsinálom és már javitanak is.
Más is tapasztalt ilyesmit (billentyûvel/egérrelnyomom) ?
"Az meg már olymindegy, hogy a tápkábelt vagy a szalagkábelt húzod le."
Egyszer le volt húzva a tápkábel amikor rendszert telepítettem, vagy a Hiren's CD- t használtam (már nem emlékszem) és nem volt nyerõ, hogy csak az adatkábel volt bedugva (mondjuk az az egység a másik Winyóm volt!<#idiota>#idiota>)
Huhh el is tértem a témától, majd jelentkezem a tapasztalatokkal késõbb, már csak a játékkal kapcsolatban! Eddig csak a Wings Of War- t toltam, de az sem volt rossz!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Az meg már olymindegy, hogy a tápkábelt vagy a szalagkábelt húzod le. Élõ gépen egyik sem ajánlott, ergó ugyanúgy le kell kapcsolni a cuccot elõtte.
Egyébként a Windows- on belül nem lehet valahogyan letiltani a meghajtókat, a húzogatást elkerülendõ? Gondolom vannak okosok akik ezt már megoldották. Utána is fogok nézni vizsgák után, addig fel sem telepítem a progit. Ha valaki már megjárta a hadak útját más megoldással az írjon, hátha másnak is segít. Tudom, vegye meg... <#ravasz1>#ravasz1>
Kisérletezhetsz mindenféle SF nightmare cuccokkal, esetleg sokadikra mûködhet is, de sokkal macerásabb mint lekapni a driveot. Ha ezt nem tudod megtenni az pech....