46641
  • Dobronski
    Jól működő Vista?Olyan nincs.
  • bon
    RTM verzió lenne ajánlott, de aktiválni kell az aktiválást bármikor kiütheti a MS, sőt vannak olyan aktiváló programok amik csak az RC lejártáig aktiválják a Windows 7-et. De ha későbbiekben várásol egy legális Windows 7-et a hugod, akkor a kulcsot kitudja cserélni a már fentlővő rendszerben és utánna már menni fog az aktiválás.
  • paisacha
    Sziasztok!

Kevés beszámoló érkezett még eddig a sebességéről. Én is megvenném originálban ha kijön, addig viszont letesztelném: egyáltalán érdemes -e (bár a jövő úgyis ez lesz...).
    RC-m nem volt, az RTM-et szeretném kipróbálni. A gépem: X26400+, 4G RAM, 8800GTS 640M, semmi húzás - alapvetően játékra használom, Vista alatt semmi gondom nem volt vele igazából.

Kérdés: mennyivel gyorsabb egy ilyen gépen most a win7 mint a vista? Érdemes -e egy jól működő Vistáról váltani?

Mindenkinek előre is köszönöm, és minden véleményt szívesen vennék!
  • Blasta
    Mi a tippetek mit tegyek ebben a helyzetben?

Hugom gépére kellene új oprendszert tenni, és W7-et szeretnék, csakhogy ő nem Mo-on él. Most itthon van, de hamarosan utazik el, ergo nem leszek elérhető amikor pl. az RC verzió jövő júniusban (vagy mikor) leáll.

RTM-et tegyek neki? Van már olyan verzió amit biztonságban felrakhatok és nem fog leállni, nem kell aktiválni, stb?
  • RNadal1203
    akinek gáz vana a hangkártyadriverével akk keressen rá erre:

drvhu_05-29_wdm_a359.exe
  • 6teen
    próbáld meg cserélgetni a szlottyokat
  • 6teen
    nekem tökre rosszabb confingom van, mégis tökre vitte még a fullos filmeket is. XP-m volt, semmi!! bajjal. most a W7-et nyomatom vagy 1 hava, s eddig tökélet
  • 6teen
    lehet, hogy rosszul tudom
    full-os TV adás nincs, csak READY-is
  • bon
    Ha megveszed és nincs bajod maradj az RC-nél. Nekem is RC van fent és szerintem még marad is egy ideig. RTM-et virtuális gépen próbáltam csak ki.
  • Blasta
    Köszönöm szépen!
  • Pio
    Ha nincs komoly bajod az RCvel akkor szerintem felesleges felrakni az RTMet. Nálam egyik hibát se javította, sőt, kaptam egy újat is, új feature meg nem igazán van benne.
  • RETROB0Y
    Most azon gondolkodok hogy rakjam e fel a most kijött RTM kiadást mert ugye most RC verziot használok és hát mg is fogom venni mikor mgjelenik

MOst haggyam a RC-t vagy már most rakjam a a RTM-et

De mindenképp angol RTmet kéne felraktnom

GOndolom a ORGINAL MS IMAGE a jo nm? RAkjam fel vagy haggyam az RCt?
  • Pio
    Törölni kell az ISO-n a Sources mappából az ei.cfg nevű fájlt és akkor fel fogja kínálni a választás lehetőségét.
  • Blasta
    Sziasztok!

Valaki meg tudná adni annak a blognak(?) a címét, ahol levan írva, hogyan lehet telepíteni a Win7 többi verzióját is az ultimate-en kívül?
    (kerestem gugliban, de nem sikerült rálelnem)

Előre is köszi.
  • pedestrian
    Nézd meg ezt az oldalt. Hátha segít. http://www.cleanerrors.com/fix/0x80072EE6/
  • L7wy
    Fogadjunk h 32 bites HUM MUI-t tettél fel :P
  • bertino
    nah csak feleroszakoltam a rendszert
  • BIZ0906
    De 64bit-es rendszernél?

#11238: Ott valami gubanc van mert nekem 4GB-t simán látja Win7RC build 7100 x64.
  • DarkSector
    csak 3.25
  • Spészgószt
    Sziasztok lenne egy kis problémám!
    Tudja valaki miért nem használható mind a 4 GB Ram???

·config alul·
  • nandorb
    Lehet internet konekciót úgy megosztani hogy ameik gepről húzzom az internetet azon win7-legyen és ameik meg húzná azon meg XP?
  • tommygear
    windows fax and scannek mi a pontos magyar neve?
  • KranaZoli #11235
    Hm. Érdekes. El nem tudom képzelni, hogy Nálam miért nem akaródzik felkúszni.
  • Pio
    Ez csak az egyik az amerikai multik sokmillió mocskos kis trükkje közül amivel elérik, hogy mind agymosott, fullhd-s trévéadáson és mondanivaló nélküli filmeken nevelkedett fogyasztózombik legyünk. ;-)
  • Firerock
    örülj neki:D
  • Dark Angel 666
    az hogy lehet hogy a gépem most viszi a full HDs videókat akadás nélkül , amikor meg az XP volt fenn , akkor akadt ?
    K-Lite codec pack van fenn , a normál Media Player Classic-al
  • Pio
    Nem garantálom, hogy segít, de esetleg start/futtatásba írd be, hogy "sfc /scannow" és várd végig, ha neadjisten az alapértelmezett start menü parancsikonok beleesnek a rendszerfájlokba (az ésszerűség nem ezt diktálja, de hátha mégis...), akkor vissza fogja állítani őket. Ártani mindenesetre nem árthatsz vele...
  • Dark Angel 666
    Itt van az amit sokan kerestetek
  • tommygear
    hangrögzítőt meg a sticky notest is törölte
    még esetleg a 4 mappa tartalmáról csinálj légyszi egy képet, könnyű kezelés meg a többiről, lehet onnan is kiszedett valami
    thx :)
  • r4pt0r
    Csak leírtam a véleményemet, az 1 dolog hogy nem értesz vele egyet, de a válaszod tükrözi a szintedet. :D
  • Pio
    Már win7 kompatibilis, több patchel ezelőtt azzá tették azóta csak javult a helyzet.
    Nálam szerencsére nem csinál semmi olyat, amiről nem tudok, nem tudom mi lehet másnál a baj. Mindig a legújabb verziót tartsátok fent.
    v2.14.750-ben tették win7 kompatibilissé, ami még 2008ban jött ki és azóta 10 új verzió jelent már meg.
  • tommygear
    köszi ;)
  • tommygear
    nincs kipipálva
    na mind1 remélem mást nem szedett ki:D
  • Pio
    Köszönjük Emesézés már nagyon gáz? Mert ide illene... :)
  • Newfronter

A CCleaner határozottan törli a Win7-ben az ikonokat(régebben én is megszívtam), mellőzném amíg nem jön ki egy Win7-es verzió belőle.
  • Pio
    Ccleanerben ha a System részlegen a "Start menu shortcuts"ot kipipálod, akkor kipucolja a start menüt, amúgy nem bántja, nézd meg nem pipáltad-e ki ezt.
  • r4pt0r
    Én tényleg nem értem néha, minek kell ilyen szarokat futtatni amikor 2 napos a rendszer.
  • tommygear
    csinálnál egy képet hogy neked mik vannak a start menüben a kellékek mappában? ki tudja akkor miket törölt még ki
  • tommygear
    ccleanert futtattam ma akkor lehet az pakolta ki :S
  • bertino
    pontosan itt dobja ki a hiba ablakot a winfos, amit csak leokézni lehet, aztán ugye ujraindul és ujra ismétlődik a folyamat :(