46641
-
exodus2 #25649 1. Nem használok IE-t, de nincs uninstallálva, kiszedve, törölve, sőt updateket is leszedem hozzá. Pont amit írtál amiatt.
2. Mivel indítod a védett mód-ot? -
#25648 Mert ez, az amerikai hamburgerzabáló gyerekeknek már túl bonyolult lenne. -
#25647 Nem éppen csak ez a különbség, mert pl. az én beállításaim esetében az Internet Explorerben működik a Védett mód. Ha simán kikapcsolod akkor meg nem.
Tudom erre az lehet a válasz hogy úgysem használsz IE-t. De ez így nem igaz mivel az IE elég mélyen a rendszer része és biztonságilag gyenge pontja, és igazából nem tudhatod hogy a háttérben mennyire van használatban. ( Az IE kikapcsolása sem igazi kikapcsolás, csak eltűnik a menükből. ) -
#25646 Csak azt nem értem miért nem lehet egy adott programot a kivételek közé tenni amit ha bekapcsolok vagy elindítok ne jelezzen, hogy akarom vagy nem. -
exodus2 #25645 Ha nem jelez, hogy tényleg akarod e a hozzáférést, akkor ugyanott vagy mintha kikapcsoltad volna. Ez a védelem arra vonatkozik, hogy ha egy vírus vagy felhasználó változást akarna előidézni a windowsban akkor ez figyelmeztet. Ha kikapcsolod a figyelmeztetést, ugyanott vagy:D -
BIZ0906 #25644 Nekem eddig sem hiányzott. Bár aki nem tudja és nem biztos abban hol járkál neten vagy mit nyit meg az inkább használja. Ezt azért én is így gondolom. -
#25643 De ahogy írtam nem az. -
BIZ0906 #25642 Nekem a win telepítése után az az első hogy azt offolom. Idegesítő. -
#25641 UAC kikapcsolása nem a legokosabb dolog.
Én így használom:
1. Értesítést utolsó előttire teszem.
2. Regeditben: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System"
A "ConsentPromptBehaviorAdmin" bejegyzést "0"-ra állítom.
Ez nem ugyan az mint ha kikapcsolnánk. Fut de mégis észrevehetetlen.
-
#25640 Na megoldottam kikapcsoltam én is -
huncsik #25639 oké köszi sikerült -
#25638 vírusírtó + tűzfal :)
persze ha többen használják a gépet biztos jó, ed vhogy én minden win install után azzal kezdtem h kikapcsoltam a csába :D -
Inquisitor #25637 Létezik, hogy egy frissen telepített W7 biztonsági mentéséhez kevés az 50Gb hely??? :O -
exodus2 #25636 Védelmet ad az esetleges vírusok és felhasználók ellen:) -
#25635 én azt se tudom alapból mi értelme van az UAC-nak -
exodus2 #25634 ÉS ha lentebb veszed az UAC-ot? Amúgy nem tudom alatta már mi értelme az UAC-nak. -
#25633 Az UAC ott van, kipipáltam azt a részt de a kis ablak akkor is feljön. -
exodus2 #25632 Ha a program exe-jén jobb egérgomb - Tulajdonságok - Kompatibilitás - A program futtatása rendszergazdaként beikszeled, akkor sem? Esetleg az UACot lentebb veszed, tehát pl. olyan szintre hogy Alapértelmezés? Alulról a 3. -
exodus2 #25631 Huncsik, ha jól sejtem küldtem aktivátor leírással együtt. Szóval nem értem mi a gondod.. -
exodus2 #25630 Olvass FAQ-t! -
#25629 Egy Gigabyte alaplap Easy Tune 6 nevű programja -
huncsik #25628 hello!
tudnátok segíteni akkor nekem? -
#25627 Sziasztok véleményeteket szeretném kérdezni:Mi a különbség a Windows 7 32bit-es és a 64-bites változat között? -
exodus2 #25626 Itt megtalálhatsz mindent ami a laptophoz kell. -
exodus2 #25625 Melyik lenne az a program? -
exodus2 #25624 Megosztás, és jogosultságok... -
#25623 Én ezt használom megosztásra: mini ftp -
#25622 Lenne egy kérdésem. Az automatikusan induló programok között van egy program ami a gép bekapcsolásakor csak akkor kapcsolódik be ha engedélyezem az AUC-ban ezt szeretném ki iktatni úgy hogy az AUC-ot nem kapcsolom ki. Van rá lehetőség úgy beállítani, hogy ne kérdezzen rá a gép bekapcsolásakor erre a programra. -
Bmx01 #25621 win 7-ben lehetséges hogy a hálózaton
1 adott személynek + osszak 1 mappát vagy meghajtót
de csak neki ??
ha igen akkor hogyan ?? -
#25620 presario cq61-320EX 32bites!és nagyon köszönöm:) -
#25619 "természetesen rendszergazdaként vok bejelentkezve" - ez biztos ? -
saca79 #25618 sziasztok!
a minap nagytakarítást végeztem a gépemen, sajnos néhány mappát nem igazán tudok letörölni mert állítása szerint megosztott mappa és törléséhez vagy módosításához rendszergazdai jog. szükséges.
természetesen rendszergazdaként vok bejelentkezve a mappa/tulajdonságok/megosztás= senkivel! más program nem fut ami használná a mappákat és nem is írásvédett!! szal nem értem mit tehetnék. idegesítő mert sok felesleges helyet foglalnak! -
#25617 Itt lévő Vista-s Driver-t próbáld ki: link
A laptopon levő bekapcsoló gombhoz meg nem kell progi, harvderből szokot mükődni -
hegege #25616 Sziasztok!
Olyan problémával fordulok, hozzátok, hogy egy régebbi laptopra tettem fel a w7-et. Ezzel nem is volt gond csak a laptopban Intel 2200 BG wlan van amit sehogy se tudom rávenni, hogy bekapcsoljon, és működjön rajta a wifi. Dugtam a gépbe UTP kábelt, és a netől egyből megrissítette a driverekt de utána sem tudom bekapcsolni. Előtte a gépen XP volt azon hiba nélkül működött. Van a laptopn egy bekpcsolo gomb de az ahoz kellő progit nem tudom telepíteni W7-re, így azzal a gombal nem tudom bekapcsolni. Az a progi csak XP-n működött úgylátszik?
Nem tudom fontos e a laptop egy Prestigio nobile 157.
Hogy tudom működésre bírni????
Előre is köszönöm a segítséget
-
#25615 ...néha beugrik. Most, hogy pakolom fel a drivereket. Vakinek van pci(e)-es x-fije? Azon műxik rendesen minden? Úgy értem tud hangot rögzíteni rendesen line ill mic bemenetről is? Mert nem szopok tovább ezzel az audigyvel akkor hanem vételezek egy xfit. -
#25614 ...még annyi, hogy lejátszásnál ha beállítom a mikorfon szól. Még mielőtt hw-e psorblémára gondolnátok. :-) -
#25613 Sziasztok! Olyan problémám lenne Win7 ultimate 64 alatt, hogy az audigy 2 zs hangkártyámon a felvételi eszközök nem működnek. Egyszer már beugrott véletlen, (levettem 0-ra majd vissza, most így nem megy) de egy módosításnál el is szállt. Pedig már próbáltam minden trükköt. Tudtok esetleg vmi megoldást? Előre is köszi. :-) -
Orbi76 #25612 exodus2 köszi a tippet
letöltöttem én is a demo verzióját a mobimousenak és mivel az működött az explorelben (safarival ez sem működik) igy próbaképpen 2 db dll filet (scan stem) átmásoltam a régi programomba és így működik rendesen. -
#25611 Van CQ61-400ES, CQ61-400SO, CQ61-401SE stb. stb.. nagyon sok féle ebből a szériából. A tiédnek mi PONTOSAN a típusszáma?
És milyen típusú oprendszered van, azon belül 32, 64 bit? -
Piko888 #25610 #25557-re valaki?