CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
szerintetek a mostani geforece 9800 gtx-emet most lecserélném egy ati hd 4870-re akkor az jó vétel lenne vagy maradjon a 9800 gtx? (intel procihoz)
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
ゾルターン
na na de jön a Warhead ami ügy majd a hütõgépen is Very Higon fog szaladgálni <#idiota>#idiota> (bízok benne hogy igazat mondtak de azért hiszem ha látom)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
Abban lehet valami, hogy a DX10-nek más a renderelési mechanizmusa, elképzelhetõ, hogy élesebb képet kapsz, vagy bármi hasonló, de maga a játékbeli effektek ugyan azok DX9 alatt is.
A játék XP alatt DX9 renderelõt használva (hackel, ami lehet unlocker vagy config átirás) egy az egyben ugy néz ki, mint a Vista alatti DX10 verzio very highban.
Ez ellen a nem hekkelt DX9 versus DX10 képed nem érv, ahogy leirták, az kamu.
Forza.
az új ályák mûködnek ezzel a crysis launcherrel de az xml-t nem tudom hogy kell beilleszteni😞
ゾルターン
Csak szörnyû mindig ez a DX9-DX10 XP-VISTA vita 😄 Nekem mindkettõ fennt van és a VISTA is stabil, igaz a Crysis XP DX9 alatt vagy 10FPS-el jobban fut mint VISTA DX10 alatt. (UH config van beállítva és ugyabból a mappából megy a játék) Azt viszont elismerem, hogy DX10 alatt picit máshogy néz ki a játék. Megfogalmazni nem tudom mi a különbség, de színekben, robbanásokban mintha látnék valami eltérést... Lehet, csak a szemem csap be, de adódhat ez az eltérés a grafikus motor miatt is 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ゾルターン
Nem tudom Te mióta "kíséred figyelemmel" a Crysist, de vagyunk itt páran akik már a béta teszt alatt is a játékot nyúzták 😊
1. A játéknak van DX9-es és DX10-es grafikus motorja is!
2. A DX9-es grafikus motor is tudja látványilag ugyanazt, mint a DX10-es, csupán a játéban tilva van a beállítás! A "hack" ezt a beállítást teszi elérhetõvé!
3. Az általad belinkelt képek, a játék megjelenését megelõzõen "markiting" céllal jelentek meg, a DX10 nagyszerûségét hangoztatva!
Ez nem azt jelenti, hogy DX9=DX10, csak azt hogy ezt a játékot (mivel a grafikus kártyákat 100%-ig izzasztja és nincs semmi tartalék bennük) célszerûbb DX9+"hack" beállítással játszani 😉 És még az is "szörnyû", hogy a játék megjelenését ÓRIÁSI DX10+Crysis marketing elõzte meg 😞
JÓ JÁTÉKOT! <#wave>#wave>
Szoval pontosan te montad ki hogy van kulonbseg a DX9 es a DX10 kozott
Milyen dx10 unlocker-l beszelsz .... pont errol ugattam , hogy gyenge elmejuekkel nem fogok vitatkozni akkik XP alatt DX10-rol almodoznak.
"Many of the game's DX9 players will probably not be aware they can change the config files to open up the very high graphics settings. This "hack" may even be fixed by Crytek in the retail version, so that it is no longer possible at all."
Talan mukodik VISTA alatt ha DX9-ben jatszol de nem XP alatt . En itt befejeztem de ha beragatsz megveszem megint es megmutatom neked hogy is kell kinezni ennek a jateknak VISTA alatt aztan hasonlitgathatod az DX9 minoseggel .
ゾルターン
az "xml"fájlokra gondolok,ezeket hogy tudom beleintegrálni a játékba,hová kell rakni?
köszi!
igy már értem a véleményedet: tudatlanságodbol fakad 😊
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát biztos velem van a baj, de én nem tudok egy játék mellett sem ott ülni 1-2 órától többet. (ja de van ill, volt mert mostanában már nem játszom Counter Strike)
ha mondanám hogy milyenre akkor egy totál más játék jönne ki belõle. figy ne velem vitázz akkor hanem az egész topikkal, (kivéve 2ember) aki szerint ez a játék nem dög unalom. jól néz ki , lehet lövöldözni de ennyi.
míg az igazi korszalalkotó nagyjátékoknál észre sem veszed hogy 10órája játszol, lemondod a haverokat és a barátnõt hogy játszhass. hát én (és a nagytöbbség) játszogatott vele mert elmegy az idõ szórakozással ennyi.
u dont have to listen anybody else but me
Vista alatt dx9 módban ugyan olyan jólfut mint xp alatt!!
(1440x900 All High 4xAA, a képek átlettek méretezve!)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
Amúgy nem tudom miért szánalmas az elsõ kép. El vannak túlozva ezek a fénysugarak, de itt nem az a lényeg, hogy neked tetszen, hanem pont az, hogy elõ lehet hozni, és akár még fokozni is lehet.
Olyat itt nem sûrûn mond bárki is, hogy XP alatt nyomja DX10-ben mellesleg. Egyébként én meg 22"-es monitoron játszottam 1680-ban, szóval azt gondolom, hogy azért volt nekem is lehetõségem látni a játék minden részletét. Jelenleg pedig azt mondom, hogy a Vista sokkal jobb rendszer, mint az XP, és olvastam itt és a PH fórumán egy nagyon hozzáértõ ember véleményét a DX10-rõl, és abszolút meggyõzött, DE ennek tetejében én nem látok lényeges különbséget Crysisban.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Felhozhatunk itt sok peldat , a mod-at de ne felejtsuk el hogy egy mod-olt jatekban csak valami jobban mutat
az meg nem azt jelenti hogy teljes mertekben valtozik mivel ahoz hogy az az effect v. akarmi ki legyen emelve kvazi mutatosabb legyen valahonnan el kell venni . Sajnalom hogy mar nem tudok keppekel szolgalni es alatamasztani azt amirol beszelek , de tegnap megvaltam a jatektol az ebay-en . Par teszt eredmenyem meg lathato itt valahol a forumon.
ゾルターン
"Many of the game's DX9 players will probably not be aware they can change the config files to open up the very high graphics settings. This "hack" may even be fixed by Crytek in the retail version, so that it is no longer possible at all."
DX9
DX10
Akarki akarmit mond , ha valaki nem hasznal vistat tehat XP alatt jatsza a CRYSIS-t hiaba hasznal akarmilyen mod-ot sem fog kinezni ugy a jatek mint VISTA alatt. ( az edes mindegy hogy DX9 v. DX10)
ゾルターン
- vista dx10
- xp dx10 unlcokeres veryhigh képek
és mutass rá a különbségekre 😉
Forza.
kép1
kép2
Egész jól futott, nem is volt különbség, legalábbis a Crysis elsõ pálya alatt minden egyezett a normál High beállítással. Legalább a DX10 nem eszi meg a gépem. Mellesleg ez valami direkt eltúlzott konfig, nézd meg a fénysugarakat, alapból nem ennyire látványos. (Igen, valaki szerint meg ronda. 😛)
ゾルターン