CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
meg a the Crossing - ot is megveszem...ha eljön az ideje...na az lesz hatalmasság a crysis mellett....
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De akkor maradok inkább az Asus -nál, kb egyforma és olcsóbb is.
Bocs az OFF -ért. Abbahagytam.
Berliboy:Ugyanúgy néz ki,mint a 9500-as,csak több hõcsövet tartalmaz!
Amúgy a hõcsöveket,meg a bordákat hûti a venti,mindkettõnél!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Köszi
Én most nem húzom még, csak elég erõs alapon is, majd ha lesz Silent Square Pro-m, majd akkor. 😊
A hûtõd amúgy jó drága!
A 9700-as hogy akarna hûteni?Láttam képeket róla,de vmi hatalmas,és ráadásul nem is a procit fújja,hanem hõcsöves.Most a venti tulképp mit csinál?(Lol,de elkanyarodott a topik).
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gyárival 3ghz-ig próbáltam,de közelített a hetven fokhoz a hõmérséklet,így letettem róla!
Alapon gyári hûtõvel nekem 40C,zalmannal 30C!
Nekem csak hétfõn lesz meg a VGA-m, így csak akkor tudom majd beüzemelni.
Gyári hûtõvel mennyit bír kb?
Alapon hány fok?
9500-as zalmannal hûtöm!
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szal remélem már elég lessz a gépem a crysis-hoz 😊
2giga ddr2
x2 4600
a VGA marad és még valami am2-es lap akkor.. Ugy döntöttem hogy nem térek át intelre de még lehet hogy gondolkodok rajta ha fater csinál nekem egy agymosást xD
milyen okosak 😄
u dont have to listen anybody else but me
@
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )