46641
  • exodus2
    Ha várnál egy kicsit többet... és a biosban kapcsold ki a floppy meghajtót teljesen.
  • Freddycom
    Tiszteletem
    Kérdéssel fordulnék vmi nagyobb tudásúhoz. Az történik, hogy kiírom a Win7-et ImgBurn-nel, 2x sebességgel. Beállítom BIOSban, hogy elsődleges boot a CD-ROMról történjen, szévelek és exitelek szetup, később mondja h nyomjak gombot a CD-ROMról való bootoláshoz. Megnyomom. Néhány sec. múlva jön h 'Windows is loading files', ami jó, mert így kell lennie. De miután ezt befejezte, előjön a jellegzetes Windows 7es kék absztrakt háttér, és itt a bibi, semmi több. Csak ez a háttér. Semmi ablak nem ugrik fel, ahol be kéne állítanom a nyelvet, vagy amit ilyenkor szokás.

Próbáltam már 2x, 4x sebsséggel, két különböző márkájú DVDre írva, de sajna semmi.

Előre is köszönöm.

P.S.: Ez az egész azért zavaró, mert március elsejétől 2 óránként önkényesen kikapcsolja magát.
  • mycso
    Nem a ram használatával van a baj.....hanem azzal, hogy túl sokat akar használni (mint írtam nekem a régebbi verziók pár óra alatt elszaladtak 90-99%-ig, majd fagyás).
  • ACE
    Persze hogy használja az utorrent a RAM-ot, még mindig jobb mintha a vinyóról szedegetné a pár MB-okat folyamatosan. két hét alatt meg is halna a vinyód és úgy lelassulna mint állat. Ha túl sok torrentet seedelsz és nagy sebességgel akkor is ez van.
  • simonl #26049
    Szuper, nagyon köszönöm......jövök egy 6 -os Haineken pack -al:)
  • exodus2
    Vezérlőpult - Betűkészletek (Control panel - Fonts)
  • aate
  • simonl #26046
    Sziasztok,

Meg tudnátok nézni és velem megosztani mik az alapbeállítások, alapértékek a következő helyen? (aki még nem piszkálta).

Személyre szabás/Ablak színe/Speciális megjelen. beáll./ Elem /
    Aktív ablakszegély?
    Aktív címsor?
    Inaktív ablakszegély?
    Inaktív címsor?

Köszönöm a segítséget...
  • bon
    Beírod a startmenübe pl., hogy kara és egyből ott lesza találatok között.
  • janika1972
    A windows/fonts mappában.A szövegszerkesztök is onnan másolják be a karakterkészleteket.
  • polarka
    Hol találom meg a karaktertáblázatot?
  • mycso
    Nézd meg, ha kilépsz belőle akkor is megvan-e ez a memóriaelfogyásos hiba.
    (én az 1.8x verziók mindegyikénél találkoztam ezzel a hibával --> 3-4 óra után megette az összes ramot, ha másolgattam a winyón akkor szinte azonnal elfogyott a ram)

Jelenleg a 2.0 utorrentet használom az elvan olyan 40%körül (ami szintén sok, de egyelőre ezt használgatom)
  • bandika64
    hmmm érdekes,most teszteltem kicsit a gépet, futtattam memtest-et 1 óráig,100%-on 0 hiba,kicsit bad companyztam meg half life 2 cinematic mod 10.30al a legdurvább pályán megizzasztottam egy kicsit és eddig semmi fagyás. Játék után meg leszedtem asus weboldalról vmi új chipset drivert.
    Letesztelema film nézést az 1080p-s Dark Knightal meglátjuk mi lesz:D
  • cumpy1337
    kösz kipróbálom
  • bon
    ImgBurn-t tudom ajánlani.
  • aate
    ezt a kis progit win 7 image egyszerű kiírására találták ki:win 7 usb/DVD download tools
  • bojti
    Imagefile -ként ( nem adatlemezként !! ) , négyszeres sebességgel !
  • cumpy1337
    Sziasztok!
    A gépen van meg ISO fájlban a win7 és hogyan irjam ki DVD-re hogy azt bootolja a gép?
  • bandika64
    hát amiket felraktam legújabbakból eddig az az nvidia driver, reatlek hangkártya driver meg a 64 bites logitech set point. Más nem nagyon van az a gáz:S
  • bon
    Legújabb 64bit-es Windows 7 driverkeet rakd fel.
  • bandika64
    Sziasztok,tegnap raktam fel a 64 bites win 7-et és lenne egy kis gondom vele. Előtte már egy ideje 32 bites volt és azzal semmi gond nem volt. Viszont a 64 bites gondol egyet és megfagy. Valamikor játékban valamikor böngészés közben néha amikor nem fut semmi akkor is. A legviccesebb DVD írás közben volt. 32 bites egyszer nem fagyott meg. itt viszont az egér megáll mint a szög és cask reset segít. Gépemnek bőven elkéne bírnia a 64 bitet hiszen anno vistával nem volt ilyen baj és akkor még gyengébb gépem is volt (kb 2 éve). Szal ha tudtok vmiben segíteni annak nagyon örülnék,köszi.
  • sunlight
    Pedig benne van engedélyezés és letiltás gombokkal. A 3D beállításoknál van.
  • janika1972
    Lehet állitani,nyomjál jobb klikket az asztalon,és Nvidia control panel,és válaszd a Set Physx configuratonst,és ott lehet ki be kapcsolni.
  • Shep
    Az normális, hogy az nvidia vezérlőpultban nincsen physx ki- bekapcsolási opció. XP alatt lehetett állítani win7 alatt meg semmi, pedig a physx fent van?
  • kirol
    Igen, utorrentet használok.
  • crossy104
    Köszi, hogy válaszoltál.A 10.1-től kezdve mind szar.A 9.12-nél nem csinálta.
  • berlinboy6329
    Ja,értem,szal ha csinálok egy pl..lóf*sz mappát a C:-n belül és oda teszem a dolgokat,akkor az jó lesz...Legalább ezt is tudom...Tele van ez a puzi Windows olyan dolgokkal amikről életemben nem hallottam..
  • bon
    Felhasználó védelmében van, kikapcsolható (UAC-nak nevezik) de nem ajánlott. Amúgy C:-re a rendszer particióra pakolni meg persze, hogy nem szereti, mappába kell rakni (sőt leginkább külön meghajtóra)
  • berlinboy6329
    Ja csak szokásom kib*szni mindent a C:-re,D:-re nem szoktam mappába járkálni 1db fájl miatt.....Ugyis letörlöm utána.Mindek tegyem bele 100 könyvtárba?Utána ugyis bele kell mászni ejátszóval is...A régebbi verziókban ilyen nem volt..4-5X tettük fel a Win7et mert nem ment a vidkártya,de egyszer se jött elő..Mind 64bites volt,ez 32es és előjött..De mi az,h a saját gépemen nincs jogosultságom azt csinálni,amit akarok?
  • bon
    Jobb gomb Futtatás Rendzsergazdaként ez minden esetben elég szokot lenni, fájl kezelésre meg Total Commander ajánlott és esetleg még beállítható az indító exe-n, hogy Rendszergzadaként futtassa.
    Azon kívül a letöltésre ott van a Letöltés mappa, azon belül biztos van jogosultságod.
  • berlinboy6329
    Na jól van ez nagyon fos..Letöltöttem egy videót a C-re és ott foglalja a kurva helyet,mert megnézni nem tudom,mert le van zárva ilyen kis buzi lakattal,és se a lejátszó,se a sajátgép nem látja,csak akkor jelenik meg,ha megint elmentem a videót,és emgkérdezi,hova akarom menteni..Ott foglalja a helyet felesleegesn és nem tom megnézni,mert nincsenek rendzsergazda jogaim egyedüli felhasználóként...
  • sunlight
    Zap messenger:link ezzel kell eltávolítani és utána már lehet telepíteni újból
  • eNorti
    HELP ME!

A Windows Live Messenger telepítés velemiért megszakadt. Mondom jól van uninstall aztán újra próbálom. Sikerült uninstallálni és azóta nem tudom feltelepíteni, mert vagy azt írja ki a telepítő, hogy nem lehet valamilyen okból feltelepíteni vagy pedig elindul a telepítő, de a messengernél már zöld pipa van és utána van írva, hogy már telepített komponens. Mi a teendő ilyenkor?? Regisztirből töröltem az összes WLM bejegyzést. (WIN7 OS.)

Már kérdeztem a WLM topicban, de 2. napja senki nem válaszol.
  • mycso
    Szia a uTorrentet használod???

Nálam az csinált ilyen problémát...(feladat kezelőben nem látszott, hogy ennyi ramot enne, viszont mégis elfogyott a memória --> a uTorrent leállítása után viszont szépen visszajött 25% környékére a ram használat -win7 x64 pro + 4GB ram -)
  • exodus2
    Packardbell Easynote Sj51 laptopra raknék Win7 Homepremiumot, valakinek van vele tapasztalata? Gyártónál csak vista-s driver van.
  • MeoH #26017
    Probald ezt. Ez sem official driver, de nalam megoldotta a problemat.
  • Mersant
    ATI driver hibaja amit elvileg ebben a verzioban mar javitottak, de ugy latom megsem sikerult...
    volt hozza 1 hotfix 1 regebbi driverhez
  • Jaffa 2843
    sziasztok

adott egy sharp 770sh mobiltelefon, de a win7 nem képes meghajtóként kezelni szerencsétlent (XP-n hibátlanul müxik), meg lehet azt oldani, hogy virtual xp-n keresztül kezelje?
  • berlinboy6329
    Nekem pattog tőle a hang:C
  • aate
    itt olvass utána