CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k3nGu
olyan kártyán amin nincs ut3 engine??

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

gduck
Jajj, ezt nem kellett volna megkérdezned 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

MaskimXul
nem, olyan videókártya kell hozzá, amiben benne van az ut engine, különben nem fog menni <#falbav><#taps>
Mr Bishop
Nem mondjátok komolyan, hogy ott van nforce-on....<#wow1><#wow1>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

DarkSector
Én nem láttam, hogy lassú lenne a motor.
Nem értem, hogy mirõl megy a vita.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MaskimXul
Azért pl full lowon nálam 60fpsel ment a crysis. Igaz, hogy úgy bûnronda volt 😊
Én személy szerint meg vagyok elégedve vele, megnéztem ultra high grafon 3 fps-el, és tényleg gyönyörû. Jó benne a fizika, az ai is elmegy. Robbanás effektek nagyon jók. Meg cvar buzerálással elég jó kinézetet lehet jó fps mellett elérni. Na és mi csak a demót láttuk, nemsokára kiderül, a full jobban fut e, jönnek majd gondolom driverek is, stb.
csakazért kérdeztem hogy akkor elfut olyan kártyán amin nincs Unreal 3 Engine
Smithwarden
hali
nem hasznal

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

k3nGu
ember, ezt ne-.-

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

lac coo
áááá...Nem érted 😊
Ugyanazon a hw-n, hasonló élveteti értékkel, kinézettel mindig is lassú lesz a Crysis !
Hogy ez javítható lenne-e vagy sem azt nem tudom, nem értek a motorhoz...
Ha ennyit tudtak összehozni a Cryteknél akkor ennyit, ha viszont széndékosan lassú , akkor bekaphatják !
Mert hogy itt a full low- közelében sincs pl. az FC max grafjához az tuti .... Technikailag, szépség már mindenki magánügye..😊
Fps-t meg ismered....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaskimXul
cryengine2-t használ, uthez semmi köze
MaskimXul
olvastál volna vissza, okosabb maradtál volna
sziasztok a játék használ Unreal 3 Engine-t??
MaskimXul
Nézd én nem mondom, hogy a crysis gyors,meg ilyenek. Ugyanaz van, mint farcryal, fél év múlva megjelenõ karikon fog jól menni. Hogy ez egy inkorrekt húzás e a játék szavatosságának kitolására vagy nem, az más kérdés. De a játék fullon szép, legszebb a mostaniak közül. Jóhogy cod gyorsabb, jó kis csõpályákkal, minimális növényzettel.
csak vicc volt 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kirol
Na most látom hogy mi van. Ilyen hamar?

lac coo
Tényként közlöm , hogy lassú a motor, ma a baj ebben ,😊
Ha csinálsz magadnak egy zsebkendõnyi pályát editorban, néhány fával , bokorral stb, az is lassú lesz ...
Pedig se nagy terület ,se 3D hegy se semmi ....
Ahogy mondtad :épeszû ember honnan szedi ennek az ellenkezõjét? 😊))

k3nGu
netán tudsz vele játszani?!

ha letöltöm mit érek vele ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Smithwarden
Mar megfigyeltem sok helyen, chaten, jatekokban hogy ez tipikusan a 12 eves koruliek nevjegye (ha idosebb akkor agyilag annyi vagy az alatt). (nem poen)

Aztírták h only english. De reméljük lehet majd külön fáljal beimportálni a magyar feliratot.

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

MaskimXul
De mindig?? Akkor jó neki <#vigyor> Az meg tök igaz, hogy a warez miatti kiesést bõven beszedik a hw-ken.
Azt írták nforce-on hogy english only, de még senkinek sem jött le.
be van tépve és mindenen csak mosolyog!
bocsi ha tévedek.
Smithwarden
Persze ez egy normalis velemeny, leirod es senkinek semmi baja.
Lehet igy van igen.

De Laccoo nem leir egy velemenyt normalis hangnemben, hanem folyamatosan tenykent kozolve hangosan szarnak kiallt ki ezt-azt olyan dolgokrol amikrol minden epeszu ember tudja hogy abszolut nem olyan mertekben ugy van, sot inkabb az ellenkezoje igaz altalaban.

Raptor 2
MOst nem warez ügyben, de sztetek amit szedek, az már amgyar is? Vagy külön release lesz MO-n???

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

gduck
Sztem egy 8800GT-vel jobban járnál 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

k3nGu
nem csak téged, höffe nem véletlenül nem css-zel, ott is ismerek egy ien nevût..

Davidus
a nagyszerû 2D hegyeket se felejtsd ki. azt sincs crysisban😄

V9ykn8_TZL0

HöfEE
Bocs, hogy beleszólok de csak engem zavar hogy minden egyes mondat mögé raksz 20 smiley-t?

Cafu
Hello!
holnap akarok venni uj cuccokat a gépbe!
Szerintetek ez a konfig jó lenne?
Amd Am2 A64 x2 5000+
Geforce 8800GTS 320 Mb
2X1 Gb memória
Elõre is köszi!

lac coo
Igaz a COD képen nincs fps, csak egy fekete juk a Flashget helyén, de lusta voltam újat csinálni 😊)))
De elhiheted stabil 50 fps-el megy ilyen kinézet mellett ahogya képen látod.....DOF-ról meg csak álmodhatok Crysis alatt, pl ...😊)))És akció közben lazán lemegy 20 alá 😞 Mindenzt 800X600-ban 😊))

Mondjuk valahol értehtõ. most is éppen sok száz ember 4 éves munkáját lopom el,ingyen😊))
Valahol fizetni kell érte, hát majd a hw eladásból csurran nekik 😉

k3nGu
jaja

JOJ DE JÖN <#worship>

HeadHunter86
Én pedig mondanék ilyet, CoD4 háborús feelingjét, azt a pörgést, azt a hangulatot, egy játék se tudja überelni. Crysis más lesz, gyönyörû, tátva marad az ember szája néhol, adrenalinpumpáló, lopakodós, robbangatós és még sok más, más mindenképp. De nem lesz sose cod4 feelingje, nem is kell hogy legyen.

MaskimXul
Most nem az a lényeg, képet lehet csinálni 2fpsel is. Ha már a fullonfull grafikát hasonlítjuk össze. De mondom, nem olvastam el a postot, szal lehet, hogy tök másról van szó 😊
KIJÖTT

tobias88
very highon alig meghy valakinek
tobias88
már csak pro street és beowulf, és vége a játéközönnek
MaskimXul
Én csak a képeket néztem, olvasni luxus volt <#vigyor>
bordy
demo alapján én azért nem mondanék ilyett. kb elsõ pálya annyi hogy meg lett tudva hogy van valami a szigeten.

lac coo
Ember ,ennyire nem értheted félre!!!! 😊
Olvasd át mégegyszer ! 😉

lac coo
Ja, kívácsi vagyok a kaméleon-cloack -ra ! 😊)))

MaskimXul
Azért gondolom te is érzed, hogy két kép alapján nem nagyon lehet összehasonlítani, fõleg ha az egyik éjszakás, alig látni valamit. Csinálj olyan képet crysisrõl, ami very high, és nappal, aztén azt tedd a cod mellé
HeadHunter86
CoD4-nek kibaszott jóó hangulata, van. Crysis-nak azért nincs akkora.

lac coo
Ott a két kép nézegesd !

OMG ! 😊))))
hála istennek sms-be sem került mert van még maradék 20 napom kb ...😉

bordy
sandbox sandbox sandbox hehehhe végre végre XDD

MaskimXul
Hallod lacoo, az ait dicsérei, ne hagyd magad <#vigyor>
Biztos , hogy vmennyire jó ez a játék , mert láttam egy német pc-s újságban hogy 94%-ot kapott, pedig ott sok nagynak titulált játék mint pl Hellgate London 79%-ot kapott. Azt írták , hogy jó lett benne a mesterséges intelligencia, meg hát ugye a grafika. Bár sztem ez a grafika még most sok egy kicsit, inkább lett volna gyengébb grafikájú , jobban optimalizált és mondjuk egy überhangulatos történettel megáldva. Egyébként sztem ez a játék még mindig jobban van optimalizálva mint mondjuk a Supreme Commander...

Smithwarden
Teljesen egyezik a velemenyem amugy Dante73-al, szinte szorol szora.

Laccoo !

"jó ez a játék (a rosszakhoz viszonyítva)"
"nulla hangulatú a játék"
"egy átlagos fps"
"be tudnám lõni elég jól az AI-t, csakhogy olyan lassú a motor, hogy ha összejönnének a pályán játszhatatlan lenne"
"Csak hát sajna a motort valszeg senki nem fogja megvenni"
"A helyszínek vátloznak, de más nem , ugyan az van mindenhol"
"Bár COD annyi díjat bezsebelt már amirõl csak álmodhat a Crytek 😊)))"
"egyértelmû átbasz---sért nem adok egy forintot sem"

Utolso par oracska termese es lenyege Laccoo-tol...NC!

...hogy is volt az sms amit kifizetsz erte megis, lehet tobb mint 1 forint?
Egy kulon 1 palyas 15 perces DEMOt kritizalsz halalra egy TELJES COD4-el !
KI SEM JOTT a jatek es te mar mindent tudsz rola.
A valosagtol ennyire elszalljon valaki nem tudom milyen trauma erhetett teged.
Amiket irogatsz meg mindig omlesztve, minden 2.-3. hozzaszolas tied, erosen 0 kozeli a valosagalapja vagy durvan gyenge labakon all.
Tipikus negativ, pesszimista, mindenkinel magat okosabbra tarto ember vagy akit az sem erdekel ha mindenki ellenkezo velemenyen van, te akkor is beirod mert akkor is neked van igazad, ezt le is irtad.
A tenyek es egyertelmu dolgok semmit nem szamitanak neked, irasaidban nem finoman kozlod a szemelyes velemenyed, hanem totalisan szelsosegesen nyomod a fikazast soxor mindenfele realis alap nelkul.
Es te egy elvileg 35-40 ev kozotti felnott ember vagy, hihetetlen!

De most komolyan te mindenkit ENNYIRE HULYENEK vagy LEVEGONEK nezel itt?