46641
-
r4pt0r #26735 1. a BIE integrált, lusta vagyok magamnak integrálni
2. a legtöbb loader vírusos (vagy legalábbis annak van jelezve), és olyat nem teszek fel se winél, se játéknál. Ha akarnak tudnak olyan loadert írni amit nem jelez vírusnak.
3. Sok embernek szoktam adni wint, ha kérnek, és akkor mind az 1. szempont, mind amit írtál "béna hozzá" fontos. -
#26734 Átjött hidd el :) és köszönöm, hogy így aggódsz értem. Csak én nem vagyok az az agyonparázós tipus :) Főleg, hogy ezer más dolgom is van, minthogy bíbelődjek a windowssal. Valószínű, ha kijön és beeszi magát a gépembe, kb 3 hónapig be sem fogom kapcsolni, majd amit feltétlenül kell, azt megcsinálom a laptopon (eredeti XPvel) vagy a cégnél. Ha pedig majd nagyon ráérek, akkor utánanézek, mi a stájsz és akkor biztos találkozunk, mert ahogy látom, te ilyen kis zseni lehetsz és majd jól segítesz rajtam :) -
#26733 az alaplap telepitője jó a vistához akkor ugye feltudom rakni a win7re?
ugy hogy működjön.Alaplap tipus Gigabyte GA-M56S-S3
a videókártya is jó vistára mert azt írja a cd-n Tipusa Nvidia geforce 8500 -
r4pt0r #26732 Nem célzottan neked írtam hanem úgy általánosságban. Ismerek 1-2 gyereket, aki leszedte mert hogy milyen jó lesz, aztán sírt mert nem ment át. :D -
viral #26731 ''Felesleges már jó előre a szájtépés :) "
Ezzel csak annyi a gaz hogy nem elore tepem a szam :-) mert a watu kb 2 hete kinn van letoltheto ,az hogy update-en nem jelentkezett teljesen termeszetes ,megjelenes utan max 1 honapon belul fog jelentkezni.
"Lesznek hozzá törések, működők és működésképtelenek."
Ez pedig eleve teny ,ugyanis mar vannak hozza mukodok es nem mukodok :-)Nos ezt probaltam kifejteni sajnalom hogy nem ment at foleg neked aki meg veszelyeztetve is vagy :-) -
exodus2 #26730 Inkább maradjunk annyiban hogy jobban bízom a saját magam által crackelt windowsban, mint a BIE-ben. Nfo olvasásnak semmi köze hozzá, ha szóról szóra úgy csinálod, akkor sem 100% hogy aktívált lesz a windows. Akkor pedig jöhet egy loader, ami a már fent lévő autoaktivátorral szétcseszi a rendszert.. A bie inkább azoknak való, akik bénák a loader használatához. -
#26729 Most röhögni fogtok, eddig nem tudtam mi a rák az a WATU! Már számítottam valami többedik típusú találkozásra, de nem :) Kicsit utánaböngésztem itt a fórumon és láttam, hogy nem, ez nem egy Gates bérenc lény aki eljön érted, ha unofficial Win7-ed van... De akkor is félek... Hol a pszichiáterem telefonszámaaaaaa
Mint minden ez is meg fog oldódni. Lesznek hozzá törések, működők és működésképtelenek. Meg kell találni a leghasználhatóbbat és akkor minden oké lesz. Felesleges már jó előre a szájtépés :)
Szerintem... -
viral #26728 Olvasd el ujra amit irtam :-) kulon kihangsulyoztam,hogy nem kell foltenni mert opcionalis.Valamint meg tegnap irtam hogy a most telepitoknek kifejezetten ajanlom hogy hagyjak meg az aktivalast is mert tok folosleges van ra 120 napjuk. -
r4pt0r #26727 Egyébként nem teljesen értem miért akarjátok feltenni ennyire. Amióta perelték az MSt, minden ilyen csak opcionális.
Tény hogy az SPben, meg szinte biztos hogy az IE9ben is bele lesz építve, de nem értem addig minek felrakni. -
#26726 ha minden igaz holnap kapom meg. -
#26725 tedd már fel ne szarozz :D ha gáz van, majd ráfogod a Nesquick nyuszira! -
viral #26724 BIE-t kiuti a watu egyenlore csak a DAZ 1.7.7 megy at rajta, 7even Loader by Orbit30 and Hazar 1.4 ezt is kiuti,egyenlore azert mukodik mert ugye update -en meg nem jelent meg a frissites ,aki ezt hasznalja ,vagy bie-t az ne is telepitse a watu-t ha elerheto lesz,mert fixen elbukik,annak azt javaslom ,hogy vagy nem telepiti ugyanis opcionalis egyenlore a watu telepitese ,vagy a DAZ 1.7.7. -ben van patch remove azt hasznalva ,es ujra patchelve mar jo lesz ,termeszetesen midezt meg a watu telepitese elott.Nem sajat agyszulemeny ,a sajat es tobb szaz felhasznalo tapasztalatat irom. -
r4pt0r #26723 BIEvel sose volt gondom se Vistaval, se 7el. Aki meg nem tudja aktiválni az nem tud NFOt olvasni. -
#26722 az iskola nem ezt használja csak megvan nekik.XP van az összes gépen. -
#26721 Ha túl sokan rakják egy kulccsal egy idő után kilőhetik.
Volt már rá példa sevennél. -
exodus2 #26720 Persze... csak ugye annak meg autoaktiválása egy nagy ... mert nem mindenhol működik. Amúgy abban is daz-orbit féle loader dolgozik. De inkább teszek fel MSDN-es verziót, és loaderrel feltöröm, minthogy ilyen gányolt BIE-s kerüljön a gépre. Aztán jönnek a problémák... -
r4pt0r #26719 Egyébként megjegyzem sok esetben a tört játék/program jobb mint az eredeti, ezért használnak sokan eredetihez is cracket, mert a mai másolásvédelmek, csakis azt az embert szívatja aki eredetibe veszi meg. -
#26718 arra jutottam hogy elkértem az iskola win 7jét ami eredeti és az iskola összes gépére felrakható + a tanárok otthon is használhatják.
akkor gondolom nekem is jó lesz az a serial.
-
r4pt0r #26717 Természetesen az sem rossz. :D -
#26716 "Oridzsi" bolti??? -
r4pt0r #26715 Ezért kell BIE verziót használni, ennél jobb verzió nincs. :D -
exodus2 #26714 De ha mondjuk az eddigi frissítéseket felrakod, és úgy próbálod a loadert akkor nem biztos hogy menni fog. És a Watu-t sem kerüli meg. Tehát ez nem szerencse, csak jó a loader, míg az ms ki nem üti. -
#26713 Röviden, tömören lényegretörően.
Akkor megnyugodtam. Nem kell féltenem a rendszert. -
barmi #26712 ohh, kösszi! A google a barátom! -
#26711 Szerencséd se volt és nem is a vételen műve, csak sok a láma. -
#26710 Srácok! Itt olvasok minden félét az Oprendszerről, hogy problémák vannak az aktiválással. Én tavaly szeptemberben letöltöttem és felraktam egy magyar Windows7-est, használtam hozzá valami 7even Loader by Orbit30 and Hazar 1.4-et és azóta pöpecül működik. Szedi magának a frissítéseket is és soha nem volt hasfájása.
Ez csak a véletlen műve, vagy szerencsém volt? Ha esetleg kipróbálnátok a loaderemet szívesen feldobom valahova akár a Win7-emmel együtt.
Régi motoros vagyok, nem warezolunk tudom-tudom :) Ha valakinek csípi a szemét törölje a HSZ-t.
Üdv.: C -
#26709 Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök -
barmi #26708 Eseménynapló ? ( az hol is van az? :P )
Ebből is látszik hogy mekkora láma vagyok ezekhez a diagnosztikai dolgokhoz :D -
#26707 Bármi lehet, szoftver, hardver hiba. Eseménynapló nem ír semmit se? -
barmi #26706 Az f@sza. De akkor a decemberi hogyhogy megvan? De az a baj, hogy nála nem kékhalál van hanem megfagy az egész gép oszt csókolom. csak a reset segít. Erre valami 5let? -
#26705 Kék halált minden esetben rögzíti a gép, viszont a rendszer karbantartó progik ezt törölni szokták. -
TDantes #26704 Értem, oké, ezt fogom tenni. Hát csak újra kell akkor rakni. Hát ez van.Keresek egy biztosan működő verziót -
exodus2 #26703 Tölts le egy normális msdn verziót, lehet akár angol is, aztán tölts hozzá magyar nyelvet, és kész. Valószínűleg valami buherált verziót töltöttél, mert ilyen normális verziónál nem fordul elő. -
TDantes #26702 Hát igen, erre már re jöttem a tegnapi több órás kínlódás után -
exodus2 #26701 Akkor nálad nagyon de nagyon nem kóser valami. -
TDantes #26700 Win 7 Ultimate 6.1.7600 build 7600 -
barmi #26699 Sziasztok!
Az miért lehet hogy ebben a programban csak 2009 decemberi bejegyzése van unokaöcsémnek pedig már idén is többször döglött meg a gépe.
Mit állítsunk be hogy registrálja nekünk a hibát? -
exodus2 #26698 Na jó, figy. Ha megvásárolod a licenszt akkor nem fog lejárni. Ha cracket használsz, akkor sem fog lejárni, de bármelyik ms frissítés kiütheti (a WATU főleg) vagy maradsz a rearm-nál. Van még a SLIC mode amivel akár a watu is átverhető. De amúgy miért is zavar téged hogy visszaszámol? Ne az érdekeljen, hanem hogy mire letelik képben legyél hogy mi micsoda, és hogy kell megoldani. -
#26697 vagy megéri megpróbálni beirni a serialt?hátha elfogadja. -
#26696 ha az eredetit rakom fel serial nélkűl és aktiválom akkor nem jár le a licensz? x napon belűl?