CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg hogy DX9-ben Very High config nem ugyanaz, mint DX10-ben jah, mert itt neked kell manuálissan átirni a fájlokat, Vistan meg ezt megteszi a program.
<#vigyor>#vigyor>
Devil May Cry 4 ben is bekapcsoltam effectet, ami Dx10-ben ad csak be...<#worship>#worship>LOL
Mekkora szar duma ez az egész....DXVista
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
DX9=DX10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csináltam DX9-es tesztet!
1440x900,4xAA,minden high,átlag 35 fps<#eljen>#eljen>
Kicsit jobb majd 20 fps-sel mint DX10-esen és a látványvilág se szarabb<#violent>#violent>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
#27636: Nem a memóval van gond, és nem is foglal sokkal többet mint az XP, csak Te ebbõl annyit látsz, hogy a 2 gigából alapból bedarál 1.5-öt, pedig az nem csak az OS, hanem elõretölti a gyakran használt programokat. Ha a játékot indítod, akkor felszabadítja a helyet. Nekem 2 GB memóriával minden gond nélkül megy. Crysis is, jó nagy felbontásban és részletességgel.
De ezt már sokszor elmondtam és már én is nagyon unom ezt a szöveget 😊
Töltsük le az internetet!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem ember nem tud olyan okot mondani, ami miatt lecserélném a 64-es XP-met Vistára !!! Sõt a játszós gépen még sima 32 bites van a régebbi játékok miat . és azzal sincs semmi baj .
De azt nemértem a játékok mértnem mennek normálisan rajta?Crysis is kb 25fps, xp-n 35-40
Tudom meglepõ, de nem mindig a legújabb dolog a legjobb, mégha éppen az is a legmenõbb .......
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
wapolok
Egyébként én is az elsõ pályát szoktam ujrajátszani. Amikor a demot már ötödszörre vittem végig, azt hittem, a teljes egy nagyon jó játék lesz. De csak az elsõ pálya az 😞
Forza.
sõt, ott nincs gond az élsimítással sem, giga high config is van ME-re, mert csak ott bírják el a gépek.
u dont have to listen anybody else but me
Akármilyenre teszem nem kapcsol be ugyan úgy recés minden függetlenül attólhogy 4x-en van!