31662
CRYSIS
-
#28294 Hát sztem kicsit visszább esett de nem vészes!
Képek sarkában láthatod... -
#28293 FPS tekintetében változott valami? -
#28292 Dx10 unlocker ne basz el semmit csak a Crysis-ben engedéjezi a very high opciót kb ennyi! -
#28291 Ööö, nem próbálkozok ilyen Dx10-el, mert a múltkor is jól feldühített, semmit nem csinált, csak a Cod4 se ment először . Szóval egy konfig jobb ötlet :S -
#28290 Ez a mód nagyon bejövős!
Sztem sokkal élénkebbek a színek nagyon jó!
-
#28289 Szedjed le a dx10 unlockert azzal toljad bár lassú lesz! -
#28288 Eh, régen 6600 nvidiám volt azon elég gyengén, de ment. Most vettem új vasat 9600GT nVidia. Nagyon jó a game, tetszik, sajnos nincs Vistám, Valaki tudna küldeni egy Vistás konfigot? :D -
#28287 Hogyha multiban a verziószám más akkor az azt jelenti hogy azokra a játékokra patch-et raktak?
És ha igen akkor hányas patch kell ahoz hogy 56-ra végződjön a verzió szám? -
#28286 Ha arra a 3 képre gondolsz, akkor azok nagyon rondák. -
#28285 Fallen Angle map képek Jónak tünik. -
#28284 Erre gondoltam: Textúra kövön
Te nagyon Editoros vagy neked kéne egy játékot készíteni. -
#28283 Szép színes lett a játék. Az eredeti fakó szineket jobb módosítani élénkebb szinekkel. -
#28282 nalam semmi rendellenes nem laccik a nature mod utan
-
#28281 Elég ocsmány, de a ruha színe szép :) -
#28280 minden highon az 1280*1024 2x simitas. -
#28279 Megtörtént eldobtam :D
[URL=http://iaro.3dmax.hu/kep/cr8.jpg]ez lett belöle ^^[/URL] -
#28278 Dobd el a zöld színű napszemüvegedet -
#28277 Most jol megcsinaltam :D Natural mod miatt lett olyan amilyen :D -
#28276 aztakurva :DDDDDDDddd -
#28275 Jesszusom zöld lett az égbolt!
ÁÁÁááááá -
:DD Hátmitnemondjak elég ocsmany lett a jatek :DD kelett nekem turkalni a fájloknal .. -
#28273 Jó csak nem volt odaírva, hogy mi ez? -
#28272 Mértlenne az ? Tudtommal nemaz -
#28271 Ez mi... trója? -
#28270 Cső ezzel a karival hogy megy? -
#28269 Improved+Grass+and+Ground+Plants+v10 -
#28268 nekem ennyi elég is.töltöm azt nyomok képeket. -
#28267 google's ur friend
faster-better -
#28266 vki mesélne erről a nature modról?Jó ez?És honnan tudnám leszedni. -
#28265 normal map-et akart írni gondolom -
#28264 Köveken a Mip Mapping ??? :D Annak nem igen szabadna látszódni :) Mip Mapping : a DDS kép tartalamaz különböző felbontású texturákat, ahogy távolodsz egyre kisebbet feszít az objectre, így spórol ....Kép ... -
#28263 Hát...nem nagyon emlékszem milyenek a növények, de nem hiszem hogy olyan rondák lennének ..
Mondjuk a fűre emlékszem, az tényleg valami szőrnyű, színes valami fonalak :))))) De nem igen jártam még ilyen érintetlen trópusi szigeten ( ki képzavar a játékban, vannak kifejezetten dzsungelra hasonlító részek ...:) , szal nem tom milyen fű nő arrafelé :)))
De alap Photoshp tudáassal ,kis gyűjtögetéssel és jó sok idővel bárki lecserélhet ia lombos fák, bokrok texturáját ... -
#28262 de igy jol latszik ahogy szűrődik a feny a feje mellett :D hogynez az mar ki hogy mindig csak palmafakat tesztek be xD
ma vegigtoltam a jatekot, hat lehetett volna hosszabb is de sztem marha jo jatek. remelem a 2 is lesz ilyen jo vagy meg jobb. -
#28261 Csak azt a katonát hagyhattad volna ki a képből, mert szegénynek olyan ronda a feje, hogy elrontja az egészet. -
#28260 Megnéztem a Crymod oldalon a textúra patch képeket és annyi, hogy sötétebbek az árnyékok, meg a köveken a Mip Mapping jobban látszik. De nem nagy szám. -
#28259 nah a crymod oldalrol leszedtem a nature modot es egesz jol nez ki .
-
#28258 Crymod.com-on van valami új textúra pak de az ottani kéepeket elnézve gyak semmit nem veszek észre.
Növényeket úgy ahogy vannak le kéne cserélni na jó pálmák azok maradhatnának. -
#28257 Nem nagyobb kell ide, hanem szebb, reálisabb. A növények nem lettek azért túl szépek. -
#28256 Mi a baj a növényekkel ? Ennél már hová nagyobb textura ? -
#28255 Az valóban nem lenne rossz. Meg én szerintem a járművek belsejére is mehetnének nagyobb, részletesebb, szebb textúrák.