CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
ez nem igy mukodik, ha egy gepen elfut highon, iszonyuan belassul a sok odacsodulo slicceltszemutol

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hen-tes
Ezeket a beszólásokat is feliratozza a játék? (magyarul)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

AnarchoiD
DELTA ban jatszom es kozel lehetetlen megcsinalni nemhiszem el hogy 50millio koreai van ezen a szigeten lovok es odacsodul 30.000 es lepni sem lehet toluk semmit nemer a geppityu csak a soretes aszittem vegig udok lopakodni de ez egy rohadt hentjatek ;( mellesleg az ai olyan buta hogy ai is tulzas ra as kellene hivni (artifical stupidness) 😉 mondjuk az poen hogy hallanak teged es ha nagyon kozel allsz hiaba a cloak mondjak egymasnak, hozza lattad ezt ? es vakon belemlonek lehet hogy tul nehez fokozaton jatszom ? 😊 mindenesetre ha a crysis keszitoinek az a hard hogy keptelenseg megcsinalni az elszomorito

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

bordy
állat game. az annyira bejönn hogy lövöm a fejét és a sisakja lerepül és utána tudom fejbe lõni néha. páncálzatukon látszik a lövés. annyi kis apróság van. ai-ra sincs panaszom. néha elég keményen bekerítenek, néha mamlaszok is persze.
meg a szövegelésük.:
megtalálak, megvagy, semmi sincs itt(közben ott célzom a fejét), itt van itt van és közben integet a többieknek. meg van valami harcolj velem féleség is.
vannak keményebb figurák is. szal király nagyon szerintem.
és hát nem ész nélül kell menni mert pikk pakk szét lõnek. azért a sniper scope megkönnyíti a dolgot lényegesen.

KILLER2
Eddig ájtszottam és azt kell modnjam, hogy ez a játék kegyetlen jó. Szeritnem nagoyn hangulatos. Bár az AI-n néha nagyokat néztem. Igaz, csak normálon játszom, de azért a reakcióidejük nem túl alacsony. Beállok elé, megüjed tõlem, vannak ketten, üvöltöznek, céloznak rám, de csak 3-4 másodperc múlva kezdenek el lõni.

Töltsük le az internetet!

Carlos HUN
Vedd meg nem bánod meg 😊

MaskimXul
futna highon. vagy cserélj egy 8800gtre 😊
MaskimXul
MaSzKa
nekem most e6550 + 2gb +8800gts 320mb van

ezzel szerintetek jól futna 1280x1024-be

vagy mit kell beállítani?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

woy
hát nekem is volt úgy hogy warez aztán megvettema játékot eredetiben,mert megérdemelte.de volt olyan is amit azonnal megvettem :-)

Blekk Síp
Köszi!
Csak azért kérdeztem, hogy kb. mire számítsak ha majd megveszem a 8800GT-t.
Bár tudom, hogy az Ultra veri, de talán annyira mégsem, legfeljebb lejjebb veszem pl. az árnyékokat, és nekem is bõven elég az 1024-es felbontás! =)
Ja és 30-35 fps-el is megelégszem. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

LoCk
<#wink>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

chalezlopez
Nah, pl én lewarezoltam a Hellgate : Londont, aztán meg is vettem...
A Crysis meg igen jó kis game lett.

Vamos Argentina!

woy
hát ez igaz,így még nem is gondoltam erre

LoCk
Nincs tul sok gond a warezolókkal.Valahol hallottam, hogy a statisztika szerint a warezolók 4x tobb dolgot vásárolnak meg,mint akik nem warezolnak.
Végül is logikus..nem vesznek zsákbamacskát.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

MaSzKa
és ami letölthetõ az ugyanaz mint ami meg is fog jelenni?

LoCk
Ja.50FPS korul van,de néha 30-35 FPS-ig is visszaesik.
1024x768-ban játszom.
17"-os CRT-m van..17"-on ideális felbontás.
Nem komálom a TFT-t.

woy
akkor ez most hogy is van ez ? elsõk a warezolók akik kipróbálják ? utánna az aki elõrendelte ? és utánna aki boltban veszi meg ? <#nemtudom>

MaSzKa
tehát semmit nem optimizáltak a játékon?

LoCk
Alap,hogy megveszem.

LoCk
<#wink>

AnarchoiD
kosz 😉

LoCk
Igen, a feliratok magyarok.

AnarchoiD
engem csak 1 dolog erdekel , muxik magyarul feliratok magyarok ?

LoCk
Szerintem en tudok linkelni, ha olyan kepfeltolto oldalrol toltom a kepet, mint te, vagy most én,de az elobbi linkemet olyan oldalrol nyomtam,ahonnan mas lehetoseg nem volt.
Mint a mellékelt ábra mutatja,nem csak te tudsz normális linket a forumba helyezni...<#beka2>

KILLER2
Úgy tudom, hogy semmivel sem jobb a demonál teljesítményben.

MaSzKa
és jobban fut mint a demo?

én a half life-ot lehet megveszem eredetibe 1x ha sok pénzem lesz, mert megérdemli
meg a rally masters-t
de sehol nem kapni:-(

KILLER2
Mint pl én. Remélem, hogy hamar megérkezik már az a Collector's Editionom.

Én még a warezoláshoz annyit tennék hozzá, hogy aki már nagyon várta ezt a játékot, az nem bír még egy hetet várni, ha nem szükséges (tisztelet a kivételnek), viszont akiben egy csöpp tisztelet is van és megteheti, ráadásul elnyerte a játék a tetszését, az utólag is megveszi a boltban.
KILLER2
Hivatalosan még nem, de torrenten már fent van.

MaSzKa
megjelent a játék vagy mi van?

Bartn73
Sziasztok pont most telepitettem és egy csöppöt vagyis nagyon szét van esve a kép a játékba és igen a legújabb driver van fenn 7950 gtm van szal nemhiszem hogy a kártyám nem birná Nemtudnátok megmondani mi lehet a gond vagy melyik driver lenne jó?Plíííz(amúgy vistám van)

Blekk Síp
Ez gondolom Very High, hány fps-ed van és milyen felbontásban?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

bordy
jaj, majdnem elfelejtettem.
mentem az elsõ pályán az ház felé vagy második, mind1. nem volt senki sehol, csak hallom hogy zörög a budi. benézek

ééééééssss XDDD

dante3
<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bordy
azt paszta, nekem ez nagyon bejönn. simán királyságos a game nálam.
úgy beröhögtem mikor mentem a gazok közben és ott gubasztott egy koreai és mikor megfordult kommandós színû arca volt XD

lac coo
Dehogy én, mivel , örülök hogy lowban eldöcög 😊
Csak válasz Locknak, hogy megtanulhatna linkelni ....😉

De valóban jól néz ki .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Peetboy
Húú, ez nagyon szép kép. Nagyon élethû. Ez úgy néz ki mintha High lenne. Ezt te csináltad? Már le is töltötted mi? Egy rajongó nem tölti le, hanem megveszi ezzel is segiti a készítõk munkáját.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

lac coo

lac coo
Hogy micsoda ? <#smile><#fejvakaras>

I have crysis in my pants.
Törölt felhasználó
Játszottam vele egy kis idõt. Eddig jó a játék, bár nálam, most a COD 4 a favorit.
Idegesít, hogy a mentéseknél amit mutat játékidõt, az nem valós. Most 18:32 ír, de attól jóval többet játszottam. vagy az adott pályán eltöltött idõt mutatja?
Peetboy
Na mi van Wazze, kijött a Warez Crysis, aztán most megint 1. helyen van a Top 10-ben? Hát ilyet, Wazze <#vigyor5>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

LoCk
Annyira szep a jatek,hogy allandoan csak nezelodok, miután legyakom a kornyezetemben levo ellenfeleket. .<#eplus2><#violent>
Ha ez igy folytatodik az eletben nem jatszom végig..<#hehe>

megy hamachival multiba?

LoCk
http://images.netbag.hu/20071111/23200024489.jpeg

MaskimXul
Egy oda, közel sem tölti be az egész szigetet, egyszerre kisebb pályák vannak, és úgy is lassú 😄
DarkSector
Hy te gépeden hogy fut?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MaskimXul
akkor mindegy <#nyes>