Véget ért a Skype aranykora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voipbuster klonjaibol mar volt sok és nemvoltak hosszu életüek 😞!
Ezért se nagyon bizok a voipbusterbe cégbe,mert kicsit gáz ez a sok saját maga copy áll progijai 😄
Egyébként VoipBuster-nek tapasztaltam még egy érdekes "hibáját": 2óra45perc után minden esetben lelövi a kapcsolatot, másodpercre pontosan ugyanakkor... Próbáltam a linuxos klienst is, de az elhajt authentication error-al 😞. A hangminõségrõl ne is beszéljünk. Skype magasan verné, de az meg nem enged feltölteni... *sóhaj*
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
This is the beginning of the end.
Voipbuster siman veri.
Starcraft + Diablo III - esemve
Itt a Skype táblázat, forintban (brutto)
Hungary HUF 5.958 HUF 6.851
Hungary - Mobile HUF 43.937 HUF 50.527
Egyébként csak az maradt kih,hogy a skype mindenben elöbre van ezekhez a progikhoz képest...(felhasználó,minõség stb.)
Verseny mondjuk nemgáz legaláb gyorsabban még jobb lesz a skype 😄!
Adjatok meg egy nem unios cimet es maris nem kell VAT-ot fizetni. Igy meg olcsobb a hivas. En a mai napig a regi kanadai cimem hasznalom 😊
VoipBuster 1.754eurcent/perc =kb 4.5Ft/perc
VoipStunt ugyanaz
Klip Egész nap bruttó 50Ft/perc (országtáblázat)
T-vezetékes sokatmondó csomag106.50Ft/perc (ez egy viszonylag drágább havidíjas csomag, olcsóbbat választva többe kerül a hívás)
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
A kopetex nagyon király, képes latex képletek megjelenítésére.
Valamint az encryption pluginnel simán gpg-vel titkosítja azt amit küldök. 😊
Egyébként ha csak MSN kell, akkor ott a Mercury Messenger, a funkciók nagy része implementált, még webkamerázni is tud, de IM-re közelébe se ér a kopete-nek.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
ui: van a füllentés a hazugság meg a statisztika.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
#7evildevil: Majd meglátjuk 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
a tulajok meg már úgyis megszabadultak a biznisztõl, jó áron 😉
________ `_~_\" noss
én szeretem a skype-t a magam móggyán, nettelefonálásra csak aztat használom.
érdekesség: vietnámi haverom innen telefonált haza, skype-val és a yahoo-sal is, õ csak az utóbbit tartja használhatónak erre a célra. (lehet hogy ott alacsonyabb a sávszél. -- ennyire?)
________ `_~_\" noss
Nem a lényeg, hanem a fontos!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura