Autómárkák megítélése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Allítólag.
Van valaki ki -e témában jobban othon van?
Kösz
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a gépét aztán kilõtt mellölem :D
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
meg is vették sokan, és ennek árnyékában a 90%-uk az országút királyaként fölényeskedtek, vagy autóversenyzõnek érezték magukat...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Az én tapasztalatom szerint valós helyzet. Volt szerencsém egy napon belül egy régi Suzuki Swiftet és egy Volkswagen Borát vezetni pesten. (Ha jól emlékszem már írtam errõl az egyk autós topicba)
A különbség zongorázható volt. Amikor a Boraval mentem sokkal elõzékenyebbek voltak velem az embrek, mindenki beengedett sávváltásnál, nem vált hirtelen kitûzött életcéljukká hogy megelõzzenek, stb. A Swiftel meg... nos képzeld el ennek az ellenkezõjét :)
a másik eset szintén német, már akkor megállt mikor csak a zebra felé mentünk. gondolom látta hogy járdan nem megy tovább hanem fel kanyarodik az utfele és muszáj átmennünk. még vagy 10 méterre voltunk a zebrától, még nem is fordúlt az ut felé a járda de már meg állt.
volna mit tanulnunk tõlük
volt szerencsém 1 évet Londonban élni. ott már ha ránéztem a zebrára, megálltak jobbról-balról. Néha igazán zavarban is voltam, amikor át akartam menni, mert nekem nem volt sürgõs, de ha egy kicsit bemozdultam az úttest felé, már megálltak és vártak hogy menjek át. emiatt utána itthon majdnem el is csaptak párszor...
kicsit talán off (de azért szerintem nem annyira)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Szerintem kicsit megérdemelte a samarás a szivatást, mert ha be kell fékeznünk, miközben mögöttünk jön 1 méterrel, akkor eléggé belénk jött volna, szóval elég veszélyes dolgot csinált ahhoz, hogy ráijesszünk egy kicsit.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aki 60k-ért kocsit vesz, annak tényleg nem hiányzik az elektromos tükör. :-P
nem értelek
Az viszont tény, hogy amikor Daewoo Ticonk volt, sokat dudáltak, mikor Rover 25-ösünk, szinte sosem, most, a Golfnál pedig elõfordul.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
akkor kell leköpni a boltost, és elmenni bontóba...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://epica.nl
Mondjuk idén le fogom cserélni. Egyszerûen túl öreg már szegény és kezdem unni, hogy 90 felett akkora a menetzaj, hogy fáraszt. Másfél óra 120-szal az M3-ason rendesen kiüt. ;-)
Amúgy szerintem minden kocsiba drága az alkatrész. Pl egyes Swiftbe 2 elektromos tükör 60eHUF számla nélkül. Pedig az egyes Swift tényleg olcsó.
1 dolog, hogy a Fordba drága az alkatrész, és a tartozékok.
A másik, hogy a Suzuki egy megbízható autó, amiért meg is kérik az árát.
(most tagolok)
Itt jön ki, hogy a németek milyen szarrágóak tudnak lenni. Egy cimborámnak van egy 99-es évjáratú 316i BMW-je. Full bõr, CD lejátszó, légkondi, elektromos tükrök, esõérzékelõ, és ennek ellenére képtelenek voltak belerakni hátulra 2db elektromos ablakemelõt (aminek a kisker ára szereléssel együtt 30k).
A japán verdákba pedig alaphangon is raknak ablakemelõt, légkondit. Szóval nincs azonos színvonalon egy alapszintû Focus, és egy alap Swift sem.
meg ezek a speckós izzók. barátnõm apja 3 havonta kb cseréli a G astrában az fényszóró izzót darabját nemtom hány ezerért, mert az jó bele. tök szívás. én egy ezer éves izzót használok ami még a trabantunkból vagy a ladánkból maradt, valamelyik kompatibilis asszem. a doboznak amiben van már megsárgult az átlátszó mûanyag része.

http://epica.nl