46641
  • BIZ0906
    Már rég csak az update oldalon nincs még. Itt is elérhető.
  • MR ME
    honnan tudod h átmegy a watun? kijött már a frissítés?
  • viral
    Helyedben folraknek egy vegleges verziot az 30 napig mukodik aztan 3x rearmolhatsz /tesztelve mukodik/ ez igy 120 nap addig pedig utananezhetsz melyik aktivator hogyan szuperal /daz fele pld atmegy egyenlore a watu-n is fixen ,en ezt tudom ajanlani ez biztosan jol mukodik es nem virusos miegymas/daz de mint irtam raersz vele/120nap/ es meg is varhatod mig lemegy a mostani watu mizeria .es olvastam daz irta hogy hamarosan kijon az ujabb verzio is.sok sikert!
  • aate
    Ennyi off után. Egy másik fórumról tallóztam:
    ,,Van egy laptopom, ami Vista-val jőtt. Feltettem rá a Win7-et és minden mûkődik, semmit sem kellett telepítenem. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire egyszerû ès nagyszerû." :-)
  • aate
    De lehet csak a legfrisseb Ie 8 nak a száma egyezzik és az op rendszerhez semmi köze.. :P
  • aate
    Internet explorer névjegye is azt kell ,hogy mutassa.legalább is nekem ua. az.
  • janika1972
    privát ment!
  • exodus2
    Csak kíváncsi vagyok:) Start menü - kellékek - rendszereszközök - rendszerinformáció és ott nézd meg a Hardverabsztrakciós réteghez milyen verziószámot ír?
  • aate
    legjobb lenne egy eredetit kölcsönkérni az ,,tiszta" felrakni serial nélkül.Azt aktiválni egyböl.
  • TDantes
    Aha. Hát..igazából akkor csak az van, hogy telepíthetem újra. De ha újra telepítem működni fog? Hogy aktiváljam akkor? A mostani RTM verziót tegyem fel, vagy másikat?
  • aate
    nézd meg az eseménynaplót oda írt valamit!
  • aate
    valamit programot vagy drivert nem szeret....Hasonlót már ovastam a neten az olyan tört torrent verzió volt amibe a frissítések is be voltak építve.(újra telepítés tiszta verzióval)
  • TDantes
    Megtettem. Uninstalláltam. Majd:

an error has been logged to the system's event log
  • exodus2
    Ha vársz egy kicsit, utána sem mutatja? Amúgy minden loaderes aktiválás előtt daemon toolst, és társait uninstallálni kell.
  • aate
    Dameon töröld le ,virus írtót is kapcsold ki!Loadert,telepítés után egyből ajánlott haszálni mikor nincs még más a gépen, csak az op rendszer.
    Számitógép>sugó>windows névjegy ott kiírja a win 7 verziót
  • TDantes
    Na, közben a rendszer visszaállítással, eljutottam oda, hogy ismét látható a rendszer tulajdonságoknál, hogy a Win aktiválva van-e.

Legalább most már ott van ,hogy állapot nem olvasható be...stb.

• TDantes
    Igen, azt hiszem RTM verzió.
  • TDantes
    Telepíteni Dameon telepítve van, de nincs bekapcsolva.
  • aate
    Opr. verziója 6.1.7600 16385 (Win7 RTM) ? Mert ha nem akkor az a baj.
  • exodus2
    És ugye Daemon tools, Alcohol és egyéb virtualizációs meghajtót emuláló program sincs telepítve?
  • TDantes
    Rendszergazdaként indítottam, naná hogy rendszergazdaként. Egy korábbi verziónál ott volt, hogy húzzam le a netet. Azt is lehúztam. Mindent megcsináltam, minden létező variációban. De error, error, error. Semmi más, csak error. Mindenre azt írja ki.

És megőrülök ettől, mindent úgy csináltam ahogy írva van, akkor meg miért nem jó?
  • aate
    Én nem haragszom a Mcafee jól mükszik.Bár hajlamos túlkapásra feleslegessen is. (játék töréseimet is sorra törölte)...csak azért szóltam mert kiabált.
  • aate
    Rendszergazdakét indítottad a programot(Daz)?mert ha nem akkor írja ki a hibaüzenetet.
  • kirol
    Ez szánalmas!
  • TDantes
    Amúgy mindig error-t írt ki. Próbáltam, hogy ki húztam a netet, error. Akkor előtte uninstall a korábbi dolog, error.

Aztán , ezzel a RemoteWat -al csesztem el...meg se lepődök ,hogy error-t ír ki. De előtte is, mindig error volt.
  • sunlight
    Köszi, nehogy én legyek a hibás, ha valami rosszul sikerül csak azért kértem.
  • TDantes
    Az se működött. Közben, kipróbáltam, azt hogy voltak nekem itt aktivációs kódjaim. Beírtam, és azt válaszolta, hogy az aktiválás sikeres. És most már nem is írja ki, hogy nem eredeti, aktiváljam.

Viszont, a rendszer tulajdonságainál ugyanúgy nincs ott továbbra sem, hogy eredeti-e vagy sem.

Gondolom, persze ezentúl is újra fog indulni két óránként.
  • bon
    töröltem
  • bon
    Én újraraknám és aktiválás előtt csinálnék egy teljes rendszer mentés és egyől nincs gond ha nem sikerül az aktiválás folyamata.
  • bon
    Igen, e-amilben ott elég szorgalmasan szoktak válaszoni.
  • sunlight
    Bon töröld az activatoros linkemet köszi
  • aate
    Pedig szerintem szánjál rá egy kis időt,ha normális működő Windowst akarsz mert így csak a gondok lesznek vele. próbálj ki másnak bevált módszert aktiválásra Pl: DAZ L. 1.7.7
  • TDantes
    Most is az van fenn. Csak épp elcsesztem.

Egyébként mi lesz, ha így hagyom? Olyan rohadtul semmi kedvem az újratelepítéssel kínlódni. Főleg, hogy megint valami szar aktivátorral kínlódni, ami megint nem működik, és csak egyre jobban elszaródik minden.
    ó persze, nem olyan bonyolult újra telepíteni, de olyan sok baj van most , hogy a Win-t is újra kell raknom, akkor az sok lesz. Komolyan kiadok.

Most ügye kattintok, kiírja, hogy nem eredeti, aktiváljam...de ha nem teszem akkor mi van? Mi van ha így hagyom egy darabig?
    Ugyanígy kikapcsolja két óránként a gépet? Vagy egy idő után egyáltalán nem megy majd? Vagy miért lenne rossz, ha így hagynám?

• aate
    Én most leszedtem a linkelt aktivátort,gondoltam még jó lesz valakinek.De a Mcafee egyből beriasztott és törölte is!
  • kollektor
    Köszönöm, én február 15-én adtam fel - akkor még van időm bőven...:-)
    Hívtam őket telefonon, de nem vették fel - igaz, nem voltam türelmes.
    E-mailben reklamáltál?
  • exodus2
    Akkor inkább felejtsd ezt el. Rakj fel egy rtm verziót.
  • sunlight
    Hát még szép, hogy a crackeket vírusnak nézikA KIS2010 Reset trial-ját meg a fele annak látja,még sincs vele semmi gond
  • bon
    Két hónap, de reklamáció után. Reklamáltam másnap küldték e-mailben a licenszet és rá 4-5-ra a postás is hozta a csomagot.
  • bon
    Csak 32bit-es telepítő készeltek vannak gyári szitázású formában. Ismerősőm 32bit-es változatott igénylet és neki mind a 3 hivatalos lemez volt.
  • kollektor
    Üdv. Bon!
    Érdeklődöm, hogy az igénylés elküldése után, mennyi idő múlva kaptad meg a tisztaszoftver csomagot?