31662
CRYSIS
-
CUCLI #7796 szmájlik fölött megfogod a kék csíkot és húzod. és húzod,húzod...aaaah -
CUCLI #7795 haxor vagy baz+. én mindíg tudtam. -
mikiking #7794 Mit kell tesztelni ? -
#7793 Firefox alatt jó .Köszi . -
#7792 Teszteljétek már a scriptet minél több böngésző alatt, és ha valakinek hibás, akkor feltétlenül szóljon! -
mikiking #7791 megint rapidshare ? -
#7790 A 4. CRYSIS MOVIEM LETÖLTHETŐ INNEN: ( a pályát körbejártam spect. módban)
4. VIDEÓ -
#7789 Mert én holnap fogok tudni kártyával fizetni... -
#7788 habár szerintem holnapig még biztos hogy lehet kulcsot igényelni reméljük !! -
#7787 Jelenleg még lehet crysis kulcsot igényelni de ki tudja hogy mi lesz holnap ?? -
#7786 Holnap még lehet crysisra kulcsot igényelni FILEPLANET-en? -
#7785 Az a texturákat nem érinti, csak egy kép (textura) készül és azt "butitja" a játék ha lejjeb veszed a minőséget és ha távolodik az objektum ( mip-map). Na most akkor ez már marad ilyen, vagy brutál módon csináltak egy külön packot a DX10-es alá ami már kétszer ekkora texturákat tartalmaz, viszont akkor ez megint bunkó dolog és csak arra megy , hogy mindenki fejlesszen DX10 alá....
A vicc az ( és nehogy félreértsetek, nem akarok bosszantani senkit), hogy egy 3-500 M videomemoriás kártya ezeknek a texturáknak a dupláját, háromszorosát is simán elbírná ! És ahogy a beta videóitokat néztem semmi speckó efekt nincs ebben ami miatt a texturákkal kéne spórolni és/vagy számottevő plusz számítási kapacitást igényelne ....És az optimalizálásban nem hiszek : vagy megcsinálják normálisan (értsd , hogy elfelejtik ezt a szándékos "lassítást") , vagy ez csak az én összeesküvés elméletem, és marad ilyen ,legfeljebb valamit még hoznak rajta, de kétszer ilyen gyors nem lesz csak az optimalizálásból ...
-
CUCLI #7784 olvass vissza.
nem -
Rainbow15 #7783 Hi.
Leszedtem egy beta-t. nem akarok visszaolvasni. Aktiváláshoz nincs kód. El lehet indítani, akik nem jogosultak rá? -
#7782 Ez kevés neki, talán egy Comodor-on elfut 2x AA-val -
#7781 az a valami pár GB maxos textúra:P -
#7780 Nem lehet a bétában VERY HIGH részleteséget állítani (a félreértések elkerülése végett a config fájlok buherálásával sem!) Úgyhogy hiányzik belőle vmi, mert azt mondták hogy akkor túl "méretes" lett volna a béta :) -
Szintén 1:1 ,ekkora méretben használják a játékok . -
1:1 méretekkel ... -
#7777 akkor szedd át HL2-ből, nemérdekel, csak legyen már mai szinten az FC ;))) -
#7776 Persze hogy nem atexturák miatt lassú vagy gyors., pusztán csak mivel a demo full DX9 és semmi extra shader nincs benne nem vágom mihez kellene ez a magas gépigény , láthatod néhányan alig érik el a 20 fps-t is, pedig nem semmi gépük van ....
Atexturák meg semmivel sem részletesebbek mint FC-ben , hidd el megnézegettem őket ;)
Azt ugye ne felejtsd el, hogy ez full DX9 tehát semmiféle extra dolgot nem tartalmaz, amit majd (vélhetően) fog a full DX10-es....
Ezt így hidd el nekem : ez egy kicsit (legfőképp modell terén) felturbózott FC . -
#7775 Nemsokára rakok fel képeket. -
#7774 - szándékosan lassítva tuti nincs semmi, maximum nincs optimalizálva
- abból pedig, hogy milyen textúrákat használ, semmilyen következtetést nem vonhatsz le. nem a textúrák miatt lassú vagy gyors egy engine. amúgy a crysis magasan részletesebb testúrákat használ a far cry-nál plusz hozzá jön a geometriai részletesség, a rombolható környezet és a spec. effektek. -
#7773 Nem tom , régi gépem van, de lassan tanulságosabb a játék fájlait átnézni, és abból vonni le a tanulságot, hogy hogyan kéne menni neki és milyen konfigon nrmális esetben, mikor nincs szándékosan "lassítva", hogy venned kelljen új hw-t, Vistát stb...Sajnos ez egyre inkább jellemző a mai játékokra, kezdve a COJ, R6 stb .... -
Spirit #7772 Egyszerű, halandó ember ugye sehogyan sem tudja elindítani a bétát? Nincs még törés rá, vagy valami? -
Akos0423 #7771 hi. Valaki nem tudja hogy ez csak demo, vagy mi? :Crysis.MP.Beta.R2 Fileplanet ja és 1.40gb -
#7770 Most olvasom hogy késik a demo el is ment a kedvem a játéktól.Nem baj október 10-én jön a hl2:episode2,majd oda elköltöm a pénzem u.i: szemtelenség hogy még egy mp betaval is pénzt akarnak keresni -
#7769 Az én moncsim RTA módban 2ms, egyébként 5ms. Szinte semmi különbség nincs közte, sőt, ki is kapcsoltam az RTA-t az overshoot miatt...
ui.: majd még ma csinálok valamit a szövegdoboznak, hogy senkit ne zavarjon... -
#7768 aha -
pihe83 #7767 Nézd meg ha tudod játék közben... -
#7766 Ebben már lesznek vezethető járművek is, tankok, helikopterek ? A multplayer módban? -
#7765 Én még sehogy nem láttam, magát a texturákat néztem meg ;) Far Cry színvonal, ez egyértelmű ...Persze messziről szép, és a shaderezás sokat dob(hat) rajta, de ha közelebb mész már csak kockákat látsz ....Amivel nem is lenne baj, csak akkor hová kell a 8800+DualCore ??? -
pihe83 #7764 High shaderen nem eszi ezt meg egy játék sem,ésmég nem láttuk a veryhighot....
szerintem te még a highot sem....,nézd meg,érdemes -
#7763 Válogatom, egyenlőre...Gondoltam elég sokat át tudok lopni Crysis-ből, de itt is éppen olyan kicsik :)))) HL2 ezt megeszi textura részletességben , meg még vagy egy tucat régebi játék . -
#7762 Na ügyködtél már valamit Far Cry textúra ügyben?? -
#7761 Pár honlapon 16gb irtak. -
mikiking #7760 Akkor az elég nagy gáz.... -
#7759 Ez is lesz akkora ha nem nagyobb. -
#7758 Lehet tudni, hogy mekkora lesz a játék?
Mert most néztem a STRANGLEHOLD-ot, ami 2 DL-DVD-n összessen 13GB...!!!!!
Na? -
csoola #7757 én inkább kisebb monitort vennék jobb válaszidövel, mondjuk egy 2 ms-ost, amugy tényleg gáz h minden tizedik HSZ arrol szol h "vettem uj videokártyát menni fog? vettem uj procit menni fog? vettem uj fogkefét menni fog?"