35
-
dez #35 Érdekes, hogy a Klip szerepel a cikkben, a UPC-s, hasonlóan VoIP-es telefon meg nem, pedig az jóval előbb volt már. -
Zenty #34 A kérdés hogy meddig lesz ingyenes?
Voipbuster klonjaibol mar volt sok és nemvoltak hosszu életüek :(!
Ezért se nagyon bizok a voipbusterbe cégbe,mert kicsit gáz ez a sok saját maga copy áll progijai :D -
pemga #33 Update: a VoipStunt-al magyar vezetékes számok ingyen hívhatók. (De a regisztrálkodás egyszeri 10euróba+fa kerül). -
Csatti #32 Nemtom milyen géped van, de én családi minikonferenciákat szoktam csinálni két vezetékes és három számítógépes résztvevővel és még sohasem akadt meg a hang. -
pemga #31 Ki beszélt Magyarországról? Nemzetközi hívásokról beszélek, nézd már meg amit írtam. EU baromi drága (Belgium a csúcsvezető), eszem ágában nincs hívni :). Egyébként akit hívok a Skype-val olcsóbb, mint a Te Klippes Magyarországod :). Majdnem feleannyiba kerül, vicces :).
Egyébként VoipBuster-nek tapasztaltam még egy érdekes "hibáját": 2óra45perc után minden esetben lelövi a kapcsolatot, másodpercre pontosan ugyanakkor... Próbáltam a linuxos klienst is, de az elhajt authentication error-al :(. A hangminőségről ne is beszéljünk. Skype magasan verné, de az meg nem enged feltölteni... *sóhaj* -
fflx #30 de nem lehet, hogy a geped a "szar"? egeszen veletlenul? -
#29 Igen, az IRC-nek úgy tűnik lassan leáldozott, pedig én is sokkal jobban szerettem, mint ezeket a messengereket. Beszélgetésre egyébként a Skype-ot használom, a hangminősége az egyik legjobb, ha nem a legjobb. A messengerek közül a Yahoo-t találtam a legjobbnak, de sajnos a legtöbb ember MSN-t használ. -
BlackVoid #28 Draga a Skype es szar. Nagyon magas a CPU terheles, emiatt akadozik a hang is.
Voipbuster siman veri. -
#27 Nem szeretem az MSN-t, de mivel sok ott az ismi kénytelen vagyok fennlenni, habár a kedvenc kis irc kliensemmel bitlbeen csücsülve tudok beszélni velük, és akkor se villogás, se zene, se szmájli. -
kev #26 Te nagyon elvagy tájolva :
Itt a Skype táblázat, forintban (brutto)
Hungary HUF 5.958 HUF 6.851
Hungary - Mobile HUF 43.937 HUF 50.527
-
#25 Én szeretném, csak ne zabálná szét a gépem... -
Zenty #24 Ez várható volt ,hogy a szolgáltatok valamivel elő rukolnak..( bár szerintem nem olyan vészes a helyzet mint ahogy hírben bemutatják!)
Egyébként csak az maradt kih,hogy a skype mindenben elöbre van ezekhez a progikhoz képest...(felhasználó,minőség stb.)
Verseny mondjuk nemgáz legaláb gyorsabban még jobb lesz a skype :D!
-
lokko #23 Nem a legjobbak egyike a skype, hanem egyenesen a legjobb, mindenben megveri a mezőny minden tagját (a chat rész nem számolva) ... már csak azt várom hogy egy havert is lehessen mobilon annyiért hívni, mint egy pl fekát a harlemi gettóban :D -
Reznor #22 Én is skype barát vagyok. A messengert nemigazán szeretem. Néha kifejezetten idegesítő tud lenni. Úgy gondolom, hogy tovább kéne fejleszteni, és folytatni a dolgot a végsőkig. Sztem a legjobb voip progik egyike a skype. -
Spacsek #21 Ez egy manipulált reklám cikk - és egyben nevetséges is .... -
Pepemix #20 Csak egy jotanacs ha Skype-ot hasznaltok...
Adjatok meg egy nem unios cimet es maris nem kell VAT-ot fizetni. Igy meg olcsobb a hivas. En a mai napig a regi kanadai cimem hasznalom :) -
pemga #19 Kev, ezeket az árakat az éppen aktuális árakból mondtam, de tessék itt vannak a linkek:
VoipBuster 1.754eurcent/perc =kb 4.5Ft/perc
VoipStunt ugyanaz
Klip Egész nap bruttó 50Ft/perc (országtáblázat)
T-vezetékes sokatmondó csomag106.50Ft/perc (ez egy viszonylag drágább havidíjas csomag, olcsóbbat választva többe kerül a hívás) -
#18 A Skype minden adatforgalmat titkosít. -
TDav1d #17 Pardon... Skype -
TDav1d #16 Spype-ból a fejlesztőknek jó ideig lesz hasznuk az bisztos, aranykor ide vagy oda. -
kev #15 Hát én nem tudom te miket hívsz, de jó lenne ha utánnanéznél az áraknak. -
pemga #14 Skype-hoz is lehet vásárolni ilyen szolgáltatást, icq-nak is van magyar zöldszámos hívókártyája. Skype igazából a legjobb amit láttam, de a mocsok nem engedi tölteni az egyenlegem FraudProtection címszóval :(, kénytelen vagyok voipbustert használni gyengébb hangminőséggel. A Klip meg valami tizszerannyiba kerülne nekem mint a skype-s hívások. (Skype: 5Ft/perc, Klip 50Ft/perc, T-Com 100-140Ft/perc) -
kev #13 Ha neked van Skype-od, neki meg nincs és nem is akarja feltenni, akkor nem tud elérni téged a net-telefonon. Ezért jó a klip, mert vezetékesről hivható vagy vele. -
Komolytalan #12 Nem a Skype használó emberek száma csökkent, hanem a részesedése a piacból (vagyis a piac nőtt). Pl gondolom engem is matávklippesek közé számoltak, mert matávádesel van itt a cégnél is, de én dájcsetelekomnak 1 fillért se fizetnék pluszba, így ha pénzes IP alapú telefonálást szeretnék, az tuti hogy skype lenne. De amúgy is van legtöbb embernek skype, akinek meg nincs az tegye fel vagy hívjon ő, én felraktam, vagyis megadtam a lehetőséget arra, hogy bármilyen internet szolgáltatót használ is, ingyen tudjon hívni. A szolgáltatók voip szolgáltatásai csak a pár 1000 saját ügyfél körében ingyenesek, skype meg pár millió ügyfélnél. -
Caro #11 Ha valaki nem idióta chat-re használja a gépet, hanem üzenni is akar másoknak, akkor a kopete verhetetlen.
A kopetex nagyon király, képes latex képletek megjelenítésére.
Valamint az encryption pluginnel simán gpg-vel titkosítja azt amit küldök. :)
Egyébként ha csak MSN kell, akkor ott a Mercury Messenger, a funkciók nagy része implementált, még webkamerázni is tud, de IM-re közelébe se ér a kopete-nek. -
#10 Ez szerintem egy propaganda cikk. Pár napja még jött a hír hogy rekordott döntött a Skype az 5millió egyszerre bejelentkezett felhasználóval. (azóta volt többször is) Mostakkor mivan? Szóval a skype fejlődik viszont az összes többi sokkal jobban?
ui: van a füllentés a hazugság meg a statisztika. -
#9 Attól még nem lesz jobb, csak elterjedtebb... lásd IE6 :))
#7evildevil: Majd meglátjuk :) -
#8 Ha integrálva lesz a köv oprendszerbe, biztos -
#7 Windows Live Messenger jobb lesz az összes többinél!!! -
#6 pár napja 5 millió felett volt a bejelentkezett userek száma skype-n, ez nem is olyan rossz egy ilyen progitól...
a tulajok meg már úgyis megszabadultak a biznisztől, jó áron ;) -
#5 és mi tart vissza? ;)
én szeretem a skype-t a magam móggyán, nettelefonálásra csak aztat használom.
érdekesség: vietnámi haverom innen telefonált haza, skype-val és a yahoo-sal is, ő csak az utóbbit tartja használhatónak erre a célra. (lehet hogy ott alacsonyabb a sávszél. -- ennyire?) -
#4 Kilehet kapcsolni a villogàst meg a rezgést meg mindent. Illetve azt eddig nem sikerult hogy làtom hogy narancssàrgàn villog a tàlcàn ha irnak de ez nem zavar sot hasznos is :) -
#3 MSN-t én sem szeretem, de mindenkinek az van, és csak azon tudok velük kommunikálni.. Utálom hogy villog, rezeg... Szerencsére Linux alól még megkerülhető a Gaim-el, de azzal meg aszolgáltatások 90%-ka nem müxik normálisan. De legalább nem villog. :) -
galocza #2 rajta. ott a miranda. -
#1 jo ez a skype, csakhát tul sokan használják az MSN-t meg a Yahoo-s akármit. Én olyan örömmel delete-elném az MSN-t hogycsak na. Már eszméletlenül rühellem.