Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a tom & yerry jobban bejött....

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

terribad
vegyel egy donald kacsa magazint es ragaszt oda az ajandek matricat
vagy szokd meg

bloody fucking murder

Jaffa 2843
akkor próbáld ki a Big Rigs Over the Road Racing-et. Ritka szar az is XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

SimaSuna
nekem eltüntette, igaz x64em van...
Ha vízjel eltûntetésre ezek közül egyik sem mûködik, akkor mit lehet tenni? van valakinek esetleg ötlete? 7100-as build, 32bites

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Passziánsz
Aknakeresõ
Stalin vs Martians (A Világegyetem Legrosszabb Játéka vita nélkül, mindenkinek kötelezõ kipróbálni)
Viszont a Majesty nem megy, hogy dobták volna le az egész bagázst a Tajgetoszról...

Komolyra fordítva amikkel épp játszogattam vagy 7es ismerõseim tudomásom szerint biztosan játszogattak:
Band of Brothers: Hell's Highway
X-men Origins: Wolverine
CS szorsz
DoD szorsz
HL2 deszmeccs
TF2
Demigod
Mass Effect
zozyk
Csak ami fut heteske alatt. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

zozyk
Steam-ben az összes. 😊
DemiGOD
Gobliiins 4
ZOO tycoon 2
Trials 2
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Fallout 3

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Rage47
Most felsoroljuk az összes gamet?
Jaffa 2843
World of Goo XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

SimaSuna
Grid - warezzel megy online?
XenHai
Win7 64bit
Cs:S
Warhammer DoW2
Battlestations Pacific
[HUN]FaTaL
GTA4
Test Drive Unlimited
World Racing 2
Unreal Tournament GOTY
CS 1.6
Trackmania United Forever
Crysis
Crysis Warhead
Far Cry 2
Jazz Jackrabbit 2 😄
FS2004
FSX
GRID

http://goo.gl/gd6Zi5

Jaffa 2843
játékok amik eddig tökéletesen mûködtek nálam: (win 7 64bit)
- Archlord
- Call of Duty - World at War
- Call of Duty 2
- Call of Duty 4 - Modern Warfare
- Crysis
- Crysis Warhead
- Crysis Wars
- Far Cry 2
- Lineage II
- The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena (nem tökéletesen, de megy, valoszinü nem op rendszer hiba 😛 )
- World of Warcraft
- X-Men Origins - Wolverine(TM)

UUUU
Na de őt, csak a hollywoodi cégek láthatják, a nézők nem, hát nem érted ? <#eplus2>

ProGabe
na jó, de a virtuális Jessica Alba sem tudja azt, amit az igazi 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
😄DDDDD Szerintem kicsit több embernek segítettem már mint te, parasztgyerek.

[HUN]FaTaL
Jó akkor játékra van kitalálva 😊))))

Szerencsétlen HUNFatal, megint elkezdte a sértegetését a többi fórumozónak, amitől azok felkapták a vizet ?
Hagyjátok rá, állandóan ezt csinalja, a parasztgyerek.

LeonSilver
Azért ez -> 2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009 odab*sz 😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

[Jakuza]
Te idiota majomgyerek.
Koze nincs a hulye magyarazatodnak a valosaghoz. A Virtual PC egy virtualizacios szoftver egy emulator, ami nem nativ szoftverkornyezetet teremt az osszes XP-n futtathato szoftver szamara, ami nem futna a Win 7 alatt.
Milliokert fejlesztett szoftvereknek te idiota, folyamatos supportja van.
De akkora gyik vagy, hogy amit az MS irt le azzal vitatkozol, csak hogy ugy latszodjon neked igazad van, mikozben maga az MS nyilatkozta miert ezt a megoldast valasztotta.

"Azt ugyan a Microsoft is elismeri, hogy a virtuális XP nem hibátlan, és közel sem használható teljes értékű operációs rendszerként, de megalkotásával a redmondiak elérték, hogy már valóban csak egy marginális rétegnek ne érje meg váltania az új operációs rendszerre."

Raadasul maguk irtak le, hogy nem tesznek kivetelt a ceges vagy otthoni felhasznalok kozott eppen ezert a virtual PC mind megtalalhato az Ultimate, hanem a Home Basicben is.
Biztos azert mert csak a cegeknek csinaltak szoval erolkodjel nyugodtan tovabb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Riccardo G
Népszerû témák
1. Maffiózó
2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
3. Euro Truck Simulator
4. A 80-as évek zenéi
5. Windows 7
6. Prison Break (FOX)
8. Lost (ABC)
9. Football Manager
10. Humoros és aranyos képek, videók

5dik a 7 😉

http://www.headhunterz.nl/

DarkSector
jo én eddig iet nem használtam.
de a virtuális nem lett volna kizáró ok amugy ...legalábbis akkor még el tudtam volna képzelni, hogy fogom a fear-t, ami akad win7-nél, és a virtual mashine-be telepitem, vagy csak onnan inditom az exe-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX
na igy már világos, hogy miért volt fura, hogy hivatalossan lehetett letölteni az sp3-as xp-t...és miért nem kell neki cd-kulcs...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
virtuális

Snexi
persze hogy nicns feltüntetve mivel ez egy virtális xp

DarkSector
semmi baj részemrõl ennyi.
de nem türöm el, ha lehordanak, olyan miatt, ami végett semmi oka nincs.
ha elötte beszóltam volna, akkor nem szolnék semmit.
de igy snasszba...

én eddigis a programokról beszéltem, nem az itt lévõ emberekrõl, és én ezzel le is zártam a témát...<#eljen>

bon
Nem tudom, hogy volt e már belinkelve ez a cikk az XP Mode-ról, de szerintem érdemes elolvasni: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

stevenson1988
mostantól próbáld meg kulturált módon kifejezni magad, vagy inkább maradj csöndben, mert az ilyen hangnem nem ide való

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

DarkSector
mond, hogy ha valamiben tévedtem...

mert ahhogy én emlékszem csak a programmal volt gondom.
nem nagy tragédia természetessen, mert azzal az 1 játékkal játsok majd xp-n.
csak nem volt feltüntetve, hogy nem teljesértékü XP!!! (játékok nem mennek, driverek nem mennek)
Ennyi...<#nemtudom><#nemtudom>

MR ME
pffffff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

utolso hsz

cod4re pd update.
most update-eltem ,es mar tobb mint 1 oraja nem vagott ki 😊 Rc 64bit
DarkSector
hát azt várd meg féllábon 😄

Rage47
jah ebben van valami😊
DarkSector
az nem kockaság, mert egy játékot el szeretnék inditani, te faszfej.
és amit még nem tudsz rólam ezek szerint, hogy kurvára utálom ha sértegetnek.

én nem sértegettem senkit.
KURVÁRA sehol nem volt leirva te faszkalap hogy ezzel a játékok nem futtathatók.

úgyhogy fogd be akibaszott pofádat és sértegesd a szomszédodat ba+ és ne engem...
ennyi.
úgy érzem eddig én senkinek nem szoltam személyessen semmit.
ha nekem a programmal van bajom, akkor mit fáj az neked baszod.
<#wilting>

DarkSector
rosszul látod.

bon
Kicsit másképpen megvalosítható: Winxp vagy Vista az alap rendszer ezen futt a call of duty 2, meg virtuális gépként az ubuntu meg a win7. egy quad procival és 8gb ram-al simán kivitelezhetõ. Én már csináltam hasonlót.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

stevenson1988
amúgy nekem az az álmom, hogy a call of duty 2-vel úgy játszak, hogy az wine alatt fut, ami ubuntu alatt, ami meg vmware alatt, majd az pedig xp alatt, ami meg nem máshol, hanem windows 7 alatt fut virtuálisan
na ezt übereljétek <#idiota>

amúgy meg fingom nincs min vitáztok, ahelyett, hogy már rég egymásra hagytátok volna, hogy ki szerint miért jó/nem jó vagy miért kell/nem kell a win7 alá virtuális xp

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

[HUN]FaTaL
Egyébként meg legyen: Akkor nem jó semmire, a cégnél a 64biten nem mûködõ 16bites alkalmazásokhoz (igen jó sok van belõle) se, meg úgy ámblokk semmire. Ne használd, senkit nem érdekel. Rakjál fel egy VMWaret és élvezkedj a dx9en.

[HUN]FaTaL
Te agyatlan a kompatibilitási probléma nem a sims2re meg a carmageddonra vonatkozik hanem a cégeknek milliókért fejlesztett speciális szoftverekre. Le se szarja az MS az otthoni gépedet amire warezolod a wint, sõt a három nem mûködõ játékot is leszarja. Egyébként mutass már 20 játékot ami nem megy Vistan/7en, de mûködik XP-n.

tommygear
köszi
MR ME
négy nálam hibátlanúl mûködik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nemtalálja
A 4-röl olvastam hogy már kompatibilis a win7-el azt tedd fel, a googlevel találtam egy magyar tesztet, ahol teszteltek több virusirtót is...és ott zöld pipát kapott...

tommygear
eset smart security 3.0 használható 7-el?
vagy inkább a 4.0?
tommygear
kb hatan válaszoltak neked hogy telepíts újra az egészet, ne frissítgessél
Én úgy veszem észre hogy vistán azért jobban futnak a játékok mint win7-en....Gondolom a driverek miatt, de majd kiforrja magát....vagy rosszul látom?<#hehe>

UUUU
Kompatibilitási problémák általában cégeknél vannak ?
Mondjál még ilyen értelmes dolgokat észlény. Ráadásul nem natív szoftverkörnyezetről van szó, aminek nincs semmi köze a VGA kártyához, vagy hangkártyához, de még beszélj további hülyeségeket.
Még szerencse, hogy például a clipperben megirt adatbáziskezelővel futtatod a Crysist, csak az a baj, hogy nem a VGA vagy hangkartyafüggősége miatt nem futtatható bizonyos szoftveres környezetekben. Birom amikor ilyen szakbarbárok osztják az észt, miközben fingjuk nincs az egészről. <#hehe>

terribad
A kompatibilitási problémák általában a cégek saját fejlesztésû programjait takarják, az hogy neked nem megy a vga kártyád meg hangkártyád mert régiszar nem tartozik ide.

bloody fucking murder

[Jakuza]
Uristen.
Te egyaltalan elolvastad mire ajanlja az MS a Win 7-es Virtual PC-t ?
Meg szerencse hogy te kitalalod, hogy nem az otthoni felhasznalok szamara. 😄
Na akkor ertelmezd : A kompatibilitasi problemak miatt sokan nem alltak at Vistara ezert az MS ugy dontott, hogy virtualis XP telepitesevel ezt a problemat megprobalja kikuszobolni.
Semmi koze nincs az otthoni vagy nem otthoni felhasznalokhoz, hanem azert, hogy ne jarjanak ugy vele mint a Vistaval, hogy tobb vasarlojuk legyen, de magyarazd meg hogy a cegeknek csinaltak kizarolag. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.