Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen indokkal nem fogadja el ?

Itt a 2010 egyik kulcsot sem fogadja el.
Ha az elsõ felén, akkor röviden, tömören arról van szó, hogy ha tudnám magamról, hogy vagyok olyan figyelmetlen/naiv, hogy gyanús helyekre mászkáljak, akkor használnék vírusirtót. Az elmúlt kábé 3-4 évben csak azért volt fent vírusirtó a gépemen, hogy zavarjon, soha semmitõl nem védett meg, mert nem volt rá szükség, ellenben folyamatosan kaptam a fals riasztásokat akár általam írt programokra is, ha azok mondjuk code injectiont csináltak (amire persze nagyon jó, hogy figyelnek a vírusirtók és sokaknak hasznos is, de az én esetemben zavaró volt).
Ha második felére akkor pedig ahogy azt mondani szokták: egy költõ veszett el bennem... de nagyon... 😄
neharagúdj de ezen a mondatodon jót nevettem

De itt nem fogadja el. Ez a 2010-hez van?
"természetesen" nincs ott pipa csak a rácshoz igazításnál...
Nvidia driverbõl is a legújabb van fenn.
Kérdés: másnak csinál olyat win7en az MSN, hogy néha nagyon beakad?
RTM alatt is elõfordult és most is újra elõjött, megy minden jól aztán egyszer csak megakad egy 10-20 másodpercre (ha például gépelek be valamit akkor leáll a gépelés és 10-20 sec múlva továbbugrik).
Hidd el, hogy nem vagyok hülye hozzá épp azért merek vírusirtó nélkül "kihajózni az internet tengerére"... ;-)
a fertõzõtt számitógép nem csak egy exe futtatástól kerül abba az állpotba. de ebbe most ne menjünk bele 😊

Sziasztok.
Van orvosság a Straforce védelmes játékokra?
Megvettem a GT legends-et felrakom,újraindítom a gépet,hogy telepítse a starforce drivert és ez megbolondítja a windowsomat.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

NOD32-->AVG-->Avira-->M$ Security Essentials-->semmi
Én ezen az evolúción mentem végig az elmúlt jópár évben... 😊
Most, hogy nem használok vírusirtót annyit teszek, hogy ha valami file gyanús de mégis meg kéne nyitnom akkor feltöltöm elõbb a VIRUSTOTALra.
Eset nem rossz, de nem árt az ovatósság, jobb ha oda figyelsz a dologkra, én jó virusírtónak tartom hogyha normálisan bevan configolva. Pandát felejcsd el. Ha pedig kaspersky melett döntesz csak gratulálni tudok a választásodhoz, igaz picit fogja a gépet de ez nem azért van mert rossz a termék hanem mert olyan összetett a védelme, kasperskyvel a gépeden 99% hogy nem fogsz megfertõzõdni.

Szedsz le innen kulcsot, vagy megvásárlod.

Melyik a legjobb vírusírtó? Eset, Kaspersky, Panda?
tugyiti
Pénzzel
Mivel lehet aktiválni a Kaspersky Internet Security 2010-t?
tugyiti
auto arrange icons mellõl pipa kivesz
sziasztok,
W7 végleges van fenn (tiszta telepítés), de szinte minden bekapcsoláskor az elõzõleg beállított asztali ikonjaim összekeverednek. A képernyõ jobb oldalára ültetett minialkalmazások is átugranak baloldalra és egymás tetejére néha. Van valakinek tippje a problémára?
köszönöm
Hát nekem ezzel se megy :o Beállítom és marad az alap classic skin :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

van egy olyan problémám, hogy idõközönként (több órárt értek ezalatt) a netkapcsolat így teljesen mintha megszûnne
úgy értem se firefox, se exproler nem tölti be az oldalakat ráadásul még a routeremet se tudom elérni, hogy újracsatlakozzak... nah és ezt a problémát megoldja egy újraindítás...
mi lehet a gond?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Igen, köszi közben én is megtaláltam. Remélem megtartja az xp összes beállítását.
Palesz2
Olyan hibára nincs meg oldás, hogy:
Pl. youtubera fel akarok tölteni videót. Kiválasztom, a töltést jelzõ csík egybõl végig szalad a végére ér és várok (mivel van DUmeter látom hogy tölti fel) és beírom a videó címét tags és stb... végén amikor feltölti az ablak nem tûnik el és nem írja ki hogy végzett a feltöltéssel. és így ha belemegyek a saját videóimba, akkor a cím, leírás, tags minden eltûnik. és ez nagyon mérgesítõ.
és minden ilyen feltöltésnél így van... gyorsan végigszalad és akkor így nem látom mikor végezne. (pl xfire is, képfeltöltésnél...)

Na erre nincs megoldás? Vagy ez a probléma csak nekem van?

Szerintem van ilyen: http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot
Ezt: http://www.skinconsortium.com/index.php?page=ViewDownload&itemID=61
lehetne csinálni az FAQ-ba erre egy választ.

Bocs, nem neked szólt, csak elõtte véletlen rákattintottam a válaszadásra.

Windows Media Player sosem kezelte normálisan a dual hangos filmeket, tehát kénytelen leszel másik lejátszót használni, ha ilyen filmeket nézel.
kirol
És ez hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy a media playert megnyitva nincs feliratom, mert nem indítja ez a vubsub -ot?

Valamint azt is észrevettem, hogy ha avi -n 2 hangsáv van, akkor azt szimultán nyomja. Szóval hallod mindkét nyelven. Eléggé gáz!

djjeges
oksa kössz a HELPET!

Az a lényeg melyik oprendszerre telepited, tehát ha a win7 van betöltve, akkor arra fogja telepiteni. Az meg hogy helyileg hova teszed, lényegtelen.
djjeges
De úgy lehet hogy a windows 7-rõl telepítek 1 játékot az xp-s winchasterre, és akkor lehet futtatni a 7-en nem? Mert az xp-n több hely van...

Nekem a Microsoft Security Essentials is bejött, egyszerû, nem kell vele variálni, és eddig mindent megfogott.

steam, origin: ACE_hun

Hali!
Tudom hogy már volt róla szó, de a sok hsz között nem találom. Feltettem a win7-et egy másik vinyón meg fenn van az xp. Nem csinált automatikusan boot menüt, ezért most kapcsolgatom a bootoláskor hogy melyik vinyórol menjen. Hogyan tudok létrehozni egy boot menüt??
bon
Feltelepíted a játékokat Windows 7-re.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
A Procit kell megnézni,pl a CPUZ progival

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

djjeges
Hali.Most telepítettem a windows 7-et, és a másik winchateremen van az xp.Hogy lehetne azt megoldani,hogy futtassam a régi xp-n lépõ játékokat/programokat a Windows 7-en?

Telepitsd a winamp classic pro-t, utána menni fog.
Winamp skin-t nektek lehet váltani ? Én 'telepítem', meg is jelenik, de ha rákattolok marad a classic.

Megszámolod😊 Amúgy a procidat kell megnézni, hogy 64bites e. Ha legalább 3 giga vagy a feletti memóriád van akkor is érdemes feltenni a 64bites win7et.
honnan tudom meg hogy hány BIT-es alaplapom van?köszi.
Szerintem ezzel a lehetõséggel, hogy a programok ikonjai rögzíthetõk a tálcán, és az összevonás lehetõsége és áttekinthetõsége adva van, tökéletesen feleslegessé teszi a gyorsindító szükségességét.
Jakuza001
Jah mint nalam a regi gepnel. 😄 Jah neked ez a szar is windows feature. Neha olyan szanalmasba mesz at, pedig ami szar az szar es az nem erdemele vedelmet.

bon
A gyorsindítóhoz még annyit hozzá tennék, hogy szoktak problémák lenni vele, nem úgy mükõdik ahogy elvárná az ember.

kirol
Pedig a másik gépemen, amit szintén W7 -val ott megy a media player alatt is a vubsub.

Csak itt elállította valami és nem találok olyan opciót, hogy újra bekapcsolhatnám.

1. Meglehet. Kövesd az itt leírtakat: http://www.hogyan.org/windows-7-gyorsindito-eszkoztar-talca

2. Tálcán jobb egérgomb - Tulajdonságok - Kis ikonok használatát beikszeled.
hi
azt meglehet csinálni mint xpnél, hogy legyenek gyorsindító ikonok tálcán? mert ha most ráhúzom parancsikont akkor az ott van, de ha megnyitom azt a programot akkor addig kiveszi onnan és engem zavar
nemtom érthetõ e😄

a másik kérdésem meg az hogy tálcán nem lehet állítani, hogy ne legyen ilyen magas?
Sajnos nem lehetséges. Használj valamilyen képnézõ programot.
Képnézegetõvel vhogy életre lehet kelteni a mozgó gif-eket ?

bon
Memória tesztnek nincs értelme, nézd meg az alaplap kézikönyvében vagy a gyártó oldalán, hogy a gépbe lévõ memória típust támogatja e a gép. Egyúttal a bios frissítésnél is nézzél szét hátha van újabb.

hát sajnos nem tudom lefotozni vagy iylesmi. A win 7nél nagyon változo mikor jön elõ, a minap itt hagytam a gépet h letöltsön és hazajöttem, kikapcsolt a monitor de hiába nyomtam bármit nem tért vissza. Vagy mikor töltöttem le a virtual pct akkor is és általában az történik iylenkor, hogy elkezd akadozni az egér ha épp irok valamit az megáll, vár egy picit bejön a kékhalál ott valamit számol aztán ujraindul. Az xp telepitésnél meg az elején amikor még a kék háttérrel elkezdi a hardwaret vizsgálni ott akad meg, és hibát ir ki. azt hittem rossza cd mert volt már oylan de töltöttem le másikat azzal is ugyanaz. nincs valami program amivel le tudnám tesztelni, hogy mi ujság a memoriával?
bon
Mivel új gép és kékhalál szerintem memória gond lesz, valószínûleg nem szereti a memóriát a gép. De a kék képernyõ tartalma lehet, hogy segítene a hiba behatárolásában.