Autómárkák megítélése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BontottCsirke
Nem tudom, miért nézik le ilyen sokan a nõi vezetõket, mikor a baleseteket szinte kizárólag férfiak okozzák.
Nõi baleset: parkolóban elviszi a tükröd; férfi: min. 2 elem festése, stb és kórház.
Én is imádom, minden nap kifog valami tizenéves harcihörcsög, aki le akar söpörni az útról, mert szõke nõ vagyok.
~1 órája állok a pirosnál, szigorúan külsõ sávban, mellémér egy zselézett gyerek egy 55 lovas agyoncicomázott Punto-val, bámul át és bõgeti a motort.
Állva hagytam a kis piros 140 lovas alfával, hogy legyen is mit néznie 😄
Az ilyen mit akar az embertõl, miért bunkózik?

törpe és rohadék

Ya szinte mindenki hitelre veszi, aztán úgy meg még drágábban jön ki.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

majd mondom faternak hogy nézzünk hondát is

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hondára én is gondoltam. Civic re, esetleg accord, de az szerintem nagyon drága.

NeoMaN
Hondának adj egy esélyt....

fifi
és az autók 95%-a hitelre van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Na ja. Ebben van valami. Mongyuk nekem feltünt hogy már nem olyan olycsók a suzukik. régen tényleg az volt, hamar átvette a magyar népautó szerepét. Manapság ez már nem jellemzõ rá. ma már minden autóból sok van. Rengetek g astra ami nekem a leginkább szembetûnik. de nagyon sok van a rohadt drága audikból is. ebben meg az az érdekes hogy mindenki panaszkodik hogy kevés a pénz szar a fizetés, minden drága, a benzin is, de mégis szépen szaporodnak a méregdrága autók is. ez a város (pécs) már képtelen befogadni ezt a forgalmat ami napjainkban van. reggelentem már a buszok is csinálnak egy órás késékeket is néha, fél óra az átlagos. Az utak darabokra esnek. És egyretöbb lesz az autó.

Pheel
Legtöbben azt hiszik, hogy a Suzuki olcsó, csak mert régen az volt, és körül sem néznek a piacon, csak megveszik életük sokadik Suzukiját, abban a hitben, hogy minden kocsi drágább. Érdekes, hogy pl egy Clio, Grande Punto vagy éppen Yaris sem drágább azonos felszereltséggel.
fifi
mamost azért ugy azt tudd, hogy attól még hogy vékony lemezbõl van, lehet biztonságos, és fordítva...tehát a vékony a lemez-nem biztonságos a kocsi címû klisét el lehet felejteni, mert ütközéskor NEM a lemez fogja elnyelni az energiákat...
pl az új Swift és az SX4 is 4-es az NCAP-n...
na errõl ennyit.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

legtöbben ugy is az árát nézik, nem a teszteket

Dichter
LÁL, ez jó szöveg 😄😄😄 Egyébként a népeket látszólag nem nagyon érdekli ez a dolog, mert már többet is láttam furikázni az utakon.

Pheel
Jah! Lehet akármilyen olcsó, akkor sem kellene. Az NCAP értékelésén azt mondták, hogy biztonságosabb SZEMBEN ülni vele, mint benne. <#guluszem1>
hallottam valamit hogy a kasznija nem jobb a suzukiénál, de konkrétan nemtudtam hogy milyen.

Dichter
Aveot márcsak az 1!! csillagos töréstesztje miatt sem vennék...

Hi!

Most voltunk klipróbálni a Shevroleteket. Lacetti 1.6, meg aveo 1.4 -t. Hát lehidaltam tõlük, de nem azért mert olyan jó. Kényelmes meg elég jól is néz ki belül, de a teljesítménye az siralmas. Aveo: 96 lóeró a papiron, DE 5600 as fordulaton adja le. Úgy képzeljétek el hogy kettõben padlógázzal mentem, és minden sebességben fölfelé. A motor képtelen elérni az 5600 as fordulatot. Arra hogy kapásból padlógázt nyomok 3ban már nem is reagál szinte, csak annyira mint egy sima gázadásnál. és csak dombon lefele tudtam elérni a 160at padlógázzal, pedig asszem 200 ig van órázva. Könnyü kormányozni, meg nagyon fasza a fék, de nem megy. A lacetti teljesen ugyan ilyen. A csomagtartó mérete legalább jó, 330L.

Ezek után beultem egy Saab vektorba... na igen, az már autó, sajna az nem tesztautó volt és nem lehetett manni vele. Asszem 9 milla a gép.

Voltunk nézni suzuki SX4 et is. azt sajna nem lehetett kipróbálni, csak bele ültem. Mitne mondjak kényelmentlen volt akár hogy is állitgattam az ülést. A belseje szerintem kifejezettem csúnya. A hásó ülésre csak ugy tudtam beülni hogy kézzel huztam fel a térdeimet. A csomagtartó mérete az meg nulla. még bevásárolni sem lehet vele menni. A warbi csomagtartójába sem szokott beleférni mindig, pedig az 525l. De ezt a suzukit valahol még kifogom próbálni.
Beültem az új swift be is annak jobb volt a belseje, de az sem volt kényelmes.

Néztünk skodát is, fábiár, meg oktáviát. a fábia is elég gyengevolt kinézetre, kényelme közepes. Oktáviába nem ültem, csak az adatait néztük. Annál az volt a durva, hogy legalább másfél tonna a kocsi úgy ránézésre, mert nagyobb méretü, mint az audink, 1.4es motor, és csak 75 lóerõ van benne. Az audink 140 lovas 2,3 motorral, és még az is nagyon lomha induláskor, ehez viszonyitva a 75 lovat nem nagyon tudom elképzelni hogy mehet. Azt mondták jövö héten lesz megint teszt autó majd kipróbálom.

Egyre inkább ott vagyunk hogy nem akarunk uj autót venni. Jók az öregek, azok legalább menek. Eddig nagyon úgy nézki hogy fater marad az öreg audinál, én meg a warbinál. Vagy összeszedünk egy halom pénzt és valami autót nézünk 6 milla körül, ami nemhiszem hogy megtörténi.

Az a legszarabb az új autók belsejében, hogy szinte mindent abból a szar müanyagból csinálnak. nagyon kevés ami le van burkolva valamivel.

Jövõ héten valszeg elmegyünk még VWt, audit, meg fordot nézni, aztán majd meglátjuk.

gz8
Mondhatod a múzeumnak azt is, hogy több elefánt vitte oda neked azt a csontvázat, önként és jószántukból. Hinni fognak neked. <#papakacsint>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

ya vagy nem pénzt kapok a csontok ért hanem 20 évet a sitten.

gz8
Öklömnyi darabokra kell felvágni a húst, a csontváza(ka)t meg egy természettudományi múzeumnak kell eladni, rengeteg pénzt kapsz érte, amit mélyhûtõládákba fektethetsz.
Aztán amikor elfogyott a hús, el is adhatod a hûtõládákat.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

de fél tucat fáni nem férne be még a lakásba sem. Akkor egyet megtartók és a többit adom el.

gz8
132-nél volt is egy nem off hsz-om <#vigyor1>

gz8
Csacsi vagy. Az elefánthús sokkal finomabb, ráadásul ha csak egy elefántot is fogsz, azon is jóval több van, mint a lebökött hízón.
Ergo: a malac húsát szépen el kell adni, az elefánthúst zsupsz, be a mélyhûtõbe/jégverembe, aztán lehet porciózni magatoknak, meg persze a szomszédoknak is bizti jól jön, hiszen ilyen egzotikus étkeket nem ehet csak úgy minden nap az ember. <#awink>

Kiványcsi vagyok mikor leszünk kinyírva offolásért <#vigyor2><#alien>

Pheel
<#buck><#vigyor2><#nevetes1>
ya ya a legjobb. viszont a hús eladó lesz, mert ma vólt disznó vágás a nagyszülõknél ugyhogy husunk az van.

gz8
Úgy is lehet.
A táblával kiásod a gödröt, majd a már nélkülözhetõ táblát el tudod cserélni mézre, amivel megfogod az elefántot, és a csövet a már említett módon felhasználva egy nagy halom húsra tehetsz szert.
Azt hiszem, ez az egyik legzseniálisabb és leggonoszabb terv, amit itt az SG-n olvastam! <#nezze>

ha megvan a tábla akkor ások és mézezek 😄

gz8
Áss egy mély gödröt, helyezz el az alján egy csupor mézet, hidd el, egy fél tucattal biztosan fogsz másnap reggelre.
Malacka is így csinálta. <#vigyor>

hát igen a hõ... akor nem kipuffanó lesz hanem fúvõcsõ, csak szerezzen valaki nekem egy elefántot!<#eplus2>

gz8
Az az alumínium nem nagyon fogja kibírni a hõterhelést, bár elefántölõ fúvócsõnek még egész jó lenne! <#idiota>

gz8
Ami a márkák megítélését illeti: eddig az opelosok azok, akiket nem nagyon szeretek (ezen belül is a Vectra a kedvenc). Zöldre vált a lámpa, 300 méter után már el is bírják érni a 40-et. Komolyan, mintha lajhárok versenyét nézném lassított filmen. <#vomit>

akkor nekem lekéne vadászni egy ilyen táblát, ugy is most terverem a kipuffanó rendszert lecserélni egy kicsit nagyobbra.

gz8
Kész ötletbörze lesz a topicból! <#ravasz1>

gz8
Jó fél éve már csak célforgalommal lehet behajtani a 2,5 tonna feletti jármûveknek (autópálya rulez), így abszolúte fölösleges a sebesség ilyen távolságon történõ drasztikus korlátozása.
A pokolba az ilyenekkel. <#vigyor1>

fifi
a csõbõl tudod milyen jó kipufogót lehet csinálni?
a lapból meg hólapátot...

Azok a 40-es táblák állítólag azért vannak, mert így akarják elzavarni onnan a kamionokat. Csakhogy ezzel a személyautósokkal is kibasznak. Nekünk Agárdon van nyaralónk, úgyhogy majd nyáron ha ott leszünk, akkor tudok segíteni a táblák eltüntetésében<#nevetes1>
gz8
Belgiumban jó pár olyan falun autóztam keresztül, ahol szépen ki volt fittyentve a 70-es tábla. Igaz, hogy ott meg is állnak a gyalogosnak, meg ennél a sebességnél talán valamivel kisebb a zajterhelés és a károsanyag-kibocsátás.

A 7-es fõúton, a Velencei-tó déli partján még mindig kint figyelnek a 40-es táblák. Na, ha valaminek semmi értelme, akkor az a táblák megléte. Este kimenni villás- vagy dugókulccsal, leszerelni a tetves táblákat, aztán kettéhajtani. <#eplus2>

az tény hogy kevés az 50 a városban. én általában 60al megyek. szerintem városban 60 az ideális

Taranov
A fogyasztás a másik. A városi 50 km kicsit kevés, de mindenképpen indokolt.
Aki betartja a sebességkorlátozást, nagyobb biztonságban van és gazdaságosabban utazik, ez kétségbevonhatatlan.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hát igen. magyar utakon meg föleg be kell tartani a megengedett sebességet. a 6os uút annyira szar hogy szinte pesti végig ki van rakva a 60as tábla, de vannak olyen helyek is ahol 60nal sem mennék rajta vegig.

én városon kivül mindig betortam a 90et(néha városban is), de nem is csak a szabály miatt hanem mert akkor már +3 litert falna az autó, aztán nagyon nem volna jó már ha 10 felett kajolna

Pheel
Ez mindaddig így is marad, amíg be nem ülsz egy hasonló kategóriájú olasz vagy francia autóba. Utána valószínûleg elmúlik az egész elõítélet dolog. Mióta ugyanazt az elektronikát szerelik mindbe, azóta gyakorlatilag már csak a kinézet és az ár különbözik.
Barni
én személy szerinte francia és olasz (kivéve Lambo, de az Audi úgyhogy más) autót sohasem vennék na meg persze dél koreait sem. De ezt szerintem mindenki maga dönti el és nem utolsó sorban pénztárca függõ is.
Aki megteheti, hogy egy Mercit, BMW-t, Audi-t vegyen az sohasem fog mást venni látva a minõséget...

Avanti Italia!

DJ Bee18
igen, mert nem mindenki 10-20 percet vezet, hanem fél-egész napokat. Falun lakok, és a falutól kb. 3-5 percnyire van egy bútorbolt. Na annak a tulajdonosa egy 1,9 tdi A4-el jár, de csak arra használja, hogy reggel, délután megteszi azt az 5 perces utat. De úgy teszi, hogy kifordul az országútra, megy 50-60 nal. És csodálkozik meg föl van háborodva, ha türelmetlenek mögötte. Hóban meg egyszer 20-al ment, és állati balesetveszély volt, mert mindenki elõzni akarta.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
90 nél többel nyugodtan lehet menni mások veszélyeztetése nélkül is, a baj csak az, hogy sokan nem így teszik.

0ppika
Meg sajnos a magyar utak sem engednek sokkal nagyobb sebességet, de a megengedett max-al az életbe nem érsz oda sehova ...

http://epica.nl

Taranov
Toroco pont azt mondja, hogy szerinte érdemesebb betartani. Mellesleg szerintem is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Bee18
a kis naiv 😄DDDD, nem valószínû, hogy a megengedetett próbálja tartani 😄DD

DJ Bee18
másfél évig volt céges Lagunánk, elõtte Passat. Rengetegszer belénk kötöttek az úton, szándékosn nem engednek be a sávokba. Most cégváltás történt és Megane kombi, észrevehetõen sokkal kevesebb az ilyen eset. Szóval sokminden az irigységbõl fakad.

Csacsi
Hát azért a turbós benzines motoroknál van elõnye.... de a többivel egyetértek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DanielT
SZiasztok van valakinek tapasztalata a RENAULT GRAND SCENIKRÕL 1.5dci köszi