CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez meg MIIIII?????

Evogordon
Bocs úgy gondoltam hogy középkategóriás gépeken 😄😄😄 pl 6600 gt, 7600gt stb..

Evogordon
pff azért még van mit fejleszteni :S

bakvarnyu
Köszi most igazán megnyugtattál, te aztán tudsz érvelni!<#vigyor1>

FOXX supreme
hát neked nem kell félni😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
A gépigénytõl nem kell félni már most vannak olyan játékok amik már igen nagy grafikával rendelkeznek (azt nem mondom hogy olyan szépek mint a crysis lesz) és mégis elfutnak a mostani gépeken szépen.

Tigristank
Szerintem meg van. Már csak azért is, mert ha minden igaz, akkor most az elejétõl a végéig optimalizálják a játékot, hogy gyengébb gépeken is elfusson.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

NeoMaN
Dehogynincs. Egy világvakítás ez az egész...
sztem

dr Kotász
Nem. Ez nem nagy kérdés, ez egyszerû kérdés. Nincs.
a játékra én is kiváncsi vagyok,csak az a gond hogz van e olyan erös gépünk hogy elvigze a játékot???
EZ ITT A NAGY KÉRDÉS !!!

kirol
12999 HUF.

jówanmá no:d csak má jó lenne...
azért az induló árra kiváncsi leszek...
lol😊
aztakurva. ehez hasanló értelmes hozzászólásokat még <#eljen>

http://thenamelessphoto.com/

berlinboy6329
Öhhhmmm.Én is.<#pardon1><#bdead>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
úr isten <#pardon1><#wilting>

mivanmáááááá
KRÍZIST AKAROK:::::
sikitani akarok ááááááá
kavicsokat akarok....
HDR-TTTTTTT a népnek....
CRYSIIIIIIIIIIIIIIIIS
áááááááá
jóvan énis eltuloztam kicsit, bocsika <#wink>

Evogordon
Jólvannna 😄 Ezt nem kellet volna írnom <#idiota>

jézusom, ennyire nemlehetsz... <#idiota>, najó talán mégis...

Evogordon
Áhh kizárt dolog.. A krájtek fõnöke jelentette be hogy 2007 elsõ felében jelenik meg.

Mer az idén novemberi megjelenés talán nem vicc, de télleg benne van a faq-ban \o/

a sátán fogja nektek hozni...

Zsoltika 007
Nem biztos. <#ravasz1> Valahogy nem elképzelhetetlen hogy 2008 lesz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

vicc volt -.-

akkor át kéne dolgozni a faq-ot is, mer ott még idén novembert is irnak 😄

elvileg csúszott 2009re. levagy maradva 😉

2008

MEG TUDNÁ VALAKI MONDANI HOGY MIKORRA VÁRHATÓ A JÁTÉK PC-RE?????

Agy Halott
hy! nem tom ez a VIDEO volt mar?
Ez jó hír, mert ráérek nyáron fejleszteni a gépet. Még akkor is, ha esetleg az optimalizálás után beindulna a mostani konfigon is 640-ben lowon (bár ezt kétlem). Nem baj, a fejlesztés után ezek szerint még jobban fog futni, mintha nem optimalizálnák rendesen. Egyébként a látványhoz képest a mostani gépigény sem olyan elképesztõ, fõleg a GRAW-hoz viszonyítva (amely minimumon kifejezetten ronda).

Evogordon
Kár azért 😞 de viszon abba jó lessz hogy sok idõt fordítanak optimalizálásra na meg addigra csak lessz már egy dx10-es kártyám 😊

grebber
Crysis: Polírozás tovább tart

Sogun, 08:32 - PC - Játék: FPS

(PC Games) Cevat Yerli, a Crytek elnöke hivatalos nyilatkozatot tett: "2007 második negyedévben nem lesz még kész a Crysis." A játékot elejétõl végéig optimalizálják, hogy régebbi gépeken is fusson. Kifejezetten ügyelnek a szóló és a multiplayer minõségére. Nyilván nem szeretnének bugokkal teli játékot kiadni. Megjelenés utánra tervezik a pályakészítõ és különféle MOD csomagok kiadását.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

And5
Én is kiiratnam ha ilyen kártyám lenne. 😄

SZilaJMaGGoT
dx9-et is támogat, sõt a játék egésze nem a dx10-en alapul...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Tigristank
DX9-en is futni fog. Olvasd el a 2307-ik hozzászólást.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

PyRex
mivan??? 😊) dx9-en is fut.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Én mondjuk nem értem a fejlesztöket, azért hogy miért csak dx10-re készitik el a gamet, hisz ilyen kártyája nem mindenkinek van nagyobb bevétel haszon lenne ha a dx9-n is futna, hisz ilyen van majdnem mindenkinek "szerintem"!!!<#fejvakaras><#fejvakaras>

SZilaJMaGGoT
Hát azért lesz... Sebesség... Az elég nagy különbség sztem... Bár én most a crysis miatt biztos nem fogok dx10es kártyát venni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

WizArts
Alien, black hawk down, a nap könnyei.... hmmm, kedvenc filmjeim

Tigristank
Ja, bocs. 😄

Evogordon
Az azért jó hogy nem lessz nagy külömbség a dx10 és a dx9 között a játékban...

grebber
Ja 2007 Q1,de most fél év ide vagy ode nemszámít!

Tigristank
Korábbi megjelenésrõl volt szó.

kirol
Jó, akkor majd meglátjuk.

grebber
Lol ezt az érvet!

kirol
Nyáron sose jelenik meg semmi nagy név. Már csak ezért is hülyeség ez a megjelenési dátum.

grebber
Crysis: Készültségi fok

Sogun, 16:36 - PC - Játék: FPS

(GG) A minap megjelent Crysis DX10 videóhoz az IGN mellékelt egy interjút, melyet a Crytek elnökével, Cevat Yerli nagymesterrel készítettek. Yerli elmondta, hogy alfa státuszba került a Crysis, ami véglegesített fícsõröket jelent. A DX10 változat megnövelt képi élethûséget, intenzívebb atmoszférát és nagyobb sebességet kínál. Természetesen a játék összes porcikáját még nem tudják DX10-es formába önteni. De jövõbeli skálázhatóság opciókat építenek be, a Crysis hosszú életének biztosításához. Ettõl függetlenül szuper DX10 teljesítményt élvezhetünk.

Véghezvihetõ akciót tekintve nincs lényeges különbség a DX9 és a DX10 verziók között. A DX10 fõleg a részecskeeffektek gazdagítására, füstárnyékok megjelenítésére és a sebesség növelésére alkalmas. Far Cryhoz képest még aprólékosabb grafikai beállításokkal babrálhatunk. Így mindenki azt a részt állítja maximumra, ami számára fontos. A Crysis látványvilágát a Tahitihoz közeli Morea szigetérõl mintázták. Hangulat terén pedig az Aliens, Black Hawk Down és a Tears of the Sun mozifilmek ihlették a készítõgárdát. 2007 nyári megjelenést sem megerõsíteni, sem cáfolni nem tudta a Crytek elnöke.

info: Hardwired

berlinboy6329
Jéé,emmá vót!Ez vég megy megint azon amulti mapon,ahol már 100x.csak HD-ben!Be a vízbe,kijön,meg minden.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Crysis movie HD minõség 100MB