CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kész átverés show... csak a mi hátunkon csattan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezért vegyünk DX10-es kártyát Vistával? Nagyot csalódtam az utóbbi pár kép után.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hát nem azért, de eddig nem egészen így festett a dolog..
Pl a felülnézetes kép 1 vicc kategória.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://thenamelessphoto.com/
Biztos elég az az ajánlott 1.5 Giga ??? 😊))))))))
Vagy mint FC-nél : az ajánlott konfig is lazán megdöglött alatta , csak az egy generációval újabb cuccok bírták ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Én lehet hogy furcsa vagyok de szeretem ezt a részét is, árakat összehasnlitani, teszteket nézni, hardware cikkeket olvasgatni, játékoknál a grafikát belõni, szenvedni a winfos hülyeségeivel, egy számitógéppel lehet hogy sokkal több a macera, de én sose fogok mást venni/használni.
PS: bocsi a rohadt hosszu off-ért, részemrõl vége a pc vs konzol témának
És hogy legyen egy pici ON is, jó volt a legutóbbi crisis videó, de multiplayer részérõl még nemsokat hallottam, és még annyit se láttam, valaki tud róla valamit?
Next PC upgrade: 2022
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem a Pc játékokkal van a baj ( najó azzal is lásd gótik három bughalmaz ) hanem magával a hardwergyártókkal akik az "ártatlan" emberekbõl tömik magukat ugy hogy nem szégyenlik...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Fél év után sztem akkor is nagyot bukunk😞
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
- Ahogy már Spirit is leírta, az ilyen emberkéknek találták ki, használd egésséggel a konzolod, ha nem értesz/vagy csak lusta vagy a pc-kkel foglalkozni.
"de single gémekre a konzol való nem akad, gyönyörû és ez a lényeg egy játéknál..."
- Na látod, ez egy tipikus konzolos felfogás (najó nem általánositok, pc-n is vannak ilyenek), játékélmény? miaz?, nemtudom de jó szép a grafikájaa
DE. Ha 120ert el lehetne adni a gyengebb VGA-t (ez ugye hasznalt), es 150ert venni az ujat (vagy hasznalt, vagy uj), ki az, aki 120ert venne a szarabbat ? Tehat itt erzek 1 pici tulzast abban, amit irsz, de alapvetoen egyetertek.
Es akkor meg nem is tertel ki arra, hogy mire jo 1 box, 1 ps, meg 1 pc...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
<#eljen>#eljen>
Kérem szépen a két tábort hogy sûrgõsen fejezze abba a vitát, mert ezzel csak rontjátok ezt a topikot, és az még hagyjám hogy olyan off mint a ház, de még értelmetlen is. Szóval aki tartja magát valakinek az ne írjon többet ilyen témában.
Kérem, köszönöm!
"Pcre évente kell venni Vgat, hogy ne kelljen butítani" - Igen, ez így van, de okosan viszonylag olcsón lehet cserélni, és szebb lesz a grafod. Egy konzolon soha nem lesz szebb, ott már a fejlesztõk butítják a grafot, mert nem bírná a hardver.
"ne magadból indulj ki, h warezláma vagy." - Erre semmi szükség nincs, látom a szövegértelmezéssel bajok vannak, vagy úgyis mondhatnám,hogy mentális képességeidet tekitve kihívásokkal küzködsz. NEM AZT MONDTAM,HOGY WAREZOLNI LEHET, hanem azt,hogy míg egy pc-re 8-13k egy játék, konzolon ugyanez 15-20k.
"és ne kelljen hosszú percekig a grafot állítagni " - hát tényleg bonyolult mûvelet...na látod, az ilyeneknek való a konzol.
Eredeti játékot Pcn is kell venni, ahogy konzolon is... hol itt a baj? ne magadból indulj ki, h warezláma vagy.
Pcre évente kell venni Vgat, hogy ne kelljen butítani, ne kelljen a kevés frémrétet látni és ne kelljen hosszú percekig a grafot állítagni hogy valahogy élvezd, és ne kezdjen le szaggatni, ha 20 ellen megjelenik a képen... ez a lényeges különbség, ami a konzol mellet szól, hogy ott ezt nemkell, ott mindig folyamatos és brutálisan szép lásd: Gears of War!!
Konzolon lehet netezni, lehet minden dolgot csinálni, de kell mellé a pc. Pcn is kell játszani mer vannak olyan gémek ( multi ) amik ezeken jók és ezeken élvezhetõek ( CSÉ, COD, WOW stb... ) de single gémekre a konzol való nem akad, gyönyörû és ez a lényeg egy játéknál... Nemrégiben láttam a BLACK nevû gémet Xboxon ( sima nem 360 ), kibaszott szép erre mást nem tudok mondani, és ez pcn nem ugy futna mint azon a kis szar hardwerwen... be kell látni, Pc rossz uton halad...
Én most gondolkodtam egy x360on, de valszeg lesz pénz gépre, anélkül h ezt eladjam, úgyhogy akkor inkább gépet veszek, és tolom itthon lanba a gémeket😄
valaki félévente megveszi az aktuális csúcsvga-t 150k-ért. De kérdezem én: Az elõzõ kártyádat szétvered, vagy megeszed? Fél év múlva az legalább 120-130-at fog még érni
Sajnos az a VGA fél év múlva már "csak" 80K-t ér<#szomoru1>#szomoru1>és ez a baj, hogy nem tartják az értéküket, mert ha úgy lenne ahofy írtad, tényleg olcsóbban kijönnénk az új hardwarek vásárlásakor.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Helyette PC-n az aktuális középkategóriát követem, jelenleg egy 7600gt-m van agyonhúzva, veri a 7800gt-t, egy 3800+-as x2-es, ami 5000+-nak van meghúzva..jövõ év végén veszek egy 8800gtx-et, és már beelõztem az xbox360-at, ami addigra fog csak elterjedni.És ugye a köv. konzol nagyjából 5 év múlva jön, addigra a pc-k...
A másik verzió,hogy valaki félévente megveszi az aktuális csúcsvga-t 150k-ért. De kérdezem én: Az elõzõ kártyádat szétvered, vagy megeszed? Fél év múlva az legalább 120-130-at fog még érni, és 20 k rádobással megveszed az aktuális csúcskártyát ismét...
Szóval iagzából a pc vs. konzol dumának értelme nincs. Aki azért tart otthon valamiféle gépet, hogy néha kicsit agymentes környezetben levezesse a feszültséget, annak talán jobb választás egy konzol, de aki mást is csinál a gép elõtt, esetleg színvonalasabb játékkal akar játszani, az pc-t vesz. Én el nem tudnám magam képzelni a nappali közepén ücsörögve egy tv elõtt game-elni. Ha játszok, szeretek félrevonulni.(jah, projektor, moziszoba, és félre vagyok vonulva...pár milkáért😄 )