46641
-
#25730 Tort -
janika1972 #25729 http://www.filmfeliratok.org/feliratozo-programok/ -
exodus2 #25728 Ha jól tudom (nem használok bsplayert) van beléépített kodekcsomag az újabbakban. -
exodus2 #25727 Tört windows vagy eredeti? -
#25726 Milyen codek-et ajánlanátok Win7-re??
Eddig nem akartam felrakni semmit.VLC player-t használok.
De nagyon idegesít hogy egy ilyen "összetett" progi ami lejátssza még a jövő hetet is nincs benne felirat pozíció állítás.Vagyis van de mégse mert bármit állítok nem történik semmi.
Anno xp-n BS playerrel filmeztem ott oda tettem a feliratot ahova akartam.
De ahhoz meg kell codek. -
#25725 Sziasztok
Az mitol lehet, hogy kepernyokimelo utan, ha kikapcsol a monitor is, hiaba nyomkodok barmit is, keptelenseg kepet varazsolni, pedig a rendszer fut rendesen a hatterben, csak kep nem jon a monitorra :S
-
#25724 ESC, természetesen.
Bon, hát jó használható ,de elég lassú. viszont így megnyugodtam ,hogy a Bioshock 2 a szar. -
#25723 Viszont ez esetben akkor kibírható a lassabb gép is arra az időre ameddig megnézed azt amit akarsz, pláne ha az adott program hibájából van a 100%-os cpu terhelés. Amúgy tegnap rosszul emlékeztem, nálam is ha lecsukom a bioshock 2-őt akkor 100%-os a cpu terhelés, de használható marad a gép. -
exodus2 #25722 Veheted Pause-nak is a dolgot:) -
exodus2 #25721 És hogy váltasz? Tehát mondjuk szokott olyan lenni, hogy kilépsz a játékból, de még folytathatod (általában ESC billenyűvel van ilyen) vagy a játék megy, és úgy Alt+tab? -
#25720 Mert van, hogy csak gyorsan meg akarok nézni valamit, akkor addig nem lépek ki. -
#25719 Miért nem lépsz ki ha nem játszol? -
#25718 Felesleges, Home Premium bőven jó otthonra. -
#25717 Na most megnéztem a Crysist, ha ALt-Tab-ot nyomok a proci használata 0 lesz, ezzel szemben a Bioshock meg szétzabál mindent. Érthetetlen. -
exodus2 #25716 Bocs, de az internet használatnak mi köze ahhoz hogy ultimatet tegyen fel, vagy sem? -
exodus2 #25715 Ha valamelyikkel gondod van, akkor a többivel is gondod lesz. Csak szolgáltatás különbségek vannak, tehát ultimate-ben benne van a home és professional, és így tovább, profban benne van a home tudása. Otthoni használatra a Home, vagy a prof ajánlott, de ha gondod lesz, nem biztos hogy egy másik verzió megoldás lesz rá. -
janika1972 #25714 Mindenképpen az ultimate javaslott,ha sürün használod az internetet -
exodus2 #25713 1,2Gb-ból 600MB Firefox 3 füllel, 1 totalcommander, és 1 utorrent. -
barnazo #25712 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik win7-et érdemes telepítenem? A Home, Professional, vagy az Ultimate? Melyikkel lenne kevesebb gondom a későbbiekben!? -
#25711 Kösz. Nekem a 4 gigából 710-et. Akkor ez nagyjából stimmel. -
janika1972 #25710 Nálam a 2GB-ból 610 megát foglal,és ha megy a Firefox,akkor már 765 Mega -
#25709 Alaphelyzetben semmi fölös marhaság, csak vírusírtó+tűzfal+spyware írtó, semmi egyéb. -
janika1972 #25708 Attol függ,mennyi program van megnyitva a háttérben -
#25707 Amúgy alapállapotban nektek mennyi memóriát zabál fel a windows? -
#25706 Hagyjad már magad ezzel a felhasználó hibája dumával. Nincs fent semmi fölösleges cucc csak ami tényleg kell, vírusírtó, spyware írtó, tűzfal, megy a torrent és egy MSN (mindegyik win 7 verziós, nem régi). Szóval lehet nem mindig a felhasználó a hülye ha valami nem úgy működik ahogy annak kellene. Te meg örüljél ,hogy neked minden frankó okostojás! -
msstz #25705 jólvan, már mindegy, kibasztam vele, csináltam egy másik mappát és ctrl+x, ctrl+v -
msstz #25704 Van egy általános problémám, de Win7en, szóval:
Nem enged átnevezni a Letöltések mappát, mert állítólag használja, pedig kurvára nem - bekapcsolás után rögtön átnevezném és nem engedi, de nem mondja meg mi használja, csak azt, hogy valami.
Ötletek? -
#25703 megoldodott frissítettem a windowst
-
#25702 nem félek attól h nem fogják ezt megoldani... -
exodus2 #25701 Rossz videókártya driver? -
#25700 mi lehet a gond nem tudom az élményindexet frissíteni azt írja ki hogy nem mérhető meg a videolejátszási teljesítmény -
#25699 Pedig abszolt nem frága, most láttam a "zacskós" OEM HPremiumot az Árpád-hídnál 27k-ért. 33 a dobozos. Olcsóbb mint az XP. Nem tudom mi a drága benne. W7-nél csak a Linux "olcsóbb". -
janika1972 #25698 Ugy értettem hogy ingyen adják,mint az RC-t letölthetö formában,de valamilyen feltétellel.Miért ne lehetne megoldani.Ma már semmi nem lehetetlen -
#25696 Az átlag nyugati ember lazán meg tudja vásárolni. Az átlag magyart meg leszarják.
A nagy lóvé egybéként is a cégekből van, akik szintén megveszik. :) -
exodus2 #25695 Azért nem olyan hülyék a Microsoftnál hogy ingyen adják az aranytojást tojó tyúkot. Persze az ára, lehetne barátibb, hogy az átlagember is meg tudja vásárolni. -
#25694 Adsz nekem egy kis észt legalább kölcsönbe? -
janika1972 #25693 Ha minden felhasználó ingyen kapná a Windows 7-et,akkor nem lenne erre szükség,és hackerek sem lennének.Nem hallottak ott még reklámokról: -
#25692 Ezt már eljátszották Vista-nál is. -
#25691 Jöjjön. -
exodus2 #25690 Jah, csak utána fogja és mindenhez az kell majd, mondjuk SP1hez...