CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senkkik
ugyanaz a konfigom nagyjából mint neked 😄 (amit leírtál legalábbis az ugyanaz)

SZilaJMaGGoT
HL2-nél is volt dx8 mód... Nameg ugye a régi dx-ekbe pixel shader se volt, aztán ezek a motion blur meg ezek milyen nagy újdonságok voltak... Most crysisba is a dx10 sztem a sok fény-árnyék effekteken fog látszódni... Pl az a sok soft shadow...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

sztem ez inkább technikai demo lesz...
történet nuku
ha kijön a játék természetesen fel fogom rakni, már csak azért is mert kiváncsi vok hogy fog futni a "csúcs" konfigomon xDDD (intel 3.0ghz; 6600gt; 1gb ram)

hát a pcvel nincs semmi bajon csak az sok pénzköltés rá az idegesít... hogy fejleszd ha jáccani akarsz stb...

Malakai
Szvsz lesz konzolra, csak nem párhuzamosan fejlesztik...
(Amúgy sok fps jól teljesített már X-en...)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Senkkik
a konzolosok tuti leszarozzák majd ezt a gamet az biztos... Én már csak maradok "hülye" pc-s.. Jobb mint a konzol... Csak nem értem mit kell leszarozni egymást(mármint konzolos pc-set pc-s konzolosat) ....

armageddon666
és lehet hogy nem, akkor meg a konzolosoknak semmi bajuk nem lesz mert ez is csak egy gagyi tucatFPS... legalábbis mindenre aztmondják hogy gagyi ami nekik nem jutott <#zavart1> vagyis Stratégia és az igazi FPSek (nem a gagyikonzolos autoaim szarok...)
/vérpécésmód off 😄

@

Senkkik
de amugy elvileg megy dx9-en is csak nem olyan jól...

jajjj hagyjuk ezt a dx10-et is... írták hogy épphogy használni figja a dx10-es opciókat...
ne mondja azt hogy gyenge a konzol (nemtudomkicsodaidiótacsávó) hanem csak annyit mondjon hogy azért nem megy mert nincs dx10 a konzolokon

(lehet csinálnak sokkal jobb változatot konzolra és akkor majd leshetnek 😄)

Senkkik
de csak dx10 miatt nem megy... A gépigényrõl nem nagyon ír...

kirol
Hát ha egy PS3 teljesítménye kakesz a Crysis -hez, akkor vajon a gépem mit fog mûvelni? Már az installnál el fog halni?<#rinya>

heliosz007
szerintem is jó volt a far cry singlebe!!! nem tom te mit néztél!

armageddon666
én szeretem NFSt <#zavart1>

@

Ability
Nem vesztette értelmét a beszélgetés. Én csak azt mondom, hogy a FarCry egy elkapkodott játék, melyet be se tudtak fejezni rendesen, és igazából nem is sikerült olyan nagyon jóra, pont azért, mert az UBI nem adta meg a szükséges támogatást. Ellenben az EA pénzel minden játékot. Nem azt mondom, hogy jó játékok,csak azt, hogy azok megkapnak minden támogatást.

Ezt kéne elfogadni, és hidd el, tapasztalatból beszélek.
Istencsászár
😊)) jóvan pihenj... "Mellesleg a single része a legszarabb a játéknak" innentõl fogva értelme beszélgetsét nem lehet veled folytatni... ha neked multi játék kell azt ne ettõl várd... hameg EA csoda gém kell akkor edd meg a 4. rókabõr NFSt, a 4 éve ugyan olyan Fifiát 😊)) de az EA tud 😊) persze ugyan azt eladni évente ( kevés ráfordítás, sok zsozsó ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ability
Örülök ha tetszett, de nagyon alap és egyhangú volt. Szó szerint, ez a játék egy jó bemutatkozás volt a CryENGINE-nek és a fejlesztõcsapatnak, de mint játék nem az igazi...
Senkkik
mér jó volt az most mért mondod?!

Ability
Nem, FarCry multira is hangsúlyt fektetett volna, csak UBI miatt abbamaradtak a fejlesztések, és egy csapott szar lett belõle. Mellesleg a single része a legszarabb a játéknak. Nem tudom, végigjátszottad?

Ezt a játékot bemutatóra fejlesztették...
Senkkik
az még egyáltalán nem biztos
lehet hogy meg tudják csinálni normálisan

Istencsászár
Te a multiról beszélesz, egy Single Player játéknál, kit érdekel milyen a multi? álltalában szar ilyeneknél..

Ne gondold hogy ezek most egy isten multi játékot csináknak... ennek a multija kb olyan lesz mint a D3... szar, mivel a játék igyis akadni fog, multira alkalmatlan, persze butítással mindent lehet, de ilyen csilli villi gémek több játékos modra nem alkalmasak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Senkkik
jee lesz uj gépem amin közepes grafikával menni fog!!! jee

Ability
😄
Magiszter
Te egy nagyon lelkes ember vagy XD

Magiszter!!!!

Igen nagy ember vagy.....de ez a lényege kishíján....aza világ.....😄

egy a gáz : télen jelenik....😞és hideg lesz lenn...de fenn itt a szobába Caribi forróság😄
yeeeeeeeee
Heliosz:

"a Far Cry bugos volt?? én nem vettem észre!"

neked akkor nagyon jóóóóó.......pff😄

Magiszter
Hát LOL!!! Szerintem én is elfogok tölteni pár órát/napot azzal hogy a környezetet babrálom. Nézegetem a leveleket a fákat a köveket meg a tengerpartot

Hell'o all!!!
Megnéztem a 4 multiplayer videót.....és így a tnegerpart...és a távolban lévõ hegyek láttán....megfogalmazódott bennem valami....
Ahogy megjelenik a játék....megveszem.....elindítom...lemegyek fõhõsünkkel a tengerpartra (ahol csak semmi ellneség....a társaimat is lelõövöm...hisz megtehetem😛 (áááá😄)és beteszem a winampba a : MOby - Porcelain címû számot...és csak nézegetek....napozgatok....sörözgtek......😄 ennyi....
CRYSIS forever....and FARCRY to eternity.......CRYTEK......vúúúúúúúú húúúúúúú
Ability
Crysis biztos jó lesz, FarCry szar volt. Multiba besett az FPS, olyan hatalmas lag van hogy nem lehet játszani, és egyszerûen hatalmas játékhibák vannak még most is. Szóval szar a multija, de én már több mint két éve azt a szart játszom, mert a hangulata lenyulhatattlan. 😊 Egyébként jól kiismertem és hidd el: szarabb játékot nehéz lesz gyártani. És minden az UBI hibája, mert idõ elõtt kiadatta a játékot, a PB-t, ja és persze elfogyott a pénz is, tehát nem tudták folytatni a fejlesztéseket crytek-ék, mert UBI csak le akarta húzni õket.

Hidd el, akármennyire is ellenszenves az EA, és akármennyire is nem az õ tulajdona a legjobb játékok mégis az egyetlen kiadó aki rendesen megtámogatja pénzel is és idõvel is a játékokat! 😊
Magiszter
PB? Probán-bután? <#fejvakaras>
Szerintem a FAR CRY nem volt bugos, azt leszámítva hogy pecs nélkül nem vitte a 6600gt-met, mert lila paca volt minden textura. Pecs után már ment. És elõtte is Fx5600-al. De tök mindegy. Ha már ennyit rágódnak rajta biztosan optimalizált lesz. ha nem akkor menjenek a búsba.

Ability
Játsz multit! Az egészet elbaszták. Kezdve a játékhibáktól egészen a PB-ig...
heliosz007
a Far Cry bugos volt?? én nem vettem észre!😞

Ability
Akkor számolj a félkész és buggal hemzsegõ játékokra, amit késõbb sem fognak kijavítani. FarCry-nál szerintem minden esélyét eljátszotta az UBI a CRYTEK-el szembe ...
Magiszter
egyetértek. EA-t nem szeressem én sem nem. Ubit a népnek és a cryteknek.<#boxer>

Istencsászár
Mindenképp Ubi, ha EA akkor ez a csapat is megy a darálóba és a játékaik színvnala 0 lesz...

Ability
Ubinak biztos nem, max ha rákényszerülnek. Úgy kicsesztek velük ahogy cask lehetett anno :C
grebber
OFF:

Felvásárolná az EA a Cryteket?
<2006. augusztus 28. @ 09:35 - Berkenye>

A TG Daily úgy tudja az egyik Electronic Arts felsõvezetõtõl, hogy az óriáskiadó felvásárolná a Crysis címû akciójátékon dolgozó Crytek fejlesztõcsapatot. (thanks elitgamer)

Mindezt egy német újságból merítették. Ha a hír bebizonyosodik, a Crytek lesz az EA második német fejlesztõcsapata. A Far Cry annak idején 2,4 millió példányban kelt el, a cég tehát igen sikeres a piacon. A Die Welt újság információi szerint a Crysis fejlesztési költségei túlszárnyalják a húszmillió dolláros határt. Az EA pedig bizony érdekelt egy annyira fejlett technológiára épülõ engine megszerzésében, amilyen a CryEngine 2 - ez hajtja a Crysist.

A Far Cry-t annak idején a Ubisoft adta ki, s késõbb bejelentette, hogy a késõbbi Far Cry-játékok jogait megtartotta. A fejlesztõk azonban jelenleg szabadúszók, könnyen lehet tehát, hogy a késõbbiekben a Ubisoftnak is fejlesztenek játékot - amennyiben az EA nem vásárolja õket fel.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Az ilyen bontásokhoz külön motor kell, mint pl a Red Factoin esetén, abba is direkt arra hegyezték ki, szvsz ez olyan mint egy fizika motor... ezt csak ugy nem lehet megcsinálni... de felesleges mer a gém igyse fog menni 😊)) most az a -10 fps emiatt... hogy akar ezzel valaki is játszani?...

grebber
Az csak szimplán összedöl nincs benne semmi vakolatleválás.

matyi08
de most betonépületekrõl volt szó. bádogviskókkal televan! 😄 sztem nem is lesz benne más.

Serpa
és amikor összedõl az a bádogviskó?

?
hogyne lenne

http://thenamelessphoto.com/

grebber
Szerintem egyátalán nem lesz ilyen omlos cucc a gameben.Mert idáig egy db video sem volt róla.

berlinboy6329
Bump mapet tudom mi az,a normalt már nem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
amugy az a vicc hogy jósok ember átlett verve 😊 (lehet tesem vágod mik a bump/normal mapek?😄) szoval, a fear-ben sem omlott le a vakolat, csak rátett a motor egy szépen megcsináltam bumpmappel textúrát a lövésed helyére, dx10 esetében remélem komolyabban megcsinálják (legalább ugy hogy a fegyver/lövés erelyének megfelelõ méretü nagyságu mélységü texturát tesz rá) node nem ezen fog nyerni ez a játék, vagy elbukni... (mellesleg ilyen egészházatledöntö film már akkor volt mikor még szósevolt crysisrõl csak dx10 promo filmként mutattak pár jungle-s jelenetet ( ott zuztak széjjel egy kamionnal egy kecót)

u dont have to listen anybody else but me

Malakai
Sztem min Dx9 lesz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Jaja meghalgattam azt is.De ha õk nem mondják akkor is tudom hogy fasza lesz mindkettõ.

Serpa
a BiA legújabb részére is ezt mondják.

Istencsászár
Mimást mondanának rá? grafika szép = ûber 😄DD

õk mindenre azt mondják amit 'exkluziv' láthatnak valahol, akár van közük hozzá akár nincs.

grebber
Valamelyik Gamestaros arc asszem ZeroCool nem szereti az FPS gameket de õ is mondta hogy ez nagyon jó lesz.