CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Hát a stalker-nek nem lessz valami nagy gépigénye..

allatkinzas<#hawaii>

http://thenamelessphoto.com/

Sland
Nagyon remélem hogy fog futni a játék a jövenedõbeli gépemen...
Nah meg a STALKER 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Evogordon
Meglessük 😉

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
Kössz hogy szóltál akkor nem is szedem le a lekorlátozott chellommal 😄

berlinboy6329
Na annak a fele duma a másik,meg már 1 látott videó.Tudod,ami volt belinkelve 1X csak nem ment végig.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
Na meg van ott egy G80-al csinált 320 megás videó is.

Evogordon
Huh nézttek már az új képeket??
http://www.crysis-online.com/

Magiszter
Akkor nincs is olyan nagy különbség :-D

gef.2mx sli

Magiszter
Milyen kártyája volt?

FOXX supreme
no látom kiírtad az új kártyát...😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
NAgyon odavernek ezek az új shotok.

grebber
A full után 2-3 héttel.

Next PC upgrade: 2022

Doom 4
szerintetek mikor jõ a demo ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

*+n

kaptál egy piros potot :-)

Magiszter
Csakhogy ha belegondolsz: Nem mindenkinek adatik meg olyan gép ami képes lenne produkálni azt a grafikai orgiát amit a fullos képeken láthatunk, ezért logikus következtetni hogy a legnagyobb vevõtábor megszerzése érdekében mutatnak olyan képeket is ami gyengébb teljesítményû konfigurációkon készült ezzel is zsemléltetve hogy nem kell hozzá egy "szörnyeteg".
A másik meg az hogy ezek tényleg azt csinálják hogy elõbb elárasztanak minket fotorealisztikus, meg csúcskonfigon készült képekkel/videókkal, és aztán miután mindenki rákattant a témára már nem ennyire igényesek, hanem csak hogy meglegyen a "heti adag" beraknak néhány sebtiben összecsapott képet, amit alacsonyabb szûrõkkel/beállításokkal rendereltek be. Szóval nem kell megijedni attól hogy a végén egy 2D-s márió 2007-et kapunk. Egyszerûen csak már elhanyagolják a marketinget, mert a játéknak már meg van a maga reklámja. Majd megjelenés elõtt 1-2 héttel/hónappal még felreppennek olyan videók hogy leesik az állunk, olyan képek hogy nem tudjuk hova nézzünk. Nem kell félteni a Crytek-et :-)

Pontosan hol láttad abba a hsz-omban hogy KELL hozzá?

Hmm ez azért fura, mert ha kiadó/fejlesztõ -tõl származik egy kép, azt ugye marketing szempontból általában szebbre csinálják mint amilyen lesz a játékban, pl elõre renderelt animációból szedik a shotot, vagy lehetõ legjobb grafikával szuperszámitógépen csinálják. Nem hiszem hogy érdekükben állna a játékról low-grafikai képeket kiadni, ami esetleg a csak a csillivilli grafikát látó átlag júzert elriaszthatja a vásárlástól.

SZilaJMaGGoT
Tudom... XDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Magiszter
Szerintem se kell, csak erõsen ajánlott. De felesleges vitatkozni azon hogy egyre szarabb a graf. Mert volt már nem 1 olyan játék hogy mikor megláttam egy képet elképedtem hogy mi ez doom2? De aztán a mikor kipróbáltam (mert nálam a graf csak másodlagos), fullra húzva 3x szebb volt mint a képen. Ugyanis a készítõk néha csak úgy hozzánk vágnak képeket hogy "nesztek, kép", azzal meg már nem törõdnek hogy egy p3-as gépen lett kiszkrínsátolva. De nem kívánok vitát nyitni. Egyszerûen média terén igénytelenek. Majd meglátjuk ohgy milyen grafon mennyit eszik majd a gém, csak akkor ítélkezzünk.

Tinman
Ehhez a grafhoz baromira nem kell 8800gt...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Olya régi képek, hogy 06 November 14. a dátum.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Váo, de faxa csóka vagy! Grat, riszpekt amit akarsz... <#lama>

Jaja, nehogymá elsírd magad pár roszabb kép miatt, majd ha felrakod a FULL gamét, akkor sirhatsz hogy nincs 8800gt-d legalább, vagy örülhetsz, hogy van <#vigyor>

SZilaJMaGGoT
XDDD

Vagy három hónappal a Vista után jönnek ki. Addig szénné tesztelhetik az egészet, hiszen már tavasszal játszható volt, nem beszélve az újságírói bemutatókról. És ha jól emlékszem a FarCry-ra is ezt mondták sokan, aztán mikor kijött még se volt rondább, sõt.

Másik fórumon is vita volt errõl, de ha jól sejtem a viszonylag régi képekrõl van szó ami egy multiplayer bemutatóból van? Azért nézd meg a játékból kijött videókat, pláne a Dx10 videót, nem lesz ennyire randa. 😊

Magyar majd a hivatalos megjelenés után, február-márciusban. Ami meg most kijött az RTM verzió szerintem, de mindegy.

bakker én akartam😛

de magyar nyelvû???olvastam a gépigényét nem nagy 1ghz 521mb ram és 128 videókártya meg nemt kell neki így van?

SZilaJMaGGoT
nigger ^^

grebber
Már kijött! 😄

vista mikor jön ki?

grebber
Gothic 3-at rondának nem nevezném!
És ini buherálással jól fut.Az tény hogy bugos de javitani fogják!

Tinman
Van konzolom is (NDS, NGE, SMD, PS2, a jövõ meg PS3).
Játszok, mert játékos vagyok... lexarom, hogy milyen a hardver csak az élvezet a lényeg és ezt megadta a sok éves Elite, megadta a Kyrandia, most éppen a SC: CT adja meg amit elvárok tõle, de nem szeretem, ha átvernek.
Kezd átverés szaga lenni a Crysisnak, mely nem összekeverendõ a Katolikus hitvilág elismert és tisztelt alakjával --> értsd: ez kb. olyan mintha csak úgy vaktában niggereznél --> nem kéne.

Istencsászár
És ez most neked fáj?😄 tudod hogy a jesus krájzis a megváltó, ha kijön akkor mindennek vége, ami volt elõtte megszünik és ami jön utánna az esélytelenek nyugalmával száll a ringbe... ezt el kell fogadni😄 Mivel kijött pár szar kép nem jelenti, hogy olyan lesz, sok sok játékból kidanak ilyeneket, sõt konzolos "nextgen" gémekbõl is... de csak képek, ingame ennek nyoma sincs, ott tû éles és gyönyörû... nyugodj meg, technologiailag ez ott lesz a szeren azzal nem lesz gond, veheted a vgat hozzá meg a gépet hogy elérd azt a bizonyos 30 fps álomhatárt 😄D

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

egyetértek, egyre lejjebb vesznek belöle, a végén a BF2-nél jukadunk ki...(nem mintha a BF ronda lenne... de akkor sem azok a képek, amiket elöször áll-leejtve vártunk!)

Tinman
"Ingame videók azok amik mindent elmondanak"

Dehogy fordult elõ már olyan, hogy kiderült, hogy azt a bizonyos ingame videot csak a prezentáció kedvéért dobták össze.

Kezd az egész a Gothic 3 ügyre emlékeztetni...

Olyan képek 1 évvel a megjelenés elõtt, hogy azonna erektáltál a
gyönyörtõl, fél év múlva optimalizálás címén kicsit visszavettek a textúrák minõségébõl, de még mindig nagyon kick ass gámának tûnt... aztán 2 hónappal a megjelenés elõtt elénkbaxták a Gothic 2 és fél szintû grafikát! A fanok persze xarnak rá, !DE! kijött a gáma és high-end közeli gépeken is képes sokkoló lassúságot produkálni.
Aztán beismerik, hogy az optimalizációra gyakorlatilag nem maradt idõ! A játék olyan qrva bugos, hogy még a fanok is háborognak... játszhatatlanul szaggat, tengernyi a bug és a megjelenés napján már egy 60 megás patch vár, pár héttel
késõbb pedig egy 140 megás, de a játék még mindig ronda és még mindig
szaggat max közeli grafon (ha lejjebb veszed akkor meg baromi randa), ha nincs alá dual core meg sli.

Most itt a Crysis... ma-holnap kijön a végleges Vista, ég a körmük alatt a gyufa. Szépen elkezdik kibaszkodni ezeket az AA nélküli képeket, de nézzétek már meg... szerintetek ha bekapcsoljuk az AA-t maxra, akkor sem látom én azokat a qrva nagy hi-res textúrákat amiket nem is olyan rég még real-life vs Crysis címmel hasonlítgattak össze.
Persze jobban néz ki, mind pl. a CoJ maxon, de azért nem hiszem, hogy ti ezt vártátok az állkoppantó képek után!
Tegyek be ilyen volt, ilyen lett képeket? Azt' legyen sírj a vállamon? <#falbav>

FOXX supreme
de..😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
Juj nagyon nagyot csalódtam xD
Ez felháborító <#wilting>
xD

buldozer99
pontosan....😄

Forca Barca

grebber
Ingame videók azok amik mindent elmondanak képek azok nemmindig mondanak igazat!

Tinman
Akkor mik ezek a DX8 szintû textúrák?
#2248-ban látott képrészlet akár a HL1-bõl is lehetne...

/csalódott "nem kicsit, nagyon"

grebber
Egyátalán nem majdha kijön a full meglátod!

Tinman
Szánalom-e? <#levele><#falbav><#fejvakaras><#ijedt>

grebber

Tinman

Nézd meg a képet, van ott szép is, meg van ott "felháborító" küllemû is dögivel.