Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Hello!
A Guadalcanal-i pályánál akadtam el,amikor a partraszálló tankokat kellene megsemmisítenem, de bárhogy manõverezek,állandóan leszednek a Zerók,ha pedig a földhöz/vízhez megyek közel,akkor a rombolók/tankok szednek szét.Néha egyszerûen nem tudom,hogy honnan lõnek,már csak azt veszem észre, hogy zuhanok a föld felé.Valami tippet tudnátok adni?

adios
Nah megoldódott a probléma.Valami bug lehetett mert csak többszöri próbálkozás után dobta a megfelelõ helyre a dublafedeles gép a torpedót.Most én is a sivatagos-fényképezõs pályán vagyok.

Eagle16
A másodlagos tûzgombot kell folyamatosan nyomva tartani 😊(mikor a nagy négyzet oldala és teteje is zöldre vált)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Balumann
Én most a sivatagos pályánál vagyok, hajóról kell felszállni, de nem tudok rájönni, hogy hogyan kell fényképezni :S

adios
Hello!
A Dunkerque-i evakuálásnál van egy alküldetés,mégpedik, hogy pusztítsuk el a német rombolókat.Igen ám,de közben a repülõgépeik az evakuáló csapatokat támadják,amelyek sorra pusztulnak el.Nekem sikerül még a 2 cirkálót elpusztítanom,de a 3. hajót,a rombolót,sehogy sem tudom megsebezni.Itt mi lenne a megoldás?
A választ elõre is THX!

doncarlos
így se megy... akkor marad így :

fieldofview.com/spv/download.php?filelist=v3dx-win32.lst

doncarlos
elkurtam egy szóközzel a linket, bocsi...és a spamért is...
tehát a link:

emadevice_dll

doncarlos
Ok megoldottam... ha valakinek ugyanez lenne a gondja, akkor itt megleli a hiányzó fájlokat:

tehát emadevice_dll.dll hiányzó fájlok:

emadevice_dll

doncarlos
Nekem azt írja a reloaded-es változat hogí vmi emadevice_dll.dll nem található... ezért nem indul.. ilyenkor mi van?

tototto
szerintem gamepaddal elég jól irányitható, amugy meg hátha valaki nem vette észre de ha a társaknak kiadjátok az attack parancsot helyettetek is jóformán kiszedik az elleneket, magyarul elkezdenek segiteni 😊

Eagle16
Leszállás után, csak le kell szállni és kész, kiírja hogy vége.Én túljutottam rajta, de a következõ pálya már sok volt(nekem, aki imádja a szimulátorokat), hogy negyedmagammal állítsam meg az egész német sereget szinte...na persze...uninstall 😄 Unalomûzõnek jó, meg arra hogy felidegesítse magát az ember a szar irányításon...

Én is a sivatagos páján csüntem meg.Felszállok az anyahojórol.De a leszállásnál a kifutó vére áll meg a gép.Utána nem tudok se megfordulni sem felszállni.Valaki irja meg.
Sziasztok!

A játék nagyon jó,eddig nem sikerült elindítanom soha,semmiféle trükkel sem,most meg van a crack ha valakinek kell írjon ide.Simán indul.
Imélben küldöm!

Üdv
Eagle16
A videók elég kis felbontásúra sikeredtek, nekem megy teljes grafikán, a videók se akadnak, szóval nem a játékban van a hiba szerintem,az irányítás elég furcsa, egérrel pontosabban tudok célozni mint joystickkal...Ha valaki a 4. küldetést megcsinálja, az írja már be ide hogy hogy csinálta 😄 A sivatagban kéne fotóznom valamit, de nem tudom hogy kell képet készíteni... 😄 Valaki segítsen 😊

Balumann
Én graffot nem is próbáltam állítani, felbontás 1024-en, levettem minednt low-ra, csak a látótávolság mediumon. A játék tökéletesen fut, akadások nélkül. Videó meg nézhetetlenül akad... azthittem, hogy a C&C 3-on kívül nincs még 1 olyan játék, amibe a videókat nem bírják rendesen megcsinálni. Hát nekik sikerült ^^
/vagy az én gépem lenne túl gyenge ezekhez a videókhoz? Én már láttam szebb játék videót is... 😄 /

tototto
nekem 3000es a64 1giga400asram 6600gt
teljesen jól megy videok is, csak ha antialiasinget bekapcsolom vibrál a fû, és az zavaró, szal anélkül kell játszanom

Balumann
mostmár nekem is sikerült beállítani. mûködik rendesen, csak egyszerûen nem tudtam beállítani ,valamit mindig rosszul állított be, gombnak vette a kart és nem volt jó, meg ilyenek. Mostmár sikerült, és sikeresen átvittem azt az elsõ pályát.
Hát elég nehéz az irányítás. Jól megy minden, de amikor célozni kellene akkor mindig rosszat nyomok. 1x lezuhantam, többször csak majdnem mikor benyomtam a nézõkét és rácéloz a mögöttem lévõ izére. Én meg össze-visza kanyarogtam, nem bírtam arra fordulni, és bumm...
Hát érdekes, jó játék, most így hogy sikerült játszanom is. A videó akadás az viszont nagyon rossz 😞
Egyébként egy egyszerû genius gamepad (2 kar van rajta)

tototto
milyen gamepaddal probálkozotk én logitechemmel gyönyörûen együtt mûködik még a ffb is megy hibátlanul?

Balumann
Nah hát ez a játék... szinte mindenben az ellentétét vártam.
Én arra számítottam, hogy a játéknak eszméletlen szép grafikája van (jó mondjuk minimumon játszok, és szép, de nem így képzeltem), meg valahogy nagyobb pálya, meg minden.
Féltem hogy szaggat a játék, de az nem akad. Viszont a videók, logovideók (mindjárt az ubisoft) az úgy akad, hogy egyszerûen nem bírom végignézni, hang is megakad másodpercekre...
Játékmenetbõl nem tudok véleményt mondani, mert 1 óráig csak az irányítás beállításával próbálkoztam, mindig csak a játék elejét... Hihetetlen nehezen megy a beállítás gamepadra... már felakartam adni, és billre váltani, csak valahogy billel szerintem nagyon rossz (habár csak az elejét kezdtem el). Egérrel jó lenne ha nem állna vissza egyenesbe mindig.

Balumann
Én is most látom meg, ogy kijött. Nekem a klónos verzió az ott porosodik dvd-n a tokba, úgyhogy már rakom is fel+!

tototto
nekem logitech rumblepad 2 van azzal mindent belehet állítani a settingsapplicationsben, aztán a játékon belül még a forcefeedback is tökéletesen mûködik

valaki segitsen!nem tudom beallitani a gamepad-al tudjam irányitani csak ugy h a fel le stb az eggerrel megy...ötlet?

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

Ennek örömére lenne kedve valakinek/valakiknek majd multizni velem? Lan, net, vagy ilyesmin? Rég játszottam vele, de most lehet, hogy én is felpakolnám.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sztechnika
Eskü????
Jó ég meek szedem!!!KÖSZII!

Eagle16
<#taps><#taps><#worship><#worship>

<#eljen>
Bár én megvettem anno eredetiben, szal mindegy, de örülök, hogy most már a többiek is játszhatnak vele lehúzogatás nélkül.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

tototto
srácok kijött a reloaded verzió nforcera is kikerült
szal mûködik végre lehuzogatás nélkül mindnekinek 😊

sztechnika
Nincsen,nem is tudod,csak ugy,ha lehuzod a dvd meghajtódat a gépedbõl.

VeGaSh
Van hozzá crack? Nem tudom elindítani :/

rvn
Üdv! A sivatagos pályán vok ahol le kell fényképezni 3 német táboret de csak az egyiket találom... mire jó a asarokban az a 2 folyton változó csík?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

sztechnika
Nincsen PC-re.
Xbox-ra van csak.

rvn
Magyarítás nincs a gamehoz?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

sztechnika
Sorry,most nézem az évet<#szomoru1><#worship>

Balumann
Ez nem 2 hete jelent meg, ez 2006-04-23 -ban lett feltéve a wanadoo-ra.
Törés még nincs a játékhoz ugyan úgy :-(

sztechnika
Most látom,h 2 hete megjelent 1 uj verzio:Blazing Angels Squadron of WWII CLONEDVD PROPER-iTWINS

wanaddoon fennt van vki tud vmit róla,h müxik-e?

grebber
Igen még mindig ugyanaz ha lehuzod a cd/dvd meghajtódat!

Next PC upgrade: 2022

létezik már valami mûködõ verzió vagy mód az indítására?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Balumann
😞

sztechnika
Én kipróbáltam és nem ment.Teljesen átvan írva az indító file<#rolleyes>
Pedig olyan jó gamma.....<#duma><#eljen>

Balumann
Ez tényleg megy, hogy a demonak az indítófájlját felülírom a játék indítófájljával, és akkor safedisc 4 -es módszerrel indítom? :| Én ezt kipróbálom valamelyik nap ha mûködik!

sztechnika
1 hónap telt el <#unalmas>

Mi van Kemi005?Semmi válasz!

Kemi005 716# Le irnád kicsit pontosabban,mert igy elég furcsa.Ki próbáltam természetesen nem mûködik,ha úgy lenne ahogy irtad nem kellene egy csomó játékot feltörni crackkel-ni!!!!!!

Egy kis segitség kellene elakadtam "Rabaulnál" nem tudom hogy kell megcsinálni ezt a küldetést.
Tudna valaki segiteni ebben?

Balumann
nem a tápkábelt kell kihúzni sztem a meghajtóból, hanem csak az IDE (adat)kábelt.

Próbáltam az összes fellelhetõ módszer szerint(lehúzogatás kivételével).Gép újra inditásáig jutottam.Amig nem törik fel amire nem sok eséj van marad a lehúzás vagy az eredeti meg vétele.Csak azt nem értem,hogy ennél sokkal gagyibbakat feltörtek ezt még nem.

sztechnika
Daemonnal van a game dvd berakva,akkor kikapcsoljama gépet kössem ki az árramforrást beinditom és hadja menni?

sztechnika
Akkor most a mind2 meghajtóm áramforrását húzzam ki?

Balumann
lefordítva:
-Alcohol 120%-al kikell írni úgy, hogy bevan téve az RMPS ellenõrzõ, majd uninstall Alcohol
-Daemon tools 4 feltelepít, Virtuális meghajtókat kikell kapcsolni (disable), majd emulations -> RMPS
-game

ezt így inkább mégse próbálom ki

Balumann
Mi? van új biztosabb megoldás a beindítására, mint a kábel lehúzás? Mert régen én nem bírtam beindítani (meghajtóba tiltottam ki a bios-t, úgy próbáltam), a Splinter C 3 az ment, ez nem. Ha van új akkor felrakom és megpróbálom!

SD4hide biztos nem, mert az SafeDisc 4-re van.