46641
-
#26614 vagyis csak 1szer lehet feltelepiteni?
vagy ha 1 gépen már fennt volt és mégegyszer felakarják rakni akkor nem lehet?
és nem is használható többé? -
exodus2 #26613 Windows 7 professional vl licensszel, és máris annyi gépre rakod amennyire csak akarod. -
TDantes #26612 A franc...le telt a két óra, és ismét leállt a rendszer.
Pedig elméletileg azt írja aktiválva van. Valami ötlet? Próbáljak meg egy új aktiváló programot? -
#26611 ez nem jó hír :-( remélem azért jönni fog, mert akkor lehet érdemes beruházni rá.
köszi szépen! -
#26610 patch,aktivátor vagy loader.De ez esetben nem garantált semmi.(megbukhat,vagy kapsz valami kellemetlen ajándék csomagot)De még jó
is lehet. :) -
#26609 Vista-ból és Windows 7-ből is létezik családi verzió, amit 3 gépre lehet felrakni és aktiválni. Tudtommal Magyarországon ez a változat nem beszerezhető. -
#26608 ok köszi! -
#26607 Külön programmal, de elképzelhető, hogy csak időszakos megoldás lesz az aktiválás. -
#26606 A dobozos verziót lehet több gépre telepíteni(az a drágább)az OEM verziót csak 1 konfigra. -
#26605 vagyis ha már más felrakta és aktiválta akkor én hogyan tudnám aktiválni? -
#26604 Ha már más aktiválta akkor nem fogadja el.De igazán nem tudom mert én eredetit telepítettem,utána meg egyet seriál nélkül ,késöbb aktiválva. -
#26603 tényleg nekem is volna az eredetivel kapcsolatban kérdésem. régebben xp-t vett egy ismerősöm s 1 oprendszert 3 gépre tudott aktiválni. azaz 1 lemezről. ezt meg lehet oldani win7nél is? vagy talán a hever is külön vett még aktiváló kódokat? igazából meghalt s nem tudom hogy volt, csak mesélte annó. -
#26602 és ha beirom a serialt akkor nem fogadja el vagy akkor mi lesz? -
#26601 Jönnnek a figyelmeztetések és korlátozások, midnen féle képpen aktiválni kell. -
#26600 Sőtétség és sürű kikapcs :P (megolás : loader 1.7.7) -
#26599 *30 nap -
#26598 Ha a konfigod nem régi,akkor a win 7 driver csomagja is jó amit telepítés közben felrak,ha már tudsz majd kapcsolodni a netre akkor leszedi a friss drivereket.Ha mégsem akkor keresni kell hozzá,esetleg vista driver is jó lehet.Álltalában alapból jó minden.De ha tudod kereshetsz elötte drivert(chip set-alaplap) a gyártó oldalán ha mégsem menne a dolog. -
#26597 és ha nem irom be a serialt akkor 30 után mi történik? -
#26596 Eredetiről rakod fel akkor nagyobb biztonságban leszel mivel a tört verzióknál lehetnek okosságok.De aktiválnod kell amit már trükközni kell,ha nem a saját verziód.Ha nem vetted meg és más már felrakta, akkor serial számot ne írj be,30 napod lesz még az aktiválára
-
#26595 sziasztok
szeretném felrakni a windows 7-et és lenne pár kérdésem.
ha felraktam akkor az alaplap és a videókártya telepitője jó a win 7-hez?
és ez úgy jó lenne ha elkérném eredeti cd-n ezt az op. rendszert és felraknám magamnak? -
TDantes #26594 Szerintem még nem érkezett meg. Én legalábbis nem láttam a letöltött tartalmak között.
-
#26593 ez nem az
annak a verziószáma elvileg KB971033 lesz, és minimális angol tudással is feltételezem h ki tudod majd szűrni a szövegéből h az e az :) -
benkoszabi #26592 Üdv. ugyebár nemsokára meg fog érkezni, vagy már talán meg is érkezett az a Microsoft update a nem eredeti 7-esek ellen.
Vki nem tudná leírni, hogy hangzik ennek az update-nak a szövege, mert semmiképpen nem akarom letölteni.
Most is benn van egy még le nem töltött frissítés, az ez: UPDATE -
TDantes #26591 Hát, a rendszer tulajdonságainál az áll, a rendszer aktiválva van. Bár ezt eddig is kiírta, de volt hogy valami olyasmi állt ott, nem olvasható be az állapot.
-
#26590 Szerintem Aktiválási gond lesz. Mit ír a vezérlőpult/rendszer az aktiválásra? -
TDantes #26589 Olyan kérdésem lenne, hogy a Win 7 , úgy vettem észre két óránként újraindítja a rendszer.
Na most, úgy rémlik az RC verziónál van az, hogy kb. mától, fogja ezt csinálni.
Bár nem RC verzióm van, igaz nem is eredeti.
Ha emiatt indítja újra a gépet két óránként mit lehet tenni?
Azon kívül hogy vegyem meg, vagy telepítsek egy jobban működő tört Win-t?
Nagyon nincs se kedvem, se idegzetem azt újratelepítéssel bajlódni. Na és persze pénzem sincs. -
#26588 Ide is beírom hátha valaki más is küzd eme problémával.
Na végre megoldottam a win7/vista mikrotorrent letöltés alatti akadozás problémáját amit a malewarebyte anti malware IP védelme okoz. -
#26587 vezérlőpult/rendszer/rendszervédelem/beállítás/Törlés gomb
De talán e is műkődhet: link -
#26586 Vannak olyan progik, amik belelátnak, de most nevet nem tudok mondani. Viszont szinte csak visszaállítási dolgok vannak benne. Azért mondtam, hogy ha a c-n azt kikapcsolod, nem fog számítani, hogy ott van vagy nincs. -
#26585 erre azért odafigyeltem :) -
#26584 Ja még annyi, hogy nem csak törölni nem tudtam, hanem a méretét sem tudom megnézni, illetve megnyitni sem. Ezt meg lehet oldani? -
#26583 Mé ekkora hülyeség volt? :D
Xp-n én rendszeresen töröltem a tartalmát ha megtelt.
#26581 Köszi. -
#26582 Aero kikapcsolása lassíthatja a gépet, mert bekapcsolva a vga-t terheli, kikapcsolva már a cpu veszi át a desktop kezelését ha jól tudom. -
#26581 Sehogy. Lődd ki a c-n a rendszervisszaállítást, és akkor kb nulla lesz a mérete. -
Coronita21 #26580 A nap kérdése :D -
#26579 Hogyan lehet törölni a C:\-ről a System Volume Information mappát? -
Baludec #26578 Én nem nagyon értek a hamachihoz de nem lehet hogy a tűzfalad blokkolja? :) -
#26577 vki találkozott már olyan problémával h nem megy a hamachi? régen ment, aztán egyszer csak ezt a hibaüzit dobta ki (sajnos nem sokat használtam mostanában így nem tudom h mi okozhatta a bajt)
próbáltam már újratenni, újabb válltozat, törölni teljesen és úgy újratenni, újratenni csökkentett módban a hálókártya drivert minden szart de nem segített, vmi ötlet esetleg a win reinstallon kívűl?
ja és bátyám gépén megy rendesen, szal nem a routerrel van a baj :( -
Baludec #26576 Nem tudom :(
Azt tudom hogy azóta csinálja ezt mióta a pendriveot használtam rendszergyorsítóként. -
janika1972 #26575 Alaplapi driver,az nem a BIOS frissités? Vagy az Intel chipsettet frissitsem?