46641
  • aate
    Nekem is fent van a samsung new pc studio , minden gond nélkül müködik.De elöször a programot raktam fel majd utánna a drivereket.Nézd meg melyik driver okozz gondot..pl: a modem ?Azt ne rakd fel.
  • janika1972
    Felraktam a samsung new pc studiot,a mobiltelefonomhoz,és mindig megkérdezte,hogy telepitse-e az illesztöprogramokat,mert nem ajánlott,de én igent mondtam,erre ujrainditás után bejön az Üdvözöljük szó,és kiakad semmi tovább.Csökkentett módban tudtam inditani,majd eltávolitottam az emlitett programokat,amugy usb driverek voltak,ujrainditottam ,és elindult a rendszer.Visszaállitottam a telepités elötti idöpontra,és most jó.Az a kérdésem,hogy akkor nem tudom felrakni a mobilomhoz a programot,vagy ne engedjem települni az illesztöprogramokat,amikre pirosan rákérdez?
  • Palesz2
    hülyeség, mert semmi nem változik :)
  • exodus2
    Eszközre rámész - jobb egérgomb illesztőprogram frissítése - Illesztőprogramok keresése a számítógépen - Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából - Saját lemez...
  • exodus2
    Egy kis netgyorsítás így!
  • DarkSector
    hy már lehet nagyon régen kérdeztem már, de xp-n a hardware hozzáadásoknál volt, hogy listáról telepítek hardeare-t, és most win7-en nem találom....
    nem tudom betallozni az illesztőprogit.
  • Neoncsoves
    Hát én átlagos progikat szoktam felrakni. GIMP, Xfire, Steam, MSN, torrent, stb. ha nagy gáz van akkor inkább format c: azt reinstall. tegnap is 1 óra alatt megvoltam msn-nel mindennel együtt. igaz, a játékokat csak ma kezdtem el felrakni mert fáradt voltam és elmentem aludni
  • bon
    Nem feltétlenül vírusok miatt van kitalálva, hanem felraksz egy progit és kinyirja a rendszert (esetleg csökkentetn módot is) vagy felraksz egy drivert és bekavar a rendszerbe. Ez esetben hasznos lehet a vissazállító pont. Mondom én annak ellenére, hogy az első dolgok között van amit kiszoktam kapcsolni a rendszer telepítése után.
  • Neoncsoves
    Rendszervisszaállításnak van értelme? Én úgy gondolom ha valami fatális hiba van akkor azon a visszaállítási pont se segít, ha meg nem akkora probléma akkor csökkentett módból el tudom intézni... ráadásul a jobbféle vírusok már beírják magukat a visszaállítási pontokba is, úgyhogy szerintem felesleges.
    Aki ért hozzá az válaszoljon már, hogy megéri-e kikapcsolni :)
  • Neoncsoves
    ja szerintem is. bár jóval aggasztóbb volt az RC-re felrakott Opera-m ami 300mb-ot elfoglalt a memóriából
  • bon
    Nálam a fiztikai memória fele van beállítva fixen swap-nek.
  • bon
    Kicsit sok az a 140mb memória foglalás.
  • Neoncsoves
    Miért van az, hogy egyes játékokban érezhetően az OP rendszer miatt akad? Eddig RC verzióm volt és ott kikapcsoltam egy csomó hülyeséget a szolgáltatásoknál meg állítgattam a rendszerben is és nem akadozott ennyire. ha lejjebb veszem a grafikát akkor is csinálja. esetleg több swapmemóriát kell beállítani neki?
  • Neoncsoves
    ok :)

még egy kérdés. az normális hogyha elindítom a firefoxot akkor 960-ról felugrik 1100Mb-ra a memóriahasználat?
  • bon
    Mint írtam ha kell felszabadítja, azon kívül 3gb elég játékra.
  • Neoncsoves
    értem én, csak zavar hogy játékra marad max 3 giga :)
  • bon
    Teljesen felesleges letiltani dolgokat, pláne az előtöltést az egy hasznos dolog. Ha kell memória akkor felszabadítja a rendszer, ez már nem XP ezt nem szabad elfelejteni, teljsen más a memória kezelése.
  • Neoncsoves
    Nektek mennyi memóriát használ alapból a Win7 64bites ultimate verziója? Nekem 940 mega körül van úgy hogy letiltottam már az előtöltést meg egyéb dolgokat. leírnátok nekem felesleges folyamatokat amiket a "szolgáltatások" résznél le lehet tiltani?
  • bon
    Eseménynaplót nézted már, hogy mit ír a leállásnál?
  • aate
    Én nem tenném :P Máshol keresd a hibát! usb portok eszközök.(virus,spam ?)
  • janika1972
    Szerintem ez a taskhost.exe az tök felesleges nem? Leállitottam a feladatkezelöben..
  • polarka
    kösz
  • tigerbácsi
    kösz srácok
  • aate
    Az USB eszközöknél is előfordulhat.
  • bon
    Nem törölsz mindent és ezért emlékszik a felhasználói névre és jelszóra.
  • aate
    az automatikusan induló programok közül is vedd ki a feleselgessen futókat.
  • aate
    valami futt a háttérben: Próbáld meg az eszközkezelőben megnézni,NÉHÁNY eszköz tulajdonságainál az energiagazdálkodás fülön van egy olyan lehetőség, hogy a számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt. Ha nincs bepipálva, akkor a gép nem kapcsolja ki, és ezért nem állhat le a windows
  • aate
    eltávolítod, majd a keresőben(start menü) keress rá és törölj minden hivatkozást,mappát,(kérdezz itt!)Windows live messenger fórum
  • janika1972
    Mitöl van az hogy nem áll le a rendszer? Azt irja hogy leállás kikényszeritése taskhost.exe,és utánna bejön a kék képernyö a leállás felirattal,és semmi,hiába várok csak resettel indul ujra.
  • tigerbácsi
    eltávolítottam a progival, majd újrarakom, s mégsem indul. akkor most? meg érdekes ha újrarakom akkor emlékszik a felhasználónévre s a jelszóra. szerintetek?

jah Lcapitant az Öcsém :-)
  • Freddycom
    Az lett amit mondtatok, letiltottam a floppyt és abban a pillanatban ahogy bejött a kék háttér, már ott is volt a nyelvi beállításos ablak.
  • aate
    jobb klikk az asztalon > nézet asztali elemek megjelenítése,tálca tulajdonságok >kis ikonok használata
  • barcames
    ma tettem fel a windows 7 nagyon jó meg minden csak 1 bajom van az aztal megjelenítése...
    valahogy így néz ki
    nekem pedig ilyen kellene ami régen is volt
  • aate
    messenger eltávolitó
  • Lcapitant
    hello!
    lenne 1 probléma:
    felraktam az új gépre egy msn-t, nem tudom leszedni, valamint a legfrissebre sem tudom frissíteni ezért nem tudok bejelentkezni...
    mi lehet a baj?
    köszi
  • janika1972
    Nálam is ez volt akkor,de várni kell türelmesen,mert folytatta tovább.kb 5 perc ami eltellett üresben,és utánna simán feltelepült..
  • Freddycom
    Megnézem a letiltást, köszöntem.
    Nem tudom buherának számít-e, de februárig integrálva vannak a frissítések bele.
  • [HUN]FaTaL
    Tiltsd le a floppyt a biosban (ne csak a bootnál). Bejönne csak lassan. :)
  • fery02
    Sziasztok! Ismer valaki valami aktivárt Win 7 bétához?
    (Tudom, hogy van már több, mint fél éve teljes verzió is).
    Haveromnak kellene, mert haverjánál nincs kedve teljes verziós Win 7-et telepíteni. :)
  • mycso
    Milyen iso-t próbálsz meg kiírni, nem valami buhera cucc???

Én írtam már ki windowst, 8x, 16x-os sebességgel is, néróval is, miindig tökéletesen működött....