The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

google.co.hu 😊

JohnnySmith
Info honnan van mert valóban az 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Juelz Santana's "There It Go (The Whistle Song)"

már megvan 😊

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

nagyon zsiir film lett! vki nem tudja az utolsó számnak a cimét? amikor Vin-el nyomatják pls help! 😊

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

JohnnySmith
Az a baj hogy én is keresek egy számot 😊
A garázsban amikor egmutatják neki az EVO-t amit vezethet....na ott is megy egy elég jó szám 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DJ Skyline
micsoda találó számcím!😄

JohnnySmith
MEGVAN!
Grits - Ohh Ahh
Plusz zene ami nincs az albumon!

BiG G
de a csirek madár, és jolvigyázz mer befertõzlek madárinflivel 😊)
a videók faszák thx a linket ^^

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Új 5th gear részben Tiff Needell driftelni próbálgat, láccik még neki sem egyszerû a móka elsõre 😄

http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=401§ion=On%20track&show=s9e11&featureid=412&description=Drifter%20Needell%20loses%20his%20grip

PSN: berghold

JohnnySmith
Mindenkit? 😉 a Csirke is madár? 😊) PEACE meg minden 😊
Jah Ezt nézeges meg ha lesz idõd nagggyon érdekes videók 😊

BiG G
ja még annyit hozzátennék, hogy gyûlölöm a japó verdákat, vérbeli muscle car fanatikus vagyok, nem a külseje miatt írtam, hanem mert azzal versenyzett a mustang. Undorítóan néz ki amúgy a 350z 😊 és az is teljesen egyértelmû hogy nem a kinézete alapján kell rangsorolni a verdákat, ne nézzé mán mindenkit madárnak 😊))

BiG G
*5m+ kocsi - fáratt vagyok mán sry

BiG G
Egyértelmû hogy a Truenoval, a 350z-t azért hoztam fel mert az ellen mérkõzött meg mustang. Amúgy nem egy drift versenyt láttam már, igaz élõben csak egyet, de láttam már ezt-azt 😊
amúgy az 5+ kocsiban nagyon igazad van, mikor megláttam a film végén hangosan felröhögtem 😄

abban, meg hogy bármilyen hátsókerekes kocsiból lehet driftert csinálni az tény, nade korántsem mindegy az alapanyag 😊)) nem ugyanaz lesz egy ladából egy ae86ból, és egy rx7bõl sem

JohnnySmith
Attól vonatkoztassunk már el hogy hogy néz ki egy autó....
pl Toyota AE86 vs 350Z szerinted melyikkel nyeretek több drift bajnokságot?

JohnnySmith
Jah láttam 😊 Picit mosolyogtam is. Félgyári csapaton 😊
Jó mondjuk nem akartak elsõk lenni....és a sofõr se volt a helyzet magaslatán, amikor megérkeztek a japán bajnokok 😊

JohnnySmith
Meglehet csinálni, könnyítenek durván a kocsin és megfelelõ beállítás....szóval átalkítés kérdése az egész. Ami hátsókerék meghajtású abból lehet csinálni...persze inkább a kompaktabb alapból is rövidebb, könyebb autók vannak elõnyben.
Persze más dolog hogy mondjuk a parkolóházban nem biztos hogy célravezetõ egy 5m+ os kocsi 😊

BiG G
egy dolog építeni driftre kocsit, és másik dolog nyerni vele...
Amúgy gondolom, hogy nemcsak a sylvia mociját kapta meg, de akkor is elég nehéz elképzelni, hogy egy V8-as amcsi aszfaltszaggatóból olyan driftverdát építenek ami helytáll egy 350z mellett 😊 nembaj a film kedvéért még el is hiszem 😊

az új GTO meg már hajaz a keleti kocsikra, nemsok köze van a régi GTO-hoz...mondjuk ettõl még nemszar kocsi, hozzámvághatnák a slusszkulcsát😊

DJ Skyline
szerintem az a mustang nem csak egy új motort kapott,hogy driftelni tudjon! nem tudom mit alakítottak át rajta,de miért ne lehetne egy mustangból driftes kocsit csinálni!😄 az új pontiac GTO-ból is csináltak (volt a discoveryn vagy hol)

BiG G
na Maven féle verzió nézhetõ volt, és még feliratot is találtam hozzá, így belevágtam ma este 😊

a film látványos, fasza verdák, dögös csajok, zsir zene, szal mi szemszájnak ingere. Az már más kérdés hogy az egész film úgy habi, ahogy van, de ez nem is zavar 1-2 tényleg durva kamurészen kívül, összességében jo lett <#eljen>
Azért azt megnézném, hogy egy igencsak nem driftre kitalált mustanggal mit lehetne mûvelni, gyanítom hogy annyira jól nem menne neki a drift mint a film utolsó csatájában 😊
Legvégül pedig azon derültem mikor Vin Diesel kiáll azzal a nagy amcsi V8-as batárral a Sylvia ellen... hát loálmán 😊)) Egy olyannal soha a büdös életben nem lehetne driftelni, akármit is csinálnak vele 😊 De sebaj a cirkusz megvolt, és még élveztem is!û

7/10

JohnnySmith
Jogos 😊

Attól, hogy nem szinkronos nem kötelezõ olvasni... 😛

Peck
Én most töltöttem le....kár hogy nem szinkronos utálomk olvasni 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

váóóó

SiteDisagner
Nem nem... az egy régi film amit már alant belinkelt Johnny nevû közös ismerõsünk.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

film?
az fake.

esetleg vki összevágott egy filmet a játékból..ennyi

SiteDisagner
OFMG!! Ha msn lenne már nyomattam volna visszkézbõl egy 'perblokk'-ot<#idiota><#idiota>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

gamerboy91
Hát nemtom nekem csak egy torrent fálj van....

JohnnySmith
Most Wanted Ez nem lehet?
google a barátod....

gamerboy91
Kicsit más tészta de azé ide (is) írom:

Most láttam egy torrentem a most wanted !!FILM!! bemutatoját!

Szerintetek fake? jó hosszú lehet mer ~1,3 gb!!!

Még nem töltöttem le.

JohnnySmith
amivel akarod és tud srt,sub -ot kezelni...

bazs1
csak BSplayer?

JohnnySmith
???? ezt most komolyan?
bsplayer, film elindít felirat berak...

bazs1
letöltöm, az után hogyan tovább?

:C

modellmaker
inkább ne legyen szinkron, ha olyan lesz mint a 2F2F DVD-n :C

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kb. 10 nap még (legalább)

"Han volt az elõzö rész fõszereplõje? Ez a gyerek honnét ismerte?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Han nem volt benne az elõzõ részben , max statiszta ként 😉
Sean elsõ Drift versenyén Han verdályával ment (piros-kék silvia)elõtte nem ismerte , Han pénzes "gyerek"(Jakuzzi testvérének ,fiának,legjobbhaverja) és kiváncsi volt mit szerentcsétlenkedik Sean 😉

ui: csak akkor olvasd el ha láttad a filmet !!

bertino
magyar szinkron <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én láttam a filmet sztem nem valami jó a régebbiek jobbak voltak.
De annak naon örülnék ha valakki tudna adni linket a magyar szinkronhoz.

tom már nem figyeltem a nevekre

Láccik felfogtad a filmet.

Spoiler!!!!
Han a japán gyerek aki kocsit ad a Sean-nak.

JohnnySmith
dzsörmen indzsinör indá háusz 😊

[NST]Cifu
Azt hallottam, hogy a következõ részben már nem lesznek pimp járgányok. Golf GTI-k lesznek. <#idiota>

Un-pimp your ride I. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nah megnéztem, tetszett :]

Vin Diesel a végén zsír 😊)

Han volt az elõzö rész fõszereplõje? Ez a gyerek honnét ismerte?

modellmaker
ez az bazdmeg! mer' már mindenki látta a filmet..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

igen , elég lol silvia kasztni skyline motor 😊

JohnnySmith
Valóban nincs benne motor szal kapóra jött a Silvia motorja 😉

a filmben a mustangba nem volt motor , csak roncs volt , mutatták amikor az apja szerelgette a kasznit , és motor nuku ! És Sean-nek csak egy Skyline motorja volt 😊 bár ott volt twinkie vw-je is ;D