46641
-
Dobronski #11257 Jól működő Vista?Olyan nincs. -
#11256 RTM verzió lenne ajánlott, de aktiválni kell az aktiválást bármikor kiütheti a MS, sőt vannak olyan aktiváló programok amik csak az RC lejártáig aktiválják a Windows 7-et. De ha későbbiekben várásol egy legális Windows 7-et a hugod, akkor a kulcsot kitudja cserélni a már fentlővő rendszerben és utánna már menni fog az aktiválás. -
#11255 Sziasztok!
Kevés beszámoló érkezett még eddig a sebességéről. Én is megvenném originálban ha kijön, addig viszont letesztelném: egyáltalán érdemes -e (bár a jövő úgyis ez lesz...).
RC-m nem volt, az RTM-et szeretném kipróbálni. A gépem: X26400+, 4G RAM, 8800GTS 640M, semmi húzás - alapvetően játékra használom, Vista alatt semmi gondom nem volt vele igazából.
Kérdés: mennyivel gyorsabb egy ilyen gépen most a win7 mint a vista? Érdemes -e egy jól működő Vistáról váltani?
Mindenkinek előre is köszönöm, és minden véleményt szívesen vennék! -
#11254 Mi a tippetek mit tegyek ebben a helyzetben?
Hugom gépére kellene új oprendszert tenni, és W7-et szeretnék, csakhogy ő nem Mo-on él. Most itthon van, de hamarosan utazik el, ergo nem leszek elérhető amikor pl. az RC verzió jövő júniusban (vagy mikor) leáll.
RTM-et tegyek neki? Van már olyan verzió amit biztonságban felrakhatok és nem fog leállni, nem kell aktiválni, stb? -
#11253 akinek gáz vana a hangkártyadriverével akk keressen rá erre:
drvhu_05-29_wdm_a359.exe -
6teen #11252 próbáld meg cserélgetni a szlottyokat -
6teen #11251 nekem tökre rosszabb confingom van, mégis tökre vitte még a fullos filmeket is. XP-m volt, semmi!! bajjal. most a W7-et nyomatom vagy 1 hava, s eddig tökélet -
6teen #11250 lehet, hogy rosszul tudom
full-os TV adás nincs, csak READY-is -
#11249 Ha megveszed és nincs bajod maradj az RC-nél. Nekem is RC van fent és szerintem még marad is egy ideig. RTM-et virtuális gépen próbáltam csak ki. -
#11248 Köszönöm szépen!
-
Pio #11247 Ha nincs komoly bajod az RCvel akkor szerintem felesleges felrakni az RTMet. Nálam egyik hibát se javította, sőt, kaptam egy újat is, új feature meg nem igazán van benne. -
#11246 Most azon gondolkodok hogy rakjam e fel a most kijött RTM kiadást mert ugye most RC verziot használok és hát mg is fogom venni mikor mgjelenik
MOst haggyam a RC-t vagy már most rakjam a a RTM-et
De mindenképp angol RTmet kéne felraktnom
GOndolom a ORGINAL MS IMAGE a jo nm? RAkjam fel vagy haggyam az RCt? -
Pio #11245 Törölni kell az ISO-n a Sources mappából az ei.cfg nevű fájlt és akkor fel fogja kínálni a választás lehetőségét. -
#11244 Sziasztok!
Valaki meg tudná adni annak a blognak(?) a címét, ahol levan írva, hogyan lehet telepíteni a Win7 többi verzióját is az ultimate-en kívül?
(kerestem gugliban, de nem sikerült rálelnem)
Előre is köszi.
-
#11243 Nézd meg ezt az oldalt. Hátha segít. http://www.cleanerrors.com/fix/0x80072EE6/ -
#11242 Fogadjunk h 32 bites HUM MUI-t tettél fel :P -
#11241 nah csak feleroszakoltam a rendszert -
BIZ0906 #11240 De 64bit-es rendszernél?
#11238: Ott valami gubanc van mert nekem 4GB-t simán látja Win7RC build 7100 x64. -
#11239 csak 3.25 -
#11238 Sziasztok lenne egy kis problémám!
Tudja valaki miért nem használható mind a 4 GB Ram???
·config alul· -
#11237 Lehet internet konekciót úgy megosztani hogy ameik gepről húzzom az internetet azon win7-legyen és ameik meg húzná azon meg XP? -
#11236 windows fax and scannek mi a pontos magyar neve? -
#11235 Hm. Érdekes. El nem tudom képzelni, hogy Nálam miért nem akaródzik felkúszni. -
Pio #11234 Ez csak az egyik az amerikai multik sokmillió mocskos kis trükkje közül amivel elérik, hogy mind agymosott, fullhd-s trévéadáson és mondanivaló nélküli filmeken nevelkedett fogyasztózombik legyünk. ;-) -
#11233 örülj neki:D -
#11232 az hogy lehet hogy a gépem most viszi a full HDs videókat akadás nélkül , amikor meg az XP volt fenn , akkor akadt ?
K-Lite codec pack van fenn , a normál Media Player Classic-al -
Pio #11231 Nem garantálom, hogy segít, de esetleg start/futtatásba írd be, hogy "sfc /scannow" és várd végig, ha neadjisten az alapértelmezett start menü parancsikonok beleesnek a rendszerfájlokba (az ésszerűség nem ezt diktálja, de hátha mégis...), akkor vissza fogja állítani őket. Ártani mindenesetre nem árthatsz vele... -
#11230 Itt van az amit sokan kerestetek -
#11229 hangrögzítőt meg a sticky notest is törölte
még esetleg a 4 mappa tartalmáról csinálj légyszi egy képet, könnyű kezelés meg a többiről, lehet onnan is kiszedett valami
thx :) -
r4pt0r #11228 Csak leírtam a véleményemet, az 1 dolog hogy nem értesz vele egyet, de a válaszod tükrözi a szintedet. :D -
Pio #11227 Már win7 kompatibilis, több patchel ezelőtt azzá tették azóta csak javult a helyzet.
Nálam szerencsére nem csinál semmi olyat, amiről nem tudok, nem tudom mi lehet másnál a baj. Mindig a legújabb verziót tartsátok fent.
v2.14.750-ben tették win7 kompatibilissé, ami még 2008ban jött ki és azóta 10 új verzió jelent már meg. -
#11226 köszi ;) -
#11225 nincs kipipálva
na mind1 remélem mást nem szedett ki:D -
Pio #11224 Köszönjük Emesézés már nagyon gáz? Mert ide illene... :) -
Newfronter #11223
A CCleaner határozottan törli a Win7-ben az ikonokat(régebben én is megszívtam), mellőzném amíg nem jön ki egy Win7-es verzió belőle. -
Pio #11222 Ccleanerben ha a System részlegen a "Start menu shortcuts"ot kipipálod, akkor kipucolja a start menüt, amúgy nem bántja, nézd meg nem pipáltad-e ki ezt. -
r4pt0r #11221 Én tényleg nem értem néha, minek kell ilyen szarokat futtatni amikor 2 napos a rendszer. -
#11220 csinálnál egy képet hogy neked mik vannak a start menüben a kellékek mappában? ki tudja akkor miket törölt még ki -
#11219 ccleanert futtattam ma akkor lehet az pakolta ki :S -
#11218 pontosan itt dobja ki a hiba ablakot a winfos, amit csak leokézni lehet, aztán ugye ujraindul és ujra ismétlődik a folyamat :(