CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi haverral bétában sokat szórakoztunk vele... jó gyorsan kell jönnie a dzsippnek, meg picit má kanyarodnia is kell, szal ami az introban van, az ugy nem hiszem, h összejön szándékosan.... max slow moba 😄 de az meg nincs... sniperrel lõttem már ki 300m-rõl gyereket mozgo kocsibol xD inkább azt probálgasd

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Nállam annyi sikerül amikor demoban jött a jeep,kilõttem a gépágyust ugrottam kocsimögé fel gépágyufészek a csóka aki kiszállt a jeepbõl meg ahelyett hogy lõttvolna keresgélve elrohant énmeg hátbalõttem...MI..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

pIIrash
Szia!

Az eleje u.a, mint a demo pálya ... azzal a különbséggel, hogy ami a demóban X (medium/high) beállítás mellett 20-25 fps még éppen volt az most < 20 fps --- szal ennyi biztosan változott! 😞

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Wanted
Valakinek sikerült már élesben az a mutatvány, ami az intróban is látható?
Hiába lövöm ki a felém tartó terepjáró gumiját, nem borul fel, csak lelassul. 😞

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

jaja<#crazya>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Tigristank
Korán reggel fél 12-kor? <#buck>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

korán reggel még nem megy a magyar, sry érte 😊

Ezen én már akkor röhögtem mikor vmelyik nagynagy gameplay vidit kinyomták, ahol egy elég béna csávó szorakozott addig a csónakkal, mig rá nem robbant.. xD aszittem, hogy az elég égés volt a fejlesztõknek, hogy azt majd megcsinálják utána, hogy az 5 cm átmérõjü fa is törhetõ legyen, de mégse xD

Törölt felhasználó
Ami engem zavar, hogy a játékélmény nem lett valahogy az igazi. Mondjuk ezt majd a végén tudom igazán eldönti, de így pár óra játék után nem vagyok elájulva.

Méghacsak a kövek...Kicsit nevetségesebb hogy a géppityuval szanaszétomlasztom a fát a nyomorék csónakot meg az álványról nemtom vízbnyomatni /kilõni alola a faálványt....
Kb mint a Cod4...Ott ugyebár kocsikerék kilõhetõ..Már amelyik..😊

Ezzel az egy játékkal vagyok/voltam úgy, hogy megveszem eredetibe, és meg is tettem, már le is szedtem a pre loadot, de nem birom ki, hogy ne probáljam ki a warezt elõte... csak a pici gépeckém még nincs kész 😞 zsir uj alaplap kapásbol szar volt, és most nincs mivel kiprobálni a gémet. Estére reméljük összetom dobni a rendszert, aztán majd mesélek, hogy nálam hogy megy 😛

820 hsz.. anyám borogass 😄

Igen felfigyeltem, szarul fut a 163.75-el , visszatettem a 169.04-et és lényegesen jobb, kb mint a demo.

elite
Egyelõre csak XP alatt tudtam kipróbálni. 1280*1024-ben mindent highra tolva 25-35 FPS-al futott.
Very high moddal sokkal xarabb lett, úgyhogy kézzel fogom betuningolni a config filekat.
Érzésre kb a demó sebességét hozza (bár én egy kicsit gyorsabbnak éreztem).
Minden felirat magyarul van benne, ez nagy királyság!

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Riddick21
Mivel kb. óránként lenyomtok vagy 50 posztot és most estem haza melóból nemrég, így csak annyit szeretnék kérdezni, hogy érzékelhetõ változás van-e a gépigényben a demó verzióhoz képest? Mert olvastam olyat is, miszerint javult és volt, aki ennek az ellenkezõjét állította.
Elõre is köszi a választ, remélem a kérdés nem veszik el a hsz-rengetegben!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sziasztok!

Én mint nem egy nagy játékos szeretném véleményezni a játékot. Lehethogy sokan szidni fognak utána, hogy programozzak jobbat, meg hogy minek írtam én ezt ide ha kaki a game, de mivel ez egy vélemény így élek szólásszabadságommal. No szóval:

Élményeim vegyesek a játék terén. Nagy reklámja van/volt, ami által sokan magukba olyan szintût isreméltek a játéktól. E tekintetben csalódás ért. Grafikailag tényleg méltó utód minden FPS-t megelõzõen. Ami azt illeti hogy itt egyesek azt hangoztatták hogy tényleg mindent szétlehet benne lõni, meg hogy így meg úgy......nos vigyázni az ilyen szavakkal. Szóval tényleg, ha nem is mindent de sokmindent meglehet benne csinálni. Még ez sem teljesült. Lássuk csak:
- lövésnyomok ejj de hamar eltünnek, hát ez azért......gáz
- Vérmennyiség csipp csepp ami miatt külön vérmegjelenítés funkciót nem tettem volna bele. Lehet hogy ezt moddal majd kicsit korrigálják.
- Minden szétlõhetõ? Jaja persze. Kövek??? Sziklák? Semmi. Miért nem lehet leomlasztani a magas sziklát? De ha még nem is szétlõhetõ akkor legalább a kisebb kövek legyenek mozdíthatók. Még az sem
- Robbanás hangja szuper lett, akárcsak a mesterlövészpuskájé. Ami robbanást illeti, no igen a kráter keletkezést még kihagyták a buliból. Pedig ebbe illene sztem egy ilyen funkció.
- Hangulat remek bár még az elején vagyunk
- Dx10 parasztvakítás nagyokat kacagok emiatt.

Bugok igaz mindenhol vannak. Azért vicces bug hogy az egyik ilyen faház egyik pillérét löttem sorozatlövõvel és semmi. Puszta kézzel meg 1 ütéssel kiütöttem a helyébõl. Ajajajjajajaj.

Maga nevében a látvány fogott meg benne, élménye jól alakul eddig, leszámítva a fentebb említett számomra negatívumokat jó a játék, csak a gépigénye sztem is nagy. De láthatóan a sok objektum okozza mindezt+fény eloszlások. Nekem 3ghz HT 7950GT-m van és 1024*768 minden közepes beállításokkal fut csak 20 és 32 fps között. A cpu gyenge neki nem vitatom 😞(
És azért közepesen sem olyan csúnya a játék mondjuk egy STALKER high szintû grafikához képest. Biztos high-on még jobb de nem becsülöm le közepesen sem.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

A szarréverõs 79-es a demoval faszán játszott,mostmeg a full szaggat mint a barom ugyanazokkal a beállításokkal....Ha hazaérek megnézem milehet a gond,de passz...
Mindenesetre a gépigénye továbra is egy vicc....

Hy segitsetek probáltam már a legujabb drivert és a 169.04et is és még egy párat... Vista alatt probálom futattni a gamet de mikor betölt fekete kép és ennyi:S

Nem tom mi lehet a baj Kérlek segitsetek

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

NeoMaN
Igen, biztosan gyorsabb a 169.04-el mint a legújabb driverrel. Azért egyébként, mert a 169.04-es csal. Nem kicsit, nagyon.
😊
Komolyan.

NeoMaN
A verziószámok nem számítanak. A file-ok dátumát nézd.
😊

NeoMaN
Heh, itt a szarráverõs 7900 sorozat.
😊))))))))

Hát,nemvágom mi lehet a hiba minden ugyanaz,az oprendszer friss...
A demoval is az volt a nagy bajom hogy celeronon ugyanúgy futott,mint 4800x2-n ugyanazzal a kártyával...
Ez azért vicc....
High beállítások mellett semmi durranás nincs ebben a grafikában,ehhez képest a gépigény egy vicc...

gduck
5 build eltérés van. Ez lehetne kevés, de okozhat nagy különbséget is 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Gondolod,hogy a demo óta rontottak az optimalizáláson? Elárulom,hogy a végleges verzió 99.9%-ban ugyanaz mint ami a demo volt. Tehát a hiba az ön készülékében van.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

No ez egy optimalizálatlan szar...A demo 7900gt-vel 1280*1024-ben high-on (víz+fizika extrán) szépen futott,mostmeg a full szaggat mint a barom...

Tedd fel a 169.04-et , az a Crysis-hoz készült már.
Csak más tapasztalatait szerettem volna megtudni nem ebbe a medõ vitába bonyolódni, részemrõl lezártam.

M@TriX
ok, csak annyit még hozzá, hogy a hivatalos megjelenéshez átmennek a driverek mindenféle hitelesítésen, míg a bétát egyszerûen "kidobják"... így már érthetõ?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hát nekem a jó öreg MSI GeForce 6800 GT-vel húzás nélkül simán megy medium high-on élvezhetõen, szóval most sem fogom még lecserélni a nagy öreget az tuti 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez nem matek, hanem kiadási dátum kérdése, de mindegy hagyjuk...

M@TriX
matekból hanyas voltál? melyik szám a nagyobb? na látod, ülj le, egyes... 😉

nem mindegy miért? az a lényeg, hogy gyorsabb, örülj neki.

M@TriX
hát én nem szoktam tökölni, terepjáróval felgyorsulok, a falui szélén kiugrok, belelövök a tankjába, beérve felrobban, bedobok egy gránátot egy házba ha felrobban utána besétálok és ott beágyazom magam...

de tényleg nagyon hangulatos a megkavart hangyaboly...

jah egyszer meg úgy jött ki "véletlenül", hogy két gránátot dobtam egy kocsi alá, ami a második robbanáskor felrepült kb, 50m magasra és aztán egy házra esett amibe volt pár enemy... király volt 😉

Az hogy a 163.75 frisebb elvileg...

M@TriX
nem értem ebbe mi lenne meglepõ... :I

Másnak is szarabbul megy a legutolsó WHQL 163.75-el mint a béta 169.04-el?

Zinaj
HELP!!!!
Demo utani pálya.2 társammal vagyok,el kell valami konténert foglalni.Utanna egy valakit falubol kiszabaditani.
A 2 társam miért nem jön?ott maradnak a kontinernel.Ez igy helyes?

i7 azt szevasztok :P

Hátt....Nállam ez akárhonnan nézem még szarabb mint a demo...A demo-t high beállításokkal 1280*1024-ben toltam..Na ez itt szaggat...

el kell néznem a boltba még egy 512 mb ramért kicsit akad <#lookaround> azt hittem elég neki 1.5 gb ram

AnarchoiD
deltaban lehetetlen jatszani, levettem hardra , igy mar meghalnak az ellenfelek nem kell 2 tar a fejukbe hogy eldoljenek ... 😉 es erezhetoen kevesebb rizszabalo van igy , szupi

Bauer ?😊 lol nemis neztem talalo, bauer nem ember ezt tudjuk 😉

Jack Bauer nyála golyóálló.

azert igyis vert pisaltam amikor a temetoben probaltam megolni a "felbukkano" (nem bukkantak fel😉 nano suitos koreaiakat .. nemhiszem el hogy 4 tavcsoves golyo klett a fejukb!! hogy eldoljenek[/spolier]

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mr Bishop
Kösz !

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

HunnernesKonge
Nem tudom mit vársz, a játék mappájában a delta configfilejának a neve diff_bauer.cfg (Enyhe utalás: Jack Bauer, 24 ) <#banplz>
LoCk
Láttam..😛

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Telepítésnél csak a magyart tedd fel, a többit kapcsold ki, ha már felraktad akkor valahol az options-ban
Mr Bishop
A magyar feliratot hogy lehet elõcsalogatni ?

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

XeeN
Jé, egyetértek veled. Lehetek a haverod? (Nem mintha eddig nem lettem volna az 😊 ) A fegyverek keresgetése engem is az õrületbe kerget. Már a demóban is imádtam, hogy nem volt célkereszt. Így sokkal nagyobb kihívás. Elég sokszor megfingattak már a mocskok. 😊

lac coo
Én azt kaptam amire számítottam.
Semmi extra ajátékmenetben, de mintha az AI kicsit keményebb lenne, nem lehet rambózni....
Grafika még mindig rohadt ronda low-on, de mintha kicsit gyorsabban futna (nálam) mint a demo ...

Egy bosszantó hiba van benne , legalábbis engem nagyon bosszant: alig lehet megtalálni a lelõtt ellenfél fegyverét a földön ..... Idegesítõ 😊))

Kicsit lassú, egyhelyben topogó a játékmenet, igaz mindig realisztikusságra vágyott mindenki, hát most itt van ! 😊)) Nem lehet berontani egy faluba, kívülrõl kell tisztogatni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zeus89
tegnap elmentem a demo pálya közepéig kb., ahol a radió zavarót kell lekapcsolni, most suli, de ha hazajövök bepótolom a lemaradásomat, bár nem akarok sietni, mindent meg akarok nézzni benne 😊 ja és DELTA fokozaton nyomom, szerintem nem vészes, a demót is úgy vittem át 2x

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

lac coo
A Te képedet linkeltem be ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kill3r21
nah végigtoltam a demot megint kivi leszek a fojtatásra....még 5 óra mire leér a kicsike...addig sleep aki itt felkel és játszott már irjon egy átfogo sg tesztet 😄
bordy
hehe, neehm, angolul vakerálják. mindig kiírná kicsit idegesítene is 😊