Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Letöltöttem a Win 7 7100 64bites verzióját Nero-val kiírtam DVD-re és rendesen elkezd bootolni róla írja hogy "Windows is loading files..." utána kijön hogy Windows starting bejön ezután a kurzor és a win7-es háttér és itt megáll az egész nem dolgozik a vinyó nem pörög a dvd.
Amúgy a 32-essel is ugyan ezt csinálja pedig a 64biteset a Microsoft oldaláról töltöttem le.
Ja és ha újraindítom ahol itt megállt az egész akkor elindul újra a telepítõ egy pillanatra angolul kiírja hogy nem sikerült a telepítés és újraindul.
Gépem X2 5200+BE Gigabyte GA-MA770 DS+ 2GB RAM ati 7100GS VGA 640-es sATA vinyó.
Mi lehet a probléma? Ja tényleg és ezt XP mellé tenném fel egy teljesen üres 20GB os particióra.
cod2 sokaknak el sem indult.
most dirt nem megy.
fear akad a menüben már mint a szar.
gondoltam virtual xp-n keresztül elinditom a dirt-öt, de nem megy, valami xinput1_3.dll miatt 😄
valszeg a driverek kellenének, de semmi.
én aszthittem, hogy most majd ezen keresztül tudom futtatni, azokat a játékokat, amik nem indulnak win7-ben.... 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
a publikus béta óta a hetes az egyetlen nem virtuális oprendszer a gépemen, és eddig semmi gondom nem volt, se játékkal, se photoshoppal se semmivel
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
rakás szar az xp-hez képest játékra.
de azt nem mondtam, ezelõtt sem hogy maga a rendszer önnmagában nem királyság.
a játékokkal most is gondok vannak.
jah és mekkora lol. a beépitett xp-re az xp-s drivereket külön fel kell telepiteni lol!!!!
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gyújts lámpát fent, vagyis elõször próbáld megoldani a hibákat és ha senki nem tud segíteni akkor írj a microsoftnak, utána már fikázhatod, de most nagyon úgy nézki, hogy teljesen belebuzúltál az új OS-be!!
Ami nem baj, csak elég kétszínû megnyilvánulás és amit én és mások is rettenetesen tudnak rühelni!!!
What about the forests?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mert az xp emulálása sem tul fürge 😄
thx
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
töltsd le a winamp.com-ról a legújabbat.
1. MEGNYOM: windows+R gomb
2. BEÍR: "dxdiag"
3. MEGNYOM: enter
4. FÜLET VÁLT: Display
5. MEGNÉZ: DirectX Features-->Acceleration
6. ABLAKOT VÁLT: webböngészõ, sg.hu, win7 topik
7. HA 5. eredményében létezik kikapcsoló gomb, akkor
.. BEÍR: "ki lehet kapcsolni"
.. MEGNYOM: sárga MEHET gomb
.. KÜLÖNBEN
.. BEÍR: "nálam sem lehet kikapcsolni"
.. MEGNYOM: sárga MEHET gomb
8. ÉREZ: elégedettséget, hogy 20 másodperc munkával segített valakinek, aki már fél napja vergõdik valami miatt.
Ennyi, szépen kérem, hogy az algoritmust esetleg olyan ember is végezze el, akinek ATI videókártyája van.
Illetve itt egy másik szintén 20 másodperces kérés is, ezt már tényleg csak nagyon idõmilliomosok teljesítség, hálám örökké üldözni fogja õket:
Screen resolution panelen (desktopon jobbgomb és "Screen resolution" vagy start menübe: "Adjust screen resolution") Advanced settingsre nyomva majd az új panelen Trobuleshoot fülre váltva elérhetõ Nálatok bármilyen beállítási lehetõség? Annó itt is volt egy csúszka, amin a hardveres gyorsítást lehet állítani, de most öszvissz egy kis rizsa meg egy "Change settings" gomb van, amire nem is lehet rákattintani.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
"
Valakinek van ötlete hogy lehet kikapcsolni a directdraw hardveres gyorsítását GF kártyával?
Régebben 2 módszer volt rá:
1. dxdiagban display fülön volt kikapcsoló gomb az Enabled felirat mellett
2. screen resolutionnál Advancedre mondva Troubleshootingnál le lehetett húzni a hardveres gyorsítást nullára
Viszont win7ben egyik lehetõséget se tudom elérni, valakinek van ötlete más megoldásra?
"
Azt megkérhetném, hogy valaki más is nézze meg az 1-es, 2-est, hogy nála ki lehet-e lõni a DirectDraw-t? Csak hogy tudjam, hogy ez win7-es "feature", hogy nem lehet vagy pedig nálam van a bibi...
ugy látom ebbõl rtm fajtából kifjön még vagy ezer verzió. már lassan abbahagyom az op rendsz lefeltevését.
lesz az rtm bõl hivatalos verzió a microfossnál mint a rc 7100 ami letölthetõ majd szerverükrõl?
Linux Mint 13 Cinnamon
steam, origin: ACE_hun
win 7ben még kevessebb fps-eket leht kapni mint vista esetében!!!
Windows XP SP3 emulálása Win 7 alatt!!! O_o

http://goo.gl/gd6Zi5
http://f1game.hu
Ha lehülyézek valakit aki olyasmirõl beszél, amirõl utólag bevallottan fingja nincs, akkor én vagyok a primitív és nem az illetõ a hülye? 😄 okézsoké. És igen, elmúltam 13 éves, viszont ez a fórumokon naponta ötvenezerszer ellõtt és hullakopott életkoros oltogatás már megint hülyeség, sõt, mérhetetlenül primitív is. 😉
http://f1game.hu