31662
CRYSIS
-
#28374 remélem nem a crysisről beszélsz ;) -
#28373 Gunner: konzolon sem 16ezer egy játék, hagyd már a hülyeségeidet ... pláne nem esetleg 1-2 honappal a megjelenés után. És persze a PC-s krizis sem 12 ezer manapság ...
"picit helyzeti előnyben vannak konzolosok, ps3-mon biztos nagyon szép lesz a crysis 720-ban, 1080ban lehet lesz stutter :P
x360 már érdekesebb, gondolom ott az lesz mint gta 4, ha nincs vinyód akkor "szemünk láttára rajzolja ki a textúrákat"
na, a helyzeti előny meg: pontosan tudják mire írják a config fájlt... olyan lvl 4 CCC lesz xD"
tudatlanságod határtalan... játékra az x360 hardvere erősebb, minden multiplatform játék szebb, mint ps3-on. de simán lehet h mindkét gépen 720p alatti felbontásban fog futni ... 1080ban a régi, rondább játékok sem mennek. ps3-on az MGS4 pl. 1024x768as.
az, h a warezosok szutyok irt lemezeit nem olvasta rendesen a meghajto és ezért a szemed előtt rajzolodott ki, nem az átlag játékos gondja. a warez sokszor konzolon is kompromisszum.
Dante73: "De ha mégis, akkor köze nem lesz a Very High beállításokhoz, az tuti. Részecskeszámolás, meg egyebek... Oké a Fizika még TALÁN, de a többi... Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban...." Józan ésszel belátható, hogy még a highoz képest is lesz visszaesés grafikában, hiszen azért nem mai gépek a 360 és a ps3. Csak ott nem lesz mézesmadzag very high és nem frusztrálja majd a játékost, h akár 'ilyen is lehetne' ... konzolon csak játszol :) kinéz ahogy kinéz.
Bertino: "640*360 felbontáson, amit a doboz majd jóóóóóóóóóól felskáááláz (ez a szó gecc... :D) és akkor a konzolosok majd azt mondják bleeeeee nekünk 1280*720ban fut! :DD" Csusztassá csak, látom h megint nagyon frusztrált vagy :) Ereszd ki a gőzt... irj 120 pixel x 200 pixelt!
Pretorian: az értelmesebb emberek tesztoldalakon tájékozodnak, nem babonábol vásárolnak. a hülyék meg régen boszorkányt égettek, ma pedig szart vásárolnak szimplán ;)
-
#28372 Így van, szerintem is Lowra kéne optimalizálini. Mediumra kéne felfejleszteni a grafot Lowon. -
#28371 Ha agyonra optimalizálnák neked a játékot, ki venné meg a legcombosabb videokártyákat? -
#28370 Szerintem meg full grafon nincs mit optimalizálni, az alatt van azért cucc , nem kicsi , annak ilyen gép kell nincs mese....
Inkáb a low grafon kéne kicsit változtatni mert olyan ronda ... De ezt már tudjátok :DDD -
#28369 nem nehéz pedig elhinni, hogy a hardvergyártók gyakorlatilag megveszik a szoftvergyártókat... -
#28368 Hát ezt sose értettem hogy ahhol egy játékot terveznek ott nem tudnak optimalizálni vagy mi? -
#28367 7600 GS-m van nem fogom rosszabbra cserléni. Amíg nem raktam be 1024 ramot és szedtem le a razor verziót 1.1es patchel nem volt baj. De eddig is ez volt csak 512mb rammal hibátlanul csak sok töltéssel.---nehogymár gyorsabb gépen szarabb legyen mert körberöhögöm a készítőket... -
#28366 Nemsokára itt a warez verzió, mert arany a cucc, remélem valaki kilopja xD
-
Csak77 #28365 Nekem is pontosan ez volt amig x800xl videókártyám volt. Lecseréltem egy (nem nevetni) 8400-esre, és megjavult. :) A hang, a sebesség nem. :) -
#28364 Sziasztok!
Miért van az hogy a hangok stb le vannak maradva a játékhoz képest??? PL rögtön a legelső küldetésnél amikor van a mellékküldi hogy a laptopról töltsem le a dolgokat. Már rég megyek a hajó felé amikor elkezdi nyomni azt a szöveget amit akkor kellett volna amikor a kocsiba vagyok. Meg belebeszélnek egymás mondataiba stb...
Gépem Amd 3100 + nvidia geforce 7600 GS 1,5 giga ram.. Tipp valakinek ? Medium beállítások vannak 800*600 mellett.... Köszönöm a választ. -
#28363 Én hiszek benne hisz eltelt majdnem 1 év volt idejük bőven optimalizálni. -
#28362 Kétlem az is egy ijen agyontápolt szar lessz:) nem fog mneni senkinek se jól csak a NASA és a Nagyobbb ijen szuperszámítógépeken:D:D -
#28361 Ti mennyire hisztek abban h a warhead joban fog futni mint az alap? -
#28360 majd a warhead-el, ha normálisan fog futni... -
ZFD #28359 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki játszik-e ezzel a játékkal itt multiban? Melyik szereveren szokott játszani? Jó lenne egyet játszogatni -
#28358 nekem ment 6600-s nvidián AMD 2800 Sempronos procival, de szagatott :D, Most meg van egy új gépem, azzal el vagyok.Majd ha tudok dolgozni , és is fogok venni olyan gépet ami annak a hapsniak van a videón, csak még jobbat, ugye , mert a technika fejlődik :D xD -
#28357 nagyon tuti! jó lenne ott multizni -
#28356 Szerintem el lehetne tüntetni a szavazást és visszarakni a régi dolgokat -
#28355 Crysis: Niveus Ezt ez faszi csinálta elégg jó lett szerintem.Ez tölthető valahonnan vagy még nincs kész tud róla valaki valamit? -
#28354 A Fizikát még jó,hogy ki tudja számolni a konzol. Ha az én gépem a Crysist minden Lowon a fizikát maxon viszi, akkor egy konzol is biztos tudja majd. -
#28353 interpolálnak majd :D:D pixel dubling :D -
#28352 Ehh, hagyjuk. -
#28351 Az adekvát válasz erre az, h azért adják még mindig 12k-ért, mert relatíve kevés fogyott belőle eddig, de még mindig viszik annyian, h ne kelljen árat csökkenteni. :) -
#28350 Nem nagyon. Én megnéztem több HD videó rivjút, pl. az IGN-ét, és ott sem teljesen fullon tolták. -
#28349 A babona az nem erre vonatkozott, hanem az nVidiára, mint VGA-gyártóra, és a múltbeli rossz tapasztalataimra.
Nemtom ma hogy van, de régebben volt nem kis teljesítménybeli különbség az Intel-AMD, Ati-nVidia rendszererek különféle kombinációinál, és ebből azt hozták ki, hogy az Intel az nVidiát szereti, az AMD pedig az Ati-t. Ezt ma már még könnyebb elképzelni, főleg amióta az AMD megvette az Ati-t :) -
#28348 Persze, de nem mindegy, milyen minőségben :) -
#28347 picit helyzeti előnyben vannak konzolosok, ps3-mon biztos nagyon szép lesz a crysis 720-ban, 1080ban lehet lesz stutter :P
x360 már érdekesebb, gondolom ott az lesz mint gta 4, ha nincs vinyód akkor "szemünk láttára rajzolja ki a textúrákat"
na, a helyzeti előny meg: pontosan tudják mire írják a config fájlt... olyan lvl 4 CCC lesz xD -
#28346 de, menni fog konzolon very highban.
640*360 felbontáson, amit a doboz majd jóóóóóóóóóól felskáááláz (ez a szó gecc... :D) és akkor a konzolosok majd azt mondják bleeeeee nekünk 1280*720ban fut! :DD -
#28345 Erre befizetek...
De ha mégis, akkor köze nem lesz a Very High beállításokhoz, az tuti. Részecskeszámolás, meg egyebek... Oké a Fizika még TALÁN, de a többi... Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban....
Egy olyan játék, amit a mai legerősebb gépek sem tudnak full HD.ban, teljes grafikával kitolni, majd egy több éves hardver fogja? Célhardware ide, vagy oda.... -
#28344 Azért mennek át konzolra mert nincs valami nagy bevételük a pc-s fejlesztésből... talán nem 12k-ért kéne adni... 7-8k :P
Bár az x360-s 16k-ért nemtom miért vennék jobban -
#28343 Akkor sokan megfogják venni konzolra szerintem. Akinek nincs pénze PC-t fejleszteni, de van konzolja, az ne habozzon. X360-ra biztos szépen fog kinézni. -
#28342 Nemsokára jön a konzolos Crysis?
Aki múltkor örült a hírnek, hogy a Crysis konzolokra portolása lehetséges lehet, elkezdheti gyűjteni a zsebpénzét egy esetleges konzolos megjelenésre.
Most a Playstation Universe kollégái szeretnének minket meggyőzni, hogy készül a konzolos változat - ezt állítólag egy a Crytekhez közeli forrás erősítette meg. Ha minden igaz, lesz Crysis X360-ra és PS3-ra, sőt a Crysis: Warhead is áttér a konzolokra. Az Xbox 360-as verzió az év végén, legkésőbb 2009 elején jelenik meg, míg a PlayStation 3-verzió technikai okok miatt késik egy-két hetet.
info: Gamekapocs -
#28341 Tényleg nem lehet találni olyan gameplay videót, ahol maxon nyomják legalább 1650-ben? De nem ilyen agyontömörített fost :D -
#28340 Én sem tudom ez, hogy van. Mert havernál 19' TFT-n játszott 640x480-an és úgy nézett ki, mintha 1440x900-on játszott volna. Nem tudom hogy lehetett ez. -
#28339 Hát sztem pont fordítva van :)
Nekem 19' TFT-m van(widescreen) és a natív(1440x900) felbontásnál kisebben nem tudok játszani mer homályos a kép és nyújtott is!
Szal nálam esélytelen hogy kisebb felbontásban játszak mer akk csúnya és én nem tom élvezni! -
#28338 Én 800x600-ban nem játszok, mert úgy ronda a CRT monitoromon. Érdekes a TFT monitorokon kisebb felbontásban is jobban néz ki, mint az enyémen. Én 1024x768 alatt nem szoktam játszani a 17'es CRT-men. -
#28337 esetleg újabb verzióval próbáld. -
Bmx01 #28336 Crysis-hoz melyik fraps jó mert nálam a 2.8.2 nem nagyon akar menni vele, esetleg újabb verzióval próbáljam ??? -
#28335 Ja papíron egy cég, ne legyünk már hülyék, hogy ATi kártyához nem lehet Inteles procit tenni. Vagy nem javasolt, ez egy baromság, tesom gépébe egy ATi kártya van Inteles procival, nekem AMD proci van ATi kártyával.