46641
  • MR ME
    "A WATU telepítése opcionális lesz, így a felhasználó döntheti el hogy szeretné-e telepíteni a gépére."
    ennyi
  • exodus2
    Jön a WATU!
  • [HUN]FaTaL
    user error
  • aate
    Vista inspirat?windows 7-re vista skin???vagy xp-d van és eltévedtél.lehetséges megoldás unistall,és rendszervissza állítás.
  • kethara
    hello! segítségre lenne szükségem
    letöltöttem egy progit, a vista inspiratot, és működött is jól
    aztán amikor legközelebb bekapcsoltam a gépet, a megjelenítési témám le lett tiltva, és fogalmam sincs, hogy lehetne visszaállítani, csak a klasszikus windows jön be
    lehet ez ellen vmit tenni, vagy csak a rendszerújrarakás maradt?
  • bon
    Nálam nem zabálja a procit ha a alt+tab-al lecsukom, legutóbb a Bioshock 2-vel használtam a funkciót, és gond nélkül működött.
    Lehetséges, hogy van fent nálad valami olyan progi ami bekavar.
  • exodus2
    Akkor miért nem mész vissza Xp-zni? Még egy jó szót nem lehetett tőled hallani a win7ről, nem kötelező használni, és a haveroknak sem kell ezzel dicsekedni hogy neked ilyened van, a külalakot megtudod csinálni témákkal, és egyéb programokkal, más meg úgyse érdekel téged, hisz az xp sokkal jobb. Használd akkor!
  • Shep
    Hát nem tudom xp alatt zsírul működött a dolog, win 7 alatt meg lehal az egész. Kalap szóda ez a rendszer.
  • exodus2
    Próbálj egyszerűen egy eszköztárat csinálni, és kijelölsz hozzá egy mappát, amibe bedobálod a programok linkjeit amit ott szeretnél látni.

A másik probléma pedig nyomj Win + p -t, tedd másolásra a képet, majd indítsd el a firefoxot. Azután zárd be a firefoxot, és állítsd vissza kiterjesztésre. Nekem is volt ilyen, aztán megjavult, lehet pont e miatt.
  • Grass
    Üdv

Az alábbi módszerrel visszaállítottam a gyorsindító eszköztárat:
    http://tv.pcworld.hu/video/windows-7-tippe...-visszaallitasa
    De sajnos minden újraindítás után eltűnik és újra vissza kell állítani, ez mitől van?

Továbbá a Firefoxal is van egy kis bajom.
    Egy LCD TV van a gépre kötve és a Firefox folyamatosan azon indul el pedig a monitor az elsődleges képernyő.
    Segítsetek!
  • [HUN]FaTaL
    XP alatt is zabálja a procit ha alt+tabot nyomsz. :) Nekem nem öli meg a rendszert, attól, hogy 100%on zabálja egy játék a cpu-t még simán tudok mást csinálni.
  • Shep
    Frászt, xp alatt sosem ölte meg így a rendszert.
  • [HUN]FaTaL
    Semmit, hát attól még fut a játék, miért ne zabálná a procit?:D

Ez minden rendszer alatt így van.
  • Seth
    Igen,ez olyan, hogy előbb kattintani kell,szóval alap, hogy úgy próbáltam :) Bios-ban is állítgattam már mindent, nem sok sikerrel. Erős a gyanúm, hogy ez Win 7 hiba,nem hardware-es,mert pl partition magic-et berakom boot-oláskor, az kapásból kezeli az egeret
    Sok helyen olvastam már, hogy Win 7 ha lement sleep-be vagy hibernálva lett,akkor utána az egeret nem ébresztette fel.Erre egyértelműen op rendszer hibát írtak. Vmi hasonló lehet most nálam is.
  • Shep
    Azzal mit lehet kezdeni ,hogy ha pl. játszok de ALT+TAB-al visszalépek az asztalra akkor ne zabálja már 100%-on a procit tovább a játék?
  • TomBond
    Én hasonló módon jártam (járok) egy külső HDD-vel! Még nem tudom mi a megoldás.
  • exodus2
    Először kattintasz, és utána mozgatod úgy sem? Vannak egerek amik úgymond energiatakarékos módba mennek, és kattintás után jönnek vissza. Nekem pl. az első mozgatást nem érzékeli. Mellesleg még néz szét az Vezérlőpult - energiagazdálkodásnál és a bios-ban is, nincs e valami usb-vel kapcsolatos elállítva.
  • Seth
    Üdv. Találkozott már valaki az alábbi problémával?
    Friss telepítés, win7 64bit.
    Az egerem nem működik mikor beboot-ol a windows.Világít meg üzemképesnek tűnik,de mégsem reagál sem mozgatásra ,sem kattintásra. Ha kihúzom és újra bedugom akkor viszont rendbejön és onnantól semmi gond.
    Próbáltam más usb portra dugni, ugyanaz. Ha restartolok utána akkor is okés a dolog, csak ha lekapcsolom és vissza akkor megint előjön a hiba.

Ja az egér egy vezeték nélküli cucc, ami a bétás win7-nél nem produkált hibát, de ez a retail verzió betesz neki vmiért. Olyan mintha nem ébresztené fel az usb portot amibe az egér van vagy nemtom, de ebben meg az a furcsa, hogy a szintén usb-s billentyűzettel semmi gond nincs.Az egér jó,mert máshol ki lett próbálva meg ugye előtte is jó volt.
  • V43 1105
    Szintén NOD32, Win 7 és semmi ilyesmi nem jelentkezett .. : )
  • MeoH #25670
    Nem biztos, hogy a win7 hibaja. De ezt igy senki nem fogja megmondani neked. Es azert a geped sem 1 atomeromu, es mind2 emlitett jateknak kell azert a vas.
  • morphologu
    Nod32 használok.
  • MerlinW
    Milyen vírusirtót használsz? Nálam is előfordul egyes játékoknál, Kaspersky-t kikapcsolva megszűnik a dolog.
  • bon
    1. normál formázást használnék első alkalommal új winyónál.
    2. a Microsoft-tól elérhető legfrissebbet, de a gyártó oldalán lehet újabb és nagyobb funkcionalítású. A régit nem kell törölni.
  • zzeN
    Mivel holnap jön az új vinyóm, lenne 1-2 kérdésem:
    1. Op. rendszer felrakása után, amikor pl. az E meghajtót formázni kell, elég egy gyors formázás(szimplán jobb klikk meghajtóra, formázás)? Vagy inkább a Sajátgép- Kezelés...
    2. Amiket felrak a rendszer egyből( alaplapi driver, videókártya driver) a legfrissebbet rakja fel? Ha nem, akkor előtte töröljem le az alaplapit, vagy mehet rá egyből az újabb?
    Köszönöm!
  • morphologu
    #25656 senki nem tud segíteni
  • Mészy
    Nem találtam drivert hozzá, a hivatalos oldalon ez van: USB
    Full support for VIA's USB 1.1 and 2.0 chipsets and controllers is included in Windows 7. It is not necessary to download extra drivers.
    VIA VT6212 az usb
  • exodus2
    Elvileg igen, ott a kompatibilitási mód is azzal próbáld.
  • Mészy
    Igazad lesz! Úgy tűnik az lemaradt. Az elmúlt két hónapban úgy tűnik nem használtam, az xp-hez meg nem kellett driver. Most dugtam rá a fényképezőt és ugyanaz a hiba. Keresek valami drivert. Ha nincs esetleg win7 drivere, akkor jó a vista is?
  • exodus2
    Na várjál csak, PCI USB kártya? Annak drivere fel van rakva?
  • Mészy
    Az eszköz tulajdonságainál ez van: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
    Ez vajon mi?
    Nem alaplapi USB-n van, hanem egy PCI USB kártyán ez az egyetlen eszköz. Az alaplapommal (Asus M2n) nem kompatibilis a Dual Action gamepad, de ezzel a kártyával tökéletesen működött Xp alatt. (de XP-t nem szeretnék újra...)
  • Apocalipto
    Windows 7 Home Premium 32 bit mehet.
  • Nyiri
    4-5 év után most váltok gépet. Eddig 32 bites XP-m volt. az új gép AM3-s lap és tri-core magos athlon proci 2 giga rammal (ez majd még növekszik később). Érdemes 7-s windowst felrakni? Vagy maradjon XP? Vista? 32 vagy 64 bites? Játékok mennek jól? Melyiken jobban? Thx
  • Mészy
    Most megpróbáltam azt is, de sajnos semmi.Előtte meg ezt: Driver leszed, újraindít, újból felrak, telepítés közben kontroller bedug, amikor kéri... de sajnos semmi.
    Nem ismeri fel. A win szerint az unknown device a legoptimálisabb neki...
  • morphologu
    Sziasztok tudja valaki miért akadoznak 5percenkét a játékok? Szinte minden, BF Bad Companytól kezdve a Crysisig minden már nem tudom mit lehetne csinálni újra telepíteni meg most nem szeretném. Van valakinek ötlete?
  • exodus2
    Manuális drivertelepítés? Unknown eszközön jobb egérgomb Illesztőprogram frissítése - Illesztőprogram keresése a számítógépen - Tallózod azt ahova az exe ki van tömörítve ...?
  • Mészy
    Minden passzol, 32 bitest töltöttem, végigmegy a setup. Több USB-ben is ugyanaz a hiba. A szintén logitech bill+egér és a webkamera tökéletesen működik.
  • exodus2
    A windows és a letöltött driver architektúrája (pl. 32bites win - 32bites driver) megegyezik? USB tuti hogy jó? Telepítés rendben lezajlik? Utána rádug?
  • lck
    Eszközök > Internetbeállítások > Biztonság fül > Védett mód engedélyezése - pipa
  • sunlight
    Ha bedugod nem keres magától drivert a windows 7?
  • Mészy
    Sziasztok. Logitech Dual Action gamepad-et tudott valaki használni Win7 alatt? Megpróbáltam a legújabb driverrel, amit a Logitech oldalán találtam, de semmi. Unknown device. Sehogy se tudom beüzemelni. Az MS oldalán azt írják, hogy kompatibilis a 7-el...