CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah megy DX10-ben lószart.
meg hogy DX9-ben Very High config nem ugyanaz, mint DX10-ben jah, mert itt neked kell manuálissan átirni a fájlokat, Vistan meg ezt megteszi a program.
<#vigyor>

Devil May Cry 4 ben is bekapcsoltam effectet, ami Dx10-ben ad csak be...<#worship>LOL
Mekkora szar duma ez az egész....DXVista

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Narxis
Arra jó, hogy vérpisták villogjanak vele.<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DarkSector
DX10 de nagy átbaszás, ahhogy sejthettük is...LOL
DX9=DX10

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szinte mint az enyém<#eljen>

Csináltam DX9-es tesztet!

1440x900,4xAA,minden high,átlag 35 fps<#eljen>

Kicsit jobb majd 20 fps-sel mint DX10-esen és a látványvilág se szarabb<#violent>

Ability
Gigabyte GA-P35-DS3
Intel C2D E6550 @ 3GHz
Asus 8800GT 512MB
Corsair 2x1GB 800MHz CL4
lac coo
De szíp lokó !!!!<#idiota><#zavart1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

berczely
Milyen a configod?

Ability
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy szükséged van-e a Vista újításaira. Én régóta Vistát használok, sokkal kiforrottabb rendszer, és már annyira hozzászoktam a dolgaihoz, hogy nem lennék meg nélküle. XP-t fapadosnak érzem, de most nem megyek bele miért. Viszont az kétségtelen, hogy az XP-n nem lesz sebbességbeli problémád, és minden játék gond nélkül fog futni. Nálam ugyan ez megvan Vistán is, de én csak újabb játékokkal játszok, régiekkel akadhat gond.
Szerintetek visszategyem az XP-t vagy maradjon a Vista??Azt mondják jobb játékra az XP..de van is olyan szép vagy kompromisszumot kell kötni?

Ability
Games-be beteszi az ikonját, azon jobb klikk, és kiválasztod. Ha ez nem megy, akkor asszem a cél után -dx9 paraméterrel kell indítanil.
berczely
És azt hogykell?
Vista alatt dx9 mód?

Ability
Mert DirectX 10 módban játszol vele. DX9 módban indítsd.

#27636: Nem a memóval van gond, és nem is foglal sokkal többet mint az XP, csak Te ebbõl annyit látsz, hogy a 2 gigából alapból bedarál 1.5-öt, pedig az nem csak az OS, hanem elõretölti a gyakran használt programokat. Ha a játékot indítod, akkor felszabadítja a helyet. Nekem 2 GB memóriával minden gond nélkül megy. Crysis is, jó nagy felbontásban és részletességgel.
KILLER2
Ez mondjuk igaz. Hiába van viszonylag sok fajta ellenfél, csak minimális különbség van köztük és a fegyverválaszték nagyon kicsi, valamint az is idegesítõ, hogy a játék 90%-a alatt gyakorlatilag csak shotgunba és az FY71be van normális mennyiségû lõszer és ez, az egyforma ellenfelek és a sok dzsungel könnyen valóban egyhangúvá teszi a játékot. Mindemellett nekem tetszett, ha más nem, akkor a nano ruci és a fegyver moddolás miatt.
De ezt már sokszor elmondtam és már én is nagyon unom ezt a szöveget 😊

Töltsük le az internetet!

lac coo
Akkor már csak egy marad 😄DD

Jim Morrison
Ami elüt az elején azt mindig látom😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Vista alatt hogy úgy fusson a játék + 1 GB Ram kell, mint XP-n

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lac coo
Elég is az, azon gyakorlatilag mondent látsz ami a játékban késõbb szerepelni fog, kivéve a két idegent .. 😄DD

Jim Morrison
nekem most ideiglenesen 15,5 inches monitorom van😊

Jim Morrison
Azért az elmondanám, hogy nekem a demo van meg<#idiota>

lac coo
Hát te döntesz: csilli-villi menõ cucc, vagy jól kiforott és megbízható csúnya ....
Nekem ember nem tud olyan okot mondani, ami miatt lecserélném a 64-es XP-met Vistára !!! Sõt a játszós gépen még sima 32 bites van a régebbi játékok miat . és azzal sincs semmi baj .

berczely
Tetszik a vista kinézete meg netezéskor jobban szeretem (inspirate nekem nem tetszik ami xp-re van téma)
De azt nemértem a játékok mértnem mennek normálisan rajta?Crysis is kb 25fps, xp-n 35-40

lac coo
Szar a Vista, minek az neked? 😄

Tudom meglepõ, de nem mindig a legújabb dolog a legjobb, mégha éppen az is a legmenõbb .......

gduck
Nekem MEDIUMra rakta/rakja 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

berczely
Na valaki egy értelmes választ arra hogy a Crysis mért fut SOKKAL szarabbul Vista alatt mint XP-n???

lac coo
Hát nekem már az is rohadt uncsi volt elég hamar, biztos bennem van a hiba ...Végig ugyanazok a pályaelemek, végig ugyanazok az ellenfelek...Lehetne változatosabb egy játék manapság ...

KILLER2
Nekem tetszett a játék. Egyedül a core-on lett belõle elegem, de ott nagyon. Aztán megint jobb lett, de igazából addig volt az igazi, amíg nem voltak idegenek.

lac coo
Aztán meg késõbb jön a : " most már de piszok unalmas ...! " 😛

KILLER2
Én akkor néztem nagyot, amikor még anno a bétánál nyomtam meg ezt a gombot és 2 GB RAMal és egy 8800 GTSel feltette highra és utána 20 FPSel szaladgált. Akkor nekem is leesett az állam, de nem azért, mert olyan szép volt. Még jó, hogy azért ehhez képest a teljes játék normálisan fut.

berczely
Hát ez érdekes nekem arra a gombra 1024x768 és közepesre teszi!<#idiota>

Jim Morrison
Most tettem be a HD 4850 est + 2 Gb RAMot es megnyomtam a játékban az Optimal settings gombot. Fel is ugrott 1920*1200 High félbontásba . mikor betöltöttem a játékot leesett az állam és azt mondtam, hogy de ********** jól néz ki. Waow

The Protector
Basszus.Nekem 8600gt-m van az alulírrott alaplapba belemenne az új kártyák?Pl 9600 vagy hd 4850 és társaik?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
H

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
22-23ezerért igen, drágábban nem

Forza.

Prince23
Az AC-ben is az elsõ pálya alegjobb, utána meg sablonosság, monotonoság jellemzi a gémet... mondjuk itt ebbe a játékban megmenti a cloak engage.

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szevasztok, érdemes még 8800gt-t venni?

wapolok

arty
Le. 😊)

Egyébként én is az elsõ pályát szoktam ujrajátszani. Amikor a demot már ötödszörre vittem végig, azt hittem, a teljes egy nagyon jó játék lesz. De csak az elsõ pálya az 😞

Forza.

VRSDM
tedd fel milleniumra, mivel kevesebbet eszik mint az xp így nyerhetsz még vagy 10-15fps-t
sõt, ott nincs gond az élsimítással sem, giga high config is van ME-re, mert csak ott bírják el a gépek.

u dont have to listen anybody else but me

gduck
XP alatt is 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Hy az a ultra High quality custom config Xp alatt is csinál ultra high grafikát vagy csak Vista alatt?

Snexi
Ezt valaki leírná hogy pontosan hogy kell elindítani?Annyira nem jó az angol tudásom

Snexi
Már megtaláltam,semmi

Snexi
Egyszer valaki screenshotos topicba rakott képet egy komplett singleplayer pályáró,intrókkal mindennek.Ilyen sárgás volt a teljesen.Visszakeresném a képeket de az nagyon sok idõ lenne.Komplett történet folytatásokat single-hoz hol lehet letölteni?

The Protector
8600gtvel az elsõ pár map highon 23-30 fps ig megy.Aztán egy re vészesebben csökken az fps.A végén majdnem mminden mediumon köt ki és pár dolog high.

berczely
Directx 10 Unlocker progit honnan lehet leszedni?

Prince of Máté
<#hehe>

Prince23
AA kivétel, mindent maxra vettem, és élvezhetõen megy ill. ment. Most nincs fenn. Nem kellett pl a monstrumnál levenni a felbontástsem, vagy a text minõségét... és egy 8800 gt dd3-as vga-val

berczely
Valamilyen maszek very high config:

berczely
Ja am mért van az hogy nem akar bekapcsolni az élsimítés?
Akármilyenre teszem nem kapcsol be ugyan úgy recés minden függetlenül attólhogy 4x-en van!

berczely