CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Nem, az a führer. A früher az valami más lessz. Engem nem lehet becsapni...<#ravasz1>

http://www.freetvmaci.info/

Prince23
Az maga az ördög, Hitler 😄

Dante73
De azt még elárulod, ki az a Früher az aláírásodban?

http://www.freetvmaci.info/

Ability
Minden utánanézés nélkül ezt találtam így hirtelen. Biztos segítenek, és ott hozzáértõk vannak.
Doom 4
nem találrtam olyan témát

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
na de hol ?

Ability
Nagyobb eséllyel kapnál választ a kérdésedre, ha a megfelelõ helyen tennéd fel.
Doom 4
VGA ki van irva a tápmeg 400W os

Doom 4
Hali! Nagyon úgy néz ki haldoklik a VGA-m a táp kicsi neki. de nem akarok új tápot venni a mig tényleg ki nem derül e hogy az e a baj PC alert et próbáltam de az nem indult el mert valami monitor program vagy mit tom én hiányzott. Vistám van és nem tudom mivel tudnám megnézni

KILLER2
Crymod.com-on nézz körül, hátha. Vagy ha megkérdezed, az egyik modder biztos tudja.

Töltsük le az internetet!

helo mi?

azt tudja közületek valaki, hogy a távcsõ zoom értékét lehet e valami paranccsal állítani, vagy esetleg melyik fájlban van? nem igazán találok rá semmit.

Ability
Ki fogom plakátozni a topikot valami szép szöveggel. Hihetetlen, hogy ide már csak a warezolók járnak. Abbõl is a rosszabb fajta, tudatlan népség. :/
bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zulufaka
nem sajna

bertino
Helló!
Eredeti játékod van legalább ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zulufaka
Helló! Én még új vagyok. Van egy problémám. Nem tudok felmenni egy szerverre se. Van valami cucc amit le kell szedni hogy tudja normálisan játszani? Válaszaitokat elõre is köszönöm.

KILLER2
Többnyire csak kilistáztatom õket játékosok szerint és ahol a legtöbben vannak és jó a pálya, meg a ping is, oda megyek, szóval nincs konkrét szerver, ahol játszok.

gduck
Melyik szerveren szoktál játszani?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
Megyek is élvezni a játékot valami jó kis multiplayer meccsben.

gduck
De van! SEMMI CHEAT + használni kell a nanoruhát, lõni és élvezni a játékot, természetesen a legnehezebb fokozaton <#wave>

VRSDM
crylauncher-el simán mennek a kódok.

u dont have to listen anybody else but me

KILLER2
"-devmode"al kell indítani a játékot (azaz a parancsikonjában a cél után beírod, hogy "-devmode")

hát valami devamap-os okosság van de nemtom pontosan...többiek tudni fogják sztem...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

hy
Crysishoz nincs vmi jó kis cheat?
a trainerek nem igazán mûködnek, még az 1.2.1-esek sem 😞

Jim Morrison
Jee
Valami funmap-t találtam😊 Most töltöm😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Megérkeztek a képek de ez most csak kb teszt mert közbe letöltöttem és msneztem, a régi mindennel telekúrt XP-m van fenn...

Ezek most készültek 1440x900-ba 4xAA és mindeng Magas azaz High

Ha valaki megmondja, hogy azt a belsõ mérõkét, hogyan kell használni akkor arról is tudok küldeni képet.

A lényeg a lényeg, ez a gép ami most nekem van (alul látható a configom) simán viszi a high - magas beállításokat elég magas felbontáson és 4x-es AA mellett...Teljesen játszható és a töltési idõ a pályákon 1 azaz EGY másodperc 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

arty
régesrégen volt a demo, nekem az rémlik, h hoztak elõ csomo mindent - de pályát asszem nem 😞

bally: igen (értelmesen legalábbis... hamachin játszhatsz haver ellen, meg néha van 1-1 törtszerver is)

Forza.

Bally
a crysist csak eredetibe lehet onlineba játszani?

Doom 4
Hát nekem nem megy ez a z optializálás

Jim Morrison
Minek van a demoban a MP pálya, ha nem lehet MPezni? Nem lehetne valahogy 'belenyúlni' a játékba, hogy több mindent lehessen csinálni?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

berczely
Oké az jólessz!
Köszi!
Elég kép is ahol látjuk az fps-t vagy benchmarkot lefuttatsz.

Mondanám, h megcsinálom de az én gépem most még csak hulladékos XP-s úgyh nem lenne sok értelme, de hamarosan majd megy fel az üres vinyóra a vista home premium és akkor majd csinálok egy tesztet.

berczely
Hát normális tesztet nem találtam csak amik a neten vannak usertõl nem nagyon képet meg végképp nem de nem is nagyon tok most lapozgatni mer nincs vga driver fent mer szar a vga és csak ígytok netezni de így meg egy óra míg végigmegyek egy oldalon akad össze vissza...

arty
olvass vissza, lett berakva ezer teszt+kép

Forza.

berczely
Valaki akinek az új HD szériából van kártyája normális értékelést, esetleg egy benchmark tesztet nyomathatna crysisbõl!
Képeket esetleg...
Bizisten ma megjön a kártyám telesz*rom a topicot képpel<#idiota>

arty
nagy (felbontású) monitor átka: még 2-3 év, mire egy jó gépen tényleg szép lesz a crysis 😊

demobol többet kihozni? mármint hogyérted?

Forza.

Jim Morrison
1920*1200as felbontásban nagyon jól néz ki, igaz Medium beallitasokkal😄
A demóból nem lehetne többet kihozni? Miért nincs MP, ha fent a pálya?

gduck
TESS, de nagyon ritkán megy 😞

valaki a bithumen szervernek az IP címét meg tudja adni?
arty
miki10, toto11: ha multizni akarsz vedd meg ezt a kurva játékot! <#falbav>

Forza.

KILLER2
Olyan szervert, ami beenged a szerverbe? xD Nem kötekedni akarok, bocs, de ez nagyon tetszik.
Mivel nekem eredeti a játékom, ezért nem ismerek ilyet. Azt tudom, hogy a Bithumen szerver, az magyar is és tört is, viszont rég láttam.

nem eredeti.
tudnál adni olyan szervert amibe be neged a szerverbe?
KILLER2
És eredeti a játék? Mert ha nem, akkor azért.

a pacheket a www.crysis.hu ról töltötem
nekem fel van téve az összes pach és be van kapcsolva a punk buster
KILLER2
"tegyek le patchot" Ilyet még nem hallottam soha, de nagyon tetszik 😊
Patcheljetek ezerrel, legyen fent a legújabb természetesen, tegyetek fel punk bustert és kapcsoljátok eb a játék beállításaiban a punkbuster védelmet.

nem tudjátok miért írja ki a crysis multiplayerbe ha be akarok lépni egy szerverbe hogy a szerver érvényesitése érvénytelen?

elöre kösz!!
de ami nem dedikált arra azt írja ki, hogy szerver érvényesítése sikertelen.
tegyek le patchot?
Narxis
Törtszervert keresel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hogy lehet nem eredeti játékkal multizni?