CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Amúgy ha valakit érdekel akkor fenn lesz a "Milyen gépet vegyek MOST?" fórumba pár kép a géprõl. 😊
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
u dont have to listen anybody else but me
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Töltsük le az internetet!
XP alatt DX10 unlocker-el tudsz DX10ben játszani, de az úgy tudom, hogy elég szaggatós.
Tud valaki ajánlani egy tutira mûködõ drivert vista alá 8800 GTShez?
Kérek szépen egy natural mod linket és egy valami high-very high configot pls!!! had teszteljem a kicsikét 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mert pl nem ugyanugy müködik mint a far cry nál.
wapolok
Vicces volt , vannak olyan reszek ( ejszaka ) csak lampaval latok , a nelkul csak nagy vak sotetseg <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez az XP , VISTA dolog meg ... hat kinek ez kinek az .... en a VISTA-ra szavazok. #27195
ゾルターン
(Mellesleg örülnék, ha a saját tapasztalataimat nem neveznéd hazugságnak, vagy állítanád be térítõ szövegnek. Nekem bejött, nem az én véleményemtõl kezdi el mindenki használni. Az OFF meg belefér, ezt a topik már rég kihalt, itt már nincs olyan pezsgés, mint régen volt. Már lecsengett, most már csak akkor írnak, ha valamilyen probléma van. Illetve most, hogy kezdik cseptegtetni az infót az újabb részekrõl talán van újfent egy kis beszélnivaló. Amúgy meg nem mintha én térítettem volna a beszélgetést ilyen irányba. Csak bekapcsolódtam, és mutattam egy érdekes dolgot, ami lehet OFF, de elfér.)
Ability, állítsd már le magad, Xp-n jobban megy a Crysis, mindenki tudja, anno csináltam egy configot, crysis alá, szebb mint Vistán a Very High, és ne OFF-olj tovább. Na de nem is ezért jöttem ide.
A legújabb Patch van nekem fenn Crysis-hoz, de valamiért a telepjárónak nincs meg a hátsó 2 kereke csak ha kilövöm, ez miért van? Másnál volt ilyen esetleg?
többit meg letojom. most 80 helyett 60 fps-en futna egy játék, nagy dolog. ugyanúgy nem akad. persze ennek azért feltétele egy jobb féle gép. akinek xp-n pl 40fps van meg valamiben annak nem mind1.
areo meg lekapcsol ha valami 3d-s cuccot indítok el.
UAC nálam megy. Rendszergazdaként futó progiknál +1 kattintás nem a yilág. És ki tudja, egyszer még jól jöhet.
http://www.freetvmaci.info/
Sõt még várhatsz rá pár percet mire kiszámítja mennyi idõ van hátra.
az a gond, h a geforce8 hamarabb elterjedt, mint a directx10, ez gyak ki is nyirta az egészet... hiszen a gef8 gyak alkalmatlan dx10es kód futtatására, hiába sm4-es 'elvileg' 😞
Forza.
winyodaráló szarok semmit nem gyorsitanak, az idegölõ folyamatos winyogyilkoló szervizeket leállitva ez mondjuk megszüntethetõ
azt ne mondd, h te UAC miatt 5 percenként nyomsz rá az 'engedélyezem' gombra 😄 kikapcs a picsbe és többet meg se lássam, ezt az MS elkurta az nt4 idején, ez az állandó hülyülés h engedjem nem megoldás.
ha olyan hüdekurva jo lenne a vista, akkor a starforce driverek nem tették volna sirba, hiszen 'virtuális környezetben' dolgozik a 'program' 😉
kicsit ugyérzem te szeretni AKAROD ezt a sok semmitérõ marketingficsört 😉
a readybost legyen veled 😉
Forza.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Minek egy op rendszerbe ilyen dolog? Motion blur? LOL! Aztán meglepõdsz, ha ablakváltás közben túlmelegszik a VGA-d 😄
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ablakváltás közben nem animációt akarok látni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.freetvmaci.info/
Ez az elsõ videók közül való. Igazából ez a Compiz egy nagyon sokoldalú program, de nem minden fícsõrje hasznos. Amiket én szerettem: Linux alatt több munkaasztal van, mindegyiken elkülönülnek a mennyitott programok stb. A Compiz egy kockát formált belõle, és lehet forgatni az asztalt, a kocka minden lapján egy új asztal vár, de nincs limitálva az asztalok száma. Sok ablakváltó van közte. Olyan Apple féle cover flow, flip3d, ring switch és persze a kedven: exposé. Ez utóbbi olyan, hogy beállíttod pl. a jobb felsõ sarokra, hogy ha oda viszed az egeret, akkor bejön a feladatváltó, ami annyit tesz, hogy az összes ablakot behozza kicsibe, de élõ tartalommal. Amelyikre karttintasz, azt hozza elõtérbe. Alt TAB fejlettebb változata. Lehet az ablakokat egyesítani, ez látszik a videón is. Mindennek lehet animációt beállíttani, nekem Linux alatt a minimalizálás effekt olyan volt, mintha az ablak festékszerûen lefolyt volna a képernyõrõl. 😛 A legtöbb dolog inkább látványos, de vannak hasznosak is. A videó meg nem adja át, élõben kell látni.