46641
  • exodus2
    1. Nem használok IE-t, de nincs uninstallálva, kiszedve, törölve, sőt updateket is leszedem hozzá. Pont amit írtál amiatt.
    2. Mivel indítod a védett mód-ot?
  • lck
    Mert ez, az amerikai hamburgerzabáló gyerekeknek már túl bonyolult lenne.
  • lck
    Nem éppen csak ez a különbség, mert pl. az én beállításaim esetében az Internet Explorerben működik a Védett mód. Ha simán kikapcsolod akkor meg nem.
    Tudom erre az lehet a válasz hogy úgysem használsz IE-t. De ez így nem igaz mivel az IE elég mélyen a rendszer része és biztonságilag gyenge pontja, és igazából nem tudhatod hogy a háttérben mennyire van használatban. ( Az IE kikapcsolása sem igazi kikapcsolás, csak eltűnik a menükből. )
  • sunlight
    Csak azt nem értem miért nem lehet egy adott programot a kivételek közé tenni amit ha bekapcsolok vagy elindítok ne jelezzen, hogy akarom vagy nem.
  • exodus2
    Ha nem jelez, hogy tényleg akarod e a hozzáférést, akkor ugyanott vagy mintha kikapcsoltad volna. Ez a védelem arra vonatkozik, hogy ha egy vírus vagy felhasználó változást akarna előidézni a windowsban akkor ez figyelmeztet. Ha kikapcsolod a figyelmeztetést, ugyanott vagy:D
  • BIZ0906
    Nekem eddig sem hiányzott. Bár aki nem tudja és nem biztos abban hol járkál neten vagy mit nyit meg az inkább használja. Ezt azért én is így gondolom.
  • lck
    De ahogy írtam nem az.
  • BIZ0906
    Nekem a win telepítése után az az első hogy azt offolom. Idegesítő.
  • lck
    UAC kikapcsolása nem a legokosabb dolog.
    Én így használom:

1. Értesítést utolsó előttire teszem.
    2. Regeditben: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System"

A "ConsentPromptBehaviorAdmin" bejegyzést "0"-ra állítom.

Ez nem ugyan az mint ha kikapcsolnánk. Fut de mégis észrevehetetlen.
  • sunlight
    Na megoldottam kikapcsoltam én is
  • huncsik
    oké köszi sikerült
  • MR ME
    vírusírtó + tűzfal :)
    persze ha többen használják a gépet biztos jó, ed vhogy én minden win install után azzal kezdtem h kikapcsoltam a csába :D
  • Inquisitor
    Létezik, hogy egy frissen telepített W7 biztonsági mentéséhez kevés az 50Gb hely??? :O
  • exodus2
    Védelmet ad az esetleges vírusok és felhasználók ellen:)
  • MR ME
    én azt se tudom alapból mi értelme van az UAC-nak
  • exodus2
    ÉS ha lentebb veszed az UAC-ot? Amúgy nem tudom alatta már mi értelme az UAC-nak.
  • sunlight
    Az UAC ott van, kipipáltam azt a részt de a kis ablak akkor is feljön.
  • exodus2
    Ha a program exe-jén jobb egérgomb - Tulajdonságok - Kompatibilitás - A program futtatása rendszergazdaként beikszeled, akkor sem? Esetleg az UACot lentebb veszed, tehát pl. olyan szintre hogy Alapértelmezés? Alulról a 3.
  • exodus2
    Huncsik, ha jól sejtem küldtem aktivátor leírással együtt. Szóval nem értem mi a gondod..
  • exodus2
    Olvass FAQ-t!
  • sunlight
    Egy Gigabyte alaplap Easy Tune 6 nevű programja
  • huncsik
    hello!

tudnátok segíteni akkor nekem?
  • mapi
    Sziasztok véleményeteket szeretném kérdezni:Mi a különbség a Windows 7 32bit-es és a 64-bites változat között?
  • exodus2
    Itt megtalálhatsz mindent ami a laptophoz kell.
  • exodus2
    Melyik lenne az a program?
  • exodus2
    Megosztás, és jogosultságok...
  • aate
    Én ezt használom megosztásra: mini ftp
  • sunlight
    Lenne egy kérdésem. Az automatikusan induló programok között van egy program ami a gép bekapcsolásakor csak akkor kapcsolódik be ha engedélyezem az AUC-ban ezt szeretném ki iktatni úgy hogy az AUC-ot nem kapcsolom ki. Van rá lehetőség úgy beállítani, hogy ne kérdezzen rá a gép bekapcsolásakor erre a programra.
  • Bmx01
    win 7-ben lehetséges hogy a hálózaton
    1 adott személynek + osszak 1 mappát vagy meghajtót
    de csak neki ??
    ha igen akkor hogyan ??
  • webibebi
    presario cq61-320EX 32bites!és nagyon köszönöm:)
  • lck
    "természetesen rendszergazdaként vok bejelentkezve" - ez biztos ?
  • saca79
    sziasztok!
    a minap nagytakarítást végeztem a gépemen, sajnos néhány mappát nem igazán tudok letörölni mert állítása szerint megosztott mappa és törléséhez vagy módosításához rendszergazdai jog. szükséges.
    természetesen rendszergazdaként vok bejelentkezve a mappa/tulajdonságok/megosztás= senkivel! más program nem fut ami használná a mappákat és nem is írásvédett!! szal nem értem mit tehetnék. idegesítő mert sok felesleges helyet foglalnak!
  • bon
    Itt lévő Vista-s Driver-t próbáld ki: link
    A laptopon levő bekapcsoló gombhoz meg nem kell progi, harvderből szokot mükődni
  • hegege
    Sziasztok!

Olyan problémával fordulok, hozzátok, hogy egy régebbi laptopra tettem fel a w7-et. Ezzel nem is volt gond csak a laptopban Intel 2200 BG wlan van amit sehogy se tudom rávenni, hogy bekapcsoljon, és működjön rajta a wifi. Dugtam a gépbe UTP kábelt, és a netől egyből megrissítette a driverekt de utána sem tudom bekapcsolni. Előtte a gépen XP volt azon hiba nélkül működött. Van a laptopn egy bekpcsolo gomb de az ahoz kellő progit nem tudom telepíteni W7-re, így azzal a gombal nem tudom bekapcsolni. Az a progi csak XP-n működött úgylátszik?

Nem tudom fontos e a laptop egy Prestigio nobile 157.

Hogy tudom működésre bírni????

Előre is köszönöm a segítséget
  • genRob
    ...néha beugrik. Most, hogy pakolom fel a drivereket. Vakinek van pci(e)-es x-fije? Azon műxik rendesen minden? Úgy értem tud hangot rögzíteni rendesen line ill mic bemenetről is? Mert nem szopok tovább ezzel az audigyvel akkor hanem vételezek egy xfit.
  • genRob
    ...még annyi, hogy lejátszásnál ha beállítom a mikorfon szól. Még mielőtt hw-e psorblémára gondolnátok. :-)
  • genRob
    Sziasztok! Olyan problémám lenne Win7 ultimate 64 alatt, hogy az audigy 2 zs hangkártyámon a felvételi eszközök nem működnek. Egyszer már beugrott véletlen, (levettem 0-ra majd vissza, most így nem megy) de egy módosításnál el is szállt. Pedig már próbáltam minden trükköt. Tudtok esetleg vmi megoldást? Előre is köszi. :-)
  • Orbi76
    exodus2 köszi a tippet
    letöltöttem én is a demo verzióját a mobimousenak és mivel az működött az explorelben (safarival ez sem működik) igy próbaképpen 2 db dll filet (scan stem) átmásoltam a régi programomba és így működik rendesen.
  • xNoodlex
    Van CQ61-400ES, CQ61-400SO, CQ61-401SE stb. stb.. nagyon sok féle ebből a szériából. A tiédnek mi PONTOSAN a típusszáma?
    És milyen típusú oprendszered van, azon belül 32, 64 bit?
  • Piko888
    #25557-re valaki?