CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
meg a szövegelésük.:
megtalálak, megvagy, semmi sincs itt(közben ott célzom a fejét), itt van itt van és közben integet a többieknek. meg van valami harcolj velem féleség is.
vannak keményebb figurák is. szal király nagyon szerintem.
és hát nem ész nélül kell menni mert pikk pakk szét lõnek. azért a sniper scope megkönnyíti a dolgot lényegesen.
Töltsük le az internetet!
ezzel szerintetek jól futna 1280x1024-be
vagy mit kell beállítani?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Csak azért kérdeztem, hogy kb. mire számítsak ha majd megveszem a 8800GT-t.
Bár tudom, hogy az Ultra veri, de talán annyira mégsem, legfeljebb lejjebb veszem pl. az árnyékokat, és nekem is bõven elég az 1024-es felbontás! =)
Ja és 30-35 fps-el is megelégszem. 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
A Crysis meg igen jó kis game lett.
Vamos Argentina!
Végül is logikus..nem vesznek zsákbamacskát.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
1024x768-ban játszom.
17"-os CRT-m van..17"-on ideális felbontás.
Nem komálom a TFT-t.
Mint a mellékelt ábra mutatja,nem csak te tudsz normális linket a forumba helyezni...<#beka2>#beka2>
én a half life-ot lehet megveszem eredetibe 1x ha sok pénzem lesz, mert megérdemli
meg a rally masters-t
de sehol nem kapni:-(
Töltsük le az internetet!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
mentem az elsõ pályán az ház felé vagy második, mind1. nem volt senki sehol, csak hallom hogy zörög a budi. benézek
ééééééssss XDDD
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
úgy beröhögtem mikor mentem a gazok közben és ott gubasztott egy koreai és mikor megfordult kommandós színû arca volt XD
Csak válasz Locknak, hogy megtanulhatna linkelni ....😉
De valóban jól néz ki .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Idegesít, hogy a mentéseknél amit mutat játékidõt, az nem valós. Most 18:32 ír, de attól jóval többet játszottam. vagy az adott pályán eltöltött idõt mutatja?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ha ez igy folytatodik az eletben nem jatszom végig..<#hehe>#hehe>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
.