46641
  • marko952
    vagyis csak 1szer lehet feltelepiteni?
    vagy ha 1 gépen már fennt volt és mégegyszer felakarják rakni akkor nem lehet?
    és nem is használható többé?
  • exodus2
    Windows 7 professional vl licensszel, és máris annyi gépre rakod amennyire csak akarod.
  • TDantes
    A franc...le telt a két óra, és ismét leállt a rendszer.

Pedig elméletileg azt írja aktiválva van. Valami ötlet? Próbáljak meg egy új aktiváló programot?
  • tigerbácsi
    ez nem jó hír :-( remélem azért jönni fog, mert akkor lehet érdemes beruházni rá.

köszi szépen!
  • aate
    patch,aktivátor vagy loader.De ez esetben nem garantált semmi.(megbukhat,vagy kapsz valami kellemetlen ajándék csomagot)De még jó
    is lehet. :)
  • bon
    Vista-ból és Windows 7-ből is létezik családi verzió, amit 3 gépre lehet felrakni és aktiválni. Tudtommal Magyarországon ez a változat nem beszerezhető.
  • tigerbácsi
    ok köszi!
  • bon
    Külön programmal, de elképzelhető, hogy csak időszakos megoldás lesz az aktiválás.
  • aate
    A dobozos verziót lehet több gépre telepíteni(az a drágább)az OEM verziót csak 1 konfigra.
  • marko952
    vagyis ha már más felrakta és aktiválta akkor én hogyan tudnám aktiválni?
  • aate
    Ha már más aktiválta akkor nem fogadja el.De igazán nem tudom mert én eredetit telepítettem,utána meg egyet seriál nélkül ,késöbb aktiválva.
  • tigerbácsi
    tényleg nekem is volna az eredetivel kapcsolatban kérdésem. régebben xp-t vett egy ismerősöm s 1 oprendszert 3 gépre tudott aktiválni. azaz 1 lemezről. ezt meg lehet oldani win7nél is? vagy talán a hever is külön vett még aktiváló kódokat? igazából meghalt s nem tudom hogy volt, csak mesélte annó.
  • marko952
    és ha beirom a serialt akkor nem fogadja el vagy akkor mi lesz?
  • bon
    Jönnnek a figyelmeztetések és korlátozások, midnen féle képpen aktiválni kell.
  • aate
    Sőtétség és sürű kikapcs :P (megolás : loader 1.7.7)
  • marko952
    *30 nap
  • aate
    Ha a konfigod nem régi,akkor a win 7 driver csomagja is jó amit telepítés közben felrak,ha már tudsz majd kapcsolodni a netre akkor leszedi a friss drivereket.Ha mégsem akkor keresni kell hozzá,esetleg vista driver is jó lehet.Álltalában alapból jó minden.De ha tudod kereshetsz elötte drivert(chip set-alaplap) a gyártó oldalán ha mégsem menne a dolog.
  • marko952
    és ha nem irom be a serialt akkor 30 után mi történik?
  • aate
    Eredetiről rakod fel akkor nagyobb biztonságban leszel mivel a tört verzióknál lehetnek okosságok.De aktiválnod kell amit már trükközni kell,ha nem a saját verziód.Ha nem vetted meg és más már felrakta, akkor serial számot ne írj be,30 napod lesz még az aktiválára
  • marko952
    sziasztok
    szeretném felrakni a windows 7-et és lenne pár kérdésem.
    ha felraktam akkor az alaplap és a videókártya telepitője jó a win 7-hez?
    és ez úgy jó lenne ha elkérném eredeti cd-n ezt az op. rendszert és felraknám magamnak?
  • TDantes
    Szerintem még nem érkezett meg. Én legalábbis nem láttam a letöltött tartalmak között.
  • MR ME
    ez nem az
    annak a verziószáma elvileg KB971033 lesz, és minimális angol tudással is feltételezem h ki tudod majd szűrni a szövegéből h az e az :)
  • benkoszabi
    Üdv. ugyebár nemsokára meg fog érkezni, vagy már talán meg is érkezett az a Microsoft update a nem eredeti 7-esek ellen.
    Vki nem tudná leírni, hogy hangzik ennek az update-nak a szövege, mert semmiképpen nem akarom letölteni.
    Most is benn van egy még le nem töltött frissítés, az ez: UPDATE
  • TDantes
    Hát, a rendszer tulajdonságainál az áll, a rendszer aktiválva van. Bár ezt eddig is kiírta, de volt hogy valami olyasmi állt ott, nem olvasható be az állapot.
  • bon
    Szerintem Aktiválási gond lesz. Mit ír a vezérlőpult/rendszer az aktiválásra?
  • TDantes
    Olyan kérdésem lenne, hogy a Win 7 , úgy vettem észre két óránként újraindítja a rendszer.
    Na most, úgy rémlik az RC verziónál van az, hogy kb. mától, fogja ezt csinálni.
    Bár nem RC verzióm van, igaz nem is eredeti.

Ha emiatt indítja újra a gépet két óránként mit lehet tenni?

Azon kívül hogy vegyem meg, vagy telepítsek egy jobban működő tört Win-t?

Nagyon nincs se kedvem, se idegzetem azt újratelepítéssel bajlódni. Na és persze pénzem sincs.
  • Shep
    Ide is beírom hátha valaki más is küzd eme problémával.
    Na végre megoldottam a win7/vista mikrotorrent letöltés alatti akadozás problémáját amit a malewarebyte anti malware IP védelme okoz.
  • bon
    vezérlőpult/rendszer/rendszervédelem/beállítás/Törlés gomb

De talán e is műkődhet: link
  • Evin
    Vannak olyan progik, amik belelátnak, de most nevet nem tudok mondani. Viszont szinte csak visszaállítási dolgok vannak benne. Azért mondtam, hogy ha a c-n azt kikapcsolod, nem fog számítani, hogy ott van vagy nincs.
  • MR ME
    erre azért odafigyeltem :)
  • Blekk Síp
    Ja még annyi, hogy nem csak törölni nem tudtam, hanem a méretét sem tudom megnézni, illetve megnyitni sem. Ezt meg lehet oldani?
  • Blekk Síp
    Mé ekkora hülyeség volt? :D
    Xp-n én rendszeresen töröltem a tartalmát ha megtelt.

#26581 Köszi.
  • bon
    Aero kikapcsolása lassíthatja a gépet, mert bekapcsolva a vga-t terheli, kikapcsolva már a cpu veszi át a desktop kezelését ha jól tudom.
  • Evin
    Sehogy. Lődd ki a c-n a rendszervisszaállítást, és akkor kb nulla lesz a mérete.
  • Coronita21
    A nap kérdése :D
  • Blekk Síp
    Hogyan lehet törölni a C:\-ről a System Volume Information mappát?
  • Baludec
    Én nem nagyon értek a hamachihoz de nem lehet hogy a tűzfalad blokkolja? :)
  • MR ME
    vki találkozott már olyan problémával h nem megy a hamachi? régen ment, aztán egyszer csak ezt a hibaüzit dobta ki (sajnos nem sokat használtam mostanában így nem tudom h mi okozhatta a bajt)

próbáltam már újratenni, újabb válltozat, törölni teljesen és úgy újratenni, újratenni csökkentett módban a hálókártya drivert minden szart de nem segített, vmi ötlet esetleg a win reinstallon kívűl?

ja és bátyám gépén megy rendesen, szal nem a routerrel van a baj :(
  • Baludec
    Nem tudom :(
    Azt tudom hogy azóta csinálja ezt mióta a pendriveot használtam rendszergyorsítóként.
  • janika1972
    Alaplapi driver,az nem a BIOS frissités? Vagy az Intel chipsettet frissitsem?