882
Blazing Angels Squadrons of WWII
  • Balumann
    teljes mértékben :P
  • steweee
    képek alapján elég jónak tűnik. nekem olyan repülős játék kellene, ahol minimális a fizika meg a tehetség, inkább csak arkád és szép. ez ilyen ?
  • Balumann
    minimum:
    Supported OS: Windows® XP
    Processor: 1.4 Ghz class processors
    RAM: 256 MB RAM
    Video Card: nVidia GF3 / ATI 8500 with 64 MB RAM DirectX 9.0c compatible
    Sound Card: Direct X 9.0c compatible
    DirectX Version: DirectX 9.0c
    Optical device: CD-ROM 12x or faster or DVD-ROM 2x or faster
    Hard Drive Space: 6GB free space
    Peripherals Supported: mouse, keyboard,
    Multiplayer: LAN or Internet Connection

2. ajánlott:
    Supported OS: Windows® XP
    Processor: Pentium IV 2GHZ /AMD ATHLON 2Ghz or better
    RAM: 1GB RAM
    Video Card: nVidia 6800 / 7800 or ATI 1800 / 1900 with 256 MB RAM DirectX 9.0c compatible
    Sound Card: DirectX9.0c compatible
    DirectX Version: DirectX 9.0c
    Optical device: CD-ROM 24x or faster or DVD-ROM 2x or faster
    Hard Drive Space: 6 GB free space
    Peripherals Supported: mouse, keyboard, headsets, joysticks, gamepad
    Multiplayer: Broadband Internet connection
  • bdani92
    Mi a game minimum rendszerigénye ???
  • Dragooon #798
    öö az még nincs, de beszerzése tervben van ^^
    egyébként megtaláltam^^
  • Balumann
    Eredeti játékod van?
  • Dragooon #796
    valaki segítene?
    hol kell regelni, hogy neten tudjak játszani? haverral lehet h tolnánk. vagy mit kell csinálni, mert a multis résznél felhasználónevet és jelszót kér? ^^
    köszi előre is
  • bakvarnyu
    nekem nem jött be ,ettől a BF1942-ben sokkal jobb repcsis harcokat lehet tolni
  • tototto
    ezzel én is szivtam, tényleg kár hogy játékon belül ezeket manapság sok jtáék nem engedi állitgatni, meg a grafikai optimalizálás mire kiötli az ember hogy mi az a graf amivel még szép de nem szaggat kibelépked 5-10szer is
    persze akinek sli-s atom gépe van legbrutkobb procival annak gondolom ez nem olyan nagy gond :D
  • Balumann
    Nekem Genius gamepadom van, 2 karos és 12 gombos. Eleve sokkal jobb mint billen és egérrel, viszont eleinte nagyon nehezen ment, a léghajókat sem tudtam eltalálni. De utána már egész jól ment.
    /az új gépem óta nem játszottam még vele, kb. 3 hete, mert elvesztek a metnéseim és eddig még nem volt kedvem újra kezdeni ^^

Ha visszaolvastok, én is rengeteget szarakodtam a beállítással, főleg a kanyarodásnál, mivel ott a jobbra van előbb. És megszokásból, meg mivel előtte is balrával kezdődik, arra állítottam.
    Legalább 50x kiléptem és állítottam, mire sikerült beállítani.
    /nah jó kipróbáltam az új gépemen is, ott 3.-jára már sikerült beállítani rendesen ^^ 1x szintén fordítva állítottam be.
  • tototto
    szerintem tökéletes az irányitása gamepaddal, billel meg egérrel valóban körülményes, de szerintem igy jó hogy nem teljesen árkád, de nem is szimulátor, persze nemtudom milyen gamepaddal próbáltad de logitech rumblepaddal tökéletes plusz a rezgér is elképesztően elvan találva
  • Omega
    Na ennek aztán az irányítása egy fos.
    Gamepad nincs benne rendesen, egérrel és billentyűzettel pedig lehetetlen.
  • rekettyes
    Valaki nem töltené fel a crack file-t valahova?
  • gyuri12
    jah,amúgy köszi!:)
  • gyuri12
    onnantól gagyi?:S
  • adios
    Nekem már sikerült!
    Lényeg, hogy csak a földi célokra kell koncentrálni, rakétákkal a légvédelmi ágyúkat és a földön parkoló ÖSSZES gépet kilőni.
    Már az elején teljes támadás parancsot adni (három kis repülő ikon piros), ha a bombázók segítséget kérnek, a villám ikon parancsot nyomni, ami az egyik havert veszett támadásba küldi.
    Ha alul a "1st wave" csík eltűnik, akkor utánna nem sokkal ad checkpointot, onnantól gagyi.
  • gyuri12
    azt én se tudtam megcsinálni,én is várom a választ
  • adios
    Hello!
    Tudnátok valami tippet adni a Rabaul elleni küldetésnél?Mivel bárhogy támadom a repülőteret,vagy a földi állások lőnek le vagy a Zerók.Ha valahogy mégis túlélem akkor pedig a bombázóinkat szedik le.Valami tipp?
  • tototto
    szerintem rakd ujra winfost aztán menni fog, bár gondolom ennyire nem szeretnél drasztikus lépésekhez folyamodni :)
  • tysaboy
    Sziasztok. Nekem olyan problémám hogy: letöltöttem ezt a verzió: Blazing.Angels-RELOADED. Namost feltelepítem, és mindent úgy csinűlok ahogy le van írva az reloaded-ban. (felrakom az első 1.01-es kiegészítőt, majd utána az 1.02-est, és csak utána Crackelem. Amikor elakarom indítani a Game-t kiírja hogy hibát észlelt és ezért leállt... tudnátok valami tancsot adni hogy mit csináljak??? fontos lenne, mert nagyon jó a Game!!!!
    Előre is THX!!!!
  • adios
    Hello!
    A Guadalcanal-i pályánál akadtam el,amikor a partraszálló tankokat kellene megsemmisítenem, de bárhogy manőverezek,állandóan leszednek a Zerók,ha pedig a földhöz/vízhez megyek közel,akkor a rombolók/tankok szednek szét.Néha egyszerűen nem tudom,hogy honnan lőnek,már csak azt veszem észre, hogy zuhanok a föld felé.Valami tippet tudnátok adni?
  • adios
    Nah megoldódott a probléma.Valami bug lehetett mert csak többszöri próbálkozás után dobta a megfelelő helyre a dublafedeles gép a torpedót.Most én is a sivatagos-fényképezős pályán vagyok.
  • Eagle16
    A másodlagos tűzgombot kell folyamatosan nyomva tartani :)(mikor a nagy négyzet oldala és teteje is zöldre vált)
  • Balumann
    Én most a sivatagos pályánál vagyok, hajóról kell felszállni, de nem tudok rájönni, hogy hogyan kell fényképezni :S
  • adios
    Hello!
    A Dunkerque-i evakuálásnál van egy alküldetés,mégpedik, hogy pusztítsuk el a német rombolókat.Igen ám,de közben a repülőgépeik az evakuáló csapatokat támadják,amelyek sorra pusztulnak el.Nekem sikerül még a 2 cirkálót elpusztítanom,de a 3. hajót,a rombolót,sehogy sem tudom megsebezni.Itt mi lenne a megoldás?
    A választ előre is THX!
  • doncarlos
    így se megy... akkor marad így :

fieldofview.com/spv/download.php?filelist=v3dx-win32.lst
  • doncarlos
    elkurtam egy szóközzel a linket, bocsi...és a spamért is...
    tehát a link:

emadevice_dll
  • doncarlos
    Ok megoldottam... ha valakinek ugyanez lenne a gondja, akkor itt megleli a hiányzó fájlokat:

tehát emadevice_dll.dll hiányzó fájlok:

emadevice_dll
  • doncarlos
    Nekem azt írja a reloaded-es változat hogí vmi emadevice_dll.dll nem található... ezért nem indul.. ilyenkor mi van?
  • tototto
    szerintem gamepaddal elég jól irányitható, amugy meg hátha valaki nem vette észre de ha a társaknak kiadjátok az attack parancsot helyettetek is jóformán kiszedik az elleneket, magyarul elkezdenek segiteni :)
  • Eagle16
    Leszállás után, csak le kell szállni és kész, kiírja hogy vége.Én túljutottam rajta, de a következő pálya már sok volt(nekem, aki imádja a szimulátorokat), hogy negyedmagammal állítsam meg az egész német sereget szinte...na persze...uninstall :D Unaloműzőnek jó, meg arra hogy felidegesítse magát az ember a szar irányításon...
  • rcsaby
    Én is a sivatagos páján csüntem meg.Felszállok az anyahojórol.De a leszállásnál a kifutó vére áll meg a gép.Utána nem tudok se megfordulni sem felszállni.Valaki irja meg.
  • drmoro
    Sziasztok!

A játék nagyon jó,eddig nem sikerült elindítanom soha,semmiféle trükkel sem,most meg van a crack ha valakinek kell írjon ide.Simán indul.
    Imélben küldöm!

Üdv
  • Eagle16
    A videók elég kis felbontásúra sikeredtek, nekem megy teljes grafikán, a videók se akadnak, szóval nem a játékban van a hiba szerintem,az irányítás elég furcsa, egérrel pontosabban tudok célozni mint joystickkal...Ha valaki a 4. küldetést megcsinálja, az írja már be ide hogy hogy csinálta :D A sivatagban kéne fotóznom valamit, de nem tudom hogy kell képet készíteni... :D Valaki segítsen :)
  • Balumann
    Én graffot nem is próbáltam állítani, felbontás 1024-en, levettem minednt low-ra, csak a látótávolság mediumon. A játék tökéletesen fut, akadások nélkül. Videó meg nézhetetlenül akad... azthittem, hogy a C&C 3-on kívül nincs még 1 olyan játék, amibe a videókat nem bírják rendesen megcsinálni. Hát nekik sikerült ^^
    /vagy az én gépem lenne túl gyenge ezekhez a videókhoz? Én már láttam szebb játék videót is... :D /
  • tototto
    nekem 3000es a64 1giga400asram 6600gt
    teljesen jól megy videok is, csak ha antialiasinget bekapcsolom vibrál a fű, és az zavaró, szal anélkül kell játszanom
  • Balumann
    mostmár nekem is sikerült beállítani. működik rendesen, csak egyszerűen nem tudtam beállítani ,valamit mindig rosszul állított be, gombnak vette a kart és nem volt jó, meg ilyenek. Mostmár sikerült, és sikeresen átvittem azt az első pályát.
    Hát elég nehéz az irányítás. Jól megy minden, de amikor célozni kellene akkor mindig rosszat nyomok. 1x lezuhantam, többször csak majdnem mikor benyomtam a nézőkét és rácéloz a mögöttem lévő izére. Én meg össze-visza kanyarogtam, nem bírtam arra fordulni, és bumm...
    Hát érdekes, jó játék, most így hogy sikerült játszanom is. A videó akadás az viszont nagyon rossz :(
    Egyébként egy egyszerű genius gamepad (2 kar van rajta)
  • tototto
    milyen gamepaddal probálkozotk én logitechemmel gyönyörűen együtt működik még a ffb is megy hibátlanul?
  • Balumann
    Nah hát ez a játék... szinte mindenben az ellentétét vártam.
    Én arra számítottam, hogy a játéknak eszméletlen szép grafikája van (jó mondjuk minimumon játszok, és szép, de nem így képzeltem), meg valahogy nagyobb pálya, meg minden.
    Féltem hogy szaggat a játék, de az nem akad. Viszont a videók, logovideók (mindjárt az ubisoft) az úgy akad, hogy egyszerűen nem bírom végignézni, hang is megakad másodpercekre...
    Játékmenetből nem tudok véleményt mondani, mert 1 óráig csak az irányítás beállításával próbálkoztam, mindig csak a játék elejét... Hihetetlen nehezen megy a beállítás gamepadra... már felakartam adni, és billre váltani, csak valahogy billel szerintem nagyon rossz (habár csak az elejét kezdtem el). Egérrel jó lenne ha nem állna vissza egyenesbe mindig.
  • Balumann
    Én is most látom meg, ogy kijött. Nekem a klónos verzió az ott porosodik dvd-n a tokba, úgyhogy már rakom is fel+!