46641
-
#14375 kamu -
#14374 nem próbálom ki, amíg a hozzáértők nem mondanak vmit:) -
#14373 akkor hajrá -
#14372 Nekem a McAfee VirusScan Plus van, a Bankom adta ingye', 1 eves liszenszel... Beirja magat a Defender helyett. Rohadtjo, ez a bongeszobe beepulo SiteAdvisor meg telitalalat. -
#14371 nem éppen, ez csak egy progi, amire nyomsz egy enter-t és átír vmit. -
#14370 egyszerűbb feltenni egy 64 bitet mint egy ilyen hülyeséggel szarakodni -
#14369 Win 7 32bit-en 4GB+ RAM? szerintetek kamu, vagy tényleg lehetséges? :O -
#14368 Hello!
Hogy tudom azt beállítani, hogy a vendég fiókkal csak az internetet lehessen használni a gépen és semmi mást? Kösz! -
#14367 jólvan, de nem ismerte fel a telómat a gép, és azt gondoltam, hogyha felteszem, akko jó lesz -.- -
#14366 hát akkor nemtudom miért írja azt :S
már az rc óta használom pedig az ess-t -
#14365 Ahhoz mi a ráknak pc suite? Mass storage (fájlátvitel) mód és nem kell hozzá semmi. -
#14364 elvileg ja, 32 biten vagyok, ezt próbáltam: ESET Smart Security 4.0.314.0 x86 -
#14363 van külön 32 meg 64 bites változata, jóval próbáltad? -
#14362 4.0 van pedig nekem -
#14361 melyik ess van fent? próbáltam 4.0-ból 2 változatot is, indításnál mind2 valami kernel hiba fasságot dobott, azt gondoltam nem win7 barát még.. -
#14360 McAfee VirusScan Enterprise 8.7i + AntiSypware ennél értelmesebbet nem tudok. Ha jól emléxem nem írja be Magát a Defender helyett.
A manuális megoldás (választás), természetesen teljesen jó megoldás. De Én ezt Seven alatt nem csináltam, szóval nem tudom, hogy mikor sipákol a Seven, mikor nem, ha nincs bekapcsolva a Defender. -
#14359 mostmár jó :D
kicsit jobban belenyomkodtam a kábelt, és egyből letöltötte a cuccokat... -
#14358 ez van, én már csak ilyen vagyok -
#14357 kilapcsoltam a defendert a beállításoknál :D -
#14356 "Nem lövi ki mind1ik vírusirtó/trójai/ésatöbbi a defender-t"
Azert irtam hogy ertelmes antivirus/internet security progy... :) Mikor sipakol, be kell allitani hogy van helyette ESS. -
#14355 Nem lövi ki mind1ik vírusirtó/trójai/ésatöbbi a defender-t.
A MSE az speciel ilyen. Az "kilövi."
Vagy használd pl. ezt (MS Security Essential "béta" - de semmi probléma vele) vagy amit Én ajánlanék helyette az a McAfee VirusScan Enterprise 8.7i + AntiSypware modul.
Az MSE-t pl. Softpedia-ról még le lehet tölteni, vagy Google.
Defender szolgáltatást itt tudod leállítani:
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Felügyeleti eszközök
Szolgáltatások között.
De szerintem ez esetben a Seven sipákolni fog, hogy nem fut a Defender. De ha az ESS Neked jó, akkor ne foglalkozz vele. -
#14354 megném -
#14353 Automatice ki kellene lőnie... Ennyit az Ess-ről. Esetleg a biztonsagi beallitasokban matatsz egyet, kilovod a defendert, es beallitod helyette az Ess-t. -
#14352 Windows update tuti semmit nem talál? nekem annyi volt h bedugtam az usb kábelt és vártam még letölti a frissítést, nem kellett semmit sem csinálni sem a telón sem a gépen, aztán a driverek telepítése után már csak telepítettem a myphoneexplorer-t és ennyi. -
#14351 ess fentvan, azzal hogy tudom kilőni? -
#14350 Pakolj fel vmi ertelems antivirus/internet security progyt az kilovi a windows defendert (ami amugy sem jo semmire... ) -
ez ugyanaz megint hogy rossz helyre volt dugva a hangfal és azért nem szólt -
#14348 ajj, meg van a hiba
nem érintkezett rendesen az usb kábel, és ezért nem ismerte fel a telót :c -
#14347 ez se jó, nem találja meg a telómat :@ -
#14346 #14335-re semmi ötlet?nemletezik hogy csak nekem van ilyen problemam. -
#14345 Hello!
Hogy tudom azt beállítani, hogy a vendég fiókkal csak az internetet lehessen használni a gépen és semmi mást? -
#14344 ám köszi a linket, meg fogom nézni -
#14343 w300i-m van, és talán arra használnám, hogy cuccokat pakoljak a telómra ;D -
TomBond #14342 Nem tudom neked milyen telefonod van és mire használnád a progit, de én ezt használom és semmi baj vele. -
#14341 -
#14340 jaés utána meg ez:
-
#14339 fúú, a sony ericsson pc suite is ezt csinálja :-CCC
ezt adja ki:
a se oldaláról szedtem, ez a legújabb, de mégsem jó :CC
mi a fenét csináljak? :s -
#14338 Gondolom használja (használná).
Én nem használom, nem tiltottam le, szimplán nem rakom fel a driverét. :D -
#14337 Hurrá, tök jó lehet szétbaszni a kernelt. Nem egyszerűbb x64 OS-t telepíteni? -
#14336 Használod azt a realtek hangkártyát, vagy sem?!
Ha nem használod akkor nem értem, hogy miért nem tiltod le BIOS-ban, vagy Windows eszközkezelőben.
Az Update-et meg állítsd át manuálisra. Bár ha a fentiek közül 1et megcsinálsz, akkor nem fogja telepíteni a driver-t hozzá.