Enged a Microsoft: elérhető a teljes forráskód

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért beszéljünk már a cikkrõl is! Én valamit nem értek tisztán. Most akkor meg lehetlesz venni tûlük a teljes forráskódot és otthon fordítani, vagy csak részleteket hoznak nyílvánosságra? Miért is érdekel ez engem??

Én úgy tudom annak idején amikor szóba jött, hogy legyen az eu-nak hivatalos OS-e az volt a legnagyobb ellenérv a win ellen, hogy nem tudják mi van benne. Elõfordulhat pl, hogy olyan "kiskapukat" hagynak nyitva benne amirõl csak kevesen tudnak. Így pl államtitkokhoz juthat hozzá USA. A Linux forráskódját át lehet nézetni majd lefordítani és abban biztosan nem marad semmi.

Namármost ha a win-nek csak részleteit adják ki amibõl persze nem lehet lefordítani, akkor adtunk a xarnak egy pofont. A "kritikus" részek forráskódjait elfelejtik kiadni.

Nem kell félreérteni én nem azt mondom, hogy a Win-ben vannak szándékos "hátsókapuk" államtitkok ellopására, de amíg a lehetõség megvan...
RelakS
Nah, ez az! A linuxnál az újabb hardverek esetében folyton programhiányba lehet ütközni. Sajna tapasztalat. Jobbára windows-hoz és mac-hez mellékelnek progit :S
Egyébként meg mindenki köpköd, hogy így meg úgy xar a windows. Ha ez így van, akkor miért nem ahhoz jön ki a legtöbb biztonsági riasztás? Ja, hogy az elterjedtsége miatt a windows-ét kürtölik folyton világgá? ...

Az OpenOffice.org 2-es változata meg egész használhatóvá érett. Mondjuk a rajz része kissé visszafejlõdött (túlzottan microsoftos lett), viszont végre normálisan olvassa az ms doksikat 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Gazdaságilag valóban a legjobb szoftvereket irja, a gubanc csak az, hogy - ugyancsak gazdaságilag - a világ számára nem kedvezõek a monopolhelyzetek. Ezert megy a balhé. Eddig barlangban éltél? 😊
inkabb szanalmas...

mellesleg: Unable to exit Windows. Try the doors.
Hat a Linux tenyleg egy nagy kalap sz.r. Nekem olyan OP kell a gepembe amin nem fel orat tart egy Video kartyat feltelepiteni es 20 napot keresni hozza a programokat. Es igen nekem olyan OP kell amit meg egy hulye gyerek is elkezel pedig rendszergazda vagyok egy komoly valalatnal. Az OpenOffice pedig meg nagyon gyerekcipoben jar, de ketseg kivul jo iranyba halad.A Linux ott hibazik, hogy nem keresi fel a valalatokat, hogy tamogassak a Linuxot is a programjaik.Amit a MS mar nem kell, de regen kellett es megis tette. Na pá.
Bocs, csak a hozzászólásod alapján olyan vagy mint egy focidrukker. Azok meg hmmm... viccesek. 😛

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#taps>

smv
Legalább a napunk viccesen indult ;>

Starcraft + Diablo III - esemve

noss
ja..

m$ OpenWindows OpenServer OpenSource Edition
open your eyes, open your windows! 😄

now with OpenBarmell and OpenGates service packs.. 😉

________ `_~_\" noss

smv
Rohadjon le mind két kezed, ha mégegyszer ilyen hülyeséget beszélsz. 😄D

Persze, hogy nem áll át senki, ez olyan, mint hogy van sokkal jobb megoldás, mint a belsõégésû motorral hajtható autók, mégis mindenki ezt használja. Vagy vannak biokaják, mégis mindenki a szart eszi. Esetleg az, hogy sokkal több plázakurva divatmajom segghuszár van, mint értelmes ember az is idetartozik.

Amíg a magyarok többségének a lényeg az lesz, hogy játszon a gépen, illetve, hogy analfabétaként is simán kezelje, addig a Windows is marad az elterjedtebb.

De mindenesetre azt remélem, hogy vágod, hogy míg akereskedelmi szoftvereknek, így a windowsnak célja, hogy minél elterjedtebb legyen, addig a linuxnak pl kurvára nem. Akik írják nem a tömegek miatt teszik, hanem, hogy egy mûkködõképes, profi rendszerük legyen. (Jó, van 1-2 kivétel, de nemgáz)

Az EU pedig nagyon jól teszi, hogy végre visszavesz kicsit az M$ arcából. Az OpenOfficet meg talán próbáld ki mielõtt beszélsz róla.

" A linux ingyenes mégsem kell a kutyának sem a fizetõs Windows-al szemben,,"
Az átlag ember ugyanannyit fizet a windowsért, mint a linuxért. Neked LEGÁLIS MINDEN programod otthon?

Starcraft + Diablo III - esemve

Szerintem gondold meg még1szer miket irsz mert amit itt kijelentettél az csak azt bizonyitja halvány lila fingod sincs az Microfos és Linux közötti különbségekhez. De nagyon ajánlom, hogy kérd meg valameik haverod meiknek van 1 kicsi tapasztalata hogy magyarázza el mi a különbség a két rendszer között, és föleg, hogy mi az elönye a Linuxnak (leszámitva hogy ingyenes). Szal ha legközelebb akarsz fikázni ugy csináld hogy ne istanitsd az MSt mert még közelsem az. Igy nem kell majd rajtad röhögjön mindenki reggelibe <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
A témával kapcsolatosan: mindenki azt kapja amit megérdemel... <#mf3><#violent>MS <#boxer><#duhos2><#action>
Jó is volt igy reggel negyed 7 körül , holnapra is kérek egyet.
Ne haragudj, de enyhén szólva megmosolyognivaló a mondókád... <#bee1>

"pont a világ legjobb szoftvereit gyártó Ms-ot cseszegetik folyton" - ez a nap vicce <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

még szerencse, hogy MI sg fórumozók nem vunk olyan sötétek, hogyszemélyeskedjünk 😛

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Ó milyen egyszerû is minden a világban...

azert nemkell mert olyan sotet alakok a donteshozok mint te...
EvilDevil
Ruhadjon meg az EU és a többi seggfej, hogy pont a világ legjobb szoftvereit gyártó Ms-ot cseszegetik folyton,,, talán nem szutykokat kéne gyártani és akkor nem lenne egyeduralkodó a MS szinte már minden
téren... és hiába jöttök itt azzal hogy a Linux meg az ingyenes progik pl OpenOffice milyen jók.. egyszerûen hazugság.. Office 2003 de fõleg az Office 12 jóval übereli,, A linux ingyenes mégsem kell a kutyának sem a fizetõs Windows-al szemben,,

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Tetsuo
Elsõ vok! 😊)
A Microsoft csak keveri.. már megint. Úgy értem ez egy erkölcsileg is jó lépés volt, de az ok 1értelmû..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

← ElőzőOldal 4 / 4