CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jóvan okos nem tudtam
grebber
Eddig semmilyen DX10-es VGA nincsen,fogalmam sincs mik jönnek karácsonykor.
Azt viszont dijjaznam má jönne még ebben az évben egy Ati és egy nvidia DX10 széria meg jõvõ március áprilisában megint egy széria 😄

Next PC upgrade: 2022

Senkkik
van 1 kérdésem. eddig milyen dx10es videókártyák vannak és mik fognak ugy kb karácsony köröl vagy mostanában megjelenni?

grebber
Direkt csinálod ezt??
Mikori a Vista kb jõvõ év márciusi még nem jött ki csak probaverziók vannak!

víííí, épp megvan a javaslott😛

csak a WINDOWS VISTA az mikori?ja és windows 2000 is megy akkor mert ha xp akkor win 2000 is
grebber
Minimum:
Processor: Athlon 64 3200+/Intel 5xx series
Ram: 768Mb/1GB (ajánlott Windows Vista)
VGA: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Meghajtó : DVD
Software: DX9.0c, Windows XP

Javaslott:
Procesor: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Ran: 2GB
VGA: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) viszont DX10 kompatibilis javaslott
HDD: 6GB
Internet: 512k+
MEgahjtó : DVD
Software: DX10, Windows Vista

állítólag nagyon nagy gépigénye lesz mi az a nagy?windows 2000 elindul vagy xp majd?
Senkkik
nem úgy értettem azt a 3-mastat.... na mind1

VRSDM
kösz, bár én láttamár

u dont have to listen anybody else but me

blackparty
Csátok találtam egy videót fasza crysis videó

VRSDM
csak szolidan, hogy hlbõl készül a 3. csaképpen aztmár nem source-al akarják, nomeg nem scriptelt animációs rendszerrel, aki érti érti aki nem az nem (max pm-be hogy ne offoljak) másrészt pont a hl2 az ami a sokhelyszikellenjátékstilus váltakozáss miatt folyton fenntartja a figyelmet

on

Magiszter
Érdekes év lesz ez a 2007 😄

hú de elavult a grafikája😛

Malakai
Nézz meg korábbi képeket, meg úgy általában amúgy korábbi játékokat, amióta bloom, meg specular van, azóta elõszeretettel políroztak mindent, ami fém...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bulba
A 3-as képen a föld eléggé laposnak (2 dimenziósnak) tûnik vagy nemtom de nem olyan szép nincs akkora elõrelépés mint a grafika többi területén
Ezt most ne vegyétek lehordásnak inkább csak szõrzálhasogatás mivel még így is überelia többbi játékot

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

FOXX supreme
esõ szem?😄DDDDD
csepp😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
Miért nemrg még csillogtak a tankok? 😄

Malakai
Jaj csak nem? Mattá tették a tankokat? Végre, talán belegondoltak, hogy nem kéne oda csillivilli shader! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evogordon
Ja és minden essõ szem 3ds lenne 😄

grebber
Az még fasza lenne ha esne is a gameben az esõ és faszán végigcsorogna ezeken a nagy lapuleveleken.

Evogordon
hmm fingyik <#finom>
kép1
kép2
kép3

Malakai
Mondjuk ez még béta, bõven lesz még optimalizálva...
Persze majd a Dx10 kártyák is jó kis árkategóriában fognak kezdeni... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát még nincs,de mikor megveszem akkor lesz,vagyis ahogy összeszedem a gépet,ugy kiszálmoltam hogy azzal faszn menne.Lehet tévedtem,ha igen,akkor megvárom azt a példányt 😊
Hát mit gondolsz miért szaggat a videó ? 😄
armageddon666
hehe
ma még nincs olyan kapható config amivel fullon megy ha arra gondoltál 😄 sztem ne vedd meg a gépet hanem tedd félre a pénzt és majd DX10 videokari.
(abból gondolom mert van egy videó ami szaggat... az meg kemény hogy E3-as videón szaggat. fõleg ha mondjuk a fejlesztõk gépén vették fel 😄)

@

Üdv !

Végre megtaláltam a topicot, asszem én ide fogok tartozni nemsokára 😊
Lesz egy új gépem,az már bikább lesz annyira hogy elbirja ezt a gamet,mert ugye erre a gamere elég erös gép kell ssajna. Láttam a videot,képeket,és nagyon belezugtam,dzsungelt szétlehet löni meg minden,hi valoság szinte 😊)
Senkkik
én csak pár dologtól félek: 1.a jó grafikájú játékok ált. rövidek
2.nem mindíg csinálják meg ugy hogy egész végig élvezhetõ legyen.(pl half-life 2 volt pár uncsi rész)
3. Nincs 3 😄

Magiszter
Fele ekkorában nem is lehetne mást látni mint egy pálmafa levelének a negyedét és a Crysis szó betûit. Bár ha mondjuk a gépigénnyel/reklámkampánnyal egyenlõ nagyságú logot csinált/ak volna akkor az elsõ oldal mindig az lenne <#idiota>

Malakai
Ha jóltom, akkor kb fele ekkorában gondolkoztunk(tak/stb 😛) még... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magiszter
Mé ez a logó talán nagy? <#fejvakaras>

<#idiota>

Malakai
Ja, és mivel régebben én is kalapáltam logót, meg kell említenem, mivel még nem tettem, hogy a mostani nagyon jó lett! 😊
Igaz, akkor mindenki kicsi logót akart... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Mi ad el egy játékot? A reklámkampány.. És szerintem a Crysis reklámkampánya igen erõsen épít a grafikára. Azon kívül egyetlen motívumot tudnék még megemlíteni, az pedig a lefagyott dzsungel és annak a hangulata. Talán jó is lesz, talán elviszi a hátán a sztorit, majd meglássuk, mindenesetre a grafika és a dzsungelharc biztosan nagyon ott lesz a játékmenetben...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SZilaJMaGGoT
HL1-es engine bírja a novodex fizikai engine-t meg a midpoly-t.... Vagyishát ennyire lehet turbózni... És aszondom ha ennyit tud egy játék, nekem már simán jó.. Megmondom õszintén engem a különbözõ mindenféle fény-árnyék effektek nem kötnek le... Legyen egy elég jó tárgyfizika+ragdoll, meg midpoly... Onnantól kezdve már csak maga a gém érdekel... Nameg egy elfogadható szintû textúra felbontás....

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

armageddon666
ezt bebuktad.... mert ha "csak" source motoros lenne vagy akár CryEngine1-es akkor is letölteném... pedig azok már nem csúcsgrafikák... és megjegyzem én nagyon nézem a grafikát is mert már egy HL1-es szintû játékba nemtudom beleélni magam... és igy nem élvezem annyira a játékot.

@

grebber
LOL gondolkozzál már mennyi fostalicska grafikájú game van azt mégis mennyien tolja õket mindenki!
Nem a graf a lényeg azt csak 1 szempont a sokból.

Senkkik
hát nem biztos!

hát tuti nem a sztori miatt fogod megvenni / letölteni... ebben biztos vagyok
hanem a lenyûgözõ grafika miatt, nem??

Magiszter
Kezdjük ott hogy valóban 😄
De szerintem ne menjünk bele. Majd 2007 aug 30-án megnézzük hogy mire jött ki és ha konzolra is akkor vállatvonok és játszom tovább PC-n 😄 Ha nem jött ki konzolra akkor vállat vonok és játszom tovább PC-n. Szóval ne vitázzunk azon hogy "leszni vagy nem vanni".

Amúgy meg arra leszek kiváncsi hogy hánymennyi fegyver lesz benne. És egyszerre mennyi lehet nálad.

Malakai
Noh, kezdjük ott, hogy még fejlesztik a játékot. 😊 Ha most még közben "fõállásban" foglalkoznának azzal is, hogy PS3on is fusson az engine, lehetõleg jól és szépen, akkor a PCn is csak csúszna jó sokat (2008?), szóval nemhiszem, hogy jó ötlet.

Mellesleg a Crysis sose volt PC Exkluzív tudtommal, inkább halgatás van ekörül, csak jelenleg nem fejlesztik másra (vagyis utólag portolják majd sztem)...
Ja igen, és a Crytek már régóta keresgélt NextGen konzollal foglalkozó vezetõprogramozót...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
nemtom mibajod a crysis történetével.....

@

VRSDM
ez mind igaz...

Alwares
Hallotam egy olyan hirt hogy a Crysis meg fog jelenni 4 Dx-re is. Szóval lesz 9-re mindenképpen és a 10 különbözõ változataira is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Magiszter
Félre tetszett érteni kend. Én sem hiszem hogy meg fog jelenne PS3-ra az elkövetkezendõ egy éves idõintervalumban mert...<#fejvakaras> csakért. De ez alatt az idõ alatt elkezdhetik átbuherálni és majdan megjelenik. Bár saját magukat hazudtolnák meg vele mert azt mondták volt hogy csak PC-re jön ki. De a pénz nagy úr (Lord Money???<#idiota>) Ezért lesz mindenfélére még hajszárítóra is :-D

Malakai
Ilyenrõl szó sem volt, a technikai feltételek nem adottak, hogy gyorsan csinálhassanak PS3 portot is, ez alatt fõképpen azt kell érteni, hogy nagyon vissza kéne nyúlni az engine alapjaihoz és újra programozni... Elõbb inkább kiadják PiCire...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magiszter
Igen csak nevetséges volna az ha egy PC-n menne, értsd mai középkat PC-n, jó minõségben és egy Hájpörszupör PS3-on nem. Ott valami nagyon sántit. Vagy az hogy nem is akarják még konzolosítani, vagy az hogy jó reklámfogás (úgyse lesz PS3-ra és egyszer csak megjelenik rá). De persze lehet tucatjával gyártani az összeesküvéselméleteket hogy miért. A lényeg az hogy PC-re megjelenik, remélhetõleg jól optimalizált változatban és egy mai középkat PC-n is menni fog megfelelõ minõségben/sebességgel.
Addig meg várjuk a szkríneket, videjókat, a demót és a fullt.

scorpeeon
Hát ez most egyben káröröm is, hogy a konzolosok szopnak (nem is értem a mai napig: hogyan lehet egy fps-el konzolon játszani... szánalmas). Egyben bánat is, hogy mi lesz most így vélem, az én kis 2,8GHz, 2x512MB RAM (eddig még meg is van a minimum gépigény) és a 9600XT-mel? 😄 Egyébként a PS3 még pont egy olyan konzol, ami tényleg bikaerõs (ha egyszer konzolt vennék, tutira olyat vennék), szóval ez hatalmas baromság, hogy az nem elég rá. Ha egy PS3-nak nem lenne elég hardvere hozzá, akkor azt se kéne kiírniuk, hogy PC-re megjelenik, esetleg vmi NASA jelet tehetnének oda, ezzel tudatva, hogy akinek egy jó barátja nem dolgozik ott, az ne is számítson rá, hogy akármivel el tudja indítani 😄 Amúgy meg érdekes, hogy gépen nem kell hozzá DX10 meg viszta meg elég egy ilyen gép: * Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
* nVidia 6600/X800GTO videókártya
* 768 MB RAM, ami Vista alatt 1 GB
* 6 GB szabad hely
* 256K+ internetes sávszélesség
* DVD-meghajtó
* DirectX 9.0c és Windows XP
Persze ez sem kevés egyáltalán (sõt!!), de ennél a PS3 azért jóval több. Szóval az gyanítom, hogy nem arról van szó, hogy a PS3 nem bírná el, csupán arról, hogy a Vistától kaptak egy valag pénzt, hogy ezt mondják, és nem adják ki másra...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ez így van... nem fogja kihasználni... megmondták

Malakai
A Dx10 sok újdonságot hoz, de a Crysis ezt még nem igazán fogja kihasználni szerintem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Senkkik
nem akarom fullon tolni (vagyis akarom csak nincs annyi zs-m 😄 ) Vistával még mindenképp várok... De én biztos hogy nem veszek százakárhányezerért videókártyát!

off:
erõsebb videokártyát ajánlanék neked ha fullon akarod a crysis-t tolni 😊
ha kijön idén a dx10 akkor sztem olyat vegyél---> de akkor meg vista is kell 😞