46641
  • Solten
    Ez egy nagy dobas a Majkroszoftol szerintem, grat. Sok pozitiv visszajelzes van a programrol, alacsony eroforrast igenyel, ingyenes.
  • Benny04
    ASD?:AS_:D?ASD
  • Solten
    Vistaval eddig sem sikerult, ezert szvsz Windows 7-el se fog. Nem erdemes ilyen gagyi programokkal szorakozni, 4GB eseten installalni kell a 64 bites verziot.

#14402: uristen mennyien kockulnak XP-vel...
  • Solten
    Media Player Classic is mukodik a K-lite codec pakkal egyutt.
  • Solten
    link
  • Miley Cyrus
    a CC megy, MPC megy, GTA megy, uTorrent megy, a többit nemtom:)
  • Máté94
    Sziasztok!

Felraknám a Windows 7-et és megkérdezném,hogyha leírok pár programot amit használok az megy e 7-esen?

-CCleaner
    -Media Player Classic
    -GTA IV
    -uTorrent
    -VLC media player
    -ConvertXtoDVD
    -GTR Evolution
    -jDownloader
    -Total Video Converter
    azt hsizem ennyi:)
  • Apocalipto
    Én nem kaptam ilyet, pedig nekem is fenntvan

u.i.: rákerestem, és már meg is találta
    Látom változtattak a system tray ikonon, meg egy kicsit nagyobb lett az ablakja.
  • L7wy
    Mi az a két zöldes ikon ha szabad kérdeznem? :D
  • KranaZoli #14406
    Azon kívül, hogy lecserélték a tálca ikont a következők változtak.

• KranaZoli #14405
    No, éppen most beszéltünk a vírusnyalogatokról, erre beesik egy MS MSE frissítése. De nem definíciós adatbázis, hanem Product Version Update.

Nálam most így néz ki, kíváncsi vagyok frissítés után mi változik.

• tommygear
    húzzál már innen
  • bon
    Tudnék válaszolni, de már a "forumbuzikocka" beszólás miatt se fogok.
    Esetleg annyit, hogy indítsd el kézzel az alkalmazást.
  • KranaZoli #14402
    Már a Vista részesedésének ötöde

• KranaZoli #14401
    Jól van, sebaj!
    Nem azt akarta mondani, írni, hogy mi a pöcsöm értelme van a 4GB-nak, hanem azt, hogy mi értelme van X86-os rendszeren 4GB-ot és több memóriát kezelő 3rd party utility-t felpakolni, amikor adott az X64-es verzió.
  • Mr. Perfect
    Valamint képszerkesztő progiknak is jól jön a sok-sok giga, főleg ha időnként RAW formátumú képekkel is kell dolgozni.
  • Mr. Perfect
    Hát, pl. ha valaki szokott virtuális gépeket futtatni akkor jól jöhet pár giga plusz memória.
  • Pio
    Én is mindig a virusbulletint linkelem, ha valaki adatokat akar, ha visszakeresgéltek láthatjátok, hogy többször is linkeltem már korábban.
    Ettől függetlenül továbbra is kitartok a lentebb írt dolgaim mellett, nem minden a teszteredmény, sőt, inkább semmi, mint minden.
    De persze akit egy ilyen lista nyugtat meg az tegye fel nyugodtan azt, amelyik a legjobb a tesztben, mindenki azt csinál, amit akar. Pláne hogy a vírusfertőzések közül ha nem is mindegyik, de mondjuk a 90%a "useroldali" hiba miatt történik.... :)
  • KranaZoli #14397
    Ezt csekkold le:

Vezérlőpult\Hardver és hang\Automatikus lejátszás
  • Miley Cyrus
    válaszolj a feltett kérdésre vagy maradj csöndben!
  • bon
    De sürgős, google a barátod.
  • Miley Cyrus
    kuss
  • 5c0rp330n
    de ezekután már biztos kurvasokan lelkesen segíteni akarnak majd.
  • Miley Cyrus
    kurwa jo hogy ilyenkor egy forumbuzikocka sincs itt...
  • [HUN]FaTaL
    Mert 36bites PAE-t használ, rég az van a procikban. Lehet hogy lehet trükközni a win7tel mert server kernel fut alatta, a kérdés inkább az hogy mi a picsa az értelme?
  • Miley Cyrus
    tud valaki segiteni h mit csináljak azzal h a bemountolt iso filet<daemon tools# meg a Dvd olvaso se inditja el automatikusan a lemezt...
    mit tegyek?
  • [HUN]FaTaL
    Jah Avira... Remek :D Akkor töröltem le amikor a frissen fordított saját programomra közölte hogy vírusos :D
  • Solten
    Ha kivancsi vagy a reszletekre: http://www.virusbtn.com
  • Mr. Perfect
    Windows server 2003-as 32bit-es simán lát sőt kezel is 4GB-nál több memóriát, tehát nem kizárt, hogy a Vistával vagy a win7-el is lehet valamit trükközni.
  • KranaZoli #14386
    Kicsit erős túlzás a VirusBulletin tesztjeire azt mondani, hogy a "média" felkap időközönként 1-1 tesztet.

De ez egy picit OFF. Akiket jobban is érdekel az IT védelem:
    Virus Bulletin
  • ssx22
    Tehát a sims3 megy 7-en :D
  • naaa
    F-Secure Client security tökéltesen működik nekem
  • Pio
    Csak sajnos innen nem derül ki semmi a teszt részleteiről. Bizonyos időközönként felkap a média 1-1 tesztet, de sajnos ezek hasznossága általában közel esik a nullához, mivel:

1. Általában nagyon sok vírusra tesztelnek, olyanokra is, amik talán a tesztkörnyezeten kívül nem is igazán léteznek már máshol a világon. Ez teljesen felesleges.

2. Az elterjedtebb vírusokat (ha vírussal kerülsz kapcsolatba akkor 99,9%, hogy ezek valamelyikével fog történni a dolog) MINDEN vírusirtó lekezeli. A legfontosabb kérdés inkább az lenne, hogy milyen gyorsan update-elik az adatbázist nem pedig az, hogy a nulla eltejedtségű vírusok hány százalékát fogja meg az irtó.

3. A legtöbb embernek inkább az okoz problémát egy vírusirtónál, hogy nagyon sok fals riasztást ad. Ezt ugyan csak nem mutatja ki egy ilyen teszt. Nálam például végül ezért került lecserélésre az Avira amivel amúgy viszont teljesen elégedett voltam.

Summázásként ugyan azt mondanám, mint már oly sokszor tettem: az, hogy ki milyen vírusirtót használ objektív szempontból szinte teljesen lényegtelen. Döntsön az illető akár személyes tapasztalat, ismerősök javaslatai vagy internetes tesztek alapján. Az összes vírusirtó a TÉNYLEGES veszélyekkel szemben többé-kevésbé ugyan azt a védelmet biztosítja.

Gondoljuk végig, hogy melyik a jobb vírusirtó: amelyik az amúgy 0,00001% elterjedtségű vírusokat nem szúrja ki ezért a tesztben 50%ot kap de a valós veszélyek ellen véd, vagy az, amelyik csak egyetlen vírus ellen nem véd de annak a vírusnak az elterjedtsége 10%?
  • Cat 02 #14382
    Nekem XP alatt látja simán mint cserélhető lemez, az nem jó ? :D
  • Solten
    Nincs 100%-os termek, es azert a McAffe is ott a szeren (siman tudtam telepiteni Win7-re):

Avira qvajo, mindig az elen van.
  • bon
    Inkább a 64bit telepítése ajánlott.
  • L7wy
    Nem kell nyomni a szöveget, Mcafee már régen nem az ami régen volt, napjainkban már Avira és Kaspersky a trendi, esetleg Bitdefener. Avira szépen működik Windows 7 en, Kaspersky 2010 nem teljesen kmpatibilis, de hamarosan jön a Win 7 kompatibilis változat (házon belül talán már kész is), Bitdefender 2010 a napokban jött ki, win 7 kompatibilis, de a tűzfala nekem bugos volt mert ndis.sys BSOD-ot okozott, de a sima av már jó, és sokkal gyorsabb is mint a 2009es verzió.
  • bon
    Azért én a kernelhez nem engedném, hogy hozzá nyúljon egy ilyen progi.
  • KranaZoli #14377
    McAfee: The Best!

IT Security területen a legjobb. McAfee; Symantec a kettő legnagyobb IT biztonság megoldás szállító.

MSE-t tesztelgetem. Otthoni felhasználásra nem lesz rossz ez sem, de az előbbi cégek előtt MS-nek még jócskán van behozni valója. Bár nem is hinném, hogy az otthoni felhasználókon kívül másokban is gondolkoznának jelenleg. A Defender helyett azonban jobb elképzelésnek látszik és nagyon ideje már, hogy ellássák végre az OS-üket víruskereső/spyware/trójai megoldással is.
  • 5c0rp330n
    közben leszedtem a 4.0.437-et, ez már jónak tűnik.