31662
CRYSIS
-
#8443 [center]száni -
#8442 LOL !!!
-
#8441 Köszi. -
#8440 Jah és 4xAA volt! 8xAA-val felkúszott ~720MB-ra!!!
Killer2: Rivatuner progi! -
#8439 Nekem ATI kártyám van, ATI Try Tools-t használom, minden létező adatot ki lehet vele íratni játék közben... De gondolom NV-hez is vannak ilyenek ... -
#8438 Crtl+Alt+Delete
Gondolom én.... -
#8437 Egyre jobban kezd érdekelni, hogy hova megy el ennyi memória.
Amúgy hogy nézitek meg, hogy mennyi videómemóriát eszik? -
#8436 Köszi !
No akkor senki ne számítson nagyobb texturákra! -
#8435 Megnéztem neked a videó memória kihasználtságot (1280x1024,HIGH): ~430MB-ig kúszott fel. Ha bekapcsoltam az AA-t ("hivatalosan" azt mondták, hogy nincs a bétában AA. Hát én beálltam olyan szögben, hogy ferdén lássak egy ajtókeretet. AA nélkül tiszta fűrész volt, AA bekapcs után pedig tök sima. Szal én a szememnek hiszek, és igen is műkszik az AA a bétában. De az is lehet hogy az NVIDIA driverrel volt vmi és a legújabb driverrel műkszik csak) akkor felkúszott ~550MB-ra... -
#8434 Nincs vele semmi gond ...jó jóbugos egy kicsit a béta... azon kívül semmi... -
#8433 Már jóval a béta előtt gondok voltak a Crysis-al... -
#8432 Amúgy ennek semmi köze a béta kulcshoz,a fileplanethez meg a dombornyomott kártyához... -
#8431 Nekem beszélsz...? -
#8430 Istenem most mi a bajod?? NEm tehetünk rólla hogy nem tudod kitölteni azt a lószart fileplaneten meg arról sem hogy nem dombornyomott a kártyád ..és ezért nem tudsz keyt szerezni .... -
#8429 Na igen, de én ugye bekapcsolom az nvdrivernél a 8x élsimítást...
Akkor a játékban miért nem látok változást?
Vagy van ennek másik módja is? -
#8428 Na ezt mondom én is... -
Newfronter #8427 Van jelentősége az élsimításnak, sőt én úgy szeretem játszani az játékokat hogy az be van kapcsolva.
De a UE3 nem támogatja... ráerőltetve ezért veszik el a 10-20 FPS sajnos. -
#8426 Miért van olyan köcsög fejlesztő aki kiveszi az AA-t DX9-es rész alól, csak hogy a DX10--et tolja??? Gyönyörű.... -
#8425 Jah amúgy hallottam már egy hülyeséget is, hogy a legújjabb driverral rá lehet erőszakolni az aa-t a játékra dx9-ben, de én ki-be kapcsoltam és semmit nem vettem észre a játékon.... -
#8424 Elhiheted, hogy nem most van dolgom először játékokkal....
És hogy kapcsoltad be, mert nekem pl a menüben nem engedi....
Az meg hogy te külsőleg mit buherálsz a játékkal, az szart sem számít....
Vagy arra gondolsz, hogy nincs jelentősége az élsimításnak...
Mert nálam a Fullos grafikába az is beletartozik... -
Newfronter #8423 Jaaaaj a hülyeséget hagyd már! DX9 alatt is bekapcsolom neked az AA-t. Olvasd el a FAQ-t!!
Akkora hülyeségeket tudsz mondani hogy 360 fokot fordulok itt a székemben. Attól hogy nincs AA, attól a kép ugyanolyan "fullos" ahogy te mondod.Az AA, az élsimításért felelős, bár ezt sem tudod, vagy nézz utána a wikipedia-n.
Olvass!! -
#8422 Mivel DX10-ben van AA ezért már mindjárt nincs igazad....
Vagyis te nem a fullos képet látod egy dx9-es karival... -
Newfronter #8421 Minek a Vista? Dx9-es karira? Na ne hülyéskedj. Amúgy Bio alatt nincs különbség Dx9 és Dx10 között. -
#8420 Ha valaki fel szeretne készülni a Crysis-ra, vagy még szeretne javítani a Béta futtatásán!
friss Nvidia driver -
#8419 Nézd meg a rendszerkövetelményt...
Tedd fel a Vista-t....
Kapcsolj be mindent max-ra...még az élsimítást is és akkor nézd meg fraps-al, hogy mennyi az FPS.... -
Newfronter #8418 Mint a bioshock mi? :D:D Mert annak se kell egy 2 magos proci hogy szépen menjen, talán fullon is megy. -
#8417 Odébb...
A legtöbb játéknál már kell a 2magos proci....
Hacsak nem doom3-al meg ilyen régi játékokkal akar játszani az ember....
Mostanában csak a gagyibb 1 meg 2cd-s játékoknál nem kell core2.... -
#8416 Netán a Crysis jobb egy focis játéknál.... -
#8415 Hát az még odébb van...én ha választani lehetne/ ha kéne akkor inkább egy GTX-et vennék mint Quad core-t mert az fontosabb...,) -
#8414 a mai világban kettőt pislogsz és már nem fog elindlni a legujabb gém 2 magos procin... -
#8413 Én 52-ért is láttam Q6600-et prohardveren.De nem éri meg mert szinte egy játék sem támogatja xDDD...sőt még a core duo-t sem támogatják még igazán nemhogy még quad.-... -
#8412 nem, csak olyan szinten hulladék az évente süllyedő színvonalú FIFA, hogy még az sg-n sem tud az első helyre kerülni... -
#8411 1. CRYSIS
2. KONAMI Soccer kiegészítők
3. FIFA
....
Legyűrtétek a két focis topicot. Netán kijött a Demó, vagy ilyesmi?
-
#8410 nem tudom, én a magam részéről meg vagyok vele elégedve:D -
#8409 775 ös. én pl.64k ért vettem. -
#8408 Ez a lassan már utánad dobják ez azt jelenti, hogy valami nem stimmel vele? -
#8407 Akkor drágán tudod. Lord Dreamland ---> Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 BOX 58 899 Ft lassan már utánnad dobják. -
#8406 775 tokos?
Vagy külön alplap kell hozzá? -
#8405 :D -
#8404 68k egy Q6600.