46641
-
#15896 Köszi!
-
#15895 Van értelem, én is feltettem. -
#15894 Ezt.... van értelme feltenni X64-es Seven-re?! Vagy maradjon amit a Seven pakol fel?!
(Intel Chipset Install Utility 9.1.1.1019) -
#15893 Khm.... Ennek fussál Neki még1x! -
#15892 help.. kérek 3d volt az asztal egy pici ikon volt a tálcán és eltűnt hogy lehet vissza álitanni nem találom. -
#15891 np
-
#15890 köszönöm szépen! -
#15889 FILES=40 csak ez van benne semmi más. -
#15888 Keresd meg a torrent file-okat, amiket a uTorrent most használ. Ezeket megtalálod a "C:\Users\NEVED\AppData\Roaming\uTorrent mappában. Egyszerűen rakd félre őket vmi backup helyedre, természetesen a félkész letöltésekkel együtt, és ha újra leszedted a uTorrentet, egyszerűen duplakatt rájuk, de vigyázz, előtte add meg a programnak az előző letöltési helyek címét. -
#15887 thx -
#15886 Üdv mindenkinek!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék Win 7re váltani majd a napokban, de van folyamatban pár letöltésem utorrenttel. Ha váltok windows-t, hogyan tudom megcsinálni, h tudjam folytatni a letöltéseket az op rendszeren ?
Köszi! -
#15885 Jó Jó!!!
Itt azért van némi ASUS-Microsoft marketing duma!!
-
bubogabor #15884 Sziasztok valaki feltudna tolteni valahová a windows 7 config sys fajt mert veletlenul letoroltem elore is koszi -
#15883 Sosem értettem ezt az operációs rendszer kompatibilis hardver cuccolást...
-
#15882 Mintha az eddigiek nem lennének azok. :D -
#15881 Jönnek szép sorba az ASUS-tol a Win 7 kompatibilis alaplapok!!!!
win 7 alaplapok ASUS -
#15880 Osztom én is!
Simán jó a win 7 az ATI VGA-khoz -
#15879 A legújabb catalystot használom, semmi probléma vele. -
#15878 erre semmi tipp? -
#15877 semmi gond nekem mind ilyen terveztem hogy meg írom ezt te meg előztél. -
#15876 akkor passz nekem úgy marad sehova nem vándorol bárhova teszem csak az van bekapcsolva nálam. -
#15875 hi!
sehol nem találok neten a következő problémára választ.
azt gondolom tudja mindenki, hogy asztal ikonokat lehte ctr+görgővel nagyítani, kicsinyíteni. nahmost az a nagy problem, hogy az ikonok 80%-nak csinál a vindóz egy halvány, átlátszó keretet. ezt hogyan lehet eltüntetni? lehet ilyet egyáltalán? de pl firefox ikonja fasza, szép nagy, nincs undorító keret, meg vindózos ikonok is jók, de a nagytöbbségnek meg van.
várom az ötleteket :) -
strebacom #15874 Ki van de mégis ezt csinálja....
-
#15873 ikonok rácshoz igazítása pipáldki és jó lesz -
strebacom #15872 Hali!!
Egy kis segitség kellene.....valamiért nem jegyzi meg a win7 az ikonok helyét az asztalon, mikor indítom a gépet minden a bal oldalon van, hiába rendezem el ahogy szoktam, úrjaindításkor megint csak átrendezi, egyik napról a másikra történt ez...Miért??? :F
Köszi!! :R :R -
#15871 pff -
#15870 http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=64.msg2112#msg2112 -
#15869 torko.hu
Vissza is lehet ám olvasni. -
#15868 Senki se tudja honnan szedhetném le a X64-es Home Preiumot?? -
#15867 segítene valaki melyik drv a legjobb ATI Radeon HD 3800 Series (1024 MB) hála nem ilyenem van. -
#15866 ja így már értem
de egyetértem merlinnel, egy még ki sem adott oprendszert ne munkához használj :) -
#15865 munka válogatja, nekem pl web programozásra bőven jó, wamp fut rajta (apache+php+mysql), intype fut rajta, photoshop fut rajta, több nem is kell...
amúgy nálam ilyen probléma nem fordult elő, hogy az ie8 megadná magát... -
momoxp #15864 Start-->Vezérlőpult-->Hálózati és megosztási központ
Itt a helyi kapcsolatra kattints majd újabb ablak és kattints a tulajdonságok gombra A TCP/IP protokoll 4-es verziójánál megtudod adni a címeket! -
#15863 Win7-et lehet próbálgatni, illetve otthon használni, de munkára... az még cseppet butaság:) -
momoxp #15862 Sziasztok!
Lenne egy problémám, remélem tud valaki segíteni!
A számítógépem össze van kötve a TV-mel és a hang a videokártyán keresztül megy a TV-be HDMI kábellal. Windows XP-nél nem volt gond ment a számítógépnél is a hang és a TV-n is egyszerre, de most vagy a számítógéphangfal szól vagy a TV.
amiről beszlek katt ide
Az a baj hogy mindig átkell kapcsolni hogy SPDIF legyen alapértelmezett akkor van a TV-n hang. Hogy lehetne megoldani hogy mind a 2 részen szóljon a hang? -
#15861 Hálózati kapcsolatok, Helyi hálózati kapcsolat, tulajdonságok, Inernet Protocol (TCP/IP), Tulajdonságok
srácok eza rész hol van win7 be egyszerüen enm találom meg most :D -
peachman #15860 Ez nem megoldás. WEB programozással foglalkozom és le kell próbálnom a lehető legtöbb böngészőben amit csináltam. -
#15859 Rendszergazda, de időnként filmet is vágok a munkahelynek ami tulajdonképpen egy iskola. Géppel meg szerencsém volt, kb költs el 1 milliót szöveg volt, hosszabb távra gondolkodj. A két monitor pl. a távoli asztal használat miatt lett, mert így nem kell váltogatnom az ablakok között, de az Excel-nél is hasznos szokott lenni. -
#15858 Vagy grafikus, vagy mérnök.
-
#15857 ja, firefox