46641
-
#38627 És meddig tart kipróbálni? Fél percig? Lehúzod a vinyókat, bedugod a pendriveot, berakod a dvd-t és megnézed. -
#38626 Jah frissitéseket nem tenném fel.
Csak 1-2 10-20 megás programot. -
#38625 Kicsi, lassu, értelmetlen.
Nekem elég lenne tesztelni valamit. Ha lehetne ilyet, azt tudom hogy USB-ről lehet install de USB-re lenne jó.
Live CD meg nem jó mert nem lehet drivert meg semmit feltenni. -
#38624 Próbáld meg. Ha látszik a hddk között a telepítőben, akkor lehet. De hogy kicsi lesz 3 nap múlva az szinte biztos. -
#38623 Elég lenne de lehet egyeltalán, ha nem xp is megteszi...de 16-re rá kell hogy férjen. -
#38622 A telepítőt? Azt igen.
A rendszert? Azt nem. Egyrészt kicsi másrészt rohadt lassú és még értelmetlen is. -
#38621 Nem kevés 16 giga? Remélem nem arra akarod telepíteni .. :D -
#38620 srácok
USB 16GB-os pen-re rátudom tenni valamelyik win7 rendszert? -
Rotyoka #38619 Lehet hülyeséget kérdezek, de az megoldható hogy VGA, Alaplap, Hálókártya meg pár driver-t beintegráljak egy Windows 7 telepítő lemezbe?
Ezt úgy gondolom, hogy egy sp1 es MSDN-es integrált isoba az SP1-en túl még beintegrálnám a drivereket is -
#38618 Nem a legjobb megoldás, de tiszta telepítsek közé tartozik, legjobb megoldás: telepítő lemez berak, be-boot-olsz a lemezről és a telepítővel törlöd a rendszert tartalamzó partíciót és újra letrehozod, majd indulhat is a tényleges telepítés. -
#38616 Format C, majd a telepítés.
Igy megfelel: -
#38615 Átinstallálás mit jelent? Rátelepítettél a régi rendszerrel, vagy tiszta telepítést csináltál lemezről boot-olva. Amúgy meg töltsd le a BlueScreenView programot és talán bőbeszédűbb lesz a kékhalál mint eddig és írni fogja, hogy milyen dll okozza a hibát, ide is beszúrhatod a program képernyőmentését és hátha tudunk segíteni. -
#38614 Hello! olyan *le problem alakult ki nálam, hogy a A laptopomat átinstalláltam, WIN 7 home rendszerrel. Na már most mikor hibernálom a power gombbal, minden oké addig a pillanatig, amíg a hibernációból vissza akarom hivni, betöltődik a felhasználó menu majd egy kék halál és újra indul a rendszer.
Valami ötlet tipp?
Megjegyzés: Eddig mindig így raktam át[] ugyanazzal a WIN-nel, most meg ilyennel idegesít. -
#38613 Én telepíteném a hp oldalán fent lévő driver-eket, különösen a Szoftver HP gyorsindító gombokhoz nevűt -
#38612 üdv.
Felraktam egy Windows 7 Ultimate editiont egy HP Pavilion dv6-3016sl laptopra. Namármost... az F1-től az F12-ig semmilyen gomb nem működik. Ezt hogy lehetne visszacsinálni? Előre is köszönöm! -
#38611 Fel lehet. Az AF-lemezek és az operációs rendszer kompatibilitását fokozó frissítés a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 rendszerhez. -
Ironman2 #38610 Hali Bon! Van egy ilyen frissités hogy:KB 982018.Ez mi lehet vajon? Fel lehet rá telepiteni? -
#38609 rendben van köszönöm -
#38608 akkor az nem valami környezet tudatos, fizethetsz utána adód -
#38607 Csinálja meg azt amit írtam. -
#38606 Enyém "fekete" mert WD Black winyó :) -
#38605 50 Gb a partició, de a baj hogy oda el sem jut a telepités, mert amikor megjelik a kurzor leáll a dvd meghajtó és a kurzor melleti kis töltő kör is egy kis idejig pörög majd eltűnik. -
#38604 az enyém direkt ilyen 'zöld' mivel mint már mondtam adattárolásra használom (+videók, stb) fölösleges, hogy folyamatosan menjen nekem. -
#38603 Nem tudom megmondani, nálam a winyó kapcsolgatása le van tilta, jobbnak tartom ha folyamatosan megy. -
#38602 40gb-os partíció méret alá nem célszerű menni. Amúgy meg várjon türelemmel, vagy tiltsa le a floppy meghajtót a bios-ban. -
#38601 köszi ezt még megnézem, mert nem akarom megint újratenni. Egyébként végülis szerinted amiért a terrás vinyóm rendszer meg aktiiv folyamatosan pörög? mert az nem túl jó. -
#38600 Hello
Van valami alsó határa a Win 7 telepítésének vinyó méret ügyileg?
Mert eladtam a régi gépem a havernak (alaplap, proci, memoria, videókártya ezen rajta volt a win 7) csak a vinyó az ő régije ami egy Sata2-es 160 Gb samsung.
És amikor telepiteni akarom a Win 7-et betölt egészen a win 7 kék hátérig megjenenik a kurzor és kész ennyi kék háttéren egy kurzor, de a telepítő ablak már nem jelenik meg. -
#38599 Ott engednie kellett volna, de kerülő megoldás: Paragon Particion Manager bootcd -
#38598 Várni kell, vagy itt írnak a dologról és kerülő megoldásról: link -
#38597 igen :o telepitesnel advanced, es akkor ott lehet ugye. -
#38596 Frissítettem most a win7et, azóta a mscorsvw.exe (.net runtime optimization service) 25%on zabál (1magot leeszik). Ez normális? -
#38595 Windows 7 telepítővel akartad töröln? -
#38594 neztem, nem tudtam torolni. -
#38593 Újratelepítésnél a 100mb-os rejtett partíciót is törölni kell, majd újra létrehozza ha akarja. -
#38592 ezt a fost...
Egyébként így van:
C: -Windowst ide pakolom fel (rendszer)
D: - Egy merevlemezen van a C-vel, csak ide rakom gyakran használt cuccokat
100megás retesz - erre talán bon emlékszik, ezért anyáztam annyit mert kulon csinált ilyen partiiciot es most ures
G: - Terás Winchester, adatok tárolására vettem, nem kéne semmi rendszer cuccosnak rajta lennie -
#38591 az ismerősök bejelentkezése hangja volt -
#38590 Ez már csak legkönnyebben és biztonságosan csak egy partíció kezelő programmal és rendszer újratelepítéssel hozható létre. -
#38589 Nála az a gond, hogy nem a c:-n és nem is egy rejtett 100mb-os partíción van a Rendszer és aktív beállításai a gépnek. Tulajdonképpen ha kivenni a gépből a terrás winyóját, hiába van külön winyón maga a Windows, nem tudna elindulni.
De ezt az is bizonyíthatja, ha elindítja a beépített mentő progit, majd kijelöli mentés helynek bármelyik partíciót és a tovább gombra kattint akkor előjön a mentendő partíció választó ablak és nála a c:-n kívül a terrásnak kell bejelölve lennie alapból és nem is szüntethető meg a kijelőlés. -
#38588 A rendszer és aktív mivolta miatt ide nem menthetsz, mert ez is visszakell állítani a rendszervisszaállíltás során (a beépített mentő progi is menteni szeretné és ezért nem ajánlja fel) Kimentés másik winyóra majd átmásolás az elöző indok miatt kétséges. Más mentő progival letudod menteni csak a C:-t, de jobb lenne a a rendszer és aktiv partíciót is menteni. Nálam pl. a 100mb-os rejtett partíció az ami nálad a terrás és menti is a progi a c:-vel együtt mindig.
A winyó ki be kapcsolást meg nem tudom mennyiben befolyásolja egyáltalán engedi e kikapcsolni, mert Rendszer partíció.
-
#38587 Nem az a gond, hogy a C-t akarod lementeni, és a C-re akarod tenni a fájlt? Mert amelyiket lemented, arra nem mentheted a fájlt.