46641
  • tiburon26
    termeszetesen elöbb atneztem a faq-t.csakhogy nincs ilyen hogy memory remap feature a bios-ban.ilyenkor mit lehet tenni?
  • Balumann
    Neeem, közben ezer dolgot kell csinálnom (utazás szervezés), ami közben felakartam tenni egy játékpatchet, aminek kellett volna hely a C-n. Ezért így a többi dolog mellett próbáltam ezt is megoldani :D De aztán átmentem Windows XP-re és ott felraktam a patchet (úgyhogy most ez a helyhozzáadás mégis ráér).
  • bon
    FAQ 20-as pont lesz a megoldás szerintem.
  • tiburon26
    ez miert van?
  • IMYke2.0.0.0
    Kernel Hack:

Inkább ezt próbálnám, ha már erről van szó: ReadyFor4GB_20090422.zip

Ráadásul, a cikk hozzászólásai között találtam.

• L7wy
    Ja hogy senki sem reagál rá, akkor elmondok annyit hogy elvileg patcheli a kernelt és a 32 bites rendszer is képes több mint 4 GB ramot támogatni... Hogy ez hogy lehetséges, nem nagyon vágom én sem...
  • allock #14329
    üzemeltetni :Dd
  • L7wy
    Ehhez mit szóltok??????????
  • Evin
    Rendszergazdáknál, vagy aki szerverrel dolgozik, ajánlott akár otthonra is, de másnak tényleg fölösleges.
  • Riccardo G
    olyan mint én régen :D én is használtam még Windows Server 2003-at, mert kíváncsi voltam :D
  • [HUN]FaTaL
    Benne van a nevében, hogy server. Minek az neked otthonra?:D
  • Evin
    Az olyan, mint ez a rendszer, csak szerverekbe való. Olyanokat tud, amire neked, mint otthoni felhasználó, soha nem lesz szükséged.
  • allock #14323
    Windows Server 2008 R2, ez most mi lenne valójában? Egy külön operációs rendszer? Mert megpróbáltam felrakni Win7 mellé kíváncsiságból egy másik partícióra, végig is megy a telepítő de a végén kér valami felhasználónevet meg jelszót, amit a telepítés során nem kért, hogy mi legyen, így belépni se tudtam :c ezért le is töröltem, mert nemfogadott el semmit, bármit írtam be
  • fery02
    Aprócska gondom lenne: ha letörlöm a Realtek audio driverjét (Programok telepítése-törlésében), akkor következő újraindításnál automatikusan, szó nélkül újratelepíti (ami szerintem gusztustalan dolog, nem hiába töröltem le előtte). Nem lehet ezt valahogyan kivételekhez adni Update-nél, vagy kikapcsolni?
  • Benny04
    oké, köszi:)
  • Benny04
    Akkor kénytelen leszek átszokni CS4-re :C
    Azért köszi a segítséget :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is a régi PS-sorozattal szerettem dolgozni, és most is csak kényszerből használom a CS3-at.
    Amiért érdemes átváltani a CS 3-4 vonalra: hardveres besegítés, rengeteg optimalizáció.

A gépeddel komoly javulást tapasztalnál.
  • [HUN]FaTaL
    Hát akkor nem tudom. :( Ezekszerint lehet hogy nem kompatibilis már a win7tel. Furcsa mert Vistan ha jól emlékszem használtam CS2-t.
  • Benny04
    úgy futtattam... meg xp kompatibilitási módban... ki is csomagoltam az isot :D
    és még mindig nem jó...
    de én a CS2-t szoktam meg, nem szeretnék váltani :(
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld meg rendszergazda módban futtatni a telepítőt. Gondolom nem eredeti photoshop, úgyhogy próbálkozhatsz újabbal is. :D A CS4 biztosan működik.
  • Benny04
    Hátha ti tudtok segíteni :c
  • [HUN]FaTaL
    Mikor program fordításról van szó, akkor nekem is:D
  • IMYke2.0.0.0
    Vannak elborult emberek :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
    És feláll a szőr a hátamon, kezemen a "magyarosítás" szótól... brrrr!
  • Ákos12
    hmm oké... de épp az a lényeg...hogy nem hosszútvon akarják használni, hanem amíg megjelenik a végleges változat.. Mivel most sürgősen kell egy op rendszer, ezért kérdeztem h ideiglenesen használhatják e... azt tudom hogy le fog járni márciusban... :D
    Köszi a segítséget
  • Riccardo G
    looooooooooooooooooooooool :D :D :D

http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2009/08/harrypotter-seven.jpg
  • L7wy
    Nem a szövegértelmezéseddel van baj, hanem max a logikáddal...
    A képen szépen látszik h írja h 15164 a szabad lemezterület a partíción (tehát ezt lehet levágásra felhasználni) alapból azért ugrik erre a számra, mert ez a max amit le bírsz vágni, ha többet vágna le az már adatvesztéssel járna...
    284581-15164=269417
    "A zsugorítást megelőző teljes méret..."-Vagyis az eredeti partíció mérete
    "Szabad lemezterület mérete megabájtban" - ez az a hely amin nincsenek adatok, tehát lehet ide oda vagdosgatni :D
    "Adja meg a zsugorítandó lemezterület méretét megabájtban" - itt a bibi, a zsugorítandó, tehát az eredeti partíció méretét kéne itt megadni, azonban a logika szerinte nem az...hanem h mennyit akarsz levágni
    "A zsugorítást követő teljes méret megabájtban" - ez meg annyit mond h mekkora lesz az eredeti partíció a zsugorítást követően... na ez az ami a 3.al ellentétben áll... a 3. és 4. beidézett szöveg ellentmondásos, de a szabad méretből lehet következtetni h a 3. rossz.

Jól értem hogy erre kellett 2-3 óra hogy ezt megértsd? Ha nem jól értem, akkor ebben az esetben az én értelmezésemmel van gond :D
  • Balumann
    Nem értem. Eredetileg a partició 284581 MB, szabad hely 15164 MB. Kb. 5000 megával szeretném csökkenteni ennek a partició méretét (hozzá szeretném tenni ugyanis a C-hez, mert a 20 giga kevés sajna).

Alapból 15164 MB -ot ír a zsugorítandó lemezterület méretére, amivel 269417 MB lesz utána. Amit beírok, azt levonja az eredetiből. Következtetés képpen azt kell beírnom, hogy mennyivel szeretném zsugorítani...

Jah, magyar Windows rulz, lehet ha angol lenne, megspóroltam már 2-3 órát, amíg logikával kikövetkeztetek 1-2 dolgot, amit nem tudtak normálisan lefordítani.
  • Örm
    Hello!
    Tudnátok ajánlani egy normálisan működő aktivátort?
  • KranaZoli #14306
    "Az ingyenes bétatesztelői aktivációval 2010. március 1-ig egy tökéletesen működő operációs rendszert kapunk, jövő év márciustól aztán két óránként leállítja majd magát a Windows, maga a licensz pedig június elsején jár le."

Ilyen munkahelyre szeretnék menni 2010.03. után.
  • MerlinW
    Ha vannak olyan hülyék... márciusig igen...
  • Ákos12
    Hello!
    Az lenne a kérdésem hogy az RC verziót cégek is használhatják legálisan?
  • EK1TEP
    Most is nem egyszer írta hogy megtelt a sávszélesség vagy mi a rák...
  • EK1TEP
    Na megint!
    Most Skype bnőmmel, webkam és kb 10 perc múlva kikapcsol a webkam kialszik rajta a zöld led és kész.Ilyenkor mivan?Driver fentvan meg minden!
  • [HUN]FaTaL
    Az magyarítás. :)
  • Magiszter
    Gulyást nem pörköltet, vagy mákos gubát esetleg egy jó üveg Tokaji Aszút.
    Vagy csak leszed egy magyar verziót mint én és azt telepíti fel.
  • [HUN]FaTaL
    magyarosítás ha leszórod pirospaprikával, esetleg háttérképnek egy tányér pörköltet teszel ki:)
  • bon
    Van egy olyan érzésem, hogy ezzel IMYke2.0.0.0 nem értene egyet, ha jól emlékszem nagyon régen volt egy vita erről Játékmagyarítások topic-ban.
  • Riccardo G
    kurva mind1 :)
  • Máté94
    magyarításnak hívják-.-