Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaspersky beta Win7re
Nalam tokeletessen teszi a dolgat 😊
reaper4
"Találtam itthon egy 120Gb-os winchester-t amit nem használok. Gondoltam, feltelepítem rá és nyomkodom. " ez üt 😄DDDD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ha a biztonság a lényeg, akkor ajánlom az Avira ingyenes verzióját, ha a kényelem, akkor pedig az AVG-t.
Üdv!

Találtam itthon egy 120Gb-os winchester-t amit nem használok. Gondoltam, feltelepítem rá és nyomkodom.
Eddig 1 problémába ütköztem: vírusirtónak a Kaspersky-t használom xp alatt. Ide is szerettem volna feltenni, de valami olyasmit ír, hogy kompatibilitás miatt blokkolva van! Lehet-e tenni valamit ez ellen, illetve melyik antivírussal boldogúl?

reaper4
én itt csak olvasgatok és próbálok tapasztalatokat gyûjteni 😊. több szem többet lát alapon 😊.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Legalább pörög a topik. Nincs érdemi hír a win7 háza táján, úgyhogy másról nem nagyon lehetne beszélni. De ha gondolod dobj fel más témát, mert tényleg kezd uncsi lenni... 😄
A lobby és a csúszópénz fogalmak igen jó viszonyt ápolnak egymással 😊
reaper4
igazad van. van sok egyéb alternatív progi képnézésre is pl. stb. érdekes mindenesetre, de mi lenne ha nem ezen menne már a vita? 😊

bon
Szerintem meg a pénzrõl is szól ez az egész.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Meg igazából az is fura, hogy mi ez az önkényes választás? Miért pont a webböngészõn lovagolnak? Miért nem mondjuk a kalkulátoron vagy a wordpaden vagy a windows exploreren vagy a sound recorderen vagy a képnézegetõn vagy a.....? Számomra teljesen egyértelmû, hogy ez az egész cseppet sem arról szól az EU részérõl, hogy "húúú ne nyomják le a torkunkon a böngészõjüket", nem ilyen szép elvek húzódnak a háttérben, mert akkor nem egy böngészõn menne a parádézás. Szerintem egy nagyon erõs lobbygépezet mûködését csodálhatjuk. Vagy egy "kinek nagyobb a fütyije" versenyt. Mondjuk még mindig jobb, mintha középkori stílusban elkezdenék egymást lekaszabolni 😊
Az eltávolíthatóság amúgy is terv volt (legalábbis én úgy tudom), az EU azon parádézik, ha jól tudom, hogy egyáltalán ne is legyen benne, mert mi az már, hogy egy cég maga dönti el, hogy mit tesz a termékébe? Õk a Nagy EU, õk majd megmondják, hogy ki mit tehet bele a saját termékébe 😊
bon
Windows 7-ben már el lehet távolítani "köszönet" az EU-nak.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

antalkrisz
Szerintem az a gond, hogy az IE a Win bizonyos funkcióihoz nélkülözhetetlenek. Próbálta már valaki letörölni a gépérõl? Nem, mert a Programok hozzáadása/törlése részben nem lehetséges. Szerintem ez a gondja az EUnak is. Az MS erõsen korlátozza a versenyképességet. Az átlag userek pedig azt használják, amit az arcukba tesznek (ez utóbbi tapasztalat).

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Én õszintén szólva nem azért hoztam fel a hírt, hogy akkor most bemutassam, hogy mennyire itt az apokalipszis és senki nem fog tudni netezni, mert nem lesz böngészõ és az emberek alkalmatlanok a böngészõtelepítésre. Sajnálom, hogy ilyen sokaknak ez jött át.
Én nekem az a megdöbbentõ, hogy... de inkább nem írom le még egyszer, ott van a #8080-ban 😊
Szóval szerintem a továbbiakban ha errõl akarunk beszélni akkor inkább ebbe az irányba tereljük a dolgot, mert az evidens, hogy bárki telepíthet magának böngészõt, nem errõl szól ez a dolog. Vagy legalábbis nem errõl kéne, hogy szóljon 😊
úgy vitatkoztok errõl mintha az életetek múlna rajta.. <#nevetes1>
[HUN]FaTaL
Ha ne tartalmazzon egy OS böngészõt, akkor szedessék ki a többibõl is.

http://goo.gl/gd6Zi5

gvarga12
hali

nem tom csak en vagyok-e ezzel igy de a gepjarmuves hasonlat erosen santit

autokat tobb mint 100 eve gyartanak, meglehetosen jol definialt, hogy mi tartozik bele

OS-t 30/40 eve "gyartanak" mar errol is lehetne egy vitat nyitni nem hogy arol hogy mi az OS resze

egyenlore meg arrol szol a vita, hogy a bongeszo egyaltalan resze-e az OS-nek

amig ez egyertelmuen es mindenkinek elfogadhatoan el nem dol addig nincs mirol vitatkozni

egyebkent a maganvelemenyem az hogy az oprendszer ne tartalmazzon bongeszot media lejatszot(egyebkent en se tudnam 100%-os pontossaggal definialni mi resze mi nem az OS-nek), ahogy mondtad klikk es telepul

aki nem tud konfigolni/berendezni maganak egy OS-t az menjen el kapalni... vagy ott van neki a celgep/konzol.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Most nem azért mondom de szerintem meg kurvára tökmind1 hogy van e benne IE8 vagy nincs..
Ha nem kell akkor úgyis leszeded a firefoxot, ha meg igen akkor lejön 3 perc alatt..
[HUN]FaTaL
Máshol sem tolnak az arcod alá semmit, olvass utána.

[HUN]FaTaL
Hagyjuk már a faszságot, konkurens böngészõket integrálni a saját szoftveredbe egyszerûen nevetséges. Nem csak autós példát hoztam. Nem jó a példád, mi az, hogy csak merci motort lehet használni?

"aztán egy szép napon az unió fõtitkára beleül egy olyan autóba, amiben nemhogy a váltó, de a motor is Audi. és akkor rájön, hogy szarul mûködik a világ, mert a Merci a helyzetét nem használta másra, minthogy azt jobban megerõsítse, nem törõdve az emberek igényeivel, mert õ diktálhat. már olyan motort és váltót csinál, ami neki tetszik, mert az emberek úgyis csak azt tudják használni, hiszen a kasztnigyártók"

Mi az hogy jó adat izzadság árán? Duplaklikk az FF telepítõjén az kurva bonyolult ám... 😄

[HUN]FaTaL
Akkor majd lewarezolom az amerikait és használom az eredeti európai kulcsal. EU meg húzza le magát a WC-n, még akkoris, ha FF-el böngészek.

terribad
acronis partition managerrel lehet, csak meg kell adni egy mappát amibe másolja a beolvasztandó partíció tartalmát

bloody fucking murder

tommygear
oké köszi
MR ME
dede
sztem úgy nemlehet h rajta vannak az adatok, sõt szinte biztos h nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ProGabe
annyira, de annyira tudtam, hogy valami autómárkás példát hozol fel 😄

maradjunk ennél:
olyan ez, mintha egy alternatív világban a Merci és az Audi csak motorokat (mármint autó-motorokat) és váltókat gyártana, egy már meglévõ kasztniba. mondjuk a Merci jócskán vezet, uralja a piacot és drága. az Audi ezzel szemben ingyenes, és bárki beszerezheti a motorjai tervrajzát, amin bárki, bármit módosíthat

de vezet a Merci (ami faszán összelopta a saját tervrajzát) és kötelezõen a saját váltóját adja a motorjaihoz. ha az Audiét használnák az emberek, akkor sokkal stabilabb, menetbiztosabb és gyorsabb lenne az autójuk, de nem is tudják, hogy létezik egy másik alternatíva

addig gyûrûzik a dolog, amíg a Merci egyeduralkodó lesz, fenyegetõ a hatalma, monopóliumhelyzet alakul ki, az embereket nemhogy nem érdeklik az alternatívák, de azok már szinte nem is léteznek

aztán egy szép napon az unió fõtitkára beleül egy olyan autóba, amiben nemhogy a váltó, de a motor is Audi. és akkor rájön, hogy szarul mûködik a világ, mert a Merci a helyzetét nem használta másra, minthogy azt jobban megerõsítse, nem törõdve az emberek igényeivel, mert õ diktálhat. már olyan motort és váltót csinál, ami neki tetszik, mert az emberek úgyis csak azt tudják használni, hiszen a kasztnigyártók - látván a piaci helyzetet - csak olyan kasztnikat csinálnak, amikbe a másik gyár alkatrészei már csak egy jó adag izzadság árán szerelhetõek be, ellenben a Mercié már eleve benne vannak!

szóval igen, ez ellen lépni kell, mert a vásárló, a felhasználó igényeit kell nézni

tényleg nem integrálni kéne, de fel kell rá hívni a figyelmet, hogy létezik más is, nem csak az, amit az ember arcába tolnak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

terribad
törölni az egyiket és extend a másikkal

bloody fucking murder

tommygear
de ugye ilyenkor nem veszik el a partíció tartalma?
tommygear
akkor kipróbálom azzal 😊
MR ME
norton partition magiccal vágom h kell, megszünteted az egyik partíciót és a másikat megnagyítod

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
lemezkezelésnél hogy lehet 2 partíciót összeilleszteni? tehát van egy vinyó 2 particíóval és ezt szeretném egyberakni
terribad
Nem lesz sajnos 😞

"Microsoft will not offer for distribution in the European territory the Windows 7 product versions that contain IE, which are intended for distribution in the rest of the world," Microsoft said in the memo. "This will apply to both OEM and Retail versions of Windows 7 products."

bloody fucking murder

[HUN]FaTaL
Amúgy E jelöléssel lesz az ie nélküli win, mint az N a Vistanal, szerintem ugyanúgy lesz sima is, mint eddig.

[HUN]FaTaL
Sõt annak se örülnék ha a media marktban a sony tvre bökve az eladó elémtolna még 4 másik márkát. Marhára leszarom a 4 másik márkát, egyszerûen nem érdekel, nem nekem kell evvel foglalkozni. Még akkor sem érdekel, ha emiatt a másik 4 közül 3 csõdbe megy.

[HUN]FaTaL
Aztán lehet velük szopni... Fúj de utálom ezeket a házilag tákolt szarokat. 😄

[HUN]FaTaL
LOL😄

Szerinted normális dolog egy céget arra kötelezni, hogy a konkurencia termékét integrálja a sajátjába? Remélem ezentúl a mercit kötelezik, hogy az audi által használt váltóval is kérhessem az autót.

MR ME
aztán szophatnak vele folyamatosan...

Akinek olyan windows kell, amibe bele van integrálva minden fos annak várnia kell 1-2 napot a megjelenés után és akkorra tele lesz a net sufnituningolt verziókkal, amik még egy dvd9re is épphogy csak ráférnek 😊
bon
Integrálással nem értek egyet, max letöltési linket ajánlana fel az elsõ indításnál. Én pl. nem szeretném ha a drágán megvásárolt programom tele lenne ingyenes "szemetekkel" mert a böngészõ lenne az elsõ csepp a tengerben. Ezután következne a media player, fájlkezelõ, hangrögzítõ stb.

ProGabe
miért is lenne baj, eleve integrálnának alternatív (és általában jobb) megoldásokat?

itt ingyenes szoftverekrõl van szó, amiket bárki szabadon felhasználhat. szerintem sokkal jobb lenne, ha egy átlagfelhasználóhoz ilyetén módon is eljutnának az alternatív megoldások

sokáig ennek a fordítottját csinálta az MS, cégek mentek csõdbe miatta, most jogosan szív

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pont egy olyan esetrõl beszéltem, aminél nincsenek segédeszközeid (jójó, külön nem kötöttem ki egyesével, hogy mi nincs, de azért szerintem elég egyértelmûnek vehetõ) csak egy sima "EU szabványnak megfelelõ" windows, de igazából elidõzhetünk még ezen az amúgy is teljesen értelmetlen témán egy darabig, jobb mostanában úgy se nagyon van... 😄
Kevesen vágnak már bele telepítésbe, ezért gond annyira nincs, mindenki kipróbálgatta már, hogy a kedvenc játékai kompatibilisek-e ezért nem kérdezget rá itt senki külön... Egyedül a realtek HD para merül fel újra és újra és a realteket ismerve ez még így is lesz egy darabig 😊
[HUN]FaTaL
Igaz ugyanígy az FF telepítõje is rajta van a gépemen. 😊

[HUN]FaTaL
Total Commandert hogy szedem le? Minek azt leszedni? Alap kellék, mindig a gépemen van😄 Sõt pendriveomon is rajta van, anélkül nem csinálok windows alatt semmit. 😄

Na és a total commandert hogy szeded le? ;-)
Amúgy szerintem winexplorer is tud FTP-zni ie nélkül is, ahogy mondom amit csináltam annak semmi értelme ;-)
[HUN]FaTaL
Ha van direkt linked az exehez, akkor total commanderbõl is megoldható böngi nélkül. Ctrl+N, beírod a címet, megkérdezi hova rakja aztán kész. 😊

Már a vistán is le lehetett lõni úgy tudom. Az EU baja azzal van, hogy a mocskos MS gátlástalanul rádtukmálja... vagy valami ilyesmi...
Amúgy CSINÁLTAM batch filet unalmamban, ami leszedi a C gyökérbe a firefoxot, aki nagyon geek akar lenni és azért se tölti le elõre az majd ezzel beszerezheti a 3.0.11-est...magyarul semmire nem jó az egész, de valamit ma is kellett kezdenem az életemmel... 😊
[HUN]FaTaL
Szerintem fent lesz, nem a user szopatása a lényeg (legalábbis Microsoft oldalról). EU röhejes, véleményemet korábban már leírtam.

Andr0
a k*cs*g unió állandóan mindenbe beleköt =.= azért van ez a baromság, hogy "microsoft nak több böngészõt kell beletenni a Win7 telepítõbe" kontra: egyet sem tesznek bele×Ð sz*pjatok eu-s patkányok

megj.: szerintem csakazértsem lesz fennt windows update-n az ie...

Armin & Ayu fan

Már most kilehet kapcsolni a IE8-at,nekem tegnap sikerült,véletlenül,megizzadtam mire visszatettem.
[HUN]FaTaL
Igen: RTM=Released to manufacturing, azaz gyártásra kész verzió, lezárták a kódot, márcsak csomagolnak, szállítanak, marketingelnek, lokalizálnak. 😄

[HUN]FaTaL
Windows update...