Blazing Angels : SoWWII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Guadalcanal-i pályánál akadtam el,amikor a partraszálló tankokat kellene megsemmisítenem, de bárhogy manõverezek,állandóan leszednek a Zerók,ha pedig a földhöz/vízhez megyek közel,akkor a rombolók/tankok szednek szét.Néha egyszerûen nem tudom,hogy honnan lõnek,már csak azt veszem észre, hogy zuhanok a föld felé.Valami tippet tudnátok adni?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A Dunkerque-i evakuálásnál van egy alküldetés,mégpedik, hogy pusztítsuk el a német rombolókat.Igen ám,de közben a repülõgépeik az evakuáló csapatokat támadják,amelyek sorra pusztulnak el.Nekem sikerül még a 2 cirkálót elpusztítanom,de a 3. hajót,a rombolót,sehogy sem tudom megsebezni.Itt mi lenne a megoldás?
A választ elõre is THX!
tehát emadevice_dll.dll hiányzó fájlok:
emadevice_dll
A játék nagyon jó,eddig nem sikerült elindítanom soha,semmiféle trükkel sem,most meg van a crack ha valakinek kell írjon ide.Simán indul.
Imélben küldöm!
Üdv
/vagy az én gépem lenne túl gyenge ezekhez a videókhoz? Én már láttam szebb játék videót is... 😄 /
teljesen jól megy videok is, csak ha antialiasinget bekapcsolom vibrál a fû, és az zavaró, szal anélkül kell játszanom
Hát elég nehéz az irányítás. Jól megy minden, de amikor célozni kellene akkor mindig rosszat nyomok. 1x lezuhantam, többször csak majdnem mikor benyomtam a nézõkét és rácéloz a mögöttem lévõ izére. Én meg össze-visza kanyarogtam, nem bírtam arra fordulni, és bumm...
Hát érdekes, jó játék, most így hogy sikerült játszanom is. A videó akadás az viszont nagyon rossz 😞
Egyébként egy egyszerû genius gamepad (2 kar van rajta)
Én arra számítottam, hogy a játéknak eszméletlen szép grafikája van (jó mondjuk minimumon játszok, és szép, de nem így képzeltem), meg valahogy nagyobb pálya, meg minden.
Féltem hogy szaggat a játék, de az nem akad. Viszont a videók, logovideók (mindjárt az ubisoft) az úgy akad, hogy egyszerûen nem bírom végignézni, hang is megakad másodpercekre...
Játékmenetbõl nem tudok véleményt mondani, mert 1 óráig csak az irányítás beállításával próbálkoztam, mindig csak a játék elejét... Hihetetlen nehezen megy a beállítás gamepadra... már felakartam adni, és billre váltani, csak valahogy billel szerintem nagyon rossz (habár csak az elejét kezdtem el). Egérrel jó lenne ha nem állna vissza egyenesbe mindig.
a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Bár én megvettem anno eredetiben, szal mindegy, de örülök, hogy most már a többiek is játszhatnak vele lehúzogatás nélkül.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szal mûködik végre lehuzogatás nélkül mindnekinek 😊
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Törés még nincs a játékhoz ugyan úgy :-(
wanaddoon fennt van vki tud vmit róla,h müxik-e?
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Pedig olyan jó gamma.....<#duma>#duma><#eljen>#eljen>
Tudna valaki segiteni ebben?
-Alcohol 120%-al kikell írni úgy, hogy bevan téve az RMPS ellenõrzõ, majd uninstall Alcohol
-Daemon tools 4 feltelepít, Virtuális meghajtókat kikell kapcsolni (disable), majd emulations -> RMPS
-game
ezt így inkább mégse próbálom ki