CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Képen látszik igazán a különbség, mozgás közben pont leszarom, hogy mekkora az árnyékok felbontása vagy hogy hány szem por verõdik fel a talajról amikor futsz.

Töltsük le az internetet!

Jaffa 2843
de azért egyet értünk abban hogy egy öszehasonlito videobol többet lehet megtudni 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Nem renderelt kép kell egyik platformról sem, hanem srceenshot. És mehet FPS mérõ is, hogy melyik platform mit tud milyen gyorsan.

Jaffa 2843
képekre addig vagoyk kiváncsi mig megmutatják mit lehet kihozni belöle.. lényeg az hogy összehasonlito video legyen fps mérövel

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Azért jó az X360, mert nem szaggat rajta semmi, ugyanakkor 1-2 kivétellel minden szép. Viszont közelebbrõl megnézve komoly eltérések vannak a PChez képest. Meg tegyük hozzá, hogy az X360 720pben renderel mindent tudtommal, azaz 1280x720ban és azt skálázza fel, ha kell, míg pl az én gépem 1680x1050ben. Bár sokszor nem kell nagyobb képet renrelenie a PCknek, mint egy konzolnak, sõt olykor kevesebbet is, de manapság azért nem ritkák már a HD monitorok és nem hinném, hogy senki nem használná a monitorja natívját PCvel (bár tudom, játéknál megteszi kisebb felbontás kis AAval, de nekem pl mániám, hogy mindent max felbontáson játszok, zavar, ha nem éles a kép).
Meg aztán ott van az is, hogy hardverre az összes X360 egyforma, míg PCbõl ritka a két egyforma, így egy konzolra szerintem jobban lehet optimizálni a cuccot. Arról nem i beszélve, hogy ha egy konzolon játszol, akkor az csak a játékkal foglalkozik, míg egy PC képességeit visszafogja játék közben valamennyire a windows.
Szóval egy PC szebbet csinál több munkával, mint egy konzol. De hamarosan szerintem úgyis el leszünk árasztva HD összehasonlító képekkel, hogy milyen a két konzolon és PCn.

bertino
jah, lesz X360ra
már a prezentációs összeállításban látszik milyen brutálisan le van butítva...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Miért, a Crysis 2 lesz X360-ra, szóval nem hiszem, hogy olyan lassú lesz az...

Bokafix2
Képregényben jön ki? Ja jó lenne. <#idiota> Ez kb. olyan mintha a Barátok közt-bõl rpg-t csinálnának... és három választható karakter lenne: Magdi anyus a boszorkány, Kertész Géza a warrior, Vili bácsi pedig a mágus. <#hehe>

Mozgás közben viszonylag nehéz lesz látni a Crysis 2-t, én inkább úgy mondanám hogy képeket lehet majd látni róla játék közben. 😄
De ha lesz legalább 2 vga crossfire-ba kötve a gépedben talán 1-2 pillanatra meg is fog mozdulni. <#vigyor>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jaffa 2843
azt énis megnézném "mozgás" közben :S
lehet hogy a crysis 2 már csak képregényben jön ki XD de legalább szép lesz 😊

KILLER2
Sok mindent ki lehet hozni ebbõl az engine-bõl. kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a Crysis 2 a CryEngine 3al mozgás közben, meg majd azzal milyen hasonló renderelt képek készülnek majd, ha már ez ilyeneket tud.

fery02
Köszi szépen, meg lett az esti programom (400 kép). Csak az zavar, hogy a lassan kicsinek számító 19"-os crt-men elég sok képnél kell már keményebben scroolozgatnom. 😊
Meg még az is zavar, hogy azt gondoltam, hogy nem igazán lesz már szebb a sima Crysisnél, de a képek alapján nagyon nem úgy néz ki, hogy igaza volt itt az egyik fórumozónak, hogy 1-2 éven belül a mostani HD4870-esem harmatkevés lesz szinte. 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Jaffa 2843
hmm nagyon finom képecskék

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
háát boltban ved meg szerintem én 1990-ért vettem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

odex
köszi és nemtudod hogy honnét töltök le ilyen feliratos izémizét? :S

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

DarkSector
csak felirat...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

odex
helló játszottam a crysis warhead-al és az ugye full magyar volt és nagyon bejött 😊 csak 1 kérdésem van a sima játékhoz nincs valami ilyesmi magyarosítás? mert úgy sokkal jobb lenne elõre is thx 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

DarkSector
valamivel régebben voltak, akik akarták elkérni a játékhoz a cfg-met...
közbe megtaláltam egyik vinyómon.
ha még érdekel valakit, akkor tessék:

darkSector's CFG

mozgás közben a cfg-vel...

nem nagyon megy, és még lanba is szétkapcsol, garenán csatlakook lanra ott is Piros x és szétkapcsol :S
kifli
menny más szerverre
õõhm interneten 😄 És eddig csak hatalmi harc játékmódban fordult elõ.. Azonnali akcióban nem :S
Csõsztök! Van egy kis problémám... Eredeti crysis játék, és olyan 15 perc játék után egy piros X jelenik meg a képernyõn, ( kapcsolat szakadás ) õõõhm!!?? Hee?? Mit nézzek meg, hogy jó legyne, hálózati beállítás oké, internet kapcsolat oké?? Valami ötlet? 😊
RNadal1203
hy nemtudja vki miért van az hogy amikor csatlakoznék egy szeróhoz ...szerver hitelesítése sikertelen(3)...:S

pls help

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Omega
Közben megoldottam már. A láthatatlan helikopter valójában fent volt az égen csak nagyon magasan.

tnm
leállították a készítését és netrõl is leszedték az eddigi munkákat, mivel másik játékból használtak fel anyagot, szal az én tippem: kb sehonnan, hacsak nem lapul valakinek a gépén egy sunyi másolat

KaszaN
Hali

megtudná valaki mutatni hogy ezt a mapot honnan tölthetem le és hogyan tehetném be hogy mûködjön? Elõre is kösz.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

tnm
szokott. pont itt nekem is, fõleg ha visszatöltésbõl nyomom. próbáld meg megcsinálni a másodlagosat, ha még lehet, hátha az "visszazökkenti", de a legjobb, ha kikötõ tisztogatás elejérõl újrakezded. vagy ha tudod, akkor akár be is töltheted a következõ pályát manuálisan (egy végigjátszott mentésbõl, stb.), itt már tényleg csak annyi lenne, hogy a VTOL-ok letesznek 2 tankot, kirobbanták az alagutat az NPC-k, kis duma és tölti a következõ pályát (ahol már vezeted a tankot). Te itt már csak sétálgatsz pálya végéig.

Omega
Tank nem jött, viszont jöttek futurisztikus repülõ csapatszállítók. Az egyik leszállt a többi pedig körözik a levegõben. Ha abba az egybe bemegyek akkor nem történik semmi sem. A másodlagos feladatot nem teljesítettem, az aktuálisat (kikötõ megtisztítása) viszont igen, csak épp ennek nincs jele a küldetés listán. Olyan az érzésem mintha itt valami megakadt volna.

Daell Drow
Ha a hajot is elsujesztetted, akkor jonnek erted tankokal hogy felvegyenek. Ami a kikoto mogott van egy alagut elott. Oda kell menni. (Pontossan nem emlekszem mivel 1.5 eve jatszottam vele)
Omega
Sziasztok! Az lenne problémám, hogy elakadtam az egyjátékos mód eleje felé. Azon a pályán ahol a kikötõt kell megtisztítani, légvédelmi ütegeket megsemmisíteni, nagy hajót elsüllyeszteni. Már minden ellent kinyírtam, de egyszerûen nem ér véget a küldetés, plusz a térképen köröz egy láthatatlan piros helikopter, amit ilyen különleges volta miatt értelemszerûen nem tudok leszedni. Mi volna a megoldás a problémámra ?

RNadal1203
homemade for eva am télleg mûxik!!!!!
naon cool xD

vérpocok
Gondoskodj róla, hogy legyen nálad rakétavetõ.. azzal elintézed a helikopátert.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

kifli
fuss+álcázd magad
nonicks
Mekkora szemétség már...tiszta csalás az a helikopter...
az ásatásos pálya után járok amikor el kell menni az ásatástól....
de jön a rohadt helikopter bele vág a hummer-be egy rakétát azt végem is..
nincs valami megoldás a heli ellen?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

kifli
lál XD
KILLER2
Szóval lemezrõl nem megy fel? Töröld le picit azt a lemezt, ha karcolt nagyon, akkor kend be banánnal (nem vicc, tényleg segít a banán a karcolásokon, youtube-on is fent van hogy kell 😊 )

Falcon87
ja ez a krízises topik?:o

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

RNadal1203
jah lehet de nemakarja feltenni mert sérült a fájl szerinte...de aza vicc hogy haverom gépén simán telepítettük :S

VRSDM
reinstall-al hamarabb megvagy.

u dont have to listen anybody else but me

RNadal1203
csá all! figyu vki vhova feltudná tölteni az objects.pakot?? :S nekem elveszett tom hogy nagyon nagy de elveszett és szeretnnék gémelni :S

Ley Roland
Letöröltem mindent amit mondtál meg frissítettem a pb-t meg a játékot.
Ja meg újra átírtam a keyt és jó lett.
Még 1x kösz mindenkinek!

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

KILLER2
PBt is meg lehet enni vacsorára. Végül is mi volt a gond?

Ley Roland
😊)
fent vannak és megoldódtak a problémák 😊))<#mf1>
kösz mindenkinek a segítséget!!!
Én a pb re kérdeztem hogy mit csináljak hogy jó legyen 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

KILLER2
Edd meg vacsorára.
Csak hogy érdemi válasz is legyen, szerintem nem ártana feltenni a legfrissebb PB-t, sõt szerintem megpróbálhatnád a dokumentumokból mindenestül kitörölni a játék adatait (még PB frissítés elõtt, mert itt is vannak adatai). Patchek fent vannak?

Ley Roland
és mit csináljak vele ?

gduck
A PB nem tud csatlakozni!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ley Roland
persze(használtat nem is vennék...)

Jaffa 2843
boltban vetted a játékot bontatlanul?

Ley Roland
ja már megvan, de így is kiírja
Azt még elfelejtetetm mondani, ha arra megyek hogy gyors játék akkor ezt irja ki : "szervernév" csatlakozás a szerverhez és utána ezt: csatlakozva a szerverhez. Adatátvitel. Ilyenkor szokott kijönni hogy megváltoztatom-e a keyt

Ley Roland
a nevemet hol tudom átállítani ? mert azt mér én is akartam de nem találtam sehol :S