46641
  • Atika :o)
    Mit dolgozol hogy ilyen geped van a cegben??? :)
  • peachman
    Valakinél esetleg előfordul az a hiba, hogy egy idő után az ie8 nem indul el? Csak felugrik egy pillanatra az ablak keret és annyi. Van erre valami megoldás?
  • Örm
    Hello!
    Szerintetek az mitől lehet, hogy az Acer laaptopom egy idő után az összes létező aktiválót kilövi és kb egy hét után elkezdi visszaszámolni a napokat? Az Asus gépen nincs semmi gond. Kösz a segítséget!
  • BIZ0906
    "vagy ezt" Csak UltraISO-val előtte az ei.cfg-t töröld ki mentés másként majd írd ki, hogy választhass a verziók között.
  • Coronita21
    H

Melyiket érdemes felrakni ? melyik a frankó ?

ezt
    vagy ezt
  • MerlinW
    Nem szoktak. Illetve amit adnak csak nagyon alap, rövid. Amcsiból szoktam rendelni Windows-t ahhoz adnak egy 60-100 oldalas "hogyan kattint egy ikonra" minőségű füzetet, magyarral még nem találkoztam.
    Könyvesboltban lehet kapni külön, szép vaskos írásokat. Illetve ott vannak az ECDL tankönyvek is.
  • Serpa
    (természetes miután megjelent a dobozos verzió)
  • Serpa
    köszi.

egyáltalán mellékelnek a dobozos verzióhoz kézikönyvet?
    (mert akkor csak meg kell várni amíg beszkennelik)

(kézikönyv alatt azt értem, hogy minden le van írva benne a win7-el kapcsolatban; parancsok, programok funkciói, optimalizáció, mi mire való, stb stb ...)
  • MerlinW
    F1...

Vagy itt
  • bon
    Nem hiszem.
  • Serpa
    letölthető vhonnan magyar/angol nyelvű win7 kézikönyv?
  • R3TR0
    Hali

Valaki adjon egy linket nekem lehet torrent vagy más is a X64 es angol vagy magyar Home Premiumhoz

ha ide nm akkor priviben pls valaki X64 Hp hoz valamit PLS
  • KranaZoli #15844
    Nem hiszem, hogy Vista-ra ne jelenne meg vmi 3rd party utility ami megoldja majd Vista-n is ezt az újabb fajta ablakkezelést. (ezt el kell ismerni, hogy kényelmes, jó, okos dolog!) A tálca preview az csak inkább látszati tényező, de az ablak (alkalmazás!) váltás így sokkal jobb.

A pin-elés az szerintem ember függő. Vki szereti, használja, más pedig RocketDock-ot használ... Én azt nagyon nem értem, hogy Vista-n az oldalsáv lehet olyan, hogy letakarja pl. egy alkalmazás (pl. böngésző), lehet olyan, hogy állandóan látszik és akkor minden ablak annyival kisebb, ill. lehet ugyanúgy használni mint Seven-él, hogy csak Gadget-ek az asztalon, oldalsáv nem látszik. Ezt meghagyhatták volna ugyanígy a Seven-él is. Egyre jobban terjednek a nagyobb felbontású TFT-k 22-24", ahol csónakázva elférne az oldalsáv, de pl. ugyanúgy lehetne állítani a opacity-t, ahogyan most is, ha vkinek zavaróak az éles gadget-ek, stb...
  • sunlight
    Akik Vistás gépről írnak azokat 2 év múlva várjuk vissza ebbe a fórumba a véleményükkel a két rendszerről.
  • bon
    Nagyon bevált, semmi gond vele, pedig még olyan programot is használok ami nem igazán komaptibilis vele, de még az is hazsnálható. Stabil, gyors, szép, megbizható (mondjuk elég jó gépen futtatom, saját magam állítottam össze: Core 2quad q9400, 8gb DDR ram, 9600 GT 1gb, 2x 500gB HDD + több kisebb, Canopus editáló kártya, Creative X-fi hangkártya 4.1-es hangrendszer, 2db 19"-os samsung monitor stb.). Sőt jó pár gépre telepítettem már a munkahelyen és ott sincs gond vele, pedig még dos-os progik is előfordulnak.
  • sunlight
    Csak azon a Vistán már az SP2 van ez meg még hivatalosan meg sem jelent
  • EK1TEP
    ?
    Vista-val semmi gond nincs!Évekig használtam!
  • 5c0rp330n
    "Vista-s gép előtt ülök"

őszinte részvétem..
  • EK1TEP
    Nekem olyat csinált hogy egyik este elment a netem kb másfél órára szolgáltatóval volt valami.Automatikus csatlakozásra van állítva a net, mindig próbált csatlakozni ez oké is de a gép kb 5perc után elkezdett fagyni olyan szinten hogy csak a restart segített!Egér megállt... érdekes volt!Kikapcsoltam gyorsan az automatikus csatlakozást megvártam még lesz nem és vissza.Akkor filmek alatt nagyon pörög a proci. (km player)Képeket baromi lassan nyitja meg!60kb-os képért már recseg a vinyó csúcson van minden!Lassú a léptetés is!De tényleg ez olyan h klikkelek hogy mennyen .... várok... ok továbblép tölti világba!
  • bon
    Én csak Totál Commander-t használok, az intézőt sose szerettem.
  • Dante73
    Egy C2D E6550 2G RAM, 9800GT Gigabyte P35DS3-as gép.
    És játékok közben nem pörgeti fel a procit, de filmlejátszás közben igen, és akkor bizony beakad a KMP, rendesen. És nem jövök rá, melyik szolgáltatás csinálja.
    Az pedig, hogy a mappákon belül nem oda teszem a cuccot, ahová szeretném, egyszerűen szánalmas. Ezzel az erővel Total commander-t is használhatnék.

KranaZoli!

Igazad van, nekem jól bevált a Vista, vissza is térek hozzá, lassan. Sajnos, muszáj voltam újrarakni a gépet, mert üresben is ette a ram-ot. (2-3 bt ment a háttérben és 90%-ot felzabált...) Gondoltam, akkor miért ne ezt tegyem fel, sokan dicsérik. Nekem nem jött be, bár 1-2 dolog tényleg gyorsabb...

Azt pedig erősítse már meg valaki, hogy az automatikus elrendezést nem lehet kikapcsolni, legyen szíves!
  • sunlight
    Lehet használni sőt tovább is, 360 napig.
  • bon
    De lehet, nem net függő eggyik módszer sem.
  • bon
    Majd este felrakom Virutális gépre azt a változatott ami Torko tett közzé, és megnézem a nyelvet.
  • reaper4
    1 kérdés. ha nincs internet kapcsolta akkor nem lehet meghekkelni a 7-et? vagy legalább a 3*30 napos ekecset lehet használni?
  • bon
    Nálam se jelentkeztek ezek a hibák. nálam idáig az IE8 meghülyülése ami jelentkezik minden nap, de az ie8 újraindítása megoldja a problémát. Ennyi hiba meg egy RC oprendszerbe bele fér.
  • KranaZoli #15830
    90 napos Windows 7 demó

"Ingyenesen letölthetővé és 90 napig kipróbálhatóvá tette a Microsoft a Windows 7 Enterprise változatát."

De az alatta lévő Intel-es blog is érdekes!
  • KranaZoli #15829
    Nem erre gondoltam. Ez okés, tudom mire gondolsz, azt be is állítottam.

Én arra gondolok, hogy beteszed a DVD-t és arról boot-olsz, amikor telepíted. (szűz gépre, stb...) Szerintem már ott magyarul kellene szólnia annak a sornak is, hogy "nyomjon meg egy gombot, ha CD-ROM-ről szeretne telepíteni..." (vmi hasonló...)
  • EK1TEP
    De Vista telepítésnél már maga a telepítő is full magyar volt!
  • sunlight
    Írjátok ,hogy mennyi hiba van Win 7-ben (mozbackup,procipörgés hang)stb. nálam ezek közül minden megy a hiba valószínű nálatok van nem a hetesben.
  • bon
    a nyelvi beállításoknál lehet bekapcsolni, hogy ne csak bejelentkezve legyen magyar a Windows, hanem már a töltésnél is. Most pontosan nem tudom leírni, hogy hol, mert a munkahelyemen Vista-s gép előtt ülök
  • bon
    igen
  • KranaZoli #15824
    Okés, köszi!!!

Más:

Letöltöttem és felraktam az elvileg hivatalos magyar nyelvű X64-es naggyon végső verziót. :) /Ultimate/

Nálam a nyelv választásig minden angol volt. Szerintem már a nyomjon meg egy bill.-űt a folytatáshoz... sornak is magyarul kellene szólnia. Vagy nem?!

Amit Torko készített, annál így volt.
  • EK1TEP
    Megvan a magyar Ultimate RTM.Az eddig megjelent "Windows7 Loader" programokkal lehet aktiválni?
  • BIZ0906
    Nem megy el a mély hang sem.
  • KranaZoli #15821
    Szal nincs ez a Rock hangszín és elmegy a mély hiba?!
    Mert ha ez nincs, akkor majd közlöm vele, hogy töltse le. :D
  • BBencze
    Hát én ha felraktam egy ilyen drivert elkezdtek recsegni a hangok. Alap Windowsos driveral nem recseg...
  • KranaZoli #15819
    Vista-ról annak érdemes pl. váltani, aki szeret kísérletezgetni, új OS-eket (több fajta OS-t) próbálgatni, stb... Nem feltétlen jobb mint a Vista. Ha Vista-val minden OK és ilyen hibáid vannak, akkor Vista-t kell használni. Nem jó összehasonlítani egy SP2-es több éves OS-t egy új példánnyal. Nyilvánvaló, hogy lehetnek gyermekbetegségei. Nekem a MozBackup-al semmi problémám sincs. Gyorsabban töltődnek be Seven alatt Nálam az auto-n induló progik, mint Vista-nál. Amit sajnálok, hogy a Sidebar-t nem lehet mindig láthatóvá tenni mint pl. Vista esetében.
  • BIZ0906
    Hát új rendszer új bugok nekem most jól műxik szerencsére .)
  • KranaZoli #15817
    Van ismerősöm aki realtek hangkártyát használ. Volt asszem az előző verzió, amelyiknél írtátok, hogy ha Rock-ot választatok a hangszínek között, akkor elmegy a mély, vagy vmi ilyesmi...

Ezzel minden OK?!

Addig nem akarom mondani Neki, hogy frissítse...

Nekem nagyon gyakorinak tűnnek ezek a verzió váltások a realtek-nél. Ennyire bug-osak a driver-ek, vagy mi?!