46641
  • Italo4ever
    Tort
  • janika1972
    http://www.filmfeliratok.org/feliratozo-programok/
  • exodus2
    Ha jól tudom (nem használok bsplayert) van beléépített kodekcsomag az újabbakban.
  • exodus2
    Tört windows vagy eredeti?
  • grebber
    Milyen codek-et ajánlanátok Win7-re??

Eddig nem akartam felrakni semmit.VLC player-t használok.
    De nagyon idegesít hogy egy ilyen "összetett" progi ami lejátssza még a jövő hetet is nincs benne felirat pozíció állítás.Vagyis van de mégse mert bármit állítok nem történik semmi.
    Anno xp-n BS playerrel filmeztem ott oda tettem a feliratot ahova akartam.
    De ahhoz meg kell codek.
  • Italo4ever
    Sziasztok
    Az mitol lehet, hogy kepernyokimelo utan, ha kikapcsol a monitor is, hiaba nyomkodok barmit is, keptelenseg kepet varazsolni, pedig a rendszer fut rendesen a hatterben, csak kep nem jon a monitorra :S

• Shep
    ESC, természetesen.

Bon, hát jó használható ,de elég lassú. viszont így megnyugodtam ,hogy a Bioshock 2 a szar.
  • bon
    Viszont ez esetben akkor kibírható a lassabb gép is arra az időre ameddig megnézed azt amit akarsz, pláne ha az adott program hibájából van a 100%-os cpu terhelés. Amúgy tegnap rosszul emlékeztem, nálam is ha lecsukom a bioshock 2-őt akkor 100%-os a cpu terhelés, de használható marad a gép.
  • exodus2
    Veheted Pause-nak is a dolgot:)
  • exodus2
    És hogy váltasz? Tehát mondjuk szokott olyan lenni, hogy kilépsz a játékból, de még folytathatod (általában ESC billenyűvel van ilyen) vagy a játék megy, és úgy Alt+tab?
  • Shep
    Mert van, hogy csak gyorsan meg akarok nézni valamit, akkor addig nem lépek ki.
  • bon
    Miért nem lépsz ki ha nem játszol?
  • bon
    Felesleges, Home Premium bőven jó otthonra.
  • Shep
    Na most megnéztem a Crysist, ha ALt-Tab-ot nyomok a proci használata 0 lesz, ezzel szemben a Bioshock meg szétzabál mindent. Érthetetlen.
  • exodus2
    Bocs, de az internet használatnak mi köze ahhoz hogy ultimatet tegyen fel, vagy sem?
  • exodus2
    Ha valamelyikkel gondod van, akkor a többivel is gondod lesz. Csak szolgáltatás különbségek vannak, tehát ultimate-ben benne van a home és professional, és így tovább, profban benne van a home tudása. Otthoni használatra a Home, vagy a prof ajánlott, de ha gondod lesz, nem biztos hogy egy másik verzió megoldás lesz rá.
  • janika1972
    Mindenképpen az ultimate javaslott,ha sürün használod az internetet
  • exodus2
    1,2Gb-ból 600MB Firefox 3 füllel, 1 totalcommander, és 1 utorrent.
  • barnazo
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik win7-et érdemes telepítenem? A Home, Professional, vagy az Ultimate? Melyikkel lenne kevesebb gondom a későbbiekben!?
  • Shep
    Kösz. Nekem a 4 gigából 710-et. Akkor ez nagyjából stimmel.
  • janika1972
    Nálam a 2GB-ból 610 megát foglal,és ha megy a Firefox,akkor már 765 Mega
  • Shep
    Alaphelyzetben semmi fölös marhaság, csak vírusírtó+tűzfal+spyware írtó, semmi egyéb.
  • janika1972
    Attol függ,mennyi program van megnyitva a háttérben
  • Shep
    Amúgy alapállapotban nektek mennyi memóriát zabál fel a windows?
  • Shep
    Hagyjad már magad ezzel a felhasználó hibája dumával. Nincs fent semmi fölösleges cucc csak ami tényleg kell, vírusírtó, spyware írtó, tűzfal, megy a torrent és egy MSN (mindegyik win 7 verziós, nem régi). Szóval lehet nem mindig a felhasználó a hülye ha valami nem úgy működik ahogy annak kellene. Te meg örüljél ,hogy neked minden frankó okostojás!
  • msstz
    jólvan, már mindegy, kibasztam vele, csináltam egy másik mappát és ctrl+x, ctrl+v
  • msstz
    Van egy általános problémám, de Win7en, szóval:

Nem enged átnevezni a Letöltések mappát, mert állítólag használja, pedig kurvára nem - bekapcsolás után rögtön átnevezném és nem engedi, de nem mondja meg mi használja, csak azt, hogy valami.
    Ötletek?
  • fekete0012
    megoldodott frissítettem a windowst
  • MR ME
    nem félek attól h nem fogják ezt megoldani...
  • exodus2
    Rossz videókártya driver?
  • fekete0012
    mi lehet a gond nem tudom az élményindexet frissíteni azt írja ki hogy nem mérhető meg a videolejátszási teljesítmény
  • MerlinW
    Pedig abszolt nem frága, most láttam a "zacskós" OEM HPremiumot az Árpád-hídnál 27k-ért. 33 a dobozos. Olcsóbb mint az XP. Nem tudom mi a drága benne. W7-nél csak a Linux "olcsóbb".
  • janika1972
    Ugy értettem hogy ingyen adják,mint az RC-t letölthetö formában,de valamilyen feltétellel.Miért ne lehetne megoldani.Ma már semmi nem lehetetlen
  • [HUN]FaTaL
    Az átlag nyugati ember lazán meg tudja vásárolni. Az átlag magyart meg leszarják.

A nagy lóvé egybéként is a cégekből van, akik szintén megveszik. :)
  • exodus2
    Azért nem olyan hülyék a Microsoftnál hogy ingyen adják az aranytojást tojó tyúkot. Persze az ára, lehetne barátibb, hogy az átlagember is meg tudja vásárolni.
  • LoDMaSt
    Adsz nekem egy kis észt legalább kölcsönbe?
  • janika1972
    Ha minden felhasználó ingyen kapná a Windows 7-et,akkor nem lenne erre szükség,és hackerek sem lennének.Nem hallottak ott még reklámokról:
  • Narxis
    Ezt már eljátszották Vista-nál is.
  • [HUN]FaTaL
    Jöjjön.
  • exodus2
    Jah, csak utána fogja és mindenhez az kell majd, mondjuk SP1hez...