Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsoXa
igen fent van az xp: vázolom cod4mw xpn full grafika 25fps, ugyanez win7en 800-600on 15fps,húzástól biztosan nem károsodott a kártya, ugyanazt az órajelent használom több mint fél éve és semmi probléma nem volt vele.

stevenson1988
az xp még fent van? azalatt jelenleg hogy muzsikál a vga? egy stress test-et futtas le rajta (furmark-al vagy valami hasonlóval olyan 30percig), mert ha ezek után már a stress test alatt megadja magát a gép, akkor a sok OC megviselte a vga-t
persze ha csak egyszer-kétszer volt csak kicsit meghúzva a kártya kis idõre (ami 1-2 napnál nem több) akkor felejtsd el amit írtam

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

ZsoXa
Elõbb inkább a biztonságos dolgokat kéne kipróbálni mert ha elbaszódik a bios frissítéskor, akkor mehet az alaplap a kukába, és huncsik valljuk meg õszintén cseppet sem ért az ilyesmihez.

stevenson1988
bebootolsz arról az ultimate boot cd-rõl amit linkeltem és megtalálod, ember, hányszor írjam még le?
amúgy meg amit bon ír azt is megelehetne próbálni, de ha már ez se megy akkor inkább vidd el egy szervízbe a géped hogy rakják rá és mellékeld nekik ezeket a hsz-eket, hogy ne kelljen nekik is mégegyszer rájönniük arra amit mi már megállapítottunk

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

ZsoXa
természetesen a legújabb kompatibilis drivert próbáltam, whql-t és beta-t is sõt ajánlották a vista drivert de az sem mûködött.Az órajel emelés bevan állítva hogy minden windows induláskor ugyanaz legyen így megtörténhet, hogy a video biosba írja be de én is kétlem azért.Egy barátom javasolta, hogy lehet az is a probléma oka

hogy kell a biost frissíteni még nem csináltam ilyet?
bon
A code5-ös hiba esetén én megpróbálnék egy bios frissítést is hátha segít.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

de értek hozzá csak lécci steve írd el hoyg hol találom azokat amit elõbb leírtam!
stevenson1988
az nvidia oldaláról elérhetõ legfrissebb, a win7 verziójához való driverrel megy a próbálkozás? (azaz 64bit-eshez 64bites, 32-eshez meg a 32-es?)
a riva tuner nem tudom hogy húzza a videókártyát, de gondolom az se úgy, hogy a vga biosába írja bele az új órajeleket, azaz minden xp indulásnál újra alkalmazza a húzott órajeleket, ergo az a feltételezés, hogy az xp alatti oc a ludas szerintem helytelen (persze ettõl függetlenül semmi sem kizárt)

ZsoXa
Van egy geforce 7600 GS videokártyám de valamiért nem fogadja el win7en a drivert, vagyis hiába teszem fel a bejelentkezõ képernyõn fekete csíkok láthatók,nem indítja automatikusan az nvidia programját(utóbbi mûködik csak normál esetben automatikusan kéne fusson)és teljesítményben is jóval alulmarad mint ugyanaz a kártya xp-n.Próbáltam más illesztõprogramot, vistásat meg mindenfélét is de semmi eredmény, ha nincs fent semmi driver akkor nem csíkos a kép de azonnal felteszi a kis illesztõ micsodáját a win7 és utána bármit teszek rá kezdõdik elölrõl az egész.
Esetleg az okozhat problémát, hogy xp alatt húzva van a kártya riva tunerrel, viszont win7 alatt a riva tuner fel sem ismeri a drivert?

stevenson1988
azt sem tartom kizártnak amúgy, hogy valójában a secondary outputra van rakva neki a monitor kábele alapból és amikor feláll a win7 telepítõje, az fogja magát és átrakja a primary-re (azaz a megoldás a továbbiakban is az, hogy amikor elsötétül a kép át kell dugni a másik kimenetre a monitor kábelét)

Phuu ez micsoda ctrl-c ctrl-v volt, figyelj ha ennyire nem értesz hozzá ne rakj fel Win7et.
stevenson1988
a visszaolvasás látom nem megy <#idiota>

ZsoXa
természetesen korábban) nem telepítés közben értem

steve! igazad van ugy van ahogy leírtad.nekem azt írja ki hoyg valami code5.de figyu letöltöttm amit írtáál de a Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager szekciót azt hol találom?és ezt Végül állj rá a CD0-ra és üss entert? ez hol van?
ZsoXa
Ez akkor történhet meg ha detoxic használta úgy a vga-ját, hogy 2monitor volt egyszerre rákötve.

stevenson1988
ha követed szóról szóra akkor megtalálod (amúgy meg nézd meg az elõtte lévõ lépést, bootolj be arról a cd-rõl, azaz nyílván abban lesz amit az a cd majd bootolásnál behoz) ehez nem kell atomfizikusnak lenni, menni fog nyugi, csak ír le a lépéseket egy papírra és simán menni fog

stevenson1988
detoxic esetére én pedig inkább azt látom megoldásnak (az alapján, hogy mindig ugyanott megy el a kép), hogy valójában a telepítõ valamilyen okból kifolyólag másik outputra rakja a képet, azaz a megoldás triviális, amikor elsötétül a kép, egyszerûen ki kell húzni a monitort és eggyel arrébb átdugni a monitor kábelét a videókártyán (ha van rajta tv-out is az már necce, mert értelemszerûen abba nem megy bele a D-Sub / DVI csati)

steve! igazad van ugy van ahogy leírtad.nekem azt írja ki hoyg valami code5.de figyu letöltöttm amit írtáál de a Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager szekciót azt hol találom?és ezt Végül állj rá a CD0-ra és üss entert?
ZsoXa
bocsi elnéztem, így már lehetséges 😄 detoxic esetére gondoltam, te meg huncsikéra így természetesen hülyeséget írtam

stevenson1988
és ki mondta hogy huncsiknak elmegy a kép? ember, nem olvastad el az õ eredeti üzenetét, õ csak azért írta hogy neki is ez a gond, mert neki is az a gondja, hogy nem megy fel a win7, és neki nem elmegy a kép, hanem kap egy code 5-ös hibaüzenetet, arra pedig megoldás az általam leírt módszer

ZsoXa
hát kell egy képfájl huncsik. Ha nincs akkor lekell töltened.Ha akarod tudok adni szerintem linket pm-ben.

ZsoXa
szerintem ez elég hülyeség mert akkor újraindulna a gép, memóriagond még okozhatja, hogy elmegy a kép ha már ilyesmiben gondolkodunk de nem túl gyakori, mert ahoz érintkezési probléma kell, hogy a telepítõig egyáltalán eljussunk és csak ott menjen el a kép

zsoxa!
De nekem a win7 dvd van azt hoyg írjam ki mégegyszer? akkor ugyan az lessz nem?
ZsoXa
természetesen a pipát nem tudod kivenni, kell egy másik program ami felülirja azt, ez esetben a winamp aminek ha beállitod a kiterjesztéseket amiket kezeljen, akkor automatikusan azt fogja használni a rendszer oylan kiterjesztéseknél

stevenson1988
ahol találtam ezt a megoldást ott azt írták, hogy ez a hiba régebbi típusú alaplapoknál jöhet elõ, tehát ha huncsik-nak tényleg régi típusú alaplapja van akkor híába írja ki még egy példányban a win7-et

kirol
Aha, ez új számomra. De megtaláltam.
Viszont a pipálós rész inaktív. Nem tudom za mp3 elõl kivenni a pipát.

Az nem lehet h 2 monitorod van és átvált a másikra azért sötétül el a képernyõ?
ZsoXa
steve megoldásához is kell egy külön cd vagy a dos futtatásához legalább egy floppy szóval jobban jársz ha ujra kiirod alcohol 120%al a képfile-t , persze ez csak személyes vélemény

zsoxa!és ha ugy csinálom amit steve írt és ezt nem lehet bemásolni a dvdn a boot mappába?
ZsoXa
nem tudok más megoldást, szerintem muszály valakitõl kölcsönkérned egy videokártyát a telepítés idejére, mert a mostani rakoncátlankodik driver nélkül, de remélem nincs igazam és van más lehetõség

Valaki tud más megoldást?
ZsoXa
nem rossz csak nem bootolható, vagyis a telepítõ mûködik csak dosból kell indítani vagy olyan módon mind steve írta de ez bonyolult tud lenni, így érdemes egy ujrairhato dvdre kiirni a képfielt alcohol 120%-al (image burning wizard)

bon
Talán itt: Vezérlõpult\Alapértelmezett programok

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

zsoxa! akkor rossz a dvd is amin a win7 van?
ZsoXa
kirol a winamp a telepítésekor felkínálja, hogy milyen kiterjesztésekhez rendelje hozzá magát.Valõszínûleg ezt utólag is be lehet állítani a beállításainál mint a winrar-ban.

ZsoXa
huncsik rossz a boot cd/dvd, képfile-t(iso,nrg..stb) ird ki alcohol 120%-al én mindig így írok boot cdt<#wink>

Bocsi steve nem is néztem amit írtál.
Ezt hol találom: Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager szekcióba?
és ezt? Végül állj rá a CD0-ra és üss entert
stevenson1988
és amit írtam erre válasznak? azt meg se próbáltad huncsik? (#20288)

kirol
Az mp3-at winamp-al akarom lejátszani, de hiába rendelem hozzá, mindig a MP nyitja meg.
Kerestem a beállításai között, hogy mp3-at ne MP nyissa meg, de nem találok ilyen fájllistát.
Hogy lehet ezt kiküszöbülni?

Hello!

Nekem is ugyan ezt csinálja a win7 csak nekem annyiban másabban hogy mikor botool akkor kiírja hogy boot cd:cod5 vagy valami ilyesmi és betölti a régi rendszert.Tehát nem jön be a telepítõ,és már kb ez a 10. amivel próbálom!
Köszi a tippet,csak sajnos már nincs meg a 7600 GS.<#falbav><#falbav><#falbav>
ZsoXa
ha még megvan a 7600 gs-ed akkor telepítsd fel azzal (nekem is ez van) majd miután teljesen használható a windows7, cseréld ki a videokártyát majd indításkor csökkentett módban (kis felbontású) felismeri az atit és telepítsd fel egybõl a driverjét. reboot után mûködnie kéne.Érdemes a telepítés után letölteni az ati drivert meg a catalystot, hogy ne a csökkentett módban kelljen vele szórakozni😊

A win7 telepítõ bebootol,elindul....De amikor oda ér hogy melyik particióra akarom telepíteni(tudod,az a kék képernyõ....)...na,oda már nem jutok el,mert elsötétül a monitor...Tehát feltelepíteni sem tudom magát a rendszert...,már 3 féle win7-et próbáltam 😞
ZsoXa
bodajoci vannak erre kitalált programok pl Advanced system optimizer amiknek van olyan módjuk hogy safety uninstaller. A példa van személy szerint nekem de ez nem a legjobb... úgytudom hogy a system mechanic-nak van egy kis programja ami nagyon jó ilyesmire. remélem tudtam segíteni

ZsoXa
detoxic pontosan mi a gond? nem ismeri fel a kártyát, vagy a driver nem akar mûködni vele?

Feltoltam a win7-et az xp helyére, de a d meghajtón az xp hagyott egy ilyen könyvtárat: 7918b9c32e5ce94325ff .Ezt még a win 7 sem tudja törölni. Vmi frissités miatt maradt ott. A másik vinyómon vista van, de arról sem tom törölni.5let???

Visca El Barça!

bon
Inkább az van, hogy elfogyott az engedélyezett licensz mennyiség. Tehát többet osztottak szét vagy többen akarták aktiválni mint amennyi licensze volt a Tisztaszoftvernek. Gondolom majd megnövelik a licensz körlát határját a Microsoft-nál.

<#kocsog>ATi RadeOn HD4350....<#kocsog>
Sziasztok<#integet2>....Ez a problémám,ez a xaros kártya...
Meg lehet valahogy oldani a win7 telepítést,vagy hagyjam a pi-ba?
Elõzõ kártyám egy Geforce 7600 GS,probléma nélkül felment rá.És hát bevallom:nagyon megszerettem a 7-et.
Valaki tud segíteni?
Elõre is köszi.
[HUN]FaTaL
Mert exék olvasásakor átvizsgálja õket. 😊

Nem csak tcmdben de máshol is tapasztalható. Engem nem zavar.

http://goo.gl/gd6Zi5