46641
-
Orionk #38667 Tényleg, akkor bocsi.
ITT fizetni kell érte. :) -
#38666 Simán letölthető a google segítéségével, én pl. innét szedtem le: link próba képpen. -
Orionk #38665 szia !
neked sikerült beszerezned az EasyBCD programot, ami a cikk szerint a win 7 boot menü helyreállításhoz kell?
köszi -
talpi #38664 Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Tegnap lehalt a COD 4. Nehezen lépett, be és lefagyott belépéskor.
Sebaj uninstall. Igen ám, de az újra installnál nem engedte feltenni a pacheket, hivatkozva arra, hogy fent van. Win 7 64 bit. Eltávolította a fiam a regeditből az összes ilyen bejegyzést, de nem használt, viszont rendszeresen összeomlott az intéző. A patcheknél azt javasolta, hogy uninstalláljam, de amikor ezzel próbálkoztam akkor azt írta ki, hogy nem találja a patcheket, az újboli patch telepítésnél ugyanez. Mi lehet a baj? Frissítsem be a Win 7-et a telepítővel? Bocs, hogy ideírtam ezt, de nem hiszem, hogy a játékkal lenne gond, miután ezt xp-vel nem egyszer gond nélkül megoldottam. Köszi a válaszokat
-
#38663 Köszönöm.
bon
Nekem bizonyos programok futatásához szükséges, amihez nem elég a virtual pc, és köszönöm a válaszokat.
-
#38662 Telefonos aktiválást hajtsd végre. -
#38661 1. winyót nem kell lehúzni
2. 2011-ben xp már felesleges -
#38660 Aktiváld telefonon. -
#38659 Sziasztok!
Újraraktam a rendszert, telepítéskor el is fogadta a termékkulcsot de ma (kb. 3. nap) jelezte, hogy nem használhatom, vegyek újat vagy telefonos aktiválás stb.
Újra beírtam, hiába, "hibás".
Szerinte...
Alaplapot nem cseréltem.
-
#38658 Megoldás Win 7 mellé Xp hogyan ... -
#38657 No oké szivás, de ha úgy telepitem az Xp hogy nem látja nem tudja felül írni a win 7 telepitést, mert az a vinyó amin van nincs bedugva. Akkor ha utána mindkét vinyó megy melyik indul előbb? -
#38656 Mert a régi rendszer felül írja az rendszer indító beállításokat, úgyanis nem simeri az újabb Windows indító beállításait (hogyan is ismerhetné, amikor régebbi). Vista óta meg merőben máskép van megoldva a rendszer indítás így ezét is fontos a sorrend betartása. Ez egy feltétel a kezdetek óta. De a hivatalos Microsoft oldal is írja: link -
Orionk #38655 szia !
miért nem mindegy, hogy milyen sorrendben telepíti fel?
EGyébként a BIOS-ban átállítottam a AHCI drivert a SATA beállításainál automatikra. Most elindult az xp. köszi :) -
#38654 Két oprendszer telepítési sorrendje a következő, először a régi útánna az újabb, tehát a te esetedben XP és utánna a Windows 7 ha fordítva telepítetted szívás. -
#38653 Próbáld meg az, hogy letöltöd a lenono oldaláról az AMD AHCI drivert kicsomagolod (Total Commander alt+f9-es gomb) és beleintegrálod az XP telepítőbe (pl. vlite-al) vagy ha van usb-s floppy az is jó és betöltőd az xp telepítőbe (a telepítő elején van rá lehetőség F6-os gomb)
De megoldás lehet még, hogy a gép bios-ába megkeresed a winyó vezérlőt elvieg AHCI-t kell ott is látnod és átállítod IDE módra.
Szerintem ez a baja a telepítőnek, de közel se biztos. -
#38652 Hello
Ha elsőnek a win 7-et telepitem a gépre majd utána a win Xp-t( a sorrend már nem variálható), az elején hogy tudom elérni hogy választható legyen mind a kettő Op. és a win 7 legyen az alapértelmezett, tehát a Xp-t én választhasam. -
Orionk #38651 Sziasztok !
Bocsi, hogy ebbe a topic-ba jövök az alábbi problémával, de szerintem BON tudnál segíteni, mert te rendszergazdai tudással is rendelkezel.
EZT A LAPTOPOT VETTEM MEG
Az Xp-eng-sp2 telepítő lemezt(azért xp-t kell feltenni, mert anyu ezt tudja) helyeztem be a laptopba.
cd ről bootoltam, és amikor beolvasta az adatokat a lemezről, akkor nem indult el a telepítő, mert egy hibát írt ki.
EZT A HIBÁT ÍRJA KI
Mi lehet a gond?
Megpróbáltam másik laptopon az xp telepítő lemezt, és a lemeznek nincs baja, mert máshol elindul. Ezen a mostani laptopon megpróbáltam Win7-es telepítő lemezt, és az is elindul.
Akkor mi lehet a baja az xp-vel?
köszi szépen. -
#38650 Kezd el keresni a nagy méretű könyvtárakat. -
#38649 Köszi.Mondjuk mást nem telepítettem azóta, temp mappát már ürítettem nem volt benne csak 50Mb, lemezkarbantartó még leszedett 120Mb-ot, de valami más gebasz lesz itt:) -
#38648 Vga a leggyengébb pont, de érdemes felrakni a Windows 7-et. -
#38647 Azért a tökéletestől még messze van az a gép, de valóban jól elfutna rajta. -
#38646 A frissítések nem foglalnak ennyi helyet, így más zabálta el. Amúgy meg futtasd le a lemezkarbantartó programot. Na meg ürítsd ki a Users\felhasználói neved\appdata\local\temp mappa tartalmát és az ideiglenes internet fájlokat is töröld.
Amúgy oprendszer csak külön partícióra érdemes telepíteni, a programok meg nem telepítnek csomó szemetet a C-re, ha a D:-re telepíted (persze időnként nem árt a elhasználói programok munka könyvtárját is átállítani más partícióra)
-
#38645 Szerintem tökéletesen elfut rajta. -
#38644 Hi!
Ilyen gépen milyen sebességgel futna a win7?
Intel E6400, 2GB ram, Geforce 7600. -
#38643 Hello!
Valaki mondjon már pár tippet, hogy miket lehet törölni C-ről, mert elfogyott a hely:) Tegnap még 2.8Gb volt és miután felraktam a héten megjelent frissítéseket 600Mb maradt.Lehetséges, hogy azok a frissítések szedtek le annyi helyet?
Érdemes még ezt a Win7-et egyáltalán külön partícióra rakni? Én úgy veszem észre, hogy nem sok értelme van, mert bármit telepítek D-re úgyis egy csomó "szemetet" a C-re pakol, ott meg csak egyre fogy a hely:D -
#38642 Hoppá ez nemaz.
Mindegy majd szerzek valami szar vinyót. -
#38641 thx. találok neki értelmet majd. :) -
#38640 De lehetséges (pendrájvra nincs értelme)Leírás itt > -
#38639 Itt nem az a kérdés hogy mire kell csak hogy lehetséges-e de gondolom akkor nem. -
#38638 Minek?
Virtális környezet nem éles használatra van.
Tegyél fel VmWaret vagy VBoxot, ott van dx/ogl support. -
#38637 Létező összes vga alaplap dx net.framework minden. -
#38636 Ha valamihez kell akkor legyen lehetőségem feltenni. -
#38635 nem kavar be a rendes rendszerbe, amúgy milyen nem alap driver-t akarsz feltenni?
-
#38634 Live cdhez nem kell driver mert hordozható amikor csatlakoztatod ,leszedi a gépre ami kell. A Live cd rendszerjavításra, adatmentésre , víruskeresésre jó. -
#38633 "Mert lehet virus kémprogram kerül bele"
És akkor mi van? Visszamásolod a vhd-t.
És mi a retekhez kellenek driverek? -
#38632 Mert lehet virus kémprogram kerül bele, és az lehet bekavar a rendes rendszerbe, meghát tudtommal virtual pc-be is csak alap driverek vannak. -
#38631 Ha tesztelni kell akkor miért nem használsz virtualpc-t? -
#38630 De akkor tudok feltenni drivereket? -
#38629 Egy win 7 live lemezt van értelme rárakni ,egyébként nincs. -
#38628 Mostanit nem ismeri fel. Azt hittem van más trükk rá. :)