Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
vagy szokd meg
bloody fucking murder
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Aknakeresõ
Stalin vs Martians (A Világegyetem Legrosszabb Játéka vita nélkül, mindenkinek kötelezõ kipróbálni)
Viszont a Majesty nem megy, hogy dobták volna le az egész bagázst a Tajgetoszról...
Komolyra fordítva amikkel épp játszogattam vagy 7es ismerõseim tudomásom szerint biztosan játszogattak:
Band of Brothers: Hell's Highway
X-men Origins: Wolverine
CS szorsz
DoD szorsz
HL2 deszmeccs
TF2
Demigod
Mass Effect
DemiGOD
Gobliiins 4
ZOO tycoon 2
Trials 2
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Fallout 3
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Test Drive Unlimited
World Racing 2
Unreal Tournament GOTY
CS 1.6
Trackmania United Forever
Crysis
Crysis Warhead
Far Cry 2
Jazz Jackrabbit 2 😄
FS2004
FSX
GRID
http://goo.gl/gd6Zi5
- Archlord
- Call of Duty - World at War
- Call of Duty 2
- Call of Duty 4 - Modern Warfare
- Crysis
- Crysis Warhead
- Crysis Wars
- Far Cry 2
- Lineage II
- The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena (nem tökéletesen, de megy, valoszinü nem op rendszer hiba 😛 )
- World of Warcraft
- X-Men Origins - Wolverine(TM)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hagyjátok rá, állandóan ezt csinalja, a parasztgyerek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Koze nincs a hulye magyarazatodnak a valosaghoz. A Virtual PC egy virtualizacios szoftver egy emulator, ami nem nativ szoftverkornyezetet teremt az osszes XP-n futtathato szoftver szamara, ami nem futna a Win 7 alatt.
Milliokert fejlesztett szoftvereknek te idiota, folyamatos supportja van.
De akkora gyik vagy, hogy amit az MS irt le azzal vitatkozol, csak hogy ugy latszodjon neked igazad van, mikozben maga az MS nyilatkozta miert ezt a megoldast valasztotta.
"Azt ugyan a Microsoft is elismeri, hogy a virtuális XP nem hibátlan, és közel sem használható teljes értékű operációs rendszerként, de megalkotásával a redmondiak elérték, hogy már valóban csak egy marginális rétegnek ne érje meg váltania az új operációs rendszerre."
Raadasul maguk irtak le, hogy nem tesznek kivetelt a ceges vagy otthoni felhasznalok kozott eppen ezert a virtual PC mind megtalalhato az Ultimate, hanem a Home Basicben is.
Biztos azert mert csak a cegeknek csinaltak szoval erolkodjel nyugodtan tovabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1. Maffiózó
2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
3. Euro Truck Simulator
4. A 80-as évek zenéi
5. Windows 7
6. Prison Break (FOX)
8. Lost (ABC)
9. Football Manager
10. Humoros és aranyos képek, videók
5dik a 7 😉
http://www.headhunterz.nl/
de a virtuális nem lett volna kizáró ok amugy ...legalábbis akkor még el tudtam volna képzelni, hogy fogom a fear-t, ami akad win7-nél, és a virtual mashine-be telepitem, vagy csak onnan inditom az exe-t.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
na igy már világos, hogy miért volt fura, hogy hivatalossan lehetett letölteni az sp3-as xp-t...és miért nem kell neki cd-kulcs...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de nem türöm el, ha lehordanak, olyan miatt, ami végett semmi oka nincs.
ha elötte beszóltam volna, akkor nem szolnék semmit.
de igy snasszba...
én eddigis a programokról beszéltem, nem az itt lévõ emberekrõl, és én ezzel le is zártam a témát...<#eljen>#eljen>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
mert ahhogy én emlékszem csak a programmal volt gondom.
nem nagy tragédia természetessen, mert azzal az 1 játékkal játsok majd xp-n.
csak nem volt feltüntetve, hogy nem teljesértékü XP!!! (játékok nem mennek, driverek nem mennek)
Ennyi...<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és amit még nem tudsz rólam ezek szerint, hogy kurvára utálom ha sértegetnek.
én nem sértegettem senkit.
KURVÁRA sehol nem volt leirva te faszkalap hogy ezzel a játékok nem futtathatók.
úgyhogy fogd be akibaszott pofádat és sértegesd a szomszédodat ba+ és ne engem...
ennyi.
úgy érzem eddig én senkinek nem szoltam személyessen semmit.
ha nekem a programmal van bajom, akkor mit fáj az neked baszod.
<#wilting>#wilting>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
na ezt übereljétek <#idiota>#idiota>
amúgy meg fingom nincs min vitáztok, ahelyett, hogy már rég egymásra hagytátok volna, hogy ki szerint miért jó/nem jó vagy miért kell/nem kell a win7 alá virtuális xp
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjál még ilyen értelmes dolgokat észlény. Ráadásul nem natív szoftverkörnyezetről van szó, aminek nincs semmi köze a VGA kártyához, vagy hangkártyához, de még beszélj további hülyeségeket.
Még szerencse, hogy például a clipperben megirt adatbáziskezelővel futtatod a Crysist, csak az a baj, hogy nem a VGA vagy hangkartyafüggősége miatt nem futtatható bizonyos szoftveres környezetekben. Birom amikor ilyen szakbarbárok osztják az észt, miközben fingjuk nincs az egészről. <#hehe>#hehe>
bloody fucking murder
Te egyaltalan elolvastad mire ajanlja az MS a Win 7-es Virtual PC-t ?
Meg szerencse hogy te kitalalod, hogy nem az otthoni felhasznalok szamara. 😄
Na akkor ertelmezd : A kompatibilitasi problemak miatt sokan nem alltak at Vistara ezert az MS ugy dontott, hogy virtualis XP telepitesevel ezt a problemat megprobalja kikuszobolni.
Semmi koze nincs az otthoni vagy nem otthoni felhasznalokhoz, hanem azert, hogy ne jarjanak ugy vele mint a Vistaval, hogy tobb vasarlojuk legyen, de magyarazd meg hogy a cegeknek csinaltak kizarolag. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.