46641
-
ZSOOLT2 #15816 Köszönöm, megnézem majd! -
gregtom6 #15815 Mondjuk GTA4 csak szimplán szarul optimalizált, még nem nagyon van olyan gép, ami maxon képes lenne játszhatóan futtatni...
Azt nem írtad, milyen géped van, és azt sem, milyen driverekkel próbáltad. -
gregtom6 #15814 Hát ha tele van még hibával, akkor mondjátok, h még az RTM is bugos, nem kell, h másnapra tele legyek vírussal a biztonsági rések miatt...
Akkor le se szedem, marad XP, nem számít, h nem használja ki a karimat... -
#15813 Nem tudom, háttérben milyen változások vannak Vista-hoz képest, de eddig az tűnik jobbnak, számomra, legalábbis. Eddig 2 pozitívumot tudok említeni; Az itthoni hálózatot automatikusan beállította, és jópofa, hogy a tálcára tett ablakok előnézeti képére húzott egérnél, kirakja nagy képernyőre a képét. de kb ennyi a pozitívum. Egyedi elrendezés, mappákon belül nem támogatott, 20-30 percenként 100%-ra felpörgeti a procit, még a filmlejátszás is akadozik miatta, (GTA4 alatt nem vettem ezt észre) csomó szolgáltatás eltűnt, a mozbackup nem tudja visszaállítani a Firefox-ot, és sorolhatnám az apróságokat.
Még pár napot adok neki, de azt hiszem ebből újra Vista lesz... -
momoxp #15812 Avast ingyenes és 64bites operációs rendszeren is működik én is azt használom! -
ACE #15811 Tudom hogy nem nagyon hiba, de engem az idegesít Media Player-ben, hogy nem jegyzi meg a beállításokat, ha bekapcsolom a jobb oldali listát, azt sem, meg ha alul benyomom hogy mutassa az össz időt, és mellette az eltelt időt, azt sem... Eddig ezzel nem volt gond XP alatt. -
ZSOOLT2 #15810 Hello, tudnátok ajánlani ingyenes vírusirtót Win7-64bithez?
32bitesen jól ment a BitDefender, de az nem működik 64biten -
Madmano #15809 3D SoundBack Beta 0.1 Ez mire jó?Nem a Vista meg a Win7 alatti Realtek 5.1gondokra? -
#15808 Nekem cirka 30 perc végzett a telepitéssel.
Valóban hiba ha 10 óránál több a telepítés.
Lehet szektorhibásan irtad meg az ISO-t!!!
Jártam én is igy -
#15807 12-15óra? omg ott valami gubanc lesz, írd ki még1x azt a lemezt :S -
lac556 #15806 miért van az hogy xp telepítése nálam 30perc mig win7 12-15óra? konfig: 2 giga ram amd 3000+2mag 500gb hdd hd 4670 -
peachman #15805 Nevetségesre sikerült ez a Windows 7. Mindenki el van hűlve tőle, pedig akkora bugok vannak benne, mint egy hegy.
Pl: amint, beállítom bármelyik release-ben a mediacentert és frissíti magát, többé nem indul az internet explorer.
Ezt megcsinálja a laptopon is.
Szóval... Azt hiszem meghagyom a csicsás ócskaságot a gamer-eknek és visszatérek a jó öreg 2003 server-hez -
Dobronski #15804 1669 új üzenet. -
gregtom6 #15803 Hát ha még nem létezik végtelenségig aktiválható win7, akkor hagyom is. Meg úgy látom, még van hiba benne rendesen... -
#15802 Hali!
Tegnap felraktam a Win7-et, többek közt azért, mert állandóan "rendet rakott" a mappáimban, azaz ABC sorrendbe tette a fájlokat, és meg sem jegyezte a mappa beállításait a Vista. Erre a 7-ben nincs is olyan opció, hogy az automatikus elrendezés kikapcsolása? Jól látom? -
BIZ0906 #15801 Realtek HD Audio 2.32 VISTA/Win7 -
kaiber #15800 Halihó mindenkinek!
Már június óta használok win7 RC-t. 1 problémám volt (van) vele, mégpedig az, h amikor leállítom a gépet, nem kikapcsol, hanem újraindul. Asztali gépem van (nem régi). Tegnap felraktam az MSDN-es RTM-et, és ugyanaz. Kb. minden 5. kikapcsolás újraindítás lesz!!
Segítsetek légyszi'! Köszönöm -
#15799 Pro-hoz nincs nyelvi csomag (Enterprise és Ultimate-hez van csak). Mindenk képpen tiszta telepítést ajánlanék. Upgrade-nél nagyobb a hiba lehetőség, ert már van fent egy rendszer prgoramokkal. -
#15798 OFF
Abban az esetben talán kivételt lehet tenni, ha senki sem érti mit akar az illető. De itt nem volt ilyen.
-
dixy #15797 Hello.
Retail HUN msdn -
simonl #15796 Sziasztok,
Korábban volt egy hsz. ami egy Windows 7 AIO Activated verziót linkelt.
Ezt letöltötte ill. telepítette vki?
Kérem ossza meg velünk tapasztalatait:) -
#15795 Egyébként a Netikett is leírja, hogy nem kritizáljuk mások írását:) -
#15794 Tisztát. -
#15793 Sziasztok, egy dilemmával fordulok felétek:
Sulimnak köszönhetően most töltöm lefelé legálisan MSDN-ről a Win7 Pro x64-et, és a hozzá való Language Packot. Jelenleg Vista Business x64-et használok, a kérdés a következő: tiszta telepítést csináljak, vagy upgradeljek? Mik az előnyei/hátrányai az upgrade-nek a friss installal szemben? -
#15792 ha megkérdezhetem melyik verziot használod. mert nekem anno az rc váltzatok csinálták ezt , hogy szakadozott a net. de rtm ota nincs ilyen problémám. -
dixy #15791 Hello !
Olyan problémám van , hogy az internet kapcsolatom szakadozik,de csak win7alatt. Kipróbáltam több géppel és op.-rendszerrel de csak win7 -tel merül fel ez a gondom.
Segítséget előre is köszönöm. -
#15790 Maradjunk annyiban, hogy nem árt helyesen írni, mert a rossz példa nagyon ragadós. De ettől függetlenül nem kötelező helyesen írni.
Én innentől kezdve ez már másik topik témája.! -
#15789 baranya megye szalatnak egy kis német falu -
#15788 Erre csak azt tudom mondani, ha annyira problemazol a helyesirason, menj magyar tanarnak. Azonban ez nem a hogyan irjunk helyesen, illetve nem a fikazzuk le azokat, akik nem tudnak helyesen irni topic. Inkabb segiteni probalnal. -
BenceYCE #15787 Szia!
Megkérdezhetem, hogy merre felé laksz? -
Hugh Hefner #15786 el se olvassátok, megoldottam... -
Hugh Hefner #15785 milyen új funkciója az a windowsnak, hogy automatán lelővi magát készenléti üzemmódba ha nem nyúlok hozzá? torrentezésnél nem a legelőnyösebb... -
msstz #15784 Tehát nem bagatellizálni akarom a történteket, hanem csupán szerintem a helyesírás az ember fejében marad egy karral is. -
Richard90 #15783 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy Lenovo SL30-as notebook-om. Felraktam rá az RTM-et. Telepítettem a Lenovo-s OM-et és a loadert (7loader by orbit30 & hazar v1.5).
De újraindítás után kiírja, hogy 30 napom van az aktiválásig?
Valami ötlet? -
msstz #15782 Nem vagyunk ellene és segítünk neki, ha van kérdése, de nem mindenki látta azt a hszt-t, ezért nem mindenkinek jön le, hogy miért van ez, és csak azt látja, hogy itt van ez az ember, aki nem tudja a magyar helyesírást.
De: igazából én is egy kézzel gépelek, és akkor mi van? (Oké, shift, ctrl a másikkal, de le tudnék róla szokni, ha muszáj volna).
Kifogás.
Nem az empátia hiányáról van itt szó, mielőtt úristen fasz vagyok, hanem arról, hogy arra nem foghatja senki, hogy nem tud vesszőket rakni, szóközt ütni, mássalhangzók számát jól eltalálni (pl.: "hát ebbe igazad van énekem itthon"), hogy elvesztette egy karját. Ha mindkettőt elvesztette, akkor visszavonom az egészet. -
#15781 Jah ezt nem láttam, akkor elnézést. -
#15780 Írta pár héttel ezelőtt, hogy balesetben elvesztette a karját.
Nem hinném, hogy ezzel bárki viccelne.
Inkább segítsétek,szerintem ezzel többre megy mano1b mint a helyesírás-prédikációkkal. -
#15779 nemhiszem, csak win7-el van baj, álltalában mindenkinek :(
a 3.0.5-ös höz elméletileg van megoldás, de azzal nem lehet felmenni a legtöbb szerverre mert 2.1.4-es az elterjedt verzió (spec a mi ventrinkre sem tok felmenni vele) -
Apocalipto #15778 Kis sávszél? Lagg? -
#15777 valaki nemtudja miért csúszik a hang ventrin? ill van-e rá megoldás?