Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
FAQ-t elolvastam, és a BIOS-omban nincs olyan rész... Kikapcsoltam az alaplapit, hát ha az szívná le, de semmi 😞. Valakinek valami 5lete?
Elõre is köszi a választ (Gép spec az aláírásban).
ACER Aspire 5738ZG
errõl a részrõl lenne szó:
Ja, és ha valaki tudja hogy hol kell kilõni az indításkor megjelenõ "Üdvözöljük" képernyõt annak is nagyon örülnék!
Még valami! Tudtátok hogy a w7 indításnál csak egy processzor magot használ alapból? (én nem tudtam 😄) Viszont be tudjuk állítani manuálisan hogy használja a processzor magjainkat és így gyorsabb lesz az indítás elvileg! --> Részletes leírás <--
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Lenne egy olyan problémám hogy anyám a Win7-et lejelszavazta pár alkalomig el is fogadta a jelszót aztán ma döntött egy olyat hogy szerinte nem jó a jelszó ilyenkor mit tudok tenni ha csak 1 profilja van a Win7-nek ?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
(Garanciálisan vagy kicserélik, vagy ha lehet ráfizetek kicsit és egy nagyobbat veszek, de ezt nem tudom szokták-e így engedni, van-e rá lehetõség.. gondolom a jóindulatukon múlik majd)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Nem regisztrált verzió, kérem regisztrálja"
Hogyan tudom aktiválni?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az elõzõ kis kártyám 80 fokon nem csinált ilyet...
Az üdvözlõ képernyõt hol is lehet kilõni?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Win7 64 alatt a lent látható hibát mi okozhatja??
Eddig nem igazán csinálta.
Ami mostanában változás volt:
Steam-mel felraktam az Orange Box 4 játékát és a Deadspace-t.
Deadspace-re gyanakszom...
Hogyan lehet megoldani?? (nem csak az asztalon csinálja, wordben is, beágyazott képeken, böngészõkben is, de játékban nem vettem észre)
Enyhe villogás is tapasztalható (a négyzetek villognak).
Vírus nincs.
Azon meg mit rendeljen hardverhez, hogy 142,25MHz-n foghatja a Puruttya-felsõ zenecsatornáját?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
> Link
Tud erre valaki megoldást? Most állítgathatom megint a neveket meg a sorrendet...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha sata-s vinyód van akkor nincs molexed, mindegy, dugd át másik tápkábelre.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ez alatt mit értesz?
a szervizbe meg kb. sz@rnak rá milyen win van a gépen
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Garancia üzletben nem vinném mert mivel nem eredeti a Win, lehet hogy nem is foglalkoznának vele.
Eset Smart Security 4-t használok (original)
Ram teszt még nem volt meg. (de szerintem nem az a gond)
A "cpu unworkable" hibaüzenet az elem tönkrementére utal ki kell cserélni, pár száz ft-os alkatrész. De a be nem kapcsolás utalhat táp és alaplap hibára is. Alaplapnál érdemes megnézni a kondenzátorokat, hogy van e púpos, kidurrant kifolyt, mert ha igen akkor ott a hiba.
Csak a HDD led világít vagy , hallod, hogy csinál is valami?mikor lefagy akkor folyamatosan világít a HDD led. Nem lehet, hogy azzal van gond?
-------------------------------
Milyen vírus irtót használsz ?
Van ez a betekintõ ablak, nálam csak txt-vel hajlandó mûködni, meglehet oldani, hogy pl. JPG-vel is jó legyen?
kösz
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Csak egy C meghajtóm van új Windows7-el. Létre tudok hozni új partíciót anélkül, hogy formáznom kéne a C-t? Ha igen, hogyan?
Köszönöm
. : Z E L L E R : .
PSN ID:misi2mezei
nekem XP-n nem ment az új driver amikor csak feltettem.le kellett törölnöm mielõtt felraktam az újat.
mert most toltom.anno XP-n ugy kellett,hogy a jelenlegit le kellett törölni és feltenni az újat de itt nem kellett ugyebár feltenni mert már alapból rajta volt vagy,hogy van itt.akkor most mit csináljak az újjal?csak simán tegyem fel és menni fog?
De azért köszi a segítséget.
Küldtem privátot.Megkaptad?