CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(jó aláirom hogy nem fog ugy csillogni a game, mint egy 8800al de azé csak eldöcög majd médiumon, az már oké)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Egyébként szerintem nem kell majd félni a gépigénytõl mert az van írva hogy ajánlott 7600gt akkor menni fog itt az embereknek elég szépen ahogy látom milyen gépek vannak itt..
Amúgy 8800GTS már van kerek 100 ropiért! 8600-as sorozat sztem. 60-70 körül lesz!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ezért nem fog senki sem 140ezret költeni egy kártyára. Jó persze van pár kivétel, de azok biztos nagy kockák és gondolom megélhetési gondjaik sincsenek anyuci-apuci jóvoltából 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Bár amire kijön a game,talán lesz 8600 ultra kártya a boltokban,vagy valami hasonló olcsóbb kategória!
amikor a katonát pofánveri és berepül a házba.. bazzmeg
http://thenamelessphoto.com/
Inquisitor, mellesleg HW nálad megy? 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Biztos jó ügyvédeik vannak 😄
zene telitalálat,...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nekem tetszik 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most amd dual magos proci vagy intel dual magos a drágább? és ha amd akkor az van annyival drágább hogy egy intelre váltás beleférjen? vagyis:
most AMD alaplap meg AMD proci. és ha procit cserélnék akkor az mondjuk annyiba kerülne mint Intel alaplap és C2D proci ugyanolyan szintû mint az AMDs. esetleg jobb. van ilyenre esély? 😄 mert gyûjtögetek és hátha összejön a pénz... bááár.... Proci is kell meg memó is meg videókártya is :S 3200+ 1giga 6600GT hármas már nem sokra elég 😞
@