Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Vezérlõpult-ot meg a start menüben kibontva (Megjelenítés menüként)a legcélszerûbb használni (már xp-nél is így volt a leghatékonyabb).
Fájl kezelésre használj Total comamnder-t jobb mint az Intézõben kattingatni.
Nem hiszem, mert volt olyan, hogy 7 giga virtuális memóriát állítottam be.
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Pár egyszerû kérdésem lenne, nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni és van annyi türelme hogy megválaszolgatja õket. Még ismerkedem a rendszerrel.
Szóval nemrégen elkezdtem kipróbálni a Windows 7-et.
Azt tudjuk hogy elvileg nincsen már az ablak széléhez dokkolható lebegõ eszköztár, de nem lehet találni valami hasonló gadgetet vagy esetleg elõvarázsolni ezt? (nagyon szerettem oda rendezni a képernyõ tetejére vele a meghajtókat a dokumentumokat, vezérlõpultot. stb úgy hogy közben alul volt a tálca a progikkal. Most csak annyit tudtam elérni hogy erre a tálcára egy új sorba megkaptam a meghajtóimat, de jó lenne ha külön tudnám szedni õket)
Ablakok: Nem lehet valahogy errõl az intézõ stílusról visszavarázsolni az ablakokat valami olyanra mint az XP-ben megszokhattuk. Konkrétan itt a bal oldali információk hiányoznak (teljes név,fájlméret,típus,módosítva...stb). Helyettük van egy navigáló rész amit nem használok, de ha véletlenül mégis rászánkázik az ember nyomkodhatja a visszát 😊 és lehet hogy csak én vagyok vaksi de az egy könyvtárszintet feljebb ugrató gombot hová rejtették?
Egyenlõre találtam egy nézetet ahol a file neve alatt megadja hogy mekkora az adott file. Nem is rossz, de ha túl hosszú a név vagy van valami cégaláírás akkor ez elmarad 😞 Ezért lenne jobb ha visszakerülne balra a navigációs rész helyett.
Az alapvetõ mappa ikonokkal sem nagyon vagyok kibékülve 😊 Igaz nagyon tetszetõs ez az oldalra fordított mappa benne a miniatûrökkel de az XP-ben itt is praktikusabb volt a négy jól látható kép amibõl mindig tudtam az adott mappába milyen stílusú képek kerültek. Sajna a stylos félig egymásra szórt döntött izéknál ez már nem olyan egyszerû. Szóval ezt vissza lehet cserélni valami trükkel?
Tudom hogy a régi start menü megszûnt teljesen (illetve hogy van egy kis trükk amivel visszahozható a lebegõ ablakos de az meg a másik véglet 😊 Az XP-ben megismert kettõ közötti átmenetes volt szerintem a leghasználhatóbb. Kár hogy ezt az MS-nél nem így látták)
El lehet azt érni hogy úgy kerüljön be ez a tálca az éppen futó alkalmazás mögé (pl Photoshop) hogy ne kelljen elrejteni automatikusan? (vagyis lehet még állítani hogy a többi alkalmazás elé vagy mögé ugorjon) Alapból sajna elfoglalja azt a részt ahol van (most éppen a jobb oldallal kísérletezek és eddig nem is rossz)De pl ha PS-t használok semmi szükségem rá hogy ott tehénkedjen foglalva az ilyenkor amúgy is mindig kevés aktív felületet 😊 de amikor nem használom zavar hogy nem látok rá az idõre, a meghajtókra, a futó progikra ...stb.
Egy apró megjegyzés a vezérlõpult egy katasztrófa 😊 komolyan elõbb találok meg a fiókomba valamit mint itt 😄 de azért nem adom fel és nem váltok vissza XP-re mert van egy két érdekes húzása ami tetszik.
JA és nem vagyok a fejlõdés ellen 😄, de ha valaki tudna tippeket adni mivel érhetem el a fent keresett funkciókat vagy hogy mivel lenne érdemes kiváltanom õket, kérem jelezze itt vagy akár a: lilalur[kukac)tvn.hu címemen. Nagyon köszönöm mégegyszer ha valaki egyáltalán idõt szánt az olvasásra.
Tisztelettel,
Péter!
És a Vista is csak így volt használható?
indexelés kikapcsolást hol csináltad?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
feltettem a windows 7 ultimatet 32bit. es lenne egy olyan problemam hogy amikor lejaccok egy filmet akkor az elegge pixeles. (xpn jo volt ugyanakkora a felbontas meg minden) acemega 6.03 codec kmplayer lejacco (bar probaltam media playerrel is). driverek fennvannak. szal ha valakinek van valami 5lete pls irjon.
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Véletlenül nem virtuális memóriát hiányol?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
fuck mmo's..i.,
de Nekem még az XP-m sem bootol be. nem tudom miért.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ingyenes, tud d3d-t és 100%ban kompatibilis vele?
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5