Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha második felére akkor pedig ahogy azt mondani szokták: egy költõ veszett el bennem... de nagyon... 😄

Nvidia driverbõl is a legújabb van fenn.
RTM alatt is elõfordult és most is újra elõjött, megy minden jól aztán egyszer csak megakad egy 10-20 másodpercre (ha például gépelek be valamit akkor leáll a gépelés és 10-20 sec múlva továbbugrik).
Van orvosság a Straforce védelmes játékokra?
Megvettem a GT legends-et felrakom,újraindítom a gépet,hogy telepítse a starforce drivert és ez megbolondítja a windowsomat.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Én ezen az evolúción mentem végig az elmúlt jópár évben... 😊
Most, hogy nem használok vírusirtót annyit teszek, hogy ha valami file gyanús de mégis meg kéne nyitnom akkor feltöltöm elõbb a VIRUSTOTALra.
W7 végleges van fenn (tiszta telepítés), de szinte minden bekapcsoláskor az elõzõleg beállított asztali ikonjaim összekeverednek. A képernyõ jobb oldalára ültetett minialkalmazások is átugranak baloldalra és egymás tetejére néha. Van valakinek tippje a problémára?
köszönöm
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
úgy értem se firefox, se exproler nem tölti be az oldalakat ráadásul még a routeremet se tudom elérni, hogy újracsatlakozzak... nah és ezt a problémát megoldja egy újraindítás...
mi lehet a gond?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pl. youtubera fel akarok tölteni videót. Kiválasztom, a töltést jelzõ csík egybõl végig szalad a végére ér és várok (mivel van DUmeter látom hogy tölti fel) és beírom a videó címét tags és stb... végén amikor feltölti az ablak nem tûnik el és nem írja ki hogy végzett a feltöltéssel. és így ha belemegyek a saját videóimba, akkor a cím, leírás, tags minden eltûnik. és ez nagyon mérgesítõ.
és minden ilyen feltöltésnél így van... gyorsan végigszalad és akkor így nem látom mikor végezne. (pl xfire is, képfeltöltésnél...)
Na erre nincs megoldás? Vagy ez a probléma csak nekem van?
Windows Media Player sosem kezelte normálisan a dual hangos filmeket, tehát kénytelen leszel másik lejátszót használni, ha ilyen filmeket nézel.
Valamint azt is észrevettem, hogy ha avi -n 2 hangsáv van, akkor azt szimultán nyomja. Szóval hallod mindkét nyelven. Eléggé gáz!
steam, origin: ACE_hun
Tudom hogy már volt róla szó, de a sok hsz között nem találom. Feltettem a win7-et egy másik vinyón meg fenn van az xp. Nem csinált automatikusan boot menüt, ezért most kapcsolgatom a bootoláskor hogy melyik vinyórol menjen. Hogyan tudok létrehozni egy boot menüt??
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Csak itt elállította valami és nem találok olyan opciót, hogy újra bekapcsolhatnám.
2. Tálcán jobb egérgomb - Tulajdonságok - Kis ikonok használatát beikszeled.
azt meglehet csinálni mint xpnél, hogy legyenek gyorsindító ikonok tálcán? mert ha most ráhúzom parancsikont akkor az ott van, de ha megnyitom azt a programot akkor addig kiveszi onnan és engem zavar
nemtom érthetõ e😄
a másik kérdésem meg az hogy tálcán nem lehet állítani, hogy ne legyen ilyen magas?