970
-
#568 Jaja az első részt kb 120szor láttam, oké, akkor már fogok is hozzá
már leszedtem egy ideje, de nem mertem bnelefogni:D
-
ZsirosKenyer #567 mindenképpen.
Bár én nem láttam, de sokak egybehangzó véleménye szerint egész jó kis filmecske. Ne számíts hatalmas sztorira vagy forgatókönyvre, hisz kategóriájában akciófilm, de ha az első része tetszett a trilógiának, akkor nézd meg, mert ez jobban hasonlít stílusban és kivitelezésben ahhoz, mint a gagyi 2. rész.. -
#566 Van aki már látta? Érdemes megnézni?
-
ZsirosKenyer #565 mától irány a mozi! -
kisrecsi #564 Hali nem tom mér nem lehet Tokyo Drift itt a mi hazánkban a neve tök hülyén hangzik h tokiói hajsza NEM???? -
#563 ööö lehet ebböl fakad...(gondolatolvasó vagy e?) -
ZsirosKenyer #562 nőhiány? -
#561 ehhh...én mindig the girls-nek olvastam -
ZsirosKenyer #560 lassan be kéne rakni a banner alá hogy :
"Van egy szám a filmben, ami nincs rajt a soundtrack-válogatás cd-n pedig nagyon állat!" - A Címe: Grits - Ohh Ahh -
#559 szivesen -
zsotee #558 Ezazzzz.!!
Nagyon köszi! -
#557 the girls-ohh ahh -
zsotee #556 Üdv!
Van egy szám a filmben, ami nincs rajt a soundtrack-válogatás cd-n pedig nagyon állat!
Annál a résznél játszák, mikor a néger srác előhozza a (forgó garázsból) a járgányát.
Tudja esetleg valaki, hogy mi annak a számnak a címe(és ki az előadója)?
Előre is köszi! -
Sam87 #555 spanyol felirat
-
#554 Don Omar Feat. Tego Calderon Los Bandaleros : ez annak a számnak a címe ami akkor megy amikor vin bácsi a végén dumál. -
gergő992 #553 szasztok az a baj hogy letöltötem 2_Fast_2_Furious-Soundtrack-by-matrix2050.rar fájt és kodal van védve valaki tud segiteni? mert nem tudom meg halgatni a zenéket elöre is thx:D -
ZsirosKenyer #552 jó -
#551 má láttam film.... -
ZsirosKenyer #550 A külön cd-n kiadott soundtrack-válogatás szerintem elég közepes :/
Viszont Brian Tyler k.rva jó zenét írt a produkcióhoz.. Érdemes meghallgatni majd a filmben. (Original Soundtrack) -
#549 jaja nekem is tetszenek naon -
Szabi1991 #548 legalábis nekem tetszik :P az ősszes tőbbi számmal egyűtt ami a "kibővitett" albumon van :) -
Szabi1991 #547 Juelz Santana - There It Go (The Whistle Song) is oda b*sz -
Szabi1991 #546 nállam nincs -
#545 nekem a maven-es verzió vége behal, valakinél esetleg van hasonló gond? -
#544 Nagyon fun-os zenék vannak benne :D és igen a Teriyaki Boyz - Tokyo Drift az nem gyenge :)ez olyan mint a 2 be a a Ludacris - Act a Fool :D
A csajnak a fekete , világos kék színű kocsija se durva :D -
Szabi1991 #543 még nem hallottam/láttam :( -
#542 Hi ,nem tudja valaki hogy mi annak a zenének a címe ,(előadó) ami a másik tranier végén van????? (Amit a tv-be adnak le ,nem az amibe a nerd-es remix van) -
#541 bár belinkeltem...
#537 -
#540 www.hosszupuska.freeweb.hu -
ZsirosKenyer #539 na már csak 1 hét és a mozikban a film -
Reyes #538 "Nem tudom írtátok-e már az egyik soundtrackja a zenének: Teriyaki Boyz - Tokyo Drift"
Jah, megvan az OST:)
Nagy szám -
#537 Van végre viszonylag normális felirat!
Itt -
#536 ezzel vigyázz! :D egy csomószor volt már rá példa hogy a tv-s bemutató sokkal jobb volt mint ami a filmhez készült. -
ZsirosKenyer #535 volt már róla szó, de elnézzük.
amúgy: N.E.R.D-Rockstar(Jason Nevins remix) -
#534 a végén Vin Diesel papa befigyelt :D -
#533 nagyon jó film, megnéztem az első felét, tetszik -
coolgyerek #532 Hy nem tuggya valaki mi a címe annak a zenének ami a trélerbe megy?????? -
#531 egyékereső luxus? -
#530 Tessék felirat -
Sam87 #529 csá!!!
tud vki magyar feliratot???
mert most szedem a filmet angolul.
SEGITSETEK!!!!
ELŐRE IS KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!