CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az eleje u.a, mint a demo pálya ... azzal a különbséggel, hogy ami a demóban X (medium/high) beállítás mellett 20-25 fps még éppen volt az most < 20 fps --- szal ennyi biztosan változott! 😞
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Hiába lövöm ki a felém tartó terepjáró gumiját, nem borul fel, csak lelassul. 😞
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Kb mint a Cod4...Ott ugyebár kocsikerék kilõhetõ..Már amelyik..😊
Very high moddal sokkal xarabb lett, úgyhogy kézzel fogom betuningolni a config filekat.
Érzésre kb a demó sebességét hozza (bár én egy kicsit gyorsabbnak éreztem).
Minden felirat magyarul van benne, ez nagy királyság!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Elõre is köszi a választ, remélem a kérdés nem veszik el a hsz-rengetegben!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Én mint nem egy nagy játékos szeretném véleményezni a játékot. Lehethogy sokan szidni fognak utána, hogy programozzak jobbat, meg hogy minek írtam én ezt ide ha kaki a game, de mivel ez egy vélemény így élek szólásszabadságommal. No szóval:
Élményeim vegyesek a játék terén. Nagy reklámja van/volt, ami által sokan magukba olyan szintût isreméltek a játéktól. E tekintetben csalódás ért. Grafikailag tényleg méltó utód minden FPS-t megelõzõen. Ami azt illeti hogy itt egyesek azt hangoztatták hogy tényleg mindent szétlehet benne lõni, meg hogy így meg úgy......nos vigyázni az ilyen szavakkal. Szóval tényleg, ha nem is mindent de sokmindent meglehet benne csinálni. Még ez sem teljesült. Lássuk csak:
- lövésnyomok ejj de hamar eltünnek, hát ez azért......gáz
- Vérmennyiség csipp csepp ami miatt külön vérmegjelenítés funkciót nem tettem volna bele. Lehet hogy ezt moddal majd kicsit korrigálják.
- Minden szétlõhetõ? Jaja persze. Kövek??? Sziklák? Semmi. Miért nem lehet leomlasztani a magas sziklát? De ha még nem is szétlõhetõ akkor legalább a kisebb kövek legyenek mozdíthatók. Még az sem
- Robbanás hangja szuper lett, akárcsak a mesterlövészpuskájé. Ami robbanást illeti, no igen a kráter keletkezést még kihagyták a buliból. Pedig ebbe illene sztem egy ilyen funkció.
- Hangulat remek bár még az elején vagyunk
- Dx10 parasztvakítás nagyokat kacagok emiatt.
Bugok igaz mindenhol vannak. Azért vicces bug hogy az egyik ilyen faház egyik pillérét löttem sorozatlövõvel és semmi. Puszta kézzel meg 1 ütéssel kiütöttem a helyébõl. Ajajajjajajaj.
Maga nevében a látvány fogott meg benne, élménye jól alakul eddig, leszámítva a fentebb említett számomra negatívumokat jó a játék, csak a gépigénye sztem is nagy. De láthatóan a sok objektum okozza mindezt+fény eloszlások. Nekem 3ghz HT 7950GT-m van és 1024*768 minden közepes beállításokkal fut csak 20 és 32 fps között. A cpu gyenge neki nem vitatom 😞(
És azért közepesen sem olyan csúnya a játék mondjuk egy STALKER high szintû grafikához képest. Biztos high-on még jobb de nem becsülöm le közepesen sem.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Mindenesetre a gépigénye továbra is egy vicc....
Nem tom mi lehet a baj Kérlek segitsetek
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
😊
Komolyan.
A demoval is az volt a nagy bajom hogy celeronon ugyanúgy futott,mint 4800x2-n ugyanazzal a kártyával...
Ez azért vicc....
High beállítások mellett semmi durranás nincs ebben a grafikában,ehhez képest a gépigény egy vicc...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nem mindegy miért? az a lényeg, hogy gyorsabb, örülj neki.
de tényleg nagyon hangulatos a megkavart hangyaboly...
jah egyszer meg úgy jött ki "véletlenül", hogy két gránátot dobtam egy kocsi alá, ami a második robbanáskor felrepült kb, 50m magasra és aztán egy házra esett amibe volt pár enemy... király volt 😉
Demo utani pálya.2 társammal vagyok,el kell valami konténert foglalni.Utanna egy valakit falubol kiszabaditani.
A 2 társam miért nem jön?ott maradnak a kontinernel.Ez igy helyes?
i7 azt szevasztok :P
Bauer ?😊 lol nemis neztem talalo, bauer nem ember ezt tudjuk 😉
Jack Bauer nyála golyóálló.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Semmi extra ajátékmenetben, de mintha az AI kicsit keményebb lenne, nem lehet rambózni....
Grafika még mindig rohadt ronda low-on, de mintha kicsit gyorsabban futna (nálam) mint a demo ...
Egy bosszantó hiba van benne , legalábbis engem nagyon bosszant: alig lehet megtalálni a lelõtt ellenfél fegyverét a földön ..... Idegesítõ 😊))
Kicsit lassú, egyhelyben topogó a játékmenet, igaz mindig realisztikusságra vágyott mindenki, hát most itt van ! 😊)) Nem lehet berontani egy faluba, kívülrõl kell tisztogatni ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!