46641
-
TDantes #26655 Oké, kösz,bocs hogy még mindig kérdezek, de mit kell csinálni? Nem nagyon értem mi van oda írva. -
#26654 Ráhibáztál, TDK DVD-n volt és egy noname cd-n volt az XP. Ezt már egyszer eljátszották a sulival is mikor Vista64bit-es telepítőt vásároltunk.
Tanulság felesleges venni telepítő készletett. -
exodus2 #26653 Van egy megoldás, de előtte ments le mindent a biztonság kedvéért..
Link -
#26652 Ne őrjíts már? Valami írott TDK W7-et kaptál? -
#26651 Igen, de a nyitó oldalon az áll, hogy "Előzmény: A Magyar Kormány és a Microsoft 2008. március 21-én 3 évre megújította a Tisztaszoftver program alapját képező licencszerződéseket." tehát szerintem nincs gond, úgy gondolom hamarosan várhatóak az új licenszek amik 2011. február 28-ig érvényesek. -
#26650 Másolt 64bit-es változatot kaptam a Windows 7 pro-ből és XP 64bit-ből, gyári telepítős Office 2007 Ultimate jött még a csomagban, tehát a telepítő készlet kidobott pénz volt, mert direkt gyári telepítpőtt szerettem volna. -
TDantes #26649 Rá jöttem...de mi a megoldás? -
TDantes #26648 Hát az oké ,hogy a hiba nálam volt, csak ettől még mindig bajban vagyok...
De van valami trükkje? Biztos rosszul csináltam, mik a lépések? -
#26647 a régi aktiválást(rendszergazdaként) elöbb töröld...a loaderekben van uninstall is. -
Coronita21 #26646 Mielött ilyen mocskos aktivátorokat futtatok, ellenőrizétek le virustotal-on ! pl ezt aktivátort is 6 virusírtó detektálja, az uninstallját pedig 8. -
exodus2 #26645 RemoteWat ezt eredményezi.. -
#26644 Ma csináltam egy srácnak ott simán ment minden szerintem a hiba nálad volt, vagy kitudja. -
TDantes #26643 Ezt próbáltam. Teljesen elcsesztem vele mindent. Azóta már folyton azt írja ki, hogy nem eredeti a Win. És, eltűnt, egyszerűen eltűnt a rendszer tulajdonságainál, hogy aktiválva van-e. Nincs ott semmi!
Lehet szarul használtam, vagy nem tudom, de ettől végképp rossz lett minden.
És végképp nem tudom mihez kezdjek. -
#26641 de most gyorsabb a 64es? -
TDantes #26640 Hol? Mert én már próbálkoztam, de semmi . Sőt, még rosszabb lett. Most már ki is írja, hogy nem eredeti. -
exodus2 #26639 Olvass FAQ-t! -
#26638 a 32 bites és a 64 bites között van érezhető különbség?
grafikában vagy miben jobb a 64 bites? -
#26637 Egyébként már van új crack ami megszünteti az újra indulásokat meg a többi figyelmeztetéseket -
exodus2 #26636 Erre én is kíváncsi vagyok. Nagy szívás lenne pár ezer embernek. -
#26635 Ja és komoly, hogy 2010 Február 28-ig hivatalos a licensz?
Mert most töltöttem le az igénylőlapot, és azon ez áll.
Ez alapból kevés, arról nem is beszélve, hogy már ma is március van. -
#26634 de nincs kódom.akkor csak meg kell venni az eredetit.
és ha igy aktiválom akkor nem jár le 90 nap múlva? -
TDantes #26633 No jó, de tényleg mit csináljak, hogy ne induljon újra a gép két óránként?
Ez így nem maradhat, valami tanácsot már. Nem követelőzni akarok, csak nekem ez elég nagy probléma. -
exodus2 #26632 Internetről letöltöd, és a vásárolt kóddal aktiválod. Ennyi. -
#26631 És a 64bitest? -
#26630 Igen, január 13-án -
#26629 és hogyan?
ha itt nem lehet pü-ben ird meg. -
exodus2 #26628 Az ugye kimaradt, hogy crackel érte el az aktiválást, vagy megvásárolta:) -
#26627 Megkaptad már tisztaszoftveres DVD-t? -
#26626 Örökre aktivált változat elvileg nincs, mivel ellenőrzi időnként az eredetiséget így megbukhat bármikor. -
exodus2 #26625 Még jó hogy lehet... nem csak boltból lehet vásárolni. -
#26624 olyat lehet csinálni hogy internetről letöltöttet örökre aktiválni?
mármint hogy nem próbeverzió legyen. -
exodus2 #26623 Nem bizony. Tisztaszoftveres professional:) -
#26622 ohhh akkor nemszóltam! :-DDDDD hmm akkor előző hszem mehet az überlámába! :-DDDD minek okoskodik aki nem ért hozzá! :-DDD
köszi az infókat :-D -
#26621 alaplap csere után telefonon még újra aktíválhatod ha megindoklod,hogy tönkre ment az alaplap és ha igazolod az eredetíséget. -
#26620 Garancia idő alatt meghibásodott alaplapnál nem kell új licensz. Manapság az alaplapok gari ideje 2-3 év ez idő alatt úgy is jön új oprendzser azt meg úgy is meg kell újra venni, vagy leglalább frissítést vásárolni. -
#26619 azért azt durvának találom, hogy nem egy olcsó oprendszert alaplap csere után újra meg kell venni. ez olyan valahol szerintem mintha egy mikroban csak egy valamit lehetne melegíteni. csak feltételezek egy dolgot. mondjuk veszek egy új gépet hozza egy oem oprendszert, s 3 - 4 hónap után gyártási hiba vagy akármilyen rajtam kívüli hiba miatt tönkremegy az alaplap, s ezért újra kell vennem egy másik oprendszert. azért ez szomorú szerintem. -
#26618 Nem Enterpirise? -
exodus2 #26617 Felrakni bármennyi gépre felrakhatod. De egyszerre csak 1 gép fog menni 1 kulccsal (dobozos verzió). Oem verziónál viszont csak 1 gépet aktíválhat az a kulcs. -
#26616 Az OEM licensz sajátossága az, hogy 1 gépre lehet telepíteni, újratelepítések száma nincs korlátozva, de aktiválás már telefonon történik az első alkalom után. A licensz az alaplaphoz kötődik, tehát ha alaplapot cserész akkor új licensz kell. Dobozos verziónál nem áll fent ilyen megkötés. -
#26615 hmmm utánanézek!
köszi!