Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

16gaborm
Olyan prblémám lenne hogy mikor Bootoltatni szeretném a DVD-t elindul a dvd-rõl a gép csak tölt egy kicsit bejön egy kék háttér 1-2 virággal aztán ott megáll az egész,ha viszont Windowsból próbálom indítani az egészet ott nem tudok se patriciót törölni és eggyesíteni sem😞Mit csináljak?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Nem értem az embereket, miért ragaszkodnak ehhez a Daemon tools-os megoldáshoz... igy két program kell, miközben egy is elég lenne.
köszi
gyors kérdés :

- És képfájlként hogy kell kiírni, az ISO-t írom ki képfájlként, vagy az ISO-t Daemon-al megnyitva a fájlokat és a mappákat írom ki Képfájlként? érthetõbben, azt az egy szem 3 gigás ISO fájlt úgy ahogy van képfájlként írom ki, vagy bemountolom, és a tartalmát írom ki képfájlként?

- számít-e mi a lemez neve, mert én átírtam, vagy hagyjam meg az eredetit?az eredeti fájlnév: 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd

én átírtam erre: Win7 Ult. x64

- a másik kérdésem ,hogy nekem pl. a Win XP nem képfájlként van kiírva...épp ezért írtam ki ezt is úgy ahogy...de akkor az XP miért jó úgy, és ezt miért kell képfájlként? másképp nem ismeri fel boot alatt a gép? mondjuk a Gamestar ezt írja: "arra viszont ügyeljetek, hogy ne adatként, hanem képfájlként írjátok ki az állományokat"

Ott a hiba. Nem adatlemezként kell kiírni, hanem ISO fájlként.

Bemountolod daemonba az ISO fájlt, és teljes lemez másolására mész neroban, vagy amid van. Mintha DVD-t másolnál.
üdv. van egy Windoes7-em még a GameStar-ról, RC változat..igen ám, kiírtam a lemezt, próbálom hogy felrakjam, tehát átállítottam a BIOS-ban adolgokat, hogy CDROM-ról bootoljon, de semmi, egy választóképernyõre dob, ahol ahelyett, hogy a szokásos "Nyomjon le egy billentyût" szöveget írná ki, egy fekete választóképernyõre dob, ahol van Csökkentett mód, Csökkentett mód parancssorral, Legutolsó helyes konfiguráció indítása meg Normál indítás...legfelülre meg a szokásos "A Windows indítása sikertelen volt, ez a harvereszközökben vagy a szoftverekben okozott változás okozhatja"

Kipróbáltam a 32bites XP CD-vel, azzal meg mûködik...

Számít az, hogyan írtam ki a Win7-et DVD-re? mert én csak megnyitottam az ISO-t Daemon Tool-al, a tartalmát felmásoltam a gépre, majd Adatként írtam ki a lemezt....tehát rendesen ott vannak a fájlok, mappák stb....

De van ahol meg azt olvastam, hogy képfájlként kell kiírni...most akkor rosszul írtam ki, vagy más a gond?

És képfájlként hogy kell kiírni, az ISO-t írom ki képfájlként, vagy az ISO-t Daemon-al megnyitva a fájlokat és a mappákat írom ki Képfájlként?

vagy mindegy hogy írom ki? köszi
üdv

bon
Sokra mennél vele, egy kulcs az egy gépre jó csak, aki meg megosztja a hivatlaos kulcsát az nem normális.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nálam SB0220 hangkari van. A KX driverrel megy, és szól is 5.1-ben. A windowsban a hangoknál a master sound-t állíts alapértelmezetté.
Sziasztok!
Valaki nem tudna belinkelni egy WINDOWS 7 64bites verzióhoz telepítõkulcsot???Nagyon megköszönném és még sokaknak örömet okoznátok biztos!Köszönöm!
bon
Nem tud bele nyúlni a telepítõ, de még a rendszer se a routerba. Telepítés után lesz neted, mert a router intézi és nem kell állítani semmit se.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Úgy látom Realtek chipes gond nélkül fel fogja ismerni.

16gaborm
És egy D-Link DI-524 Routerrel van megosztva!
A Router memóriája törlõdni fog a telepítés miatt?

Kicsit félek ettõl a hálózati kártyás dologtól mert ha net nincs akkor megvan lõve az egész terv......

Nem is kell, valószínûleg gond nélkül felismeri majd a windows. Realtek chippes tehát nem lesz gond.
16gaborm
SMC hálózati kártyám van SMC1255TX-1 de nincs hozzá Win 7es driver😞

16gaborm
T-Online netem van!!Eddig Felnyomtam az XP-t beállítottam a netet,aztán szedtem le a kell programokat!!!

bon
Nem biztos, hogy egybõl, milyen neted van, eddig milyen módon kapcsolódtál? Ja és elõfordulhat, hogy nem ismeri fel a hálókártyát és akkor buktad a netre csatlakozást addig míg fel nem telepíted.

bon
Nem feltétlenül, lehet állítani biztos a munakkönyvtár helyét, meg nem egy programmal találkoztam már ami vagy a saját könyvtárjába dolgozott, vagy a dokumentum könyvtárba.

16gaborm
Oksa
Már dolgozom az ügyön!!

És még olyan kérdés ha felnyomom a Windows 7et akkor egybõl tudok kapcsolódni a netre és onnan szedni a hozzá való drivereket?
Nincs semmi ilyen hogy amíg nincs fent ez-az addig nem enged fel netre?

bon
Én inkább 40-50gb-ot szánnék rá.

bon
Ne mond, hogy olyan nagy probléma ez, de tõlem jobb gomb tulajdonságokkal is lehet csinálni.

Melyik verziót akarod telepíteni? Mert ultimate-nél kicsit szûkösen leszel, de ha semmilyen progit nem telepítesz a rendszeren kívül akkor elég. De igazából min. 40-50 gb ajánlott.
[HUN]FaTaL
De ez hülyeség, egyértelmû hogy a tempbe teszi...

http://goo.gl/gd6Zi5

Szerintem be tudod, mivel a játék nem változott, csak az oprendszer. A kérdés már csak majd az lesz, hogy ugyanoda másold be a "SAVEGAME"-ket, ahonnan érzékeli is a játék.
üdv. ma rakom fel a Win7-et, annak is 64bites változatát...namármost az XP-n volt pár játékom, aminek a SAVEGAME-jét lementettem USB-re....a 32bites XP-n elmentett játékállásaimat be tudom majd tölteni a 64bites Win7-en, vagy mindent elõrõl kell majd kezdenem?

16gaborm
Egy 25GB külön álló particióra szeretném telepíteni!!
Ami csak a Windows-é!!!

16gaborm
Amd Athlon 64 2,4HGz
2GB DDR 400 Ram
512MB DDR3 VGA

512 memóriával sem nagyon érdemes felrakni 😊 Az van elég?
allock
legyen elég helyed

#hhwnd

16gaborm
Hali
A mai nap folyamán teszem fel a Win 7et!!
Van valami olyan dolog amire odakéne figyelnem telepítés elött?

Akkor gyk. idézek "Total Commander programmaml elkezded a könyvtárak méretét átnézni és ami nagyobb mint 4gb azt megnézed és ha az image az akkor törlöd."

Na én erre írtam.

steam, origin: ACE_hun

[HUN]FaTaL
Minek kéne egyenként spacet nyomni?😄

Keresõ... *.nrg a tempre, fájlhoz ugrás aztán viszlát...

ja és egyenként kell a könyvtárakra Space-t nyomni... (ezért szeretem jobban a FAR manager-t)

steam, origin: ACE_hun

bon
De mutatja a TC, csak be kell kapcsolni, a rejtett/system fájlok mutatását.

Homeless3D
a doc/user/local/temp-ben bujt meg a kis rohadék......4gb...

koszi megegyszer,,,

ui:a tc-ben nem lattam,mivel ezt nem mutatja,,,egy reg takaritoval pucoltam ki

Magiszter
Sziasztok!

Technikai tanácsadásra van szükségem:

Van egy Sound Blaster Live! 5.1 (SB0100) hangkártyám és Windows 7 32Bit-el szeretném felismertetni. Alapból Ismertelen Audióeszköz és PCI beviteli Eszköz-két látja (vagy valami hasonló néven), drvier-t snem telepít hozzá. Mivel a hangkártya támogatása valamikor 2003-ban lejárt így gyári driver nincs hozzá, de a Microsoft oldala szerint dolgoznak a Win7-es driveren.

Na már most:
KX Project drivert leszedtem telepítettem és már meg is oldódott a hangkártya felismerése, bár a PCI eszköz átalakult Ismeretlen Eszközzé és úgy is maradt minden igyekezetem ellenére. 2.1-es hangrendszerrel próbáltam ki és az elsõ furcsaság hogy nem a zöld hanem a fekete csatlakozót jelölte ki mint hangkimenet. Ezt megoldottam, hogy a mellette lévõt tettem alapértelmezetté a Hang Beállításokkal a vezérlõpulton keresztül, de!!! a KX mixer szerint 5.1-esben szól a rendszer. Ha átváltom 2.1-es-re akkor megszûnik minden hang. Viszont 5.1-ben tökéletesen kezeli a 2.1-et.
A parám ott kezdõdik hogy egy 5.1-es rendszert kellene beüzemelnem rá (nem saját gép, a hangfalak nincsenek nálam). Szerintetek esélyes hogy a hangkimeneteket összekutyulta teljesen? Értem ez alatt hogy ha már a Zöld helyett a Fekete aljzatba helyezte az elsõdleges hangkimenetet alapból, akkor vajon mi csinált a többivel? Elég megadnom neki a Zöld kimenet pontos helyét és onnan tudja a többit vagy több órát kell majd szenvednem vele?

És a legfontosabb! Tud valaki valami kevésbé macerás megoldást arra hogyan ismertessem fel 5.1-es hangrendszerre a Creative Sound Blaster Live! 5.1-es kártyát? (új kártya vásárlása nem opció, sem az XP/Vista feltétele.)

Minden segítséget elõre is köszönök!

1 címke vagy valami biztos van rá ragasztva (azonosítószám stb.). Ha nincs, akkor megnézed milyen chip van rajta, és annak a gyártójánál keresel drivert. Ha integrált hálókártyád van, akkor pedig az alaplapgyártól oldalán.

Windows alól is megnézheted, bár nem garantált hogy normálisan ismeri fel.
Ironmask
Hogyan tudom meg milyen hálókárty van a gépembe?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Gondolom a fájlneveket megtartotta, tehát totalcommanderrel rá is lehetne keresni a C meghajtón.
bon
Total Commander programmaml elkezded a könyvtárak méretét átnézni és ami nagyobb mint 4gb azt megnézed és ha az image az akkor törlöd. De megnézheted, hogy mi a munkakönyvtárja az iso készítõ proginak és akkor ott lesz az ideglenes fájl. de szóba kerülhet valammelyik temp könyvtár is a gépen.

Homeless3D
sziasztok!

Win problem,,,,
egy sikertelen ISO-keszites folyaman,a 4gb-nyi anyagot valahova bepakolta(gondolom ideiglenesen) a nero....na ez a gáz..nem tudom hova,,,,mert azota a C vinyorol levette a 4gb nyi helyet,,,nem elöször járokl igy,hogy az ideiglenes helyböl állando lesz,és fogy a vinyom...de nagyon...
merre találom ezt az álélományt??rejtett?és ha igen,hogyan érek el hozzá,hogy max.manuálisan törölni tudjam?...
koszi

Mersant
tedd fel nyugodtan, drivereket win7 maga intezi, valoszini a CD-rol semmi nem fog kelleni...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy most vettem 140.000Ft-ért egy laptopot, igazából nem értek hozzá, de új, 4giga ram...erre érdemes feltenni a 64bites Windows 7-et?? Azt mondták, hogy 4 giga rammal már érdemes ezt feltenni, mert ez kihasználja rendesen! Mondom, nem értek hozzá igazán!
De baja nem lesz ha a 64 bites verziót teszem fel??? DRIVEREKET fel tudom majd tenni arról a CD-rõl amit kaptam hozzá?? Bocsánat a buta és nektek egyszerû kérdésekért!! De én nem értek hozzá...és elrontani sem szeretném a gépem rögtön!!köszönöm!
Ha nem aero témát teszel be, tehát nem átlátszó a tálca, akkor nincs a betekintéses dolog.
Hayni
Nem tudtok segíteni 😞😞 ?
Clava
hmm ilyen visszaállítási pontot creálok én is, de mióta az AVG-nincs azóta nem fagy szal valami ott nem tetszett neki mind1 van még vírusaírtó jó pár szal csaklesz ami jó 😊 kösszépen a tippeket. csaó

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

bon
Ha az ingyen frissítésre gondolsz akkor igen: 2009. június 26. és 2009. december 31. között vásárolt bizonyos gépekre igaz.

Nyomj hibaelháritásra! Amúgy mindent jól állítottál be a netkapcsolatnál? Hálókártya driver megfelelõ?
Ironmask
Srácok tudna nekem valaki segíteni?Fennt van az Xp és a Win7 XP alatt rendesen tökéletesen mûködik az internet,de a Win7 latt nem mûködik.A jobb alsó sarokban a sárga háromszög van a monitoron!Csináltam már illesztõ program visszaállítás utána volt is net egy darabig majd újraindítottam a gépet és azóta Win7 alatt nincs kapcsolat.Valaki segítsen legyen szíves!!!!!!!!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

morcosqtya
igazad van. Elõször az, ha nem oldja meg, akkor jöhet az újrarakás..
Állítólag a win 7-nek kifejezetten használható és profi a rendszervisszaállítása. Én még nem használtam szerencsére, de elõrelátóan csináltattam vele egy visszaállítási pontot vagy mit.. a D-men létrehozott 2 védett könyvtárt amiben a C: tükörképe van. Majd meglátjuk de remélem soha nem lesz rá szükség.. kopp, kopp.. :-)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tanulmányozd ezt: http://www.microsoft.com/hun/windows/buy/offers/upgrade.aspx
[HUN]FaTaL
Csak a 2009 Júniusa után vásárolt Vistakra volt érvényes, hogy él e még nem tudom.